ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Επέτρεψέ μου να ξέρω και τον Μπάσμπυ και τον Σάνκλυ, μπορώ;
Π Α Ρ Α Κ Α Λ Ω..........sir.........

Επέτρεψέ μου να ξέρω και τον Μπάσμπυ και τον Σάνκλυ, μπορώ;
κι εγω γαβρος ειμαι
ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ???
ΜΕΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΕ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7Στα αρχιδια μου τι εισαι..........λες να παρεξηγηθει;
Αντε βρε ζωον να διαβασεις μην μεινεις στο γυμνασιο,και ασε τους νεκρους στην ησυχια τους.Στα αρχιδια μου τι εισαι..........λες να παρεξηγηθει;
Αντε βρε ζωον να διαβασεις μην μεινεις στο γυμνασιο,και ασε τους νεκρους στην ησυχια τους.
Πορνοπαπε των αθλητικων.Αιντε.
εισαι για λυπηση...τιποτα αλλο...περαστικα...αν και ανιατη η συγκεκριμενη ασθενεια...εννοειται οτι δεν προκειται να μπω σε διαδικασια αντιπαραθεσης με τετοιες καφενειακου επιπεδου αποψεις...οπως και να ΄χει καλη σου συνεχεια και ευχαριστω για την παραθεση....Μπλέκεις πολλά διαφορετικά πράγματα... Λοιπόν:
- ΝΑΙ, ο Ολυμπιακός έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν το λέω μόνο εγώ ή ο άλλος φίλος που σχολίασε, το λένε όλοι όσοι δεν φοράνε οπαδικά γυαλιά και αρκετοί Ολυμπιακοί, όπως για παράδειγμα αυτοί που έφυγαν απ' το ΟΑΚΑ πριν την απονομή του Κυπέλλου που πήρατε με το "έτσι θέλω".
- Την ΑΕΚ την κατέστρεψε ο Ολυμπιακός. Της πήρε ένα χάρτινο πρωτάθλημα με το οποίο θα είχε εγγυημένα έσοδα και δεν θα έμπλεκε στους απατεώνες που έμπλεξε.
- Ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ καταστράφηκε. Το παλεύει και θα σωθεί, του έκλεψες πρωταθλήματα (=εγγυημένα έσοδα) με τραγικότερο παράδειγμα της ομάδας του Κυράστα.
- Η Εθνική πηγαίνει καλά γιατί κοιμήθηκε ο Θεός, πήρε το Euro και από τότε έχει βρει έναν δρόμο, πηγαίνοντας σε όλες τις κληρώσεις στο γκρουπ των ισχυρών.
- Μην μπλέκεις τις φουρνιές καλών Ελλήνων παιχτών με το τι γίνεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
- Για τα κλεμμένα πρωταθλήματα που ρωτάς και αναφέρεις κάποιες μικρότερες ομάδες, σου απαντάω: Κύπελλο απ' τον Αστέρα. Για ΑΕΚ-ΠΑΟ, σου απάντησα πριν. Και δεν μιλάω μόνο για 2, ποτέ κανείς δεν έμαθε πως θα ήταν τα πράγματα αν υπήρχε δικαιοσύνη και τι ρόστερ και πόσα θα έπαιρναν αν είχαν τα έσοδα που είχε ο Ολυμπιακός.
- Για τον κόσμο που δεν πηγαίνει στο γήπεδο: Γιατί να πάει, τι να δει; Τον Ολυμπιακό και τα παραμάγαζα να βιάζουν το ποδόσφαιρο και τους κανόνες; Οι φίλαθλοι του Αστέρα, δεν θα έπρεπε να έχουν σιχαθεί το ποδόσφαιρο; Γιατί να πάνε να δούνε μπαλίτσα αφού κανονίζει για όλα ο Βαγγέλας; Αν ήξεραν ότι όλα τα ματσάκια είναι ΚΑΘΑΡΑ, θα πήγαιναν να δουν τί θα γίνει. Τώρα ξέρουμε εκ των προτέρων ότι οι ομάδες που είναι στο άρμα, θα σωθούν (παράδειγμα ο περσινός Άρης).
[move]Μ Α Λ Α Κ Α...............φαπερ....δοξασμενε.....και ψηφισμενε![]()
[/move]
Βασικά ο κύριος λόγος που ονομάστηκε "θρύλος" είναι γιατί τη δεκαετία του 50(αν δε κάνω λάθος) είχε πάρει 5 σερί νταμπλ (πάλι αν δε κάνω λάθος)Ε ναι το ιδιο ακριβως ειναι.Ασε που αυτο ειναι μπασκετικο,εχεις ακουσει ποτε στην ποδοσφαιρικη ομαδα να το φωναζουν;Δεν ειχε παρει καποτε ευρωπαικο η ΑΕΚ;Το πρωτο της Ελλαδας αν δεν κανω λαθος.Για αυτο ειχε βγει.Εσας πως βγηκε αυτη η μαλακια;Επειδη νικησε την Σαντος;
Πήρε ένα κορατς και την έβγαλαν βασίλισσα, πολύ λογικο. Την Ρεάλ στη μπάλα τότε αντί για βασίλισσα πώς πρέπει να την λένε;
Ελιωσα!!ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ!!Χρηστίδη πρόσεχε το γιο σου, αυριο μεθαυριο, θα τον σαβουρωνει ο Γιγαντας!!!!
Μπουλντοζες δυσκολο εως αδυνατο να δουμε.Που το θυμηθηκες αυτο το μουτρο,ζει ακομα αυτος;Καλή χρονιά σε όλους σε προσωπικό επίπεδο, και για την ΑΕΚάρα μας υπομονή λίγο ακόμα κι ευχές το νέο έτος να φέρει...μπουλντόζες για να γελάσει λίγο και το χειλάκι του ΑΕΚτζή που λέει κι ο κουμπάρος μου!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συγχωρέθηκε κι αυτός, προφανώς για το παρατσούκλι του "μπουλντόζας" τον έβαλα, μην είσαι αρνητικός και όλα μπορούν να συμβούν. Καλή χρονιά και πάλι!Μπουλντοζες δυσκολο εως αδυνατο να δουμε.Που το θυμηθηκες αυτο το μουτρο,ζει ακομα αυτος;
τα σεβη μου...κορη ναυαρχε.. κορηΕλιωσα!!ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ!!Χρηστίδη πρόσεχε το γιο σου, αυριο μεθαυριο, θα τον σαβουρωνει ο Γιγαντας!!!!
[size=20pt]ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚΑΡΕΣ και υγιείς αντίπαλοι!!!![/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλη χρονια παιχταρα μου και σε σενα με υγεια σε ολο τον κοσμο.Συγχωρέθηκε κι αυτός, προφανώς για το παρατσούκλι του "μπουλντόζας" τον έβαλα, μην είσαι αρνητικός και όλα μπορούν να συμβούν. Καλή χρονιά και πάλι!![]()
Να την χαιρεσαι, και με εναν καλο ΑΕΚτζη γαμπρο οταν μεγαλωσει.τα σεβη μου...κορη ναυαρχε.. κορη
καλη χρονια και μονο υγεια τιποτα αλλο....