Φίλε Has,
εαν πας στην Αθηνά ,να είσαι έτοιμος να γίνεις η σκλάβα της................
θα σε πηδήξει σαν πουτάνα.......δύσκολα θα την γλυτώσεις εαν πέσεις στην γλώσσα της και το εργαλείο της........και θα την παρακαλάς για περισσότερο........
Οπότε εαν δεν αντεχει η τσέπη σου,αστο καλύτερα,γιατί δεν θα σου φεύγει από το μυαλό το ξέσκισμα που θα σου κάνει........και θα φας όλα σου τα λεφτά........τα αξίζει όμως πίστεψε με.
Εαν θέλεις περισσότερες πληροφορίες στελε μου pm.
ε να ρε γιατρε δες τι γραφει ο φελος στο θρεντ της sunrise
εδω αμαν κανουμε να ριξουμε κανα ευρω ο αλλος απλα να πουμε
γεια στο στομα σου κ συγχαρητηρια που το αναγνωριζεις...να το πω πιο καθαρα; λες,οτι η δικη σας πλευρα ξεκιναει τον τζογο κι αμα πονταρει σε καλο αλογο,συνεχιζει..απο κει και περα,αν αυτοι ειναι αρκετοι,οι υπολοιποι σε σταση αναμονης..καποια στιγμη θα σκασει η επομενη κροτιδα και θα παρετε κ σεις στην τιμη που βασταει η τσεπη σας...δεν παιρνω θεση, δεν αξιολογω,αλλα αναρωτιεμαι:σε ποιον δεν αρεσει να τον χρυσωνουνε κ να τον αποθεωνουνε;
επομενως Αλε μου υπομονη κι οσο για κατι ατομα που αναρωτηθηκες τι ευχαριστηση βρισκουν με το να προκαλουν συγχυση με το ονομα,ενα πραγμα μου ρχεται στο νου...η πιατσα..μονο τοτε πανω σε καυγαδακια κ καυγαδες ακουγα τις τραβεστι που ταν παραδιπλα..μονο αυτες θυμαμαι να παραποιουν τα ονοματα...ηταν χτυπημα εξευτελισμου,το τελευταιο,μετα μπορει να πιανονταν κ στα χερια..κι επισης οταν ημασταν μικρα και μας αλλαζαν το κανονικο μας ονομα για να μας κοροιδεψουν κατι κυριοι η κατι φιλοι υποτιθεται η ολοι..δεν αξιζει κ δεν θελω να ξαναασχοληθεις