www.sport-fm.gr/article/151696]http://www.sport-fm.gr/article/151696[/url]
ποση προπαγανδα πια ρε γρηγορη;εγραψε ειδικα για εκεινο το ματς οτι εκλεψε το ψωμι τψν οπαιχτων η γενικα;;
Εχετε τύψεις για κάτι που κάνατε ως διαιτητής;
- Οταν έκανα μια κακή διαιτησία ένιωθα ότι έκλεβα το ψωμί των ποδοσφαιριστών που έπαιζαν μπάλα. Ενα λάθος δικό μου σφύριγμα μπορεί να σήμαινε κάτι για τις οικογένειες κάποιων ανθρώπων.
δεν ντρεπεσαι ρε ψευτη γρηγορη;;
- Πώς μπορεί ένας ισχυρός πρόεδρος ομάδας να εκδικηθεί έναν διαιτητή;
- Θα σου πω για πιο παλιά. Διαιτητής Α΄ Εθνικής από το Ρέθυμνο ονόματι Σταμούλης. Παίζει Παναθηναϊκός - Απόλλων Αθηνών και χάνει 1-2 ο Παναθηναϊκός. Ο συγκεκριμένος διαιτητής μέχρι να φτάσει στο Ρέθυμνο είχε βγει από τους πίνακες. Τι σημαίνει αυτό; Είναι ένα μήνυμα προς τους υπολοίπους ότι εγώ είμαι ο ισχυρός. Θα σου δώσω και ένα παράδειγμα εκείνης της περιόδου. Ανέβηκε στην Α΄ Εθνική ο διαιτητής Μιχαλάκης από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου. Τη δεύτερη αγωνιστική σφύριξε το ΟΦΗ - Ολυμπιακός. Εχασε ο Ολυμπιακός. Και αμέσως μετά βγήκε από τους πίνακες!
για πες μας αρχιψευτη γρηγορη λοιπον;;εχασε ο παο και ο διαιτητης βγηκε απο τους πινακες...η παραγκα ηταν του παο κυριε γκαιμπελς;;
Ενα από τα παιχνίδια που έμεινε στην ιστορία είναι ο αγώνας κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακού που έγινε στις 10/1/2001 και δεν τελείωσε ποτέ. Υπήρξε εισβολή οπαδών και η ΑΕΚ είχε μείνει με έξι παίκτες. Διαιτητής της συνάντησης, ο Δημήτρης Ποντίκης.... Τι είχε γίνει τότε;
-
Τελείωσα το ημίχρονο με δύο κίτρινες κάρτες στον Πουρσανίδη και στο Ζήκο. Θα μπορούσα να τους έχω δείξει και δεύτερη κίτρινη. Βάζει το γκολ η ΑΕΚ στο 48' και μετά ο Ζήκος κάνει τάκλιν. Τότε υπήρχε η ατμόσφαιρα ότι όλοι παίζουν για τον Ολυμπιακό, ότι η ΑΕΚ έχει αδικηθεί στους αγώνες με τον Ολυμπιακό και μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν ήθελα να του βγάλω κάρτα παρότι το είδα. Τελικά έβγαλα κάρτα για διαμαρτυρία στον Ζε Ελίας. Μετά από δέκα λεπτά με τον ίδιο τρόπο μου διαμαρτυρήθηκε ο Ζήκος οπότε εκ των πραγμάτων ήμουν αναγκασμένος να του βγάλω δεύτερη κίτρινη κάρτα. Και τότε ήρθε ο Νικολαΐδης και είπε ό,τι είπε και έγινε ό,τι έγινε...
- Ο Ντέμης τοποθετήθηκε μετά λέγοντας ότι σου είπε "γ... το σπίτι μου"...
- Δεν μου είπε αυτό. Μου είπε "γ... το σπίτι σου αν έχεις αρχ.... βγάλε μου κόκκινη κάρτα". Το έγραψα στο φύλλο αγών
για πες μας αρχιψευτη ακριβως που σε αδικησε;;να μην εβγαζε καρτα στον ζηκο;;που επρεπε να την βγαλει για το μαρκαρισμα και του την χαρισε;;η να μην βγαλει στον αεκαρχη;;περιμενω να ακουσω που σε αδικησε...και για τον καραγιαννη πριν εκανα λαθος ...δεν ειχε κιτρινη επρεπε να ειχε τουλαχιστον μια για το μαρκαρισμα στον τζολε και μετα ειχε κανει και αλλο ενα δεν θυμαμαι σε ποιον που ηταν και αυτο για κιτρινη...ψαξε να δεις το βιντεο πινοκιο...
αλλα περιμενω να μου πεις την φαση που σε αδικησε...αιντε,...ετσι χτισατε τα παραμυθακια σας γιαυτο τωρα ειστε στην γ εθ. και σας αποκλειει ο αγροτικος και εγω παιζω στους 16 του τσου λου με μαντσεστερ...
το εχω πει χιλιες φορες...αν δεν αλλαξετε τελειωσετε...αν δεν αποφασισετε να κοιταξετε την ομαδα σας και τα προβληματα σας θα βολοδερνετε μετξυ Α και Β εθνικης...
περιμενω συγκεκριμενες φασεις πουαδικηθηκες...
Πώς νιώσατε όταν περικυκλωμένος από δεκάδες ΜΑΤ με υψωμένες ασπίδες αποχωρούσατε εκείνο το βράδυ από τον αγωνιστικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας;
-
Ενιωσα ότι τελείωσε η διαιτησία για μένα.
γιατι;;ποιος θα σε πειραζε;αφου η ''παραγκα'' του κοκαλη ηταν παντοδυναμη

ψευτεεεεεεεεεες
-
Επίσης δεν βρέθηκε ότι έκανα κάποιο διαιτητικό λάθος. Δεν πήγα σ' εκείνο το παιχνίδι για να αδικήσω την ΑΕΚ. Αλλο τι έγινε τελικά. Δεν λέω ότι έπαιξα καλά. Μπορεί να την αδίκησα, μπορεί και όχι αλλά σίγουρα δεν είχα τέτοιο σκοπό. Αν ήθελα να την αδικήσω θα έδειχνα κόκκινη κάρτα από το 30'.
δεν εκανες λαθος;;μα ο γρηγορης και ο μυθος λενε οτι εσφαξες την προσφυγοπουλα

ετσι μεγαλωνουν τα παιδια τψν αεκτζηδων και ετσι εκτρεφονται γενιες και γενιες αεκτζηδων...ελα τωρα μη χαλας τη σουπα...αφου ο γρηγορης ειπε οτι ΟΜΟΝΟΓΗΣΕΣ οτι εκλεψες το ψωμι τψν αεκτζηδων
και η προπαγανδα εχει ορια τελικα...γιαυτο ειστε εκει που ειστε τελικα ...γιατι αυτο σας αξιζει....