..Εμενα παντως απο τα 16-17 μου αρεσαν οι μεγαλυτερες (plus 10-15 και βαλε) τωρα στα 35 ακομα εχω το ιδιο βιτσιο και μπορω να πω οτι εχω βρει την χαρα μου ουτε γαμο θελουν ουτε αλλα χαζα και απλα γουσταρουν το πιδιμα που δεν το βρισκουν απο τον αντρα τους η απλα εξιταρονται να εχουν ενα μικροτερο αναμεσα στα ποδια τους.Αρα τα θελω τους συμβαδιζουν με τα θελω μου και περναμε καλα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας καυλώνουν οι μεγάλες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 356
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Συνάδελφοι και ομοιπαθείς στις ωριμες ( σκέτη κάβλα ) να πω την πρόσφατη και τρέχουσα εμπειρία μου.
Εδω και 5 περίπου μήνες «περιποιούμαι» μια γειτόνισα ζωντοχήρα
αρκετά ωριμη ( 50 – 51 χρονών ) και περνάω καλά.
Πρεπει να πω ότι μου πηρε περιπου 2 χρόνια «χαλαρό» ψήσιμο
( στην αρχή βλέμα με υπονοούμενο, μετα δειλή προσέγγιση, μετα μπλα μπλα
και αρκετές αναβολές και πισωγυρίσμτα κια άλλα πολλα΄) αλλα άξιζε τον κόπο.
Σας λεω μονο ότι πηγαίνω στο διαμέρισμα της ( πάντα μετά τα μεσάνυχτα για λόγους
«γειτονιάς» ) 2- φορές την εβδομάδα και με ξεζουμίζει στην κυριολεξία.
Εχει πολύ καβλιάρικο μεστό κορμί και σχετικά εκφυλο ύφος.
Τα κάνουμε ολα ( κώλος, πιπα ακάποτη, φλόκια στο πρόσωπο κλπ κλπ ) ...ειναι τελείως αχόρταγη... ελπίζω να κρατήσει αρκετά .........
Σας λεω μονο ότι πηγαίνω στο διαμέρισμα της ( πάντα μετά τα μεσάνυχτα για λόγους
Τα κάνουμε ολα ( κώλος, πιπα ακάποτη, φλόκια στο πρόσωπο κλπ κλπ ) ...ειναι τελείως αχόρταγη... ελπίζω να κρατήσει αρκετά .........
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Συνάδελφοι και ομοιπαθείς στις ωριμες ( σκέτη κάβλα ) να πω την πρόσφατη και τρέχουσα εμπειρία μου.
καλα ολα αυτα αλλα με φρεσκο κρεας φιλε του γαλακτος δεν συγκρινεται! ;)
Κακως! Να εισαι παντα ετοιμος....για να καταλαβεις, εχω ενα φιλο που εχει δωσει καρτα σε γκομενα-εισπρακτορα στα διοδια της Αττικής Οδού τήν οποία μαλιστα και γαμησε κάργα!
Ρε φίλε τι μου θύμησες τώρα... να'ναι καυλά η κοπέλα ;)
Κατά κανόνα την έβρισκα και με έφτιαχναν πολύ οι μεγαλύτερες από εμένα γυναίκες, με μέσο όρο διαφοράς τη δεκαετία. Η πιο ακραία για εμένα φάση ήταν όταν ήμουν 29 και γνώρισα μία 45. Μιλάμε για πολύ άγρια φάση, και πραγματικά ό,τι καλύτερο από σεξουαλικής απόψεως έχω γνωρίσει μέχρι σήμερα. Τα έκανε όλα από την πρώτη στιγμή:τον έπαιρνε από παντού, δεν χρησιμοποιούσε ποτέ και για τίποτε προφυλακτικό, και ήταν αχόρταγη σε σημείο να με ξεζουμίζει. Αξέχαστη εμπειρία.... Να'ναι καλά όπου και να βρίσκεται τώρα, και μακάρι να της έμοιαζαν διάφορες νεότερές της που δεν ξέρουν τι θέλουν και τι τους γίνεται....
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
Τωρα ειμαι εγω στα 28 και στη δουλεια που ειμαι παιζουν 2 πολυ καλες στα 44 και 46 αντιστοιχα, αρκετα καυλωτικες...
Ντου ρε!Τωρα ειμαι εγω στα 28 και στη δουλεια που ειμαι παιζουν 2 πολυ καλες στα 44 και 46 αντιστοιχα, αρκετα καυλωτικες...
Αυτα ειναι ρε φιλε!!!!!Πωωωω σε ζηλευω..Κατά κανόνα την έβρισκα και με έφτιαχναν πολύ οι μεγαλύτερες από εμένα γυναίκες, με μέσο όρο διαφοράς τη δεκαετία. Η πιο ακραία για εμένα φάση ήταν όταν ήμουν 29 και γνώρισα μία 45. Μιλάμε για πολύ άγρια φάση, και πραγματικά ό,τι καλύτερο από σεξουαλικής απόψεως έχω γνωρίσει μέχρι σήμερα. Τα έκανε όλα από την πρώτη στιγμή:τον έπαιρνε από παντού, δεν χρησιμοποιούσε ποτέ και για τίποτε προφυλακτικό, και ήταν αχόρταγη σε σημείο να με ξεζουμίζει. Αξέχαστη εμπειρία.... Να'ναι καλά όπου και να βρίσκεται τώρα, και μακάρι να της έμοιαζαν διάφορες νεότερές της που δεν ξέρουν τι θέλουν και τι τους γίνεται....
Αντρέα μου που με ζηλεύεις μπορώ να σου πω ότι αυτές οι φάσεις έχουν τα καλά τους, αρκεί βέβαια να σου κάτσει η γκόμενα σε ψιλομόνιμη βάση, γιατί υπάρχει και η περίπτωση να θέλει απλά να σε ''εκμεταλλευτεί'' για να ξελαμπικάρει λίγο και μετά μην την είδατε....
michael_ath31
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγω παντως που ειμαι 34 οσο περνανε τα χρονια μου αρεσουν κ πιο μικρες!!!
ελπιζω να μην το παρακανω!! ;)
Επισκέπτης
εγω παντως που ειμαι 34 οσο περνανε τα χρονια μου αρεσουν κ πιο μικρες!!!
Πω πω και γω τα ιδια ρε φιλε..
Να χα ενα δεκαοκταχρονο τωρα....
michael_ath31
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ετσι ετσι!!!!!!!!!!!!!
τι 40 και 50!!
πιπινακιαααααα!!!!!!!!
Πάντα μου άρεσαν οι μεγάλες (ώριμες για να είμαστε politically correct ). Συνεχίζω να είμαι φαν, αλλά τώρα στα 37 μ' αρέσουν και οι μικρότερες (κάτω όριο μου τα 25!).
Η μεγαλύτερη που είχα ήταν μία Αγγλίδα 51 χρονών, εγώ τότε ήμουνα 31. Πραγματικά με ξεζούμιζε και πάντα ήθελα κι' άλλο. Βρισκόμασταν για όμορφες βραδιές με έντονο σεξ αλλά μ' άρεσε και η κουβέντα μαζί της. Ήταν ανοικτός τύπος και μου μιλούσε ξεκάθαρα για τις γυναίκες και το σεξ. Είχε και εκπαιδευτικό κομμάτι το πακέτο Βρισκόμασταν 1 φορά (ολονύχτιο) το μήνα για κάνα χρόνο, μετά χαθήκαμε και εγώ έφυγα απο Αγγλία. Μακάρι να είναι καλά όπου και να είναι.
Η μεγαλύτερη που είχα ήταν μία Αγγλίδα 51 χρονών, εγώ τότε ήμουνα 31. Πραγματικά με ξεζούμιζε και πάντα ήθελα κι' άλλο. Βρισκόμασταν για όμορφες βραδιές με έντονο σεξ αλλά μ' άρεσε και η κουβέντα μαζί της. Ήταν ανοικτός τύπος και μου μιλούσε ξεκάθαρα για τις γυναίκες και το σεξ. Είχε και εκπαιδευτικό κομμάτι το πακέτο Βρισκόμασταν 1 φορά (ολονύχτιο) το μήνα για κάνα χρόνο, μετά χαθήκαμε και εγώ έφυγα απο Αγγλία. Μακάρι να είναι καλά όπου και να είναι.
Επισκέπτης
Παμε γερα ΠΙΠΙΝΟΛΑΤΡΕΣ!!
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
michael_ath31
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και φυσικα μιλαμε για σεξ μονο, οχι σχεση!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 283
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K