Νέα

Σας καυλώνουν οι μεγάλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 356
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
τυπε, με ομοιοκαταληξια της διαλεγεις για πηδημα?  :grin:

Ο μπουρδελιωτης γαμαει παντα γκομενες με ζυγο αριθμο ηλικιας. Επισης να χεις υποψιν σου οτι ξεπαρθενιασε και μια 33 χρονων μπουμπουκι

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
και φυσικα σε ολα τα ειδη και στον ανθρωπο οι γυναικες διαλεγουν.
η πορνεια ειναι επαγγελμα διασκεδασης δεν ειναι επιλογη συντροφου...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ο μπουρδελιωτης γαμαει παντα γκομενες με ζυγο αριθμο ηλικιας. Επισης να χεις υποψιν σου οτι ξεπαρθενιασε και μια 33 χρονων μπουμπουκι
το μπουμπουκι εχει να κανει με την εμφανιση οχι με το ποσο μεταχειρισμενη ειναι η γκομενα.
ειχα μια 21 ειχε φαει 13 πουτσους αλλα εμφανισιακα εβλεπες κοριτσι μπουμπουκι
αντιθετα η 33 παρθενα εχτιζε χοντρο κωλο οταν την ξεπαρθενιασα οποτε καθε αλλο παρα μπουμπουκι.
τυχερεςς αι γκομεναι που μικροδειχνουν και ειναι μπουμπουκια για πολλα χρονια

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
το μπουμπουκι εχει να κανει με την εμφανιση οχι με το ποσο μεταχειρισμενη ειναι η γκομενα.
ειχα μια 21 ειχε φαει 13 πουτσους αλλα εμφανισιακα εβλεπες κοριτσι μπουμπουκι
αντιθετα η 33 παρθενα εχτιζε χοντρο κωλο οταν την ξεπαρθενιασα οποτε καθε αλλο παρα μπουμπουκι.
τυχερεςς αι γκομεναι που μικροδειχνουν και ειναι μπουμπουκια για πολλα χρονια

Τι λες ρε τυπε? ? :think:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
παιδια μην τα παραλετε
αντικειμενικα οι μεγαλες ειναι πιο ασχημες απο τις μικρες.
αλλα συνηθως ειναι και πιο ευκολες.
και επειδη τελευταια βελτιωνονται και εμφανισιακα εκαναν και αυτες φαν κλαμπ
εγω αυτην την στιγμη πηδαω μια 18 μια 38 και μια 58
ε λοιπον ετυχε η 58 να εχει καλυτερο σωμα μετα η 18 και τελευταια η 38
ο κανονας ομως ειναι τα πιπινια να ειναι α κλαςς οι μιλφ β και οι τζιλφ γ κλαςς
 κλαςς , τι πάει να πεί φίλε?  μήπως  εννοείς κατηγορία ? ? Thanks.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ναι το παμε κυκλοφορουν αναμεσα μας, ειδικα στον χωρο των εκπαιδευτικων που ανήκω εχει και μεγαλυτερες παρθενες
γνωρισα 35 παρθενα τοτε σημερα 42 ακομη παρθενα και ξερω και αλλες γεροντοκορες στο επαγγελμα

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
μια υπηρχε σε ολο τον πλανητη και την ξεπαρθενιασε ο μπουρδελιω  :)
αυτο συζηταγαμε με συναδελφο το πρωι υπαρχουν παραλληλοι κοσμοι που μερικες φορες συναντιουνται.
οπως για εμας ειναι δεδομενο οτι υπαρχουν πολλες πουτανες γιατι μπουρδελιζουμε και τις βλεπουμε
στα μοναστηρια εχει κοσμο με πολλες παρθενες.
στα σχολεια εχει κοσμο με λιγες παρθενες (αναφερομαι σε εκπαιδευτικους και οχι μαθητριες)
κτλ

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ανοιξατε μεγαλο θεμα μαγκεσ...ειμαι 29 και ειμαι τρελοσ λατρησ των γυναικων ανω των 40+.Γενικα επειδη το ψαχνω πολυ εχω παει με παρα πολλεσ μεγαλεσ.Τα μαμισια και τισ εμπειριεσ  δεν νομιζω οτι μπορεισ να τα βρεισ ευκολα στισ μικροτερεσ  ηλικιεσ.Τωρα εχω μια 55 χωρισμενη ΑΧΟΡΤΑΓΗ ομωσ παιδια πολυ.ακαποτο μαμισι ολα μεσα καταθεση στο τελοσ πολυ καβλιαρα γυναικα και πολυ καλεσ αναλογιεσ και μεγαλα βυζομπαλα για την ηλικια τησ. :grin: :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ανοιξατε μεγαλο θεμα μαγκεσ...ειμαι 29 και ειμαι τρελοσ λατρησ των γυναικων ανω των 40+.Γενικα επειδη το ψαχνω πολυ εχω παει με παρα πολλεσ μεγαλεσ.Τα μαμισια και τισ εμπειριεσ  δεν νομιζω οτι μπορεισ να τα βρεισ ευκολα στισ μικροτερεσ  ηλικιεσ.Τωρα εχω μια 55 χωρισμενη ΑΧΟΡΤΑΓΗ ομωσ παιδια πολυ.ακαποτο μαμισι ολα μεσα καταθεση στο τελοσ πολυ καβλιαρα γυναικα και πολυ καλεσ αναλογιεσ και μεγαλα βυζομπαλα για την ηλικια τησ. :grin: :grin:
ελληνιδα?

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
μαγκες όταν ημουν πιτσιρικος, τώρα ειμαι 30 μου άρεσαν πολυ οι μεγάλες. τώρα όμως βλέπω πιτσιρίκες και τρελένομαι. όσο πιο μικρές γίνεται!!! γουστάρω μικρούλα και άπειρη με τελείως αψεγάδιαστο σωματάκι να είναι πρόστιχη!!
Παιδόφιλος! !  Πρόσεχε , υπάρχουν καί εισαγγελέοι. (Εισαγγελείς)

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ναι Ελληνιδα....Αλλα γενικα σε αυτεσ τησ ηλικιεσ ανω των 50 παιζουν πολυ οι Ρωσιδεσ απο καλλιθεα μερια κτλ... :grin: :grin:

Επισκέπτης
εννοειται.οταν ημουν γυμνασιο με καυλωναν η αγγλικου και η καθηγητρια της πληροφορικης.η αγγλικου ηταν τρελο μπεμπε,καφε κοκκινο μαλλι.γυρω στα 30 τοτε,τρελο μπουστο και κωλαρα,ενω η φωνη της ηταν και αυτη καυλα.και ηταν και καλος χαρακτηρας.η αλλη ηταν λιγοτερο ομορφη,αλλα milfακι,και ειχε καυλοφατσα.μεγαλο τσουλι ομως.πονηρο χαμογελο και αυστηροτητα.μια μερα που την πετυχα εξω,ημουν καυλωμενος και φαινοταν.κοιταξε και εριξε ενα πονηρο χαμογελο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom