Νέα

Μαρία Μάρκου (Γυναικάρα με τα μαύρα-η Chaser τηλεπαιχνίδι Mega)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dorcel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.089
Πόντοι
446
Oι πιο πολλοί πιτσιρικάδες θα θέλουν βλαμμένες που κυκλοφορούν το καλοκαίρι με γυφτοπαντοφλιτσες...ποιος θα έχει την ποιότητα να κοιτάξει αυτήν;
Αν κρίνω από τις τεκνατζούδες και τα πιτσιρίκια που πάνε μαζί τους είτε είναι όμορφες είτε δε βλέπονται επειδή θέλουν χαρτζιλίκι ή την εμπειρία, μια χαρά βρίσκει και ως "διάσημη" πλέον.

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.749
Πόντοι
2.816
:sopase: ρε φίλε, σοβαρά τώρα; Τι σόι "casting" έκαναν και το κυριότερο ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ;;;; Περιμένω απάντηση. Ξαφνικά τους είδαμε στο παιχνίδι και απαντάνε στο 99,9% των ερωτήσεων από...με ποιες χώρες συνορεύει η Μπουργκίνα Φάσο μέχρι ημερομηνίες γέννησης και θανάτου του τάδε αυτοκράτορα της τάδε Κινέζικης Δυναστείας! Και όχι μόνο αυτό. Πολλές φορές σχολιάζουν και την σωστή απάντηση που δίνουν, με ολόκληρη παράγραφο απάντησης! Δηλαδή μια υπάλληλος του Υπουργείου έχει άριστες γνώσεις Γεωγραφίας, Ιστορίας, Αρχαιολογίας, Βιολογίας, Μουσικής, Λογοτεχνίας και πρέπει να έβλεπε 17 ώρες τηλεόρασης την ημέρα αφού δεν έχει κάνει λάθος σε καμιά ερώτηση σχετικά με εκπομπές/σήριαλ/ταινίες που προβλήθηκαν στην ελληνική tv την τελευταία 30/ετία.
Ειλικρινά τα πιστεύεις αυτά που λες;
Τύπε δεν είναι παίκτες να το δεις στο δηλώστε συμμετοχή.. συντελεστές είναι.. λογικά πήγαν σε κάποιο γραφείο να κάνει την αναζήτηση ή το έκαναν κ οι ίδιοι.. άμα έβλεπες παιχνίδια θα τους είχες δει σίγουρα.. ο αδέκαστος ειδικά ήταν "επαγγελματίας" παίκτης τηλεπαιχνιδιων.. κ το γεράκι..
Ούτε οι γνώσεις τους μου κάνουν εντύπωση... Πήραν τους κορυφαίους..
Λες να μην τα πίστευα; Η διαφορά μας είναι ότι έχω επιχειρήματα.. εσύ κάνεις διαπλεκόμενες υποθέσεις.. δεν σε αδικώ όμως.. είναι βασικό χαρακτηριστικό μας να βλέπουμε παντού κάτι πονηρό, σκοτεινό και πάει λέγοντας....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Αν κρίνω από τις τεκνατζούδες και τα πιτσιρίκια που πάνε μαζί τους είτε είναι όμορφες είτε δε βλέπονται επειδή θέλουν χαρτζιλίκι ή την εμπειρία, μια χαρά βρίσκει και ως "διάσημη" πλέον.
Δηλαδή η κούγκαρ που κυκλοφορεί με πιτσιρίκια τα χρηματοδοτεί κιόλας;

spithas290

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
193
Πόντοι
0
Πάντως βγάζει κάτι πολύ σέξυ!!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

tzotzos456

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2016
Like
577
Πόντοι
81
Ζήσε στον κόσμο σου τύπε.. όπου μόνο εσύ έχεις δίκιο κ όλοι οι άλλοι είναι χαζοί
Αν κρίνω ότι μόνο εσύ πιστεύεις αυτήν την οφθαλμοφανή απάτη από το βοθροκάναλο....κανένας άλλος δεν είναι χαζός. Εσύ κι αν ζεις στην κοσμάρα σου :tooth:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.126
Πόντοι
3.556

Δυο διαζύγια το ναυάγιο, δυο !

Θα σας μιλήσουμε για τα διαζύγια και πως να χωρίζετε με συνοπτικές διαδικασίες μέσα σε 15 μέρες.

ΔΕΝ θα σας μιλήσουμε για το πως να κρατήσετε μια οικογένεια γιατί είναι πολύ δύσκολο, θέλει κόπο και δεν συνάδει με τις νέες μόδες.

Χάιντε από κει καριόλες, σιγοντάρουν και οι πουτανοψυχολόγες

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
γνωστός μου ανοιχτή εγκυκλοπαιδεια είχε παίξει στον Τουρκικο εκαττομυριουχο, με πολύ κακά αποτελέσματα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.126
Πόντοι
3.556
γνωστός μου ανοιχτή εγκυκλοπαιδεια είχε παίξει στον Τουρκικο εκαττομυριουχο, με πολύ κακά αποτελέσματα
Τον ρώτησαν σε ποιο πανεπιστήμιο πήγε ο Ερντογαν και δεν ήξερε γιατί το χει κλείσει ?

OP
OP
D

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.222
Πόντοι
7.195
Δυο διαζύγια το ναυάγιο, δυο !

Θα σας μιλήσουμε για τα διαζύγια και πως να χωρίζετε με συνοπτικές διαδικασίες μέσα σε 15 μέρες.

ΔΕΝ θα σας μιλήσουμε για το πως να κρατήσετε μια οικογένεια γιατί είναι πολύ δύσκολο, θέλει κόπο και δεν συνάδει με τις νέες μόδες.

Χάιντε από κει καριόλες, σιγοντάρουν και οι πουτανοψυχολόγες
Έχει ειπωθεί ότι η μαγειρική δεν είναι το δυνατό της σημείο. Δε θέλω να διανοηθώ ότι ακόμη και εγώ που δεν το έχω με τη μαγειρική, ότι υπάρχει γυναίκα που να είναι εντελώς άσχετη (για να μη πω πιο βαρύ χαρακτηρισμό) με τη κουζίνα, παρόλα αυτά ένα αυγουλάκι τηγανητό με μπέικον θα το κάνω ή μία μακαρονάδα...Όμως, η άτιμη, έχει στοιχεία που ελκύουν έναν άνδρα (έχω αναφερθεί ήδη σ' αυτά)...

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.126
Πόντοι
3.556
Έχει ειπωθεί ότι η μαγειρική δεν είναι το δυνατό της σημείο. Δε θέλω να διανοηθώ ότι ακόμη και εγώ που δεν το έχω με τη μαγειρική, ότι υπάρχει γυναίκα που να είναι εντελώς άσχετη (για να μη πω πιο βαρύ χαρακτηρισμό) με τη κουζίνα, παρόλα αυτά ένα αυγουλάκι τηγανητό με μπέικον θα το κάνω ή μία μακαρονάδα...Όμως, η άτιμη, έχει στοιχεία που ελκύουν έναν άνδρα (έχω αναφερθεί ήδη σ' αυτά)...
Ναι ντρέπεσαι να την πεις ακαμάτρα. Άκου κει δεν ξέρει.
Προσωπικά, έξω δεν θα γύριζα να την κοιτάξω. Τώρα αν θα έμπαινα, άμα μου το ζητούσε με πολύ ευγενικό τρόπο, μάλλον.

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.749
Πόντοι
2.816
Αν κρίνω ότι μόνο εσύ πιστεύεις αυτήν την οφθαλμοφανή απάτη από το βοθροκάναλο....κανένας άλλος δεν είναι χαζός. Εσύ κι αν ζεις στην κοσμάρα σου :tooth:
Αν κρίνω από τα αποτελέσματα των εκλογών εσείς οι συνομοσιολογοι είστε ένας κόσμος μόνοι σας..

Βάλε τώρα Μέγκα να μαζέψεις το μωρό κ άσε τις ιστορίες

θανος_38

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
211
Πόντοι
21

Ανοίγω αυτό το θέμα μιας και απ' ότι διαπίστωσα, δεν υπάρχει κα΄τι σχετικό με αυτή τη γυναίκα. Προσωπικά, πέρα από τις γνώσεις που αδιαμφισβήτητα κατέχει, είναι μία πολύ σέξι παρουσία και όμορφη γυναίκα με ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της που φαντάζομαι, το κάνει εσκεμμένα για να προκαλεί ευχάριστα το τηλεοπτικό κοινό. Όταν κάνει δυναμική είσοδο στο παιχνίδι πριν φτάσει στη θε΄ση της για να καθίσει, όλη αυτή η απόσταση που περπατάει το κάνει μέ τέτοιο νάζι και καύλα, που σε φτάνει στο σημείο να βγάλεις το πούτσο έξω και να τον παίξεις. Κάθε φορά που τη βλέπω, κάνει τη πασαρέλα της και "λιώνω" για τη καύλα. Όσες φορές τη βλέπω, τον έχω παίξει για πάρτη της. Έχω άδικο; Ας μοιραστούμε τις απόψεις μας...
Για πολλές μαλακίες φίλε η γκόμενα, συμφωνώ απόλυτα!!

tzotzos456

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2016
Like
577
Πόντοι
81
Αν κρίνω από τα αποτελέσματα των εκλογών εσείς οι συνομοσιολογοι είστε ένας κόσμος μόνοι σας..

Βάλε τώρα Μέγκα να μαζέψεις το μωρό κ άσε τις ιστορίες
"συνομοσιολόγοι" επειδή βλέπουμε το προφανές;; Εσύ έφτιαξες ολόκληρο σενάριο με άγνωστες εταιρείες που ανέλαβαν κατόπιν...εντολών του καναλιού να βρουν μυστικά 4 Αϊνστάιν αφού δεν υπήρχε καμιά ανακοίνωση. Προφανώς είτε θα έπαιρναν τηλέφωνα τυχαία ή θα βγήκαν στο δρόμο και θα χτυπούσαν κουδούνια :2funny:

Και επειδή βλέπω ότι όλοι εσείς οι ευφάνταστοι "σεναριογράφοι" που καταπίνετε αμάσητο ό,τι σας λένε δεν το έχετε και πολύ με το σχολείο....συνωμοσιολόγοι γράφεται :cool2:
Εκτός αν το είδες έτσι γραμμένο στο αγαπημένο σου κανάλι και το...έχαψες (και αυτό) :mati:

Johny-come-lately

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2023
Like
75
Πόντοι
0
Οι απαντησεις δινονται απο το κοντρολ και η μικρη περιληψη που κανει στους αρχικους γυρους ειναι και αυτη απο χαρτι που της δινεται πριν τις αναμετρησεις (αυτες που βλεπεις ως εκπομπη και αυτες που τελικα δεν προβαλλονται). Καθε τοσο δινεται επιτηδες μια λαθος απαντηση ετσι ωστε να δωθει η ευκαρια στους παικτες (αν απαντησουν σωστα) να κερδισουν (ειδικα στην τελικη φαση). Μπορεις να το καταλαβεις διοτι αρκετες φορες ασυναισθητα πιανεται να κοιταζει προς τα κατω οπως κανουμε οταν "μας λενε κατι", ή ακουμε πχ στο τηλεφωνο. Επισης η ξινιλα της ειναι ακαταμαχητη. Μοιαζει με αυτη τη δασκαλα μαθηματικων στο Γυμνασιο που κοβει τους μισους με κατω απο 10 στα τριμηνα και ειναι πασιγνωστη για τα ανυποψιαστα τεστ που πεταει ακριβως πριν την ωρα της γυμναστικης ισα ισα να σου χαλασει την διαθεση και να μην παιξεις μπαλα μετα.
Καλα, ασε. Η τυπισσα παιζει να ειναι η πιο τρομακτικη chaser (ισως
Οι απαντησεις δινονται απο το κοντρολ και η μικρη περιληψη που κανει στους αρχικους γυρους ειναι και αυτη απο χαρτι που της δινεται πριν τις αναμετρησεις (αυτες που βλεπεις ως εκπομπη και αυτες που τελικα δεν προβαλλονται). Καθε τοσο δινεται επιτηδες μια λαθος απαντηση ετσι ωστε να δωθει η ευκαρια στους παικτες (αν απαντησουν σωστα) να κερδισουν (ειδικα στην τελικη φαση). Μπορεις να το καταλαβεις διοτι αρκετες φορες ασυναισθητα πιανεται να κοιταζει προς τα κατω οπως κανουμε οταν "μας λενε κατι", ή ακουμε πχ στο τηλεφωνο. Επισης η ξινιλα της ειναι ακαταμαχητη. Μοιαζει με αυτη τη δασκαλα μαθηματικων στο Γυμνασιο που κοβει τους μισους με κατω απο 10 στα τριμηνα και ειναι πασιγνωστη για τα ανυποψιαστα τεστ που πεταει ακριβως πριν την ωρα της γυμναστικης ισα ισα να σου χαλασει την διαθεση και να μην παιξεις μπαλα μετα.
Καλα, ασε. Η τυπισσα παιζει να ειναι η πιο τρομακτικη chaser (ανταγωνιζομενη ισως και το Γερακι).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom