Προ μερικων χρονων ηθελα να νοικιασω σπιτι και μπηκα στο παιχνιδι αγγελιες κλπ κλπ. Καποια στιγμη εμπλεξα και με μεσιτικα γραφεια και τραβηξα την πιπα μιας και ειδα αποθηκες πυρηνικων, προβλητες και 2-3 αεροδρομια.
Ο Μ Ω Σ μεσω καποιου τετοιου γραφειου εγινε η εξης φαση: Ραντευου με την μεσιτρια μεσημερακι Ιουλιος στα Βορεια Προαστεια για να δουμε το διαμερισμα. Φυσικα μιας και δεν γνωριζομαστε συναντηθηκαμε σε καποιο δρομο για να με παει στο σπιτι. Εγω μες την τρελη καψα λογω καλοκαιριου και βριζοντας για το κωλοραντευου. Και σκαει ρε παιδια η μεσιτρια... 50αρα, ξανθια (λογω ηλικιας), με top ετσι ωστε να δροσιζεται το XXL στηθος της γνησιας Ελληνιδας και φουστιτσα με σκισιμο εξαερισμου στην μπαντα. Ψιλοφουντωσα. Παμε στο σπιτι και ειχαμε αρχισει τα μπλα μπλα 'και εσεις και το γραφειο σας ποσο αξιολογο ειναι' κλπ κλπ για να σπασει ο παγος και μου το σκαει το παραμυθακι οτι ειναι χωρισμενη και για να γεμισει τον χρονο της δουλευει ως συναιτερος στο μεσιτικο. Χωνομαστε στο ασανσερ και ανεβηκαμε ολοι μαζι (εγω αυτη και το πουλι μου) στο διαμερισματακι. Περιξ των του σπιτιου (ευαερο, ευηλιο κλπ) πεφτανε και τα σχετικα 'και μενετε μονη σας' 'εσεις το θελετε μονος σας το σπιτι ή με την παρεα σας' και ελιωνε ο παγος ελιωνα και εγω μαζι του. Της πεταω το παραμυθακι μολλις χωρισα και κανω νεα αρχη, και ειμαι τοσο πληγωμενος και ευαλωτος (σνιφ σνιφ) αλλα τελειωσα με τις μικρες και ανωριμες . Ξυπναει το μητρικο της ενστικτο, μου πεταει μια διαλεξη περι νεοτητος και σιγα σιγα περναμε στην κουζινα 2 Χ 3 μετρα.. Εκει μεσα για να περασει αυτη να μπω κ'εγω γινηκαμε μυλος. Ειμουνα ετοιμος να την βιασω, σας μιλαω ειλικρινα. Αυτη ειχε καταλαβει οτι ειμαι στα τελειωματα μου, αλλα συνεχιζε την περιηγηση. Η κουζινα λογω μεγεθους ειχε ενα συρομενο τραπεζι. Και τι κανει η καυλα..το τραβαει εξω και πεφτει πανω μου με το κ@λο της.. Και καλα πανω στην εκπληξη με κοιταει μου λεει 'συγνωμη' και στο καπακι 'ΠΟΣΟ σκληρος εισαι.. με θελεις ε?' Την εριξα και εγω στο τραπεζι και οπως ηταν με τα ρουχα της ριχνω ενα καυλετο (without condom) και αφου τη χυνω μου τον παιρνει στο στομα για ξεπλυμα. Την πρωτη φορα σχεδον την βιασα αλλα μετα με γα#$@σε στην κυριολεξια.
Πηδηχτηκαμε 3 φορες σε 1 ωρα. Στο πατωμα μεσα στο ξενοικιαστο.
Οταν φυγαμε καταλαβα οτι ΟΛΕΣ τις οι κινησεις μεχρι το τραπεζι ηταν εσκεμμενες. Μεσα στο ασανσερ, το πως ανοιγε τις μπαλκονοπορτες και παραλληλα ανοιγε η φουστα της (τοσο ωστε να παρω λιγο ματι), το πως εσκυβε το τι μου ελεγε ολα ηταν ολα en-route για το πηδημα.
Ομολογω ομως οτι ηταν ενα απο τα καλυτερα ξεσκισματα της ζωης μου.
Κατοπιν βρεθηκαμε καποιες φορες με την ιδια ενταση.
p.s. το σπιτι δεν το πηρα, μου φανηκε ακριβο... με μικρη κουζινα...