Βίντεο με παρουσίαση της στο ερωτοδικείο το 2008.
Είναι το μωρό αριστερά στην οθόνη με τα καστανά μαλιά.
Και το δεξί καβλάκι "η αρραβωνιάρα" ποιο είναι βρε Μίμη;
Βίντεο με παρουσίαση της στο ερωτοδικείο το 2008.
Είναι το μωρό αριστερά στην οθόνη με τα καστανά μαλιά.
Αγνώστου ταυτότητας...Και το δεξί καβλάκι "η αρραβωνιάρα" ποιο είναι βρε Μίμη;
η θεια χοτυ σε περιτρυγιριζει μιμακο..... σε βλεπω να πρασινιζειςΑγνώστου ταυτότητας...
Όποιος την ξέρει ας ενημερώσει.
εγω περιμενω τα σοκολατακια..με τον αλλο θα τα βρουμε μονοι μας :-*η θεια χοτυ σε περιτρυγιριζει μιμακο..... σε βλεπω να πρασινιζεις
σαν καποιον αλλο( ) τζουλ ακους?
αντε ρε μια ψυχη που ειναι να βγει......και απο δω εχω γλιτωσει δυο φορες μαληστα κ δεν της ειχα δωσει μια η αληθεια ειναι οτι βγαζει γουστα το μωρο
για εμενα ειναι οτι καλυτερο, κυκλοφορει αυτη την στιγμη στην συγγρου. εχει και κορμαρα και ωραιο στηθος, και στο κρεβατι ειναι τουρμπο, ειδικα στο ενεργητικο τηςΗ λίστα αναμονής της κυρίας είναι "τεράστια"...
Δεν προλαβαίνει να εμφανιστεί στην πιάτσα και αμέσως έχει πελάτη...ιδίως τώρα που το δωράκι της είναι 50 ευρώ...
Σε λίγο θα μας βάλει γραμματέα για τα ραντεβού της...
οκ ε τοτε ας ξεκινηση απο ψηλα το παιδι βρε παιδι μου , και σιγα σιγα θα φτασει και σε αλλες νικολ.Αλλη Νικολ ειναι αυτη και ΕΙναι πιο ψηλα στη λεωφορο.
τελικά ρε Μπίλυ για πες μου εσυ γιατι δεν βγαζω άκρη.. αυτη η Σαμπρίνα, μόνο στη Συγγρού βγαίνει;;είναι άλλο πρόσωπο, αλλά με κοινό σημείο αναφοράς την ψ***λάρα τους.
προς το παρον μονο συγγρου, αγγελιες δεν εχει πουθενα. εχει χωρο πισω απο τον παραδρομο, απεναντι απο ενα σχολειο.δεν δουλεύει σε διαμέρισμα; μόνο στη Συγγρού βγαίνει;;