Νέα

Ιστορία BDSM : Η Άλλη Πλευρά Της Έλσας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή :
Ιστορίες BDSM : /p/bdsm_5.html

Ιστορία BDSM : Η Άλλη Πλευρά Της Έλσας – 1ο
/2013/01/bdsm-1_26.html

Περίληψη :
Ο ήρωας της ιστορίας , έρχεται αντιμέτωπος με την απόλυτη αλλαγή της συζύγου του σε πραγματική Αφέντρα ! Μπορεί να το αντιμετωπίσει ; Το θέλει ;  Υπάρχουν μήπως άγνωστες σε αυτόν πτυχές ; Θα μπορέσει να ανταποκριθεί; Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά !

Φετίχ :
Fetish Cuckolding , Total Orgasm Control , Spanking , Dildo Training , Foot Worship, Humiliation , Public Humiliation , Feminization , Small Dick Humiliation , Chastity Belts & Prostate Massage , Chastity Devices, Blackmail Fetish , Ass Worship/Licking, Pussy Worship / Smothering , Watersports

Η Έλσα , εδώ και πολύ καιρό ήταν διαφορετική μαζί μου ! Αλλαγμένη .

Στην αρχή , δεν είχα δώσει σημασία ,όσο μπορούσε κανείς βέβαια να αγνοήσει μια τόσο σέξυ και όμορφη γυναίκα σαν την Έλσα . Μόνο που την έβλεπα , παρόλο που ήμασταν 5 χρόνια παντρεμένοι και θα έπρεπε να έχει έρθει η αναμενόμενη ρουτίνα , ειλικρινά ερεθιζόμουν και απο μια ματιά μόνο.

Ήταν μια ψηλή καλλονή , στα 30  μελαχροινή , με όμορφο σώμα , τέλειες αναλογίες μοντέλου , με τουρλωτά οπίσθια και όμορφο στητό στήθος ενώ είχε και ατελείωτα , καλογυμνασμένα πόδια , με όμορφες , σέξυ γάμπες και πατουσάκια με λαχταριστά δακτυλάκια , πάντα περιποιημένα που γευόμουν σε κάθε ευκαιρία .

Ήταν ο μεγάλος μου έρωτας και παρόλο που εγώ ήμουν ένας απλός συνηθισμένος άνθρωπος , δίπλα της αποκτούσα και εγώ μια λάμψη .

Στο κρεβάτι , ήταν πραγματική φωτιά ! Άκρως επιθετική και παθιασμένη , απαιτούσε να παίρνει ηδονή και μάλιστα με έντονο και βίαιο τρόπο .

Απο την αρχή της σχέσης μας , η θέση μου ήταν ανάμεσα στα πόδια μου και η γλώσσα μου πάντα στην υπηρεσία της , της προσέφερε ηδονή απλόχερα όπου και όταν το απαιτούσε .

Μαζί της , έμαθα να μην έχω αναστολές ! Απαιτούσε γλείψιμο στο λαχταριστό της ξυρισμένο μουνάκι ; Εγώ αμέσως , έμπαινα ανάμεσα στα πόδια της και έμενα εκεί για πολύ ωρα προσφέροντας της οργασμούς και ηδονή .

Πολλές φορές , απαιτούσε γλείψιμο απο πίσω , στην ροδαλή της τρυπούλα και μάλιστα εκεί , έμενα με τις ώρες , να γλείφω και να φιλώ με πάθος το ροδαλό της σουφράκι , βάζοντας την γλώσσα , όσο πιο μέσα μπορούσα στο κωλαράκι της ενώ άκουγα τα βογγητά και τα γελάκια καύλα μου έβγαζε .

Στο σέξ ,η ¨Ελσα πάντα ήταν απο πάνω και εγώ απο κάτω . Με ίππευε με λύσσα και πάθος και με έφτανε πάντα σε ένα εκρηκτικό χύσιμο ενώ εκείνη φάνταζε πραγματική θεά απο  πάνω μου .

Ήμουν ευτυχισμένος μαζί της και ήξερα ότι όλοι με ζήλευαν και με θεωρούσαν τυχερό που είχε τόσο όμορφη και σέξυ γυναίκα στο πλευρό μου η για να είμαι πιο ακριβής , εγώ ήμουν στο δικό της πλευρό .

Τον τελευταίο όμως χρόνο , τα πράγματα κάπως είχαν αλλάξει . Η ¨Ελσα ήταν ακόμα πιο επιθετική μαζί μου αλλά ταυτόχρονα και πιο απομακρη . Είχα καταλάβει κρυφούς διαλόγους μονολεκτικούς και μυνήματα στο κινητό της , το οποιο είχε ξαφνικά αλλάξει με άλλο μοντέλο που έπαιρνε 2 sim , εξαφανιζόταν πολλές ώρες , ήταν μαζί μου απότομη .

Στο κρεβάτι , η σεξουαλικότητά της είχε αλλάξει κατά ένα πιο διεστραμμένο και σκληρό τρόπο που όμως λάτρευα και μου άρεσε .

Η ποδολαγνεία που ήταν προσωπικό μου κόλλημα είχε αλλάξει και δεν ήταν πια αισθησιακή . Τώρα γύριζε απο τα ψώνια και απαιτούσε να της κάνω μασάζ στα πόδια , να της τα γλείψω και να τα φιλήσω ,έτσι ιδρωμένα απο την γόβα .

Φυσικά , αυτό , παρόλο που στην αρχή με είχε ξενίσει , εμαθα να το λατρεύω και να το αποζητώ μιας και ήταν μια πολύ όμορφη και κίνκυ προσθήκη στα παιχνίδια μας .

Μια μέρα , η Έλσα , με φώναξε μέσα στην κρεβατοκάμαρα . Απο το ίδιο πρωινό μου είχε προαναγγείλει ότι έχει μια έκπληξη για εμένα και κυριολεκτικά όλη την ημέρα , αδημονούσα να δώ τι είναι .

Μόλις μπήκα μέσα στην κρεβατοκάμαρα , κυριολεκτικά έμεινα εμβρόντητος .

Αντίκρυσα την Έλσα να φοράει ένα σετάκι δερμάτινα εσώρουχα και δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο , με τακούνι στιλέττο . ενώ στα χέρια της κρατούσε ένα καμτσίκι .

Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα κότσο και έτσι αναδεικνυόταν το όμορφο πρόσωπό της και ο αισθησιακός της λαιμός .

Ήταν μια πραγματική θεά που όταν την αντίκρυσα , έμεινα με το στόμα ανοικτό .

- Γονάτισε και πλησίασε διέταξε , με αυστηρή φωνή , παίζοντας με το καμτσίκι στα χέρια της .
- Μάλιστα είπα σαν υπνωτισμένος και την πλησίασα κοιτώντας την στα μάτια .

Η Έλσα , μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι στο πρόσωπο κοιτάζοντάς με μάτια που πετούσαν φλόγες .

- Θα μιλάς και θα με αποκαλείς Αφέντρα ! Κατάλαβες ;
- Μάλιστα Αφέντρα είπα αιφνιδιασμένος .
- Έτσι μπράβο ! Φίλησέ μου τις μπότες τώρα διέταξε .

Είχαμε πάει πολύ πιο πέρα απο την απλή ποδολαγνεία ! Τώρα βρισκόμουν στα 4 , μπροστά σε μια σέξυ θεά ντυμένη στα δερμάτινα να της φιλάω τις δερμάτινες μπότες της .

- Και το τακούνι ! Διέταξε και μου το έδωσε στα χείλη !

Άρχισα να το γλείφω και να το φιλάω ενώ εκείνη με εξευτέλισε λίγο ακόμα !

- Έτσι μπράβο ! Γλείψε το σαν να είναι καυλί !

Κοκκίνησα απο ντροπή αλλά δεν τόλμησα να αντιδράσω ! Συνέχισα το ταπεινό μου καθήκον μιας και το μάγουλό μου που είχε πάρει φωτιά , υπενθύμιζε ότι δεν έπρεπε να την αγνοήσω .

- Στήσε το κωλαράκι σου ! Διέταξε παίρνοντας απότομα το τακούνι της απο το στόμα μου !

Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει καθώς την είδα να έρχεται πίσω μου και να δοκιμάζει το καμτσίκι στον αέρα !

- Θα σου δώσω ένα καλό μάθημα για να μάθεις μια και καλή ποιός είναι το αφεντικό και πιο θα διατάζει απο εδώ και πέρα .

Σήκωσε το χέρι της και κατέβασε με δύναμη το καμτσίκι στα κωλομέρια μου , κάνοντάς με να βγάλω μια μακρόσυρτη κραυγή πόνο . Ακολούθησε αμέσως σχεδόν και δεύτερο χτύπημα και τρίτο , και τέταρτο .

Άρχισε να μου τις «βρέχει» κανονικά με το καμτσίκι , με ένα σαδισμό πρωτόγνωρο , ακόμα και για εκείνη .

Εγώ ύστερα απο 20 χτυπήματα , είχα πλέον βάλει τα κλάματα ενώ εκείνη , σκληρή και αγέρωχη , συνέχισε να μου δίνει δυνατά χτυπήματα .

Όταν σταμάτησε , με βούτηξε απο το μαλλί και το δάκτυλό της χάιδεψε το πρόσωπό μου , σκουπίζοντας τα δάκρυά μου 

- Κλαίς Αγάπη μου ! Ακόμα δεν έχεις νοιώσει τίποτε είπε γελώντας και με έριξε μπρούμυτα αυτή την φορά στο πάτωμα .

Ήρθε απο πάνω μου και τα μάτια μου έπεσαν επάνω στην εντυπωσιακή σιλουέττα της . Με τα μεταλλικα της τακούνια άρχισε να μου πατάει δυνατά τις ρώγες και το στήθος κάνοντάς με να μορφάσω απο το πόνο ενώ το κωλαράκι μου που άγγιζε το χαλί έκαιγε και πόναγε αφόρητα απο το ανελέητο μαστίγωμα .

Μου έφερε τις σόλες απο τις μπότες της στο στόμα μου και αφού με εξανάγκασε να τις γλείψω , με εξευτέλισε όσο δεν παίρνει μιας και παρατήρησε ότι είχα καυλώσει .

- Είσαι ανωμαλάρα μεγάλη βλέπω ! Καύλωσες ; Γουστάρεις να τις τρώς απο την Αφέντρα σου και να σε ποδοπατάει ; Ε μαλάκα ; Αυτό είσαι ένα χαλάκι για τις μπότες μου ;

Εγώ τυφλωμένος απο το πάθος έγλειφα σαν τρελός τις μπότες της .

- Κατέβασε το φερμουάρ με διέταξε και πράγματι εκτέλεσα τις διαταγές της .

Σε λίγα λεπτά είχαν βγεί οι μπότες της και τώρα πάνω στο πρόσωπό μου βρίσκονταν οι σόλες της , ιδρωμένες απο την κλεισούρα μέσα στις δερμάτινες μπότες .

Η γεύση του ιδρώτα και η έντονη μυρωδιά του δέρματός της ήταν κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο για μένα . Η καύλα μου είχε φτάσει στο έπακρο και όταν αισθάνθηκα το ζεστό της πατουσάκι να πιέζει το πέος μου , δεν άντεξα και εκσπερμάτισα μια λίμνη ολόκληρη .

- Καυλωσες μαλάκα ε ; Καύλωσες και έχυσες στα πόδια της Αφέντρας σου ; Να ξέρεις ότι θα αργήσεις να ξαναχυσεις ! Είπε και την είδα να κρατάει μια περίεργη πλαστική συσκευή .
- Είναι συσκευή αγνότητας και θα σου κλειδώσω το μικρό καυλάκι σου ! Θα κάνεις βδομάδες ολόκληρες να ξαναχύσεις γαμιόλη !

Με κλώτσησε στα πλευρά και με οδήγησε στο μπάνιο΄οπου μου έπλυνε με παγωμένο νερό και σαπούνι το καυλί προκειμένου να το καθαρίσει .

- Τι κάνεις ; αλήθεια θα μου βάλεις αυτό το πράγμα ; ειπα παραξενεμένος .
- Σκάσε και μιλα με σεβασμό ! Είπε και με χαστούκισε .

Υπάκουσα και με κατεβασμένο το κεφάλι δέχτηκα την νέα μου φυλακή . Μου έπιασε τα αρχίδια με δύναμη , πέρασε το πρώτο μισό της συσκευής και στην συνέχεια το δεύτερο . Όλο το σύστημα ασφάλισε με έναν έξυπνο μηχανισμό που είχε ένα μικρό λουκετάκι .

- Τώρα θέλω την γλώσσα σου είπε απαιτητικά και με οδήγησε στο κρεβάτι όπου και ξάπλωσε μπρούμυτα .
- Γλείψε μου το κώλο σκλαβί ! Αυτό θα είναι το νέο σου καθήκον !

Υπάκουσα σαν υπνωτισμένος και το πρόσωπό μου βυθίστηκε στο προκλητικό της κωλαράκι που λαχταριστό ανοιγόταν μπροστά μου .

Όλα είχαν αλλάξει στο μυαλό μου !

Η γλώσσα μου άρχισε να κάνει κύκλους πάνω στο σουφράκι της και να το κεντρίζει κάθε τόσο ενώ η Έλσα έβγαζε κραυγούλες ηδονής . Άρχισε να παίζει την κλειτορίδα της ενώ εγώ έγλειφα την κωλοτρυπίδα της και κάθε τόσο μου έβαζε το δάκτυλο στο στόμα να δοκιμάσω τους χυμούς της .

Έγλειφα παθιασμένα , σαν μανιακός , μέχρι που έχυσε και φυσικά με έβαλε να καθαρίσω τα πάντα .

Στην συνέχεια , ξάπλωσε μπρούμυτα και με διέταξε να συνεχίσω το γλείψιμο στο κωλαράκι της ενώ εκείνη γελούσε και με ταπείνωνε .

- Ακόμα δεν εχουμε τελειώσει !
- Έχουμε κάτι ακόμα να κάνουμε είπε και την είδα να βγάζει ένα τεράστιο μαύρο στραπον και να το ακουμπάει στο κρεβάτι
-  Συνέχισε το γλείψιμο ! Διέταξε και το ακούμπησε κάπου να το βλέπω
- Θα σου σκίσω την κωλάρα ! Θα δεις τι θα πάθεις ! Κάτσε να πάρω μια ανάσα και θα δεις ! Πιο βαθιά την γλώσσα σου ! Διέταξε .

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

Photographs :

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα
Fetish Cuckolding – Φετιχιστικό Κεράτωμα
/2012/11/bdsm-fetish-cuckolding.html

Total Orgasm Control – Απόλυτος Έλεγχος Οργασμού
/2012/12/bdsm-total-orgasm-control.html

Spanking – Η Αρχή Κάθε Τιμωρίας
/2012/11/spanking-saga-session.html

Dildo Training - Εκπαίδευση Με Δονητές
/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html

Foot Worship – Ποδολαγνεία

Humiliation – Εξευτελισμός

Public Humiliation - Εξευτελισμός Μπροστά Στις Φιλες Της Αφέντρας
/2011/11/m.html

Feminization – Μεταμόρφωση Σε Γυναίκα
/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html

Small Dick Humiliation - Εξευτελισμός Για Το Μέγεθος Του Πέους
/2011/11/small-dick-humiliation.html

Chastity Belts & Prostate Massage – Ζώνη Αγνότητας , μασάζ προστάτη
/2011/11/orgasm-denial-massage.html

Chastity Devices – Παίζοντας Με Συσκευές Αγνότητας
/2012/09/bdsm-chastity-devices.html

Επίσκεψη Αφέντρας Σε Αντρικό Στριπτήζ – Εξευτελισμός Κερατωμένου Συζύγου

Blackmail Fetish – Φετιχιστικός Εκβιασμός

Ass Worship/Licking – Στοματικό Σέξ Απο Πίσω ! Η Υποταγή στην Αφέντρα
/2011/09/ass-worshiplicking.html

Pussy Worship / Smothering – Υποχρεωτικό Στοματικό Σέξ

Watersports – Ουρολαγνεία

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.354
Πόντοι
7.865
Ρε παιδιά,καταλαβαίνουμε ότι όλη αυτή η φάση είναι fake και καθαρά προϊόν μυθοπλασίας,το οποίο είναι άκρως ενδιαφέρον απο λογοτεχνικής πλευράς,αλλά δεν είναι τετριμένη η εικόνα της ξαφνικής μετατροπής μιας μέσης γυναίκας σε αφεντρα,η οποία πάει ακόμα και για ψώνια με γόβες και τυχαίνει πάντα να είναι παντρεμένη με έναν "μαλθακο" και υποτακτικό άνδρα,ο οποίος δέχεται τα πάντα;Έλεος πια!Και σε άλλες ιστορίες αναφέρονται και παιδιά...Είναι πολύ νορμάλ φάση να έχεις παιδιά και μια μέρα,καθώς γυρνάνε απο το σχολείο να σε δούν να πηδάς με στραπον τον πατέρα τους ή να ρουφάει τον πούτσο του γκόμενου της μάνας τους...

OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Η Κριτική σου είναι πολυ σοβαρή και θα την λάβω υπόψη μου !
Δεν ειχα καταλάβει ότι πιθανόν να επαναλαμβάνομαι επειδή απλώς
γράφω για την Γυναικεία Κυριαρχία και σενάρια που μου αρέσουν ή μου έχουν συμβεί
Έχεις δίκιο όμως , τα στερεότυπα δεν είναι κομψά !

Σε ευχαριστώ για την αυστηρή κριτική που αν και δεν μου άρεσε είναι δίκαιη !

Παιδιά στις ιστορίες μου δεν εχω συμπεριλάβει ποτέ και ούτε πρόκειται οπότε υποθέτω ότι προφανώς αναφέρεσαι σε άλλον

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.354
Πόντοι
7.865
Η Κριτική σου είναι πολυ σοβαρή και θα την λάβω υπόψη μου !
Δεν ειχα καταλάβει ότι πιθανόν να επαναλαμβάνομαι επειδή απλώς
γράφω για την Γυναικεία Κυριαρχία και σενάρια που μου αρέσουν ή μου έχουν συμβεί
Έχεις δίκιο όμως , τα στερεότυπα δεν είναι κομψά !

Σε ευχαριστώ για την αυστηρή κριτική που αν και δεν μου άρεσε είναι δίκαιη !

Παιδιά στις ιστορίες μου δεν εχω συμπεριλάβει ποτέ και ούτε πρόκειται οπότε υποθέτω ότι προφανώς αναφέρεσαι σε άλλον
Παρακαλώ!Και γενικά μιλάω περί παιδιών...Όχι για τις δικές σου ιστορίες.Άλλωστε,είναι κρίμα να επαναλαμβάνεται το ίδιο στερεότυπο σε τόσο ωραίες ιστορίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom