Νέα

Σαμπρίνα/Νόρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mimis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 317
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
συγγρου φιλε μου, το τηλεφωνο της δεν το εχω, αλλα την επομενη φορα θα το ζητησω. οταν την ρωτησα γιατι δεν εχει καμια αγγελια στο ιντερνετ, μου απαντησε πως ηδη εχει αρκετη πελατεια
παίζει και ραντεβού με το τηλέφωνο..μάλιστα μου είχε πει κάποτε πως δέχεται και πρωινές ώρες :grin: :grin: ;) ....πάντως μερικές φορές έχει μια βιασύνη στο φέρσιμό της...σήμερα το βράδυ είναι στο πόστο της...προλάβετε :s&m_2:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
οταν σε λεω ξυνο ρε γιατρε μετα περεξηγησε :grin: :grin: :grin:
δεν ειδες τι μαυρισα ρε?
δεν λεει οτι βαριεμαι να γραφω αγγελιες,λεει οτι εχω πολυ πελατεια :grin: :grin:
ε ναι.. και το αστειο που είναι;; αποκλείεται νάχει όντως πολύ πελατεία και να μην χρειάζεται να βάλει αγγελία;;
ρε συ μήπως τελικά με λες άδικα ξυνό;;

OP
OP
M

mimis69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
122
Like
5.824
Πόντοι
29.900
Καλό θα ήταν κάποιος να φωτογραφίσει αυτά τα θεσπέσια προσόντα και να τα θέσει σε δημόσια θέα προς ευχαρίστηση του κοινού... :cum:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ναι το εχουμε δει αυτο
αλλα θελει να πληρωσεις για να δεις τις χχχ φωτο
αν μπορει καποιος να ποσταρει μονο την χχχ φωτο...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ε ναι.. και το αστειο που είναι;; αποκλείεται νάχει όντως πολύ πελατεία και να μην χρειάζεται να βάλει αγγελία;;
ρε συ μήπως τελικά με λες άδικα ξυνό;;
ελα ρε τρελε πλακα κανω δεν ξερω αλλωστε και δεν μπορω να κρινω τι ανθρωπος εισαι :rockon: :rockon:
το αστειο ειναι οτι εχει πεσει μεγαλη αναδουλεια και γελασα μ αυτο που εγραψε ο φιλος

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
ελα ρε τρελε πλακα κανω δεν ξερω αλλωστε και δεν μπορω να κρινω τι ανθρωπος εισαι :rockon: :rockon:
το αστειο ειναι οτι εχει πεσει μεγαλη αναδουλεια και γελασα μ αυτο που εγραψε ο φιλος
φαινεται πως οι μεγαλες ψωλες δεν ξεμενουν ποτε απο δουλεια...

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
αλεφα εγραψα οτι μου ειπε, αλλα και οτι βλεπω. η σαμπρινα και η νικολ δεν μενουν και πολυ ωρα στην πιατσα να εισαι σιγουρος. οπως δεν βρισκεις ευκολα την ντεζι στο τηλεφωνο. οπως δεν εβρισκες ευκολα και πιο παλια την μανια που δουλευει στις κουκλες (οχι αυτην που βαζει αγγελιες στο adoos). τα καλα κομματια εχουν παντα ζητηση. και μιας και ανεφερα την μανια απο τις κουκλες, ξερεις κανεις αν βγαινει ακομα στην πιατσα? την ειχα συναντησει μια φορα πριν 2 χρονια και ηταν πολυ καλη σε ολα της.

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.889
Πόντοι
7.316
Καλα την ντεζη εγω προσωπικα οσες φορες την εχω παρει δεν το εχει συκωσει, την σαμορινα εχω περασει αρκετες φορες και δεν την εχω πετυχει. Οπως ειπε και ο φιλος ο γλυκομουτσουνος θα ηταν πολυ βολικο εαν καποιος μπορουσε να βρει το τηλ η να μπει η ιδια εδω μπας και μπορεσουμε να την βρουμε. Ελπιζω να μην γινουν τα ιδια με την ντεζη!

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
αλεφα εγραψα οτι μου ειπε, αλλα και οτι βλεπω. η σαμπρινα και η νικολ δεν μενουν και πολυ ωρα στην πιατσα να εισαι σιγουρος. οπως δεν βρισκεις ευκολα την ντεζι στο τηλεφωνο. οπως δεν εβρισκες ευκολα και πιο παλια την μανια που δουλευει στις κουκλες (οχι αυτην που βαζει αγγελιες στο adoos). τα καλα κομματια εχουν παντα ζητηση. και μιας και ανεφερα την μανια απο τις κουκλες, ξερεις κανεις αν βγαινει ακομα στην πιατσα? την ειχα συναντησει μια φορα πριν 2 χρονια και ηταν πολυ καλη σε ολα της.

Φίλε η Μάνια και ενεργητική? Προσωπικά την έχω πετύχει μόνο στα shows στις κούκλες ...

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
Φίλε η Μάνια και ενεργητική? Προσωπικά την έχω πετύχει μόνο στα shows στις κούκλες ...
και πολυ καλη, μου την ειχε προτεινει φιλος και ειχε δικιο, αλλα την ειχα πετυχει μια φορα μονο συγγρου

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
και πολυ καλη, μου την ειχε προτεινει φιλος και ειχε δικιο, αλλα την ειχα πετυχει μια φορα μονο συγγρου
δουλεύει πλέον μόνο με τηλέφωνο...κάνει ίσως το καλύτερο gfe.... και πολύ ωραίος χαρακτήρας...δεν νομίζω πάντως πως είναι ενεργητική...αν και δεν στερείται προσόντων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom