Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Εννωειται πως εχει δικιο σε ολα και εκφραζει ολη την φιλαθλη Ελλαδα,και εκατονταδες χιλιαδες
αηδιασμενους οπαδους της ομαδας σου.Οντως ξεχαστηκε ο καπετανιος,με την αηδια που μας εκανε να βλεπουμε. :rockon:
ναι αλλα η μαρτυρια ενος φανατικου για τον ηταν μια φαση φαουλ η οχι δεν μπορει να ληφθει σαν αξια λογου...οταν μου λες λοιπον οτι ειπε ο εκφωνητης ειναι σα να σου λεω εγω οτι ειπε ο νικολακο...που δεν πιστευω οτι ο κωσταρας θα εβγαζε τετοια χολη αλλα τεσπα...
ρε μαλακα...εισαι καραγκιοζης και γελαω μαζι σου...σε ξεβρακωνω οποια στιγμη θελω...
ξαναρωταω...πες μου τις φασεις που αδικηθηκε η αεκ απο τον ποντικη πλην του φαουλ στο ζηκο...αντε μωρη αδερφη...δειξε μια φορα οτι μπορεις να σταθεις απεναντι μου σοβαρα με επιχειρηματα και χωρις παπαρολογιες...αιντε ντε...ιδου η ροδος....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε  φαπερ   αυτο  το  καριολακι  χτες  που εβριζε  μανες.......γιατι  δεν το  εδωσες  στους  μοντ ;

επειδη  ειναι  αεκ;.....

οταν  βριζουν  τις  μανες  των  ολυμπιακων  δε  χαλαει  η  ψυχοσυνθεση  σου;
τον εδωσα εγω τυπε...μην αγχωνεσαι...εχει πεθανει απλα δεν το ξερει ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Δηλωσα  και  στο  φαπερ  21  οτι  οικονομικη  ανυπαρξια  δε   σημαινει  οτι  δεν  εχει   φραγκα,  αν  το  ελεγα  αυτο  θα   ημουν  σαν  το φαπερ ... :uglystupid: :uglystupid:  απλα  δε  δινει  δεκαρα
τσακιστη  για  την ομαδα  απο  την  τσεπη  του  παρα  μονο  για  το  γηπεδο, αυτη  ειναι  απλα  η  γνωμη  μου  .
Σχολιασε  αυτο  που  εγραψα αν θες  ,,,,,,,,οτι  ΑΥΤΟΣ  εριξε  την ομαδα  εκει  που  βρισκεται  και  το οτι  ποτε  δε   βοηθησε οταν  η  αεκ  πνιγοταν............
πολυ σωστα μιλας...αλλοιμονο αν δεν ειχε λεφτα...δεν τα δινει για την αεκ και το εχει πει εμμεσως και ο ιδιος...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
περα τωρα απο τις κοντρες και τη διαιτητολαγνεια  βλεποντας ξανα το ματς του κυπελλου αναπολησα εκεινες τις εποχες οπου κοντραριζομασταν ,που ειχατε ομαδαρα ,παιζοτανε μπαλλα ,το συγκεκριμενο ματς ειχε φασεις πανω κατω η μπαλλα κλπ κλπ...
αυτο το δηλητηριο και η αρρωστεια με την διαιτησια αν ελειπαν....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ναι αλλα η μαρτυρια ενος φανατικου για τον ηταν μια φαση φαουλ η οχι δεν μπορει να ληφθει σαν αξια λογου...οταν μου λες λοιπον οτι ειπε ο εκφωνητης ειναι σα να σου λεω εγω οτι ειπε ο νικολακο...που δεν πιστευω οτι ο κωσταρας θα εβγαζε τετοια χολη αλλα τεσπα...
ρε μαλακα...εισαι καραγκιοζης και γελαω μαζι σου...σε ξεβρακωνω οποια στιγμη θελω...
ξαναρωταω...πες μου τις φασεις που αδικηθηκε η αεκ απο τον ποντικη πλην του φαουλ στο ζηκο...αντε μωρη αδερφη...δειξε μια φορα οτι μπορεις να σταθεις απεναντι μου σοβαρα με επιχειρηματα και χωρις παπαρολογιες...αιντε ντε...ιδου η ροδος....
Mα τι αλλες φασεις θελεις,οταν σε μια φαση που ειναι καθαρη,ο ζηκος παει στην μπαλα οτι και να λες,δεν υπαρχει φαουλ,αφηνει την αντιπαλη ομαδα με 9 παιχτες.Αυτο χαρακτηριστηκε σφαγη.Μηπως να σου θυμησω και τον Δημητροπουλο;
Γαμησε μας ρε αδελφε,δεν γουσταρουμε να τα θυμομαστε.Χαρακτηριζεις λαμογιο τον μελισσαν και τον κοκκαλη τον λες κυριο.εγω σου λεω οτι και οι δυο λαμογια ειναι.εσυ κανε πιπες στον κοκκαλη.η αληθεια ειναι ομως οτι σε λασπωσε
σαν συλλογο.και δεν θα ξελασπωσεις ποτε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
περα τωρα απο τις κοντρες και τη διαιτητολαγνεια  βλεποντας ξανα το ματς του κυπελλου αναπολησα εκεινες τις εποχες οπου κοντραριζομασταν ,που ειχατε ομαδαρα ,παιζοτανε μπαλλα ,το συγκεκριμενο ματς ειχε φασεις πανω κατω η μπαλλα κλπ κλπ...
αυτο το δηλητηριο και η αρρωστεια με την διαιτησια αν ελειπαν....
Εδώ συμφωνώ. Το έβλεπα και εγώ, θυμώμουν και το χθεσινό ρεζιλίκι (γαμώ  τα πάντα του γαμω) και σαλτάριζα. Και ΑΚΟΜΑ να παραιτηθεί ο Δέλλας και να διώξουν και 2-3 παίκτες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.683
Πόντοι
5.006
" Για αυτό και η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιρόφιλων θα θυμούνται την 6η Ιουλίου (2 μέρες μετά την αντίστοιχη των. Αμερικανών) ως την ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ του ποδοσφαίρου μας. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΕΛΟΣ! "

σοφος και προφητης ο Καριολης Καραλης.....
που να ηξερε οτι η δυναστεια θα συνεχιζεται στους αιωνες των αιωνων αμην....
αλλα τετοιες αυταπατες εχουν φαει απειρες τα αλλοθρησκα προβατα...

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Εδώ συμφωνώ. Το έβλεπα και εγώ, θυμώμουν και το χθεσινό ρεζιλίκι (γαμώ  τα πάντα του γαμω) και σαλτάριζα. Και ΑΚΟΜΑ να παραιτηθεί ο Δέλλας και να διώξουν και 2-3 παίκτες.
γαμιολα λουγκρα
καταπιε την πουτσα του αγροτικου τωρα
το φιλαρακι μου σας γαμησε ρε,εκει παιζει μπαλα
σε εχυσε στην μουρη ,σε πηραν τα φλοκια
γαμιολα σαυρα
αντε και καλη χρονια καραβισια σκυλα

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Κάτσε ρε Χρηστίδη γιατί θα μας τρελάνεις! Κοίτα τι λέει ο άνθρωπας κι άσε τις φιλοσοφίες τύπου όλοι "ευνοούνται κι όλοι αδικούνται". Κανείς δε θα μάθει αν αγόρασε ο θείος την...ησυχία του ή αν του την προσέφεραν επειδή είχε ωραίο γέλιο, αλλά είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως υπήρχε ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ για αρκετά χρόνια και όλως τυχαίως ο "λιγότερο αδικημένος" ήταν ο γάβρος. Αυτή η ρετσινιά, για μένα και πολλούς άλλους, θα ακολουθεί πάντα την εποχή Κόκκαλη. Τόσο απλά.
Και για να το συνεχίσω, ο Πατέρας δηλαδή δεν τα βρήκε με το σύστημα και πήρε τίτλο; O χοντρός;

- Αυτοί που λειτουργούσαν παρά τη ΕΠΟ είχαν λόγο για το ποιοι διαιτητές θα μπαίνουν στους πίνακες;

"Οταν ελέγχεις μια κατάσταση μπορείς να έχεις λόγο παντού. Είχαν λόγο παντού. Λογικό δεν είναι;"

- Aρα, κι εσείς που μπήκατε εκείνη την περίοδο στους πίνακες ήσασταν υπό την έγκρισή τους;

"Aυτό είναι ξεκάθαρο. Ή είσαι μαζί τους ή δεν είσαι. Απλά πράγματα... Και τώρα το ίδιο γίνεται. Ή είσαι με τον Γκαγκάτση και παίζεις ή δεν είσαι με τον Γκαγκάτση και δεν παίζεις. Εχεις δει πολλούς διαιτητές να είναι στους πίνακες από ενώσεις που δεν ψηφίζουν Γκαγκάτση; Πάντα έτσι γίνεται. Ακόμη και μέσα στους συνδέσμους διαιτητών... Δεν προτείνεται διαιτητής για να μπει στους πίνακες αν δεν ψηφίσει τη διοίκηση. Ή είσαι μαζί με τη διοίκηση και τη στηρίζεις ή δεν είσαι και είσαι χαμένος".

- Η περίοδος από το 1997 έως το 2001 έχει χαρακτηριστεί περίοδος της "παράγκας". Αυτοί οι άνθρωποι σας είχαν προσεγγίσει; Eίχατε απευθείας επαφή ή επικοινωνούσαν μαζί σας μέσω τρίτων;

"Kατ' αρχάς δεν ήταν από το 1997. Τα πρώτα βήματα άρχισαν να γίνονται από το 1995.
Με τους ίδιους, με τον Θωμά για παράδειγμα, ήταν δύσκολο να είχες επαφή, αλλά είχες με ανθρώπους που μιλούσαν μαζί του... Τότε οι μισοί έλεγαν πως μιλούσαν μαζί του..."

-Υπήρχαν συγκεκριμένες ομάδες που έπρεπε να ευνοηθούν;

"Δεν θα σου έλεγε κανένας ότι πρέπει να βοηθήσεις κάποια συγκεκριμένη ομάδα αλλά ήξερες την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Καταλαβαίνεις ότι αυτήν την εποχή βοηθιέται η συγκεκριμένη ομάδα. Αρα λες να μην την έχω απέναντί μου. Οχι να τη βοηθήσω, απλώς να μην την αδικήσω.

- Σε αυτές τις κασέτες ακούστηκε από τον Γιάννη Σπάθα η φράση "ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και άλλοι να πάνε να γ...". Ηταν υπερβολικό αυτό ή ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα;

"Δεν ήταν υπερβολικό. Ηταν πολύ ήπιο για να εκφράσει αυτό που συνέβαινε...

- Ομως, σε αυτές τις περιπτώσεις, η οδηγία δεν μπορεί να ήταν μόνο "δώσε μια κίτρινη κάρτα"...

"Οχι... Μπορεί να ήταν "βοήθα τους λίγο να κερδίσουν αν μπορείς", "δώσ' τους κάνα φαουλάκι", "βάλ' τους μέσα στη μεγάλη περιοχή"...

- Μπορούσε να δώσει και πέναλτι...

"Στατιστικά, αν βάλω εγώ μια ομάδα μέσα στη μεγάλη περιοχή, κάποια στιγμή δεν θα κερδίσει ένα πέναλτι; Ή αν αφήνω την ομάδα που θέλω να βγαίνει στην επίθεση με αριθμητική υπεροχή δεν θα βάλει ένα γκολ;

- Η καχυποψία που υπήρχε από τους φιλάθλους ήταν δικαιολογημένη;

"O κόσμος είχε αγανακτήσει. Ηταν έτοιμος να εκραγεί σε κάθε παιχνίδι. Είναι λογικό ο κόσμος να αντιδρά με αυτόν τον τρόπο. Γι' αυτό και υπήρχε η βία. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Υπάρχει ο ηθικός ξεπεσμός των τελευταίων ετών, υπάρχει η λατρεία του χρήματος και εκείνη την εποχή υπήρχε εκείνη η κατάσταση. Ο κόσμος είχε προκληθεί.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αληθεια γρηγορη ξερεις τι με ανησυχει?Παντελονατα και με το χερ στη καρδια?οτι επιασα τον εαυτο μου να παραξενευεται που εβλεπε μια αεκ που επαιζε τοπι και εκανε ενα ματς με τον γαυρο ντερμπι,,,χωρις στο λογο της τιμης μου κανενα ιχνος ειρωνιας στο λεω...και δεν μου αρεσε αυτο...στην συνειδηση των περισοτερων φιλαθλων εχει αρχισει και μικραινει η ομαδα...και ξαναλεω πιστεψε με χωρις υποκρισια αυτο δεν μου αρεσει καθολου...αληθεια αναπολησα εκεινες τις εποχες μη σουπω ακομα και τις εποχες που μπαιναμε χεσμενοι στα φιλαδεκφεια και ειχαμε χασει απο τγ δεκελειας....καλος ο ατρομητος καλος και ο αστερας αλλα τοσκιρτημα που σε εκαναν να νοιωθεις αυτα τα ντερμπι δεν...
Λαβιο...δεν πουλαω τρελλα,δενθελωνα κανω το ασπρο μαυρο...αλλα αποτην αλλη καποιοι αλλοιπροσπαθουν να κανουν τη τριχα  τριχια...εινςι μεγςλη κουβεντα αυτη και τωρα δεν με παιρνει...καποια αλλη στιγμη...δεν ειπα ποτε ουτε και το πιστευω οτι ο γαυρος εχει φωτοστεφανο πανω απο το κεφαλι του...αλλο ομως αυτο και αλλο να τον παρουσιαζουν σα σατανα που φταιειγια ολα τα δεινα στγν ελλαδα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γαμιολα λουγκρα
καταπιε την πουτσα του αγροτικου τωρα
το φιλαρακι μου σας γαμησε ρε,εκει παιζει μπαλα
σε εχυσε στην μουρη ,σε πηραν τα φλοκια
γαμιολα σαυρα
αντε και καλη χρονια καραβισια σκυλα
Δε σε μουταρα εγώ να το ξερεις αυτό. Από την άλλη το "φιλαράκι σου" που λες μπας και είναι σαν τον ανθυπολοχα σου
Όσο για τ τι έγινε, προσωπικά τ έλεγα εδώ και ένα μήνα όταν οι άλλοι έγραφαν "σκοπός είναι ν ανέβει η ομάδα" (σιγά τον άθλο δηλαδή). Από την άλλη σου λέω εδώ και πολλούς μήνες ότι πας τρένο για υποβιβασμό. Και ΟΤΑΝ γίνει δε θα πας Β. Ούτε ΚΑΝ Γ. Λουκέτο θα βάλεις. Θα το κλείσεις το ποδοσφαιρικό σου τμήμα

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
αληθεια γρηγορη ξερεις τι με ανησυχει?Παντελονατα και με το χερ στη καρδια?οτι επιασα τον εαυτο μου να παραξενευεται που εβλεπε μια αεκ που επαιζε τοπι και εκανε ενα ματς με τον γαυρο ντερμπι,,,χωρις στο λογο της τιμης μου κανενα ιχνος ειρωνιας στο λεω...και δεν μου αρεσε αυτο...στην συνειδηση των περισοτερων φιλαθλων εχει αρχισει και μικραινει η ομαδα...και ξαναλεω πιστεψε με χωρις υποκρισια αυτο δεν μου αρεσει καθολου...αληθεια αναπολησα εκεινες τις εποχες μη σουπω ακομα και τις εποχες που μπαιναμε χεσμενοι στα φιλαδεκφεια και ειχαμε χασει απο τγ δεκελειας....καλος ο ατρομητος καλος και ο αστερας αλλα τοσκιρτημα που σε εκαναν να νοιωθεις αυτα τα ντερμπι δεν...
Λαβιο...δεν πουλαω τρελλα,δενθελωνα κανω το ασπρο μαυρο...αλλα αποτην αλλη καποιοι αλλοιπροσπαθουν να κανουν τη τριχα  τριχια...εινςι μεγςλη κουβεντα αυτη και τωρα δεν με παιρνει...καποια αλλη στιγμη...δεν ειπα ποτε ουτε και το πιστευω οτι ο γαυρος εχει φωτοστεφανο πανω απο το κεφαλι του...αλλο ομως αυτο και αλλο να τον παρουσιαζουν σα σατανα που φταιειγια ολα τα δεινα στγν ελλαδα

Και οι 3 κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο με τον καθένα να έχει το ποσοστό που του αναλογεί...απο τα πιστόλια που έβγαζαν οι πρόεδροι, απο τα λεφτα που έτρωγαν απο το κράτος για να κάνουν γήπεδα και μεταγραφές, απο προβολείς που έσβηναν και από άλλο πολλά.
Όλοι μας ξεχάσαμε την χαρά του ποδοσφαίρου που υπήρχε μέχρι το 70 που γέμιζαν τα γήπεδα και οι φίλαθλοι ήταν στις κερκίδες μαζί...γίναμε οπαδοί των τίτλων μόνο, υποστηρικτές περισσότερο των προέδρων παρά των ομάδων και κρύβουμε την ανυπαρξία μας και την ντροπή που θα έπρεπε να αισθανόμαστε πίσω απο τον κατα καιρούς δυνάστη του ελληνικού ποδοσφαίρου όποιος και να είναι αυτός!

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Έχεις δίκιο δε φταίει για όλα. Όμως επειδή το παράκανε κάποια στιγμή ο θείος γι αυτό δαιμονοποιήθηκε η ομάδα, αυτό λέω. Και συμπεριφορές όπως του χοντρού δε βοηθάνε ρε φίλε πως να το κάνουμε.
Τεσπά εγώ κάνω διακοπές φέτος, του χρόνου μάλλον θα ζοριστώ, κι ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μη μας βγει ο Τίγρης...λούτρινος.  :grin: :grin:

URL]]

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και οι 3 κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο με τον καθένα να έχει το ποσοστό που του αναλογεί...απο τα πιστόλια που έβγαζαν οι πρόεδροι, απο τα λεφτα που έτρωγαν απο το κράτος για να κάνουν γήπεδα και μεταγραφές, απο προβολείς που έσβηναν και από άλλο πολλά.
Όλοι μας ξεχάσαμε την χαρά του ποδοσφαίρου που υπήρχε μέχρι το 70 που γέμιζαν τα γήπεδα και οι φίλαθλοι ήταν στις κερκίδες μαζί...γίναμε οπαδοί των τίτλων μόνο, υποστηρικτές περισσότερο των προέδρων παρά των ομάδων και κρύβουμε την ανυπαρξία μας και την ντροπή που θα έπρεπε να αισθανόμαστε πίσω απο τον κατα καιρούς δυνάστη του ελληνικού ποδοσφαίρου όποιος και να είναι αυτός!
Ρε εσύ πρέπει ν είσαι από τους λίγους Γιουναϊταδες που έχουν 2-3 γραμμάρια μυαλού  :P :grin:

Παρόλα αυτά
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Και μην ξεχναμε οτι τα χοντρα ξεκινησαν επι καπετανιου... ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πορείες σαν τη περσινή (για την οποία ευθύνονται παααααρα πολλοί και μέσα στην ΑΕΚ και έξω απ αυτή) ήττες σα τις χθεσινές ΑΣΦΑΛΩΣ και έχουν άσχημο αντίκτυπο. Και να σου πω κάτι. Όσο και αν μη μας αρέσει ντέρμπι ΑΕΚ-ΟΣΦΠ έχει πολλά χρόνια να γίνει (ίσως από τον τελικό κυπέλλου με τα 35 πέναλντι). Ακόμα και αν νιικούσε η ΑΕΚ δεν ήταν ντέρμπι. Ήταν σούπα. Πονούσαν τα μάτια μας (και τα δικά σας και τα δικά μας).
Από εκεί και πέρα ΠΑΝΤΑ θ υπάρχουν "κακοί". ΙΣΩΣ με τον Κόκκαλη το μέτρο να ξέφυγε, αλλά και παλιότερα ο ΠΑΟ ήταν ο "κακός" και η ΑΕΚ.
Τώρα το τι μπορεί να γίνει απ εδώ και πέρα δε ξέρω. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μικρύνει ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ (και μιλάω στη γενικότητά του). Δεν υπάρχει καμία απόφαση για πραγματική προστασία του προϊόντος (να με συμπαθάς αλλά να λες ότι το προστατεύεις από τη μαλακία "παράγκα και όραμα" είναι επίσης ΜΑΛΑΚΙΑ). Άλλα πράγματα χρειάζεται για να προστατευθεί και δεν είναι της παρούσης να τα αναλύσουμε. Πάντως τ ότι μίκρυνε τ Ελληνικό ποδόσφαιρο (και μιλάω για το προϊόν και όχι για την Εθνική) ευθύνη έχουν ΟΛΟΙ. Από την ΕΠΟ και τη Σουπερ Λίγκα μέχρι και την ΚΕΔ. Γιατί πλέον υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ δυσπιστία. Πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα και ειλικρινά δεν πιστεύω ότι υπάρχει η θέληση από ΚΑΝΕΝΑΝ για ναα γίνουν.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τα χοντρά ξεκίνησαν και απο το 86 που έπρεπε να υποβιβαστούμε...σταμάτα να κοιτάς μόνο τους άλλους!
Τα χοντρά ξεκίνησαν από τότε που το ποδόσφαιρο έγινε εν μια νυχτί επαγγελματικό χωρίς πρώτα ν υπάρχουν οι απαραίτητοι κανόνες/δικλείδες που θα ΠΡΟΥΠΕΘΕΤΑΝ ότι μπορεί να γίνει. Και από τότε δεν έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ γι ν αλλάξει αυτό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom