Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Να την χαιρεσαι, και με εναν καλο ΑΕΚτζη γαμπρο οταν μεγαλωσει. :grin:
την καθαρισα με τα ιδια μου τα χερια...το μονο που με κοβει...οτι αλλο θελει ας ειναι...η γαυρο η μοναστηρι...αλλη επιλογη δεν υπαρχει  :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
την καθαρισα με τα ιδια μου τα χερια...το μονο που με κοβει...οτι αλλο θελει ας ειναι...η γαυρο η μοναστηρι...αλλη επιλογη δεν υπαρχει  :sunglasses:
Για φαντασου να σου φερει καναν βαζελο  :2funny:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Μόλις το διάβασα, πολύ ωραίο. Άσε που μάλλον θα προσηλυτίσω κι άλλο βαζελάκι εκτός απ' το βαφτιστήρι!  :bounce-glasses:

Ο Χρηστάκος είναι έξι. Γεννήθηκε 25 χρόνια μετά από την πρώτη φορά που ο παππούς του μου έλεγε για το Νέστορα και τον Παπαιωάννου,μπας και την παλέψω στα πέτρινα χρόνια του 80. Γεννήθηκε 13 χρόνια μετά το τελευταίο πρωτάθλημα, και ένας Θεός ξέρει πόσα πριν το επόμενο.Σήμερα είπα πως είναι καλή ευκαιρία να τον πάρω μαζί με τον παππού, να γνωρίσει από κοντά την αρρώστια. Μπορεί και όντως να ήταν,γιατί έτσι γίνεται με μας, το μεγαλείο βγαίνει απ'τη μιζέρια.Στο 90' ο παππούς έβριζε αυτούς με τα κίτρινα, εγώ τραγούδαγα για του Βοσπόρου τα στενά και ο πιτσιρίκος έκλαιγε, γιατί του είπα ψέμματα πως θα κερδίζαμε. Και μπορεί να είναι ντροπή να χάνεις έτσι έναν "τίτλο" αυτού του μεγέθους, σχεδόν όση θα ήταν και να πανηγύριζες γι αυτόν, αλλά ντροπή μεγαλύτερη είναι η αδιαφορία και η εικόνα μέσα στις τέσσερεις γραμμές. Και το κλάμα του μικρού σε όλη την επιστροφή μέχρι την Κατερίνη.Πριν κοιμηθεί, αυτός,  όπως όλα τα αεκόπουλα της ηλικίας του, μου είπε για να με παρηγορήσει πως στη "Αγια Σοφιά" θα είναι αλλιώς. Ε, δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ να τους το στερήσει αυτο. καλό ξημέρωμα, Τέλης.-"

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Καλή χρονιά σε όλους φίλοι μου ,με υγεία ,ευτυχία και ότι επιθυμεί ο καθένας προσωπικά να το πετύχει το 2014 !!!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Καλή χρονιά σε όλους !!! Με υγεία σε σας και τις οικογενειές σας.

Και την ομάδα μας σύντομα να την δούμε να πρωταγωνιστεί και πάλι!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
εισαι για λυπηση...τιποτα αλλο...περαστικα...αν και ανιατη η συγκεκριμενη ασθενεια...εννοειται οτι δεν προκειται να μπω σε διαδικασια αντιπαραθεσης με τετοιες καφενειακου επιπεδου αποψεις...οπως και να ΄χει καλη σου συνεχεια και ευχαριστω για την παραθεση....

Η λύπηση δεν είναι ασθένεια..........................
Αν δεν έχεις απαντήσεις, μην σχολιάζεις για επίπεδα (και δάπεδα), πες "δεν απαντάω".

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εισαι για λυπηση...τιποτα αλλο...περαστικα...αν και ανιατη η συγκεκριμενη ασθενεια...εννοειται οτι δεν προκειται να μπω σε διαδικασια αντιπαραθεσης με τετοιες καφενειακου επιπεδου αποψεις...οπως και να ΄χει καλη σου συνεχεια και ευχαριστω για την παραθεση....
χαλαρωσε επιστημονα,σε μπουρδελοσαιτ γραφουμε.

γιατι η αποψη σου εχει μεγαλυτερο "επιπεδο" απο του αλλου;

το ιδιο μπορει να πει για σενα ο οποιοσδηποτε.
Αν δεν έχεις απαντήσεις, μην σχολιάζεις για επίπεδα (και δάπεδα), πες "δεν απαντάω".
εχει απαντηση.
ζηλευουν ολοι το μεγαλειο του κρυσταλλινου Θρυλου των γηπεδων και μη αναγνωριζοντας την ανωτεροτητα του μιλανε αδικα για παραγκες και χουντα στο ποδοσφαιρο τη δεκαετια 95-2005..αυτη ειναι η θεση του.

το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι σε φοβερη ακμη κατα τον ιδιο..δειγμα τα εισητηρια που κοβονται καθε κυριακη,οι συνδρομες στη νοβα που αυξανονται το γεγονος οτι σε 1-2 χρονια ο πρωτος θα παιζει προκρηματικο οταν πριν 2-3 χρονια ειχες δυνητικα 3 ομαδες για τσ.λ.

στο μπασκετ απο την αλλη κλεγεται για τα νον κολ και μετραει βολες σα να ναι κομποσκοινια.

μονα χανεις,ζυγα κερδιζει με λιγα λογια.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Η λύπηση δεν είναι ασθένεια..........................
εσυ εισαι για λυπηση γιατει νοσεις απο ανιατη ασθενεια(μεταφορικα παντα αλλοιμονο)
αντιολυμπιακοφροσυνη....
για ολα φταιει ο ολυμπιακος...ξανα περαστικα....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
εσυ εισαι για λυπηση γιατει νοσεις απο ανιατη ασθενεια(μεταφορικα παντα αλλοιμονο)
αντιολυμπιακοφροσυνη....
για ολα φταιει ο ολυμπιακος...ξανα περαστικα....
Χριστιδη τον νικολακοπουλο γιατι τον ειχανε δειρει,θυμασαι; :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

το ιδιο μπορει να πει για σενα ο οποιοσδηποτε.εχει απαντηση.
ζηλευουν ολοι το μεγαλειο του κρυσταλλινου Θρυλου των γηπεδων και μη αναγνωριζοντας την ανωτεροτητα του μιλανε αδικα για παραγκες και χουντα στο ποδοσφαιρο τη δεκαετια 95-2005..αυτη ειναι η θεση του.

το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι σε φοβερη ακμη κατα τον ιδιο..δειγμα τα εισητηρια που κοβονται καθε κυριακη,οι συνδρομες στη νοβα που αυξανονται το γεγονος οτι σε 1-2 χρονια ο πρωτος θα παιζει προκρηματικο οταν πριν 2-3 χρονια ειχες δυνητικα 3 ομαδες για τσ.λ.

στο μπασκετ απο την αλλη κλεγεται για τα νον κολ και μετραει βολες σα να ναι κομποσκοινια.

μονα χανεις,ζυγα κερδιζει με λιγα λογια.
εχεις χρησιμοποιησει τον ορο συζητηση ''καφενειακου επιπεδου;'' αν ναι εισαι υποκριτης και το λιγοτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να μην με κρινεις ...αν παλι θελεις κρινε με κανενα προβλημα αλλα θα εισαι απλα ενας υποκριτης...
το τι επιπεδου σκεψη εχει ενας συνομιλητης μου επετρεψε μου για μενα να το κρινω εγω...για σενα παλι κρινε εσυ...αν εσυ στον βωμο της δημοκρατιας της ισηγοριας και δεν ξερω εγω τι αλλο εχεις μαθει και μπορεις να ακους την οποιαδηποτε μαλακια (για ΣΕΝΑ)χωρις να χαλαει η αισθητικη σου μαγκια σου και μπραβο...
εγω παλι οταν ακουω μαλακια το λεω και αυτον που την αμολησε τον θεωρω μαλακα...
επισης ειμαι υπο κριση και σαφως μπορεις να κρινεις και να χαρακτηρισεις τις δικες μου αποψεις και το επιπεδο μου...δημοσιο φορουμ ειναι χιτ...χελοου...
ετσι δημοκρατης που εισαι και δεν δεχεσ;αι επιπεδα δεν ειδα ποτε να βαλεις χερι στους αλλους αεκτζηδες οταν ο αλλος ρωταει αν ξεκλειδωσαν τα πακετα (που στο κατω κατω δεν εχουν ξεκλειδωσει αρα σωστα μιλαει) και να τους εγκαλεις που χαρακτηριζουν το επιπεδο του...ε χιτ;;τι λες;;καλη η πουτανα η δημοκρατια και η υπερανω πολιτικη αλλα με χρηστιδη λιγο παραπανω το νου ;)
καλη χρονια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
για να θυμασαι κατι πρεπει πρωτα να το ξερεις...αρα ρωτα με πρωτα αν ξερω...
Α δεν ξερεις και εσυ.Κανεις δει ξερει τελικα,οποιον εχω ρωτησει δεν γνωριζει.
Πρεπει να εχει γινει αρκετα χρονια πριν παντως.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Χριστιδη τον νικολακοπουλο γιατι τον ειχανε δειρει,θυμασαι; :think:

γιατί ασκούσε αρνητική κριρική πάνω απο το ανεκτό στις επιλογές της ΠΑΕ και της εφημερίδας που προστάτευε τα συμφέροντα της ΠΑΕ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
και που'σαι χιτ...επειδη γουσταρες πρωτοχρονιατικα να κολυμπησεις στα βαθεια (λεγε με και ''τα βαζω με τον χρηστιδη'')παμε λιγο...καλα μας τα'πες δασκαλε για επιπεδα και χαρακτηρισμους αποψεων κλπ κλπ ...επειδη ειπα εγω σε καποιον οτι ειναι για δεσιμο για κατι που ειπε...
παμε να δουμε την παρτη σου ,τον δημοκρατη που δεν εχει επιπεδα και σεβεται ολονων τις αποψεις...προσφατο κιολας...ημερων :2funny:

.

.

υπαρχει καποιος που ισχυριζεται πως το ακολουθο ειναι ψεμακαι δε χρηζει ψυχιατρικης παρακολουθηση

Μεγαλες ομαδες θεωρουνται οσοι εχουν ευρωπαικο τιτλο.Και η ΑΕΚ ειναι μεγαλη ομαδα στο μπασκετ ασχετα που παιζει.
Στο ποδοσφαιρο καμια ομαδα δεν θεωρειται μεγαλη απο τις ελληνικες.
ε λοιπον εγω λεω οτι ναι ο θρυλος θεωρειται μεγαλη ομαδα...αυτη ειναι η αποψη μου...η δικια σου βεβαια τοτε ηταν οτι ΧΡΗΖΩ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ...κατοπιν βεβαια που ειπα το ιδιο σε καποιον ομοσταυλο σου μαλλον αλλαξες...πως το λενε πως το λενε; :think:α...θυνηθηκα...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ...

:2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
γιατί ασκούσε αρνητική κριρική πάνω απο το ανεκτό στις επιλογές της ΠΑΕ και της εφημερίδας που προστάτευε τα συμφέροντα της ΠΑΕ.
α...αρα προφανως ξερεις και ποιοι το δειρανε;; :think:γιατι απο οσο θυμαμαι δεν τους πιασανε...η κανω λαθος;;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και που'σαι χιτ...επειδη γουσταρες πρωτοχρονιατικα να κολυμπησεις στα βαθεια (λεγε με και ''τα βαζω με τον χρηστιδη'')παμε λιγο...καλα μας τα'πες δασκαλε για επιπεδα και χαρακτηρισμους αποψεων κλπ κλπ ...επειδη ειπα εγω σε καποιον οτι ειναι για δεσιμο για κατι που ειπε...
παμε να δουμε την παρτη σου ,τον δημοκρατη που δεν εχει επιπεδα και σεβεται ολονων τις αποψεις...προσφατο κιολας...ημερων :2funny:

ε λοιπον εγω λεω οτι ναι ο θρυλος θεωρειται μεγαλη ομαδα...αυτη ειναι η αποψη μου...η δικια σου βεβαια τοτε ηταν οτι ΧΡΗΖΩ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ...κατοπιν βεβαια που ειπα το ιδιο σε καποιον ομοσταυλο σου μαλλον αλλαξες...πως το λενε πως το λενε; :think:α...θυνηθηκα...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ...

:2funny: :2funny:

Ο θρύλος είναι μεγάλη ομάδα γιατί πολύ απλά δεν έχει παίξει ποτέ Γ εθνική.

Επισης ειναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας γιατί εχει τα περισσότερα πρωταθλήματα τους περισσότερους οπαδούς και αυτή τη στιγμή παίζει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του CL ενώ η ΑΕΚ έπαιξε και αποκλείστηκε για το Κύπελο ΕΠΣΑ απο τον Αγροτικό Αστέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom