Νέα

Ιστορία BDSM : Η Άλλη Πλευρά Της Έλσας – 2ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM :
/p/bdsm_5.html

Ιστορία BDSM : Η Άλλη Πλευρά Της Έλσας – 2ο
/2013/01/bdsm-2_31.html

Περίληψη
Η Έλσα , επιφυλάσσει ακόμα πιο ακραίες εκπλήξεις στον αποσβολωμένο σκλάβο πια σύζυγό της ο οποίος δεν μπορεί να αντιδράσει καθόλου απέναντι στην Κυριαρχία της .
Η Αφέντρα Έλσα , σκοπεύει να τον ντύσει Γυναικεία και να τον εκπαιδεύσει σαν «Αρσενική Τσούλα» της .

Φετίχ
Fetish Cuckolding , Total Orgasm Control , Spanking , Dildo Training , Foot Worship, Humiliation , Public Humiliation , Feminization , Small Dick Humiliation , Chastity Belts & Prostate Massage , Chastity Devices, Blackmail Fetish , Ass Worship/Licking, Pussy Worship / Smothering , Watersports

Η Έλσα , με βούτηξε απο το μαλλί και με έσυρε γονατιστό μπροστά στο μεγάλο κρεβάτι μας . Εκεί μου πέταξε ένα σετάκι κόκκινο κυλοτάκι και μπουστάκι ενώ μου έδωσε και ένα διαφανές baby doll που το κράτησα κοιτώντας με απορία

Δεν ήξερα τι να κάνω και πως να αντιδράσω . Η  Έλσα μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι !

- Μην στέκεσαι σαν μαλάκας ! Θέλω να τα φορέσεις ! Κατάλαβες μαλάκα! Θα φορέσεις κυλότα και μπουστάκι και θα γίνεις γκόμενα γιατί άντρας δεν είσαι !
- Τσακίσου ! Επανέλαβε αστράφτωντάς μου και άλλο χαστούκι .

Ένα δάκρυ κύλισε απο το μάγουλό μου καθώς φορούσα το κόκκινο κυλοτάκι και αντιλαμβανόμουν εκείνη την στιγμή ότι τα πράγματα μεταξύ μας δεν θα ήταν ποτέ τα ίδια .

Μπορεσα να καταλάβω , κοιτώντας με την άκρη του ματιού μου την Έλσα ότι φορούσε ένα τεράστιο μαύρο απειλητικό στραπον και μάλιστα τεραστίων διαστάσεων .

- Καλά το κατάλαβες ! Θα γινεις η Γαμιόλα μου σήμερα ! Η ξεκολιάρα μου! Θα σε σκίσω και εσύ θα το απολαύσεις !
- Μα αγάπη μου .... πήγα να πώ

Μάταια όμως ! Έφαγα ένα σκαμπήλι τόσο δυνατό που ζαλίστηκα !

- Και το baby doll , και τα τακούνια φόρα διέταξε αυστηρά !

Πράγματι , η εικόνα μου στο καθρέπτη , δεν θύμιζε επ ΄ουδενί άντρα μιας και με το λεπτοκαμωμένο μου κορμί με την κατάλευκη επιδερμίδα και το πεταχτο κωλαράκι , τα κόκκινα εσώρουχα έμοιαζαν με την κανονική επιλογή !

Ήμουν τέλεια γυναίκα με τα εσώρουχα όπως παρατήρησε σαρκαστικά και η Έλσα η οποία με εξανάγκασε να περπατάω πάνω κάτω και να κάνω πασαρέλα .

Χρειάστηκαν αρκετά σκαμπήλια προκειμένου να κουνάω το κώλο μου προκλητικά και να λικνίζω τους γοφούς μου πάνω στα ψηλοτάκουνα με τον τρόπο που η Έλσα έυρισκε ικανοποιητικό .

- Έχεις ταλέντο μωρή καριόλα σαν πουτάνα περπατάς ! Βέβαια χρειάζεται κάτι για να κουνάς το κώλο σου καλύτερα ! Πρέπει να σου το ανοίξω λίγο είπε ενώ χάιδευε το στραπον της .
- Στήσε κωλαράκι στο κρεβάτι ! Ήρθε η ώρα !
- Σε παρακαλώ ! Δεν μπορώ να το κάνω αυτό !
- Τι δεν μπορείς να κάνεις μωρή άχρηστη γαμιόλα ! Να γαμηθείς ; Θα δεις εύκολο είναι θα ζοριστεί η σούφρα σου αλλά μετά θα καταπίνει τα πάντα .
- Σε παρακαλώ ... ψέλλισα και πάλι !
- Σκάσε ! Απάντησε και με σκαμπήλισε και πάλι
- Οι επιλογές σου είναι δύο ! Στήνεις κωλαράκι και σε γαμάω και απο εδώ και πέρα θα είσαι η τσούλα μου ή μαζεύεις τα μπογαλάκια σου και φεύγεις ! Ούτως ή αλλιώς ,άντρας δεν είσαι και δεν σε θεωρώ κιόλας ! Σαν πουτάνα , μπορείς να έχεις χρήση εδώ ! Θα σε γαμάω εγώ και οι γκόμενοί μου που θα έρχονται εδώ και σε διαβεβαιώνω θα είναι πολλοί!
- Λοιπόν ! Απάντηση εδώ και τώρα ! Στα τέσσερα ή πήγαινε στο διάολο απο εδώ !

Έπρεπε να αντιδράσω αλλά δεν το έκανα ! Η στιγμή που ανέβηκα στο κρεβάτι και έστησα το κωλαράκι μου , ήταν απο τις πιο ταπεινωτικές της ζωή μου !

- Τόσο μαλάκας ! Τέτοια ξεκωλιάρα είσαι μωρή γαμημένη ; Τόσο ξεφτυλισμένη πουτάνα είσαι !

Έκλαιγα πριν ακόμα αισθανθώ το δάκτυλό της να απλώνει τζέλ στην κωλοτρυπίδα μου ! Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά , σαν τα κωλοσκαμπηλα που μου έσκαγε κάθε τόσο .

Αισθάνθηκα το πλαστικό χοντρό πουτσοκέφαλο στην απείραχτη ανέγκιχτη σούφρα μου . Η ώρα της αλήθειας είχα φτάσει .

- Πάρε βαθιές ανάσες καριόλα  ! Εϊπε η Έλσα με εξευτελιστικό τόνο στην φωνή της και άρχισε να πιέζει .

Το κωλαράκι μου σιγά σιγά άνοιγε και το χοντρό στραπον έμπαινε μέσα μου ξεσκίζοντάς μου το κωλάντερο . Πόναγα αλλά και έπαιρνα βαθιές ανάσες .

- Έτσι πουτανάκι ! Πάρε ανάσες να σου το χώσω ! Έλεγε η Έλσα και με μια κίνηση μου το κάρφωσε μέσα στο κωλί μου !

Η παρθενιά μου είχε περάσει πια στην ιστορία και τώρα , σιγά σιγά άρχισε α μου γαμάει το κωλαράκι ενώ παράλληλα με βούτηξε απο το μαλλι και με υποχρέωσε να βλέπω στο καθρέπτη .

- Εκεί ! Ξεκωλιάρα ! Κοίτα εκεί ! Έλεγε και τα μάτια μου είδαν το απίστευτο θέαμα .

Εγώ ντυμένος με κυλοτάκι και η ¨Ελσα πίσω μου να κουνιέται αργά και ρυθμικά μέσα έξω και να μου πηδάει το πουτανίστικο πια κωλαράκι μου .

Σε κάθε κίνησή της , το στραπον έπιανε πάτο και με ξέσκιζε τόσο βαθιά που νόμιζα θα τρυπησει το στομάχι μου .

Όταν ο πόνος γλύκανε και άρχισα και εγώ να κουνάω ρυθμικά το κωλαράκι μου η Έλσα το κατάλαβε και ξεκίνησε να μου ξεσκίζει το κώλο με όλη της τη δύναμη .

Έβγαζα κραυγούλες σαν τις πορνοστάρ που γαμιόνται απο ψωλαράδες ενώ τα κωλοσκάμπηλα έπεφταν βροχή . Εγώ είχα καυλώσει και η Έλσα με το ένα χέρι αυνάνιζε το καυλί μου καθώς με πηδούσε !

Ήταν φανταστικό .

- Γαμιέσαι καριόλα ! Ξεφτυλισμένη πουτάνα ; Σε γαμάει η Αφέντρα και εσένα σου αρέσει ;
- Ναι Αφέντρα , ξέσκισέ με !
Παλιοπουτάνα να δεις τι πάρτυ θα κάνω με το κωλαράκι σου ! Όλοι θα το γαμήσουν ! Με ακούς ΟΛΟΙ ! !!!
Θα φέρνω γαμιάδες , και θα σε ξεσκίζουν πούστρα , βρωμοπούτανο !

Δεν άντεξα και έχυσα ενώ η Έλσα με έσφιξε δυνατά κανοντάς με να βογγήξω.

Τι καύλα ήταν αυτή ! Τι καύλα !

Η Έλσα , βγήκε απο μέσα μου και με κοίταξε περιφρονητικά καθώς προσπαθούσα να πάρω ανάσες και να συνέλθω .

Η τρυπούλα μου έχασκε γαμημένη και ξεσκισμένη !

- Σήκω παλιοπουτάνα και ετοιμάσου !Έχεις δουλειές να κάνεις και τα πράγματα θα αλλάξουν απο εδώ και πέρα για εσένα !

(Συνεχίζεται ..... )

Photographs :

Διαβάστε Επίσης
Η Άλλη Πλευρά Της Έλσας – 1ο
/2013/01/bdsm-1_26.html

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα
Fetish Cuckolding – Φετιχιστικό Κεράτωμα
/2012/11/bdsm-fetish-cuckolding.html

Total Orgasm Control – Απόλυτος Έλεγχος Οργασμού
/2012/12/bdsm-total-orgasm-control.html

Spanking – Η Αρχή Κάθε Τιμωρίας
/2012/11/spanking-saga-session.html