Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δηλωσα  και  στο  φαπερ  21  οτι  οικονομικη  ανυπαρξια  δε   σημαινει  οτι  δεν  εχει   φραγκα,  αν  το  ελεγα  αυτο  θα   ημουν  σαν  το φαπερ ... :uglystupid: :uglystupid:  απλα  δε  δινει  δεκαρα
τσακιστη  για  την ομαδα  απο  την  τσεπη  του  παρα  μονο  για  το  γηπεδο, αυτη  ειναι  απλα  η  γνωμη  μου  .
Σχολιασε  αυτο  που  εγραψα αν θες  ,,,,,,,,οτι  ΑΥΤΟΣ  εριξε  την ομαδα  εκει  που  βρισκεται  και  το οτι  ποτε  δε   βοηθησε οταν  η  αεκ  πνιγοταν............
Κάποιες αγορές παικτών (Μάνταλος κτλπ) έγιναν ΚΑΙ λογο προσωπικής ενασχόλησης με από τον Μελισσάν αλλά και λόγο της σιγουριας που μπορεί να προσφέρει ότι ο άλλος θα πάρει τα χρήματά του. Οι παίκτες που έχει ΑΥΤΗ τη στιγμή η ΑΕΚ είναι από τα χρήματα που μπήκαν λόγο διαφημίσεων/χορηγιών ΠΟΥ ΚΑΙ σ αυτό ο Μελισσάν έπαιξε ρόλο. ΑΝ τώρα περιμένεις/περιμενουμε να έφερνε παικτάρες στη Γ εθνική πρέπει να είμαστε από άλλο πλανήτη. Το αν θα βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη ή όχι θα φανεί του χρόνου. Εκεί θα μπορέσεις και θα μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.
Τώρα αν εννοείς ότι την έριξε με το να πει στους οριτζινάλες "καντε ντου" αυτό όσο και αν φαίνεται ΠΙΘΑΝΟ δε θα μπορέσει ΠΟΤΕ ν αποδειχτεί (εκτός ΑΝ μιλήσει κάποιος από τους οριτζινάλες). ΑΝ εννοείς ότι την έριξε με το να ΜΗ τη βοηθήσει οικονομικά ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχει και ο αντίλογος που λέει "γιατί να πληρώσει για τα χρέη άλλων".
Επίσης μη ξαχνάμε ότι το 08 θέλησε να μπει στην ΑΕΚ μαζί με τους άλλους και να την ανεβάσει οικονομικά. Κάποιοι απ αυτούς που τώρα είναι συμπαίκτες του στο γήπεδο ήταν αρνητικοί (από την άλλη πάλι καλά να λέμε που δε μπήκε γιατί μαζί του ήταν Ρέστης και Λαυρεντιάδης και τώρα θα τρέχαμε και δε θα φτάναμε)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
η επόμενη μέρα ποια θα είναι ρε μάγκες?
κατι πρέπει να αλλάξει..φαινότανε το πράγμα απο τα προηγούμενα ματς!
Πάντως ευτυχώς που αποκλειστήκαμε απο τον Αγροτικό Αστέρα γιατί με την Λάρισα θα ερχότανε διασυρμός...το πιστευω αυτό!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
η επόμενη μέρα ποια θα είναι ρε μάγκες?
κατι πρέπει να αλλάξει..φαινότανε το πράγμα απο τα προηγούμενα ματς!
Πάντως ευτυχώς που αποκλειστήκαμε απο τον Αγροτικό Αστέρα γιατί με την Λάρισα θα ερχότανε διασυρμός...το πιστευω αυτό!
Παρείτηση Δέλλα, καρατόμηση 2-3 παικτών που δείχνουν αδιάφοροι (πχ Ποποβιτς). ΜΌΝΟ κάτι τέτοιο. Αν πάνε σε πρόστιμα και μαλακίες δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ. Μία τρύπα στο νερό. Ο Δέλλα είναι ο πρώτος προπονητής μετά από 6-7 χρόνια που δουλεύει χωρις ΚΑΜΙΑ μουρμουρα απο πουθενα (ή τουλάχιστον δούλευε) κ σ 6 μήνες μέσα δεν έχει δείξει σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ. Προβληματική η εικόνα της ομάδας γι ένα μήνα τουλάχιστον και αντί να κάνει κάτι να τη βελτιώση αυτή χειροτέρευε.
Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα (και δε μιλάω για πιτσιρίκια) που δείχνουν ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ (Ποποβιτς και πρόσφατα Ντακολ). Καρατόμηση. Φέρε παίκτες από της εφηβική ομάδα. Πιο πολύ θα γουστάρουν

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Φέρε παίκτες από της εφηβική ομάδα. Πιο πολύ θα γουστάρουν

Γρηγόρη πολύ αισιόδοξα τα βλέπεις μου φαίνεται  :think: , καί πέρυσι είχαμε στηρίξει σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες μας στα...νέα ταλέντα μας  :jerking: καί είδαμε τα χαίρια μας  :headbang: :headbang: :headbang: ( όχι βέβαια πώς έφταιγαν αυτοί μόνο ), καλή χρονιά να έχουμε πάντως καί τον μάιο που θα κάνουμε ταμείο μακάρι να υπάρχει τουλάχιστον ισοζύγιο  :thumbsup: :thumbsup: !!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Καλά ρε μαλάκα και εσύ βρήκες να βάλεις φωτό από το ματς με διαιτητή τον Ποντίκι; ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΙ ρε; Που δήλεωσε ότι έκλεψες το ψωμί των παικτών σ αυτό το ματς; Είπαμε καζούρα καζούρα αλλά όχι και τέτοιες μαλακίες. Αυτή η φωτό πιο πολύ έχει να κάνει με το δικό σας "καθαρό" παιχνίδι παρά για τις δικές μας αντιδράσεις
που σε αδικησε ρε φιλε ο ποντικης;;που δεν βγαζει δευτερη κιτρινη-κοκκινη στον καρδιτσιωτη δεν θυμαμαι τονομα του αριστερο μπακ που κλαδευει ενω εχει καρτα τον τζολε στο πρωτο ημιχρονο;;που δεν βγαζει για το μαρκαρισμα καρτα στον ζηκο που εχει ηδη καρτα αλλα ενω δεν του βγαζει πως και θα'πρεπε αυτος ορμαει πανω του και διαμαρτυρεται;;δηλαδη να τον αφησει;;του χαριζει για το σκληρο μαρκαρισμα και να του χαρισει και για τον προπηλακισμο;;η να μην βγαλει απευθειας κοκκινη στον'' αεκαρχη'' ντεμη που παει προβοκατορικα πανω του και του λεει ''αμα εχεις αρχιδια βγαλε με γαμω το σπ...σου'';
ελεος ρε...ποσο σανο τρωτε;;πες μου σε ποια φαση σε αδικησε;δεν ειχε καρτα ο ζηκος;;δεν επρεπε να του βγαλει αλλη;;δεν επρεπε να αποβαλλει απευθειας τον προκλητικο ντεμη που το μονο που ηθελε (και τρελικα καταφερε) ηταν να να προβοκαρει και να δημιουργησει αστικο μυθο;;περι δηυεν αδικιας απο τον ποντικη;;ο καραγιαννης (τον θυμηθηκα) επρεπε η δεν επρεπε να παρει δευτερη κιτρινη απο το πρωτο ημιχρονο για το μαρκαρισμα στον τζολε;;
ποσο σανο εχετε φαει ρε πουστη...και μυαλα δεν αλλαζετε...γιαυτο εχω πει απο την αρχη οτι σας εμπλεξε το γατακι...δεν ειναι ευκολο να μαζεψεις κομματια και να επανερθεις μετα απο πεσιμο δυο κατηγοριων (που μεταξυ μας θα επρεπε να ειναι τρεις αλλα αναδιαρθρωση γαρ...)
στην β εθνικη θα ανεβετε....αλλα μετα τα βλεπω σκουρα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
www.sport-fm.gr/article/151696]http://www.sport-fm.gr/article/151696[/url]

ποση προπαγανδα πια ρε γρηγορη;εγραψε ειδικα για εκεινο το ματς οτι εκλεψε το ψωμι τψν οπαιχτων η γενικα;;

Εχετε τύψεις για κάτι που κάνατε ως διαιτητής;

- Οταν έκανα μια κακή διαιτησία ένιωθα ότι έκλεβα το ψωμί των ποδοσφαιριστών που έπαιζαν μπάλα. Ενα λάθος δικό μου σφύριγμα μπορεί να σήμαινε κάτι για τις οικογένειες κάποιων ανθρώπων.

δεν ντρεπεσαι ρε ψευτη γρηγορη;;

- Πώς μπορεί ένας ισχυρός πρόεδρος ομάδας να εκδικηθεί έναν διαιτητή;

- Θα σου πω για πιο παλιά. Διαιτητής Α΄ Εθνικής από το Ρέθυμνο ονόματι Σταμούλης. Παίζει Παναθηναϊκός - Απόλλων Αθηνών και χάνει 1-2 ο Παναθηναϊκός. Ο συγκεκριμένος διαιτητής μέχρι να φτάσει στο Ρέθυμνο είχε βγει από τους πίνακες. Τι σημαίνει αυτό; Είναι ένα μήνυμα προς τους υπολοίπους ότι εγώ είμαι ο ισχυρός. Θα σου δώσω και ένα παράδειγμα εκείνης της περιόδου. Ανέβηκε στην Α΄ Εθνική ο διαιτητής Μιχαλάκης από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου. Τη δεύτερη αγωνιστική σφύριξε το ΟΦΗ - Ολυμπιακός. Εχασε ο Ολυμπιακός. Και αμέσως μετά βγήκε από τους πίνακες!

για πες μας αρχιψευτη γρηγορη λοιπον;;εχασε ο παο και ο διαιτητης βγηκε απο τους πινακες...η παραγκα ηταν του παο κυριε γκαιμπελς;;

:jerking:

Ενα από τα παιχνίδια που έμεινε στην ιστορία είναι ο αγώνας κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακού που έγινε στις 10/1/2001 και δεν τελείωσε ποτέ. Υπήρξε εισβολή οπαδών και η ΑΕΚ είχε μείνει με έξι παίκτες. Διαιτητής της συνάντησης, ο Δημήτρης Ποντίκης.... Τι είχε γίνει τότε;

- Τελείωσα το ημίχρονο με δύο κίτρινες κάρτες στον Πουρσανίδη και στο Ζήκο. Θα μπορούσα να τους έχω δείξει και δεύτερη κίτρινη. Βάζει το γκολ η ΑΕΚ στο 48' και μετά ο Ζήκος κάνει τάκλιν. Τότε υπήρχε η ατμόσφαιρα ότι όλοι παίζουν για τον Ολυμπιακό, ότι η ΑΕΚ έχει αδικηθεί στους αγώνες με τον Ολυμπιακό και μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν ήθελα να του βγάλω κάρτα παρότι το είδα. Τελικά έβγαλα κάρτα για διαμαρτυρία στον Ζε Ελίας. Μετά από δέκα λεπτά με τον ίδιο τρόπο μου διαμαρτυρήθηκε ο Ζήκος οπότε εκ των πραγμάτων ήμουν αναγκασμένος να του βγάλω δεύτερη κίτρινη κάρτα. Και τότε ήρθε ο Νικολαΐδης και είπε ό,τι είπε και έγινε ό,τι έγινε...

- Ο Ντέμης τοποθετήθηκε μετά λέγοντας ότι σου είπε "γ... το σπίτι μου"...

- Δεν μου είπε αυτό. Μου είπε "γ... το σπίτι σου αν έχεις αρχ.... βγάλε μου κόκκινη κάρτα". Το έγραψα στο φύλλο αγών

για πες μας αρχιψευτη ακριβως που σε αδικησε;;να μην εβγαζε καρτα στον ζηκο;;που επρεπε να την βγαλει για το μαρκαρισμα και του την χαρισε;;η να μην βγαλει στον αεκαρχη;;περιμενω να ακουσω που σε αδικησε...και για τον καραγιαννη πριν εκανα λαθος ...δεν ειχε κιτρινη επρεπε να ειχε τουλαχιστον μια για το μαρκαρισμα στον τζολε και μετα ειχε κανει και αλλο ενα δεν θυμαμαι σε ποιον που ηταν και αυτο για κιτρινη...ψαξε να δεις το βιντεο πινοκιο...
αλλα περιμενω να μου πεις την φαση που σε αδικησε...αιντε,...ετσι χτισατε τα παραμυθακια σας γιαυτο τωρα ειστε στην γ εθ. και σας αποκλειει ο αγροτικος και εγω παιζω στους 16 του τσου λου με μαντσεστερ...
το εχω πει χιλιες φορες...αν δεν αλλαξετε τελειωσετε...αν δεν αποφασισετε να κοιταξετε την ομαδα σας και τα προβληματα σας θα βολοδερνετε μετξυ Α και Β εθνικης...
περιμενω συγκεκριμενες φασεις πουαδικηθηκες...

Πώς νιώσατε όταν περικυκλωμένος από δεκάδες ΜΑΤ με υψωμένες ασπίδες αποχωρούσατε εκείνο το βράδυ από τον αγωνιστικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας;

- Ενιωσα ότι τελείωσε η διαιτησία για μένα.
γιατι;;ποιος θα σε πειραζε;αφου η ''παραγκα'' του κοκαλη ηταν παντοδυναμη  :2funny:
ψευτεεεεεεεεεες

Επίσης δεν βρέθηκε ότι έκανα κάποιο διαιτητικό λάθος. Δεν πήγα σ' εκείνο το παιχνίδι για να αδικήσω την ΑΕΚ. Αλλο τι έγινε τελικά. Δεν λέω ότι έπαιξα καλά. Μπορεί να την αδίκησα, μπορεί και όχι αλλά σίγουρα δεν είχα τέτοιο σκοπό. Αν ήθελα να την αδικήσω θα έδειχνα κόκκινη κάρτα από το 30'.

δεν εκανες λαθος;;μα ο γρηγορης και ο μυθος λενε οτι εσφαξες την προσφυγοπουλα :2funny: :2funny:ετσι μεγαλωνουν τα παιδια τψν αεκτζηδων και ετσι εκτρεφονται γενιες και γενιες αεκτζηδων...ελα τωρα μη χαλας τη σουπα...αφου ο γρηγορης ειπε οτι ΟΜΟΝΟΓΗΣΕΣ οτι εκλεψες το ψωμι τψν αεκτζηδων :2funny:

και η προπαγανδα εχει ορια τελικα...γιαυτο ειστε εκει που ειστε τελικα ...γιατι αυτο σας αξιζει....

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Απλά για εμένα ήταν τεταμένο το κλίμα τότε και ότι σφύριγμα έπεφτε τότε στο παιχνίδι φαινόταν στραβό :rolleyes:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
που σε αδικησε ρε φιλε ο ποντικης;;που δεν βγαζει δευτερη κιτρινη-κοκκινη στον καρδιτσιωτη δεν θυμαμαι τονομα του αριστερο μπακ που κλαδευει ενω εχει καρτα τον τζολε στο πρωτο ημιχρονο;;που δεν βγαζει για το μαρκαρισμα καρτα στον ζηκο που εχει ηδη καρτα αλλα ενω δεν του βγαζει πως και θα'πρεπε αυτος ορμαει πανω του και διαμαρτυρεται;;δηλαδη να τον αφησει;;του χαριζει για το σκληρο μαρκαρισμα και να του χαρισει και για τον προπηλακισμο;;η να μην βγαλει απευθειας κοκκινη στον'' αεκαρχη'' ντεμη που παει προβοκατορικα πανω του και του λεει ''αμα εχεις αρχιδια βγαλε με γαμω το σπ...σου'';
ελεος ρε...ποσο σανο τρωτε;;πες μου σε ποια φαση σε αδικησε;δεν ειχε καρτα ο ζηκος;;δεν επρεπε να του βγαλει αλλη;;δεν επρεπε να αποβαλλει απευθειας τον προκλητικο ντεμη που το μονο που ηθελε (και τρελικα καταφερε) ηταν να να προβοκαρει και να δημιουργησει αστικο μυθο;;περι δηυεν αδικιας απο τον ποντικη;;ο καραγιαννης (τον θυμηθηκα) επρεπε η δεν επρεπε να παρει δευτερη κιτρινη απο το πρωτο ημιχρονο για το μαρκαρισμα στον τζολε;;
ποσο σανο εχετε φαει ρε πουστη...και μυαλα δεν αλλαζετε...γιαυτο εχω πει απο την αρχη οτι σας εμπλεξε το γατακι...δεν ειναι ευκολο να μαζεψεις κομματια και να επανερθεις μετα απο πεσιμο δυο κατηγοριων (που μεταξυ μας θα επρεπε να ειναι τρεις αλλα αναδιαρθρωση γαρ...)
στην β εθνικη θα ανεβετε....αλλα μετα τα βλεπω σκουρα...
Διαβασε να μαθαινεις αγορινα μου.Σε αγωνα που απο τοτε σας σιχαθηκε ολη η Ελλαδα θα μας βγαλεις και αδικημενο τον ολυμπιακο.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Και εσυ ρε Χρηστίδη έχεις πάει την προπαγάνδα σε άλλο επίπεδο! :s&m_3:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Να και το ματς με το φαουλ του Ζηκου  :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Και εσυ ρε Χρηστίδη έχεις πάει την προπαγάνδα σε άλλο επίπεδο! :s&m_3:
ρε φιλε μισο...εμενα η θεση μου ειναι παγια...ολοι παιρνουν σφυριγματα...ολοι αδικουνται και ολοι ευνοουνξται...απλα μας εχουνζαλισει τα παπαρια με την παραγκα που μια και το συζηταμε ηταν ανακαλυψη του καραγιαννιδη γνψστου και μη εξαιρετεου αντιολυμπιακου φιλου του μελισ και αεκτζη...πριν καν σχεδον ξεκινησει καλα καλα το πρωταθλημα του 96 και μετα απο το ντεμπουτο του θρυλου στην καστορια οπου εβαλε 5 γκολ...
ξαναλεω....μας εχουν ζαλισει τα παπαρια με τη λεξη παραγκα και εννοουν οτι υπαρχει και υπηρχε ενα συστημα που εδινε τις κουπες στον ολυμπιακο...ελα μου ομως που μετα απο παρακολουθηση δυο χρονων τψν ''παραγκαρχων'' δεν βρεθηκε ΚΑΝΕΝΑ ματς χειραγωγημενο υπερ ολυμπιακου (περαν μιας κουβεντας που εμελλε να γινει παντιερα στο στομα καθε αντιολυμπιακου το ο ολυμπιακος και το αιγαλεω) αντιθετα βρεθηκε ενα υπερ του βαζελου οπου δινονταν οδηγιες να αποδεκατιστουν παιχτες του παοκ για να μην παιξουν κοντρα στον ποα...
ο θωμας ηταν φιλος του μεγαλου ΣΩΚΡΑΤΗ και προσπαθησε να εκμεταλλευτει το ονομα του μεγαλου ΣΩΚΡΑΤΗ...για προσωπικα ωφελη και να γινει μαγκας στο ελληνικο ποδοσφαιρο...και φυσικα μολις τον πηρε χαμπαρι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ τον εστειλε αο γεν αρχηγο της ομαδας σε χρον ντε τε ξεκαθαριζοντας την θεση του και στελνοντας τα μηνυματα του....
απο εκει και περα υπαρχει η αναγκη δημιουργιας ενος κακου που δεν αφηνει τους καλους να δουν ασπρη μερα...ενος κακου που λυμαινεται τον χωρο και ειναι η αιτια της αποτυχιας των ''καλων'' ...και ποια η μεγαλυτερη αποδειξη οτι ειναι οντως κακος απο την συλλογη κουπων (πλην δυο)
τωρα πως εν μεσω δραστηριοτητας παραγκας ο βαζελος πηρε δυο κουπες ,κοντεψε να παρει αλλες δυο τρεις οπως και η αεκ .τερματισαν δυο τρεις φορες ισοβαθμοι με τον ευνοουμενο της παραγκας αλλα τελικα δεν τα καταφεραν ειναι αποριας αξιον...δηλ.αν δεν εκανε την μαλακια η καλαμαρια
η παραγκα θα εδινε το πρωταθλημα στην αεκ :think:και αν δεν κοτευανε οι ζελες στη ριζουπολη θα επαιρναν και τριτο;;και αν επαιρνε μια ισοπαλια η αεκ τοτε με βασσαρα διαιτητη και 10 λεπτα καθυστερησεων θα της εδινε αυτηνης το πρωταθλημα η παραγκα;;η οποτε γουσταρουμε υπαρχει παραγκα αλλα οποτε δεν γουσταρουμε τι;;δηλ. τα δυο του βαζελου η παραγκα τι εκανε;;υπηρχε η οχι;;τι σκατα γινεται;;δεν ειναι λογικες αποριες αυτες;;αδικησε λεει ο ποντικης την αεκ;που;;σε ποια φαση;;αντε για την οικονομια της συζητησης οτι δεν ηταν φαουλ του ζηκου(που ηταν αλλα λεμε )...επρεπε να διαμαρτυρηθει ο ζηκος και να μη φαει καρτα;;μα αυτο θα ηταν ευνμοια υπερ της αεκ...και ο ζε ελιας διαμαρτυρηθηκε και εφαγε...ο ζηκος γιατι ειναι αδικια να μη φαει;;ας μου εξηγησει καποιος γιατι δεν καταλαβαινω...δεν λεω ρε φιλε οτι δεν εχει αδικηθει η αεκ...λεω οτι εχει αδικηθει αλλα και ευνοηθει...οπως και ολοι...απλα προτασσονται οι αδικιες των αλλων και μοπι ευνοιες του θρυλου και δημιουργειαται μια εικονικη πραγματικοτητα που βολευει καποιους και δικαιολογει την ανυπαρξια τους...
και φυσικα το συατημα την ευνοει...
δες αντιστοιχα πως ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ το συστημα στο μπασκετ τις αποποιρες του θρυλου να δημιουσρησει μυθο πορασινης παραγκας...προσεξε δεν εξεταζω αν υοαρχει η οχι ''κακος'' στο μπασκετ...λεω πως αμυνεται το εκει γαμημενο συστημα στην αποπειρα παρουσιασης υπαρξης ''κακου''

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Να και το ματς με το φαουλ του Ζηκου  :2funny: :2funny: :2funny:
ρε γελωτοποιε του σαιτ σου απανταω απο υποχρεωση μιας και πρεπει επιδη ξεκινησε την κουβεντα ο γρηγορης και πηρα μερος αρα πρεπει...
για σενα δεν ειναι φαουλ για μενα ειναι...ας πουμε ομως οτι δεν ειναι ...και;η σφαγη σου ειναι ενα φαουλ που κακως δοθηκε;;(αν πουμε οτι δεν ειναι)δηλαδη ο ζηκος δεν πρεπει να φαει κιτρινη για διαμαρτυρια;οταν εχει φαει λιγο πιο πριν για τον ιδιο λογο ο ζε ελιας;;πες μου κατα την γνωμη σου η σφαγη ποια ηταν;;οτι εδωσε ενα φαουλ που δεν ηταν;;και για ενα φαουλ δημιουργηθηκε ο ΄΄μυθος ποντικη;''

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε φιλε μισο...εμενα η θεση μου ειναι παγια...ολοι παιρνουν σφυριγματα...ολοι αδικουνται και ολοι ευνοουνξται..
στο μπασκετακι εχεις παγιο ή το κανεις καρτοκινητο;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
στο μπασκετακι εχεις παγιο ή το κανεις καρτοκινητο;
παγιοτατο...πιο παγιο δεν γινεται...εσυ στο μπασκετακι οσμιζεσαι κατι οπως οσμιζεσαι στην μπαλλα η μπα;; ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρε γελωτοποιε του σαιτ σου απανταω απο υποχρεωση μιας και πρεπει επιδη ξεκινησε την κουβεντα ο γρηγορης και πηρα μερος αρα πρεπει...
για σενα δεν ειναι φαουλ για μενα ειναι...ας πουμε ομως οτι δεν ειναι ...και;η σφαγη σου ειναι ενα φαουλ που κακως δοθηκε;;(αν πουμε οτι δεν ειναι)δηλαδη ο ζηκος δεν πρεπει να φαει κιτρινη για διαμαρτυρια;οταν εχει φαει λιγο πιο πριν για τον ιδιο λογο ο ζε ελιας;;πες μου κατα την γνωμη σου η σφαγη ποια ηταν;;οτι εδωσε ενα φαουλ που δεν ηταν;;και για ενα φαουλ δημιουργηθηκε ο ΄΄μυθος ποντικη;''
Για μενα και για ολον τον κοσμο δεν υπηρχε φαουλ,ακομη και ο εκφωνητης το παραδεχτηκε.Για ενα φαουλ
που δεν υπηρχε καν,αφησε την ΑΕΚ με 9 παιχτες,και λεει ο παιχταρας μου ο χριστιδης δεν ηταν σφαγη.
Και ηταν φαουλ χριστιδη εχεις δικιο,εκανε φαουλ στην μπαλα ο Ζηκος.Το ποιοι ειναι γελωτοποιοι αποδειχτηκε
περιτρανα,πηγαινε στο θρεντ σας να δεις πως σκουζατε γιατι λεει ο βαζελος ειχε παραπανω βολες απο εσας
και ηταν λεει αλοιωση αποτελεσματος.Και ερχεται μετα ο ΚΑΟΔ και σας αποδεικνυει ποσο στουρναρια εισαστε.
Σας ξεκωλιασε και ας ειχατε και 10 βολες παραπανω. :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Για μενα και για ολον τον κοσμο δεν υπηρχε φαουλ,ακομη και ο εκφωνητης το παραδεχτηκε.Για ενα φαουλ
που δεν υπηρχε καν,αφησε την ΑΕΚ με 9 παιχτες,και λεει ο παιχταρας μου ο χριστιδης δεν ηταν σφαγη.
Και ηταν φαουλ χριστιδη εχεις δικιο,εκανε φαουλ στην μπαλα ο Ζηκος.Το ποιοι ειναι γελωτοποιοι αποδειχτηκε
περιτρανα,πηγαινε στο θρεντ σας να δεις πως σκουζατε γιατι λεει ο βαζελος ειχε παραπανω βολες απο εσας
και ηταν λεει αλοιωση αποτελεσματος.Και ερχεται μετα ο ΚΑΟΔ και σας αποδεικνυει ποσο στουρναρια εισαστε.
Σας ξεκωλιασε και ας ειχατε και 10 βολες παραπανω. :grin:
:2funny:ξαναρωταω σε ποις φασεις αποφασισε ΛΑΘΟΣ ο διαιτητης κατα της αεκ...και περιμενω απαντηση...
δεχτηκα το φαουλ για την οικονομια της συζητησης...
αλλες υπαρχουν;;ο ζηκος κακως αποβληθηκε;;
ο ντεμης κακως αποβληθηκε;
συγκεκριμενες απαντησεις παρακαλω...
οσο για τον εκφωνητη απλα γελαω...ο μεγαλυτερος αντιολυμπιακος λιβελλογραφος που εγραωε μνημειο αλητειας κατα του κυριου ΚΟΚΚΑΛΗ οταν αυτος παραχωρησε την παε στον κυριο ΜΑΡΙΝΑΚΗ...γιαννης καραλης...προσπαθουσε με μανια να μας πεισει πως η κιτρινη στο ζηκο δοθηκε για το μαρκαρισμα ενω ειχε δοθει για την διαμαρτυρια-επιθεση στο διαιτητ...εδω απλα γελαω  :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ρε  φαπερ  αυτο  το  καριολακι  χτες  που εβριζε  μανες.......γιατι  δεν το  εδωσες  στους  μοντ ;

επειδη  ειναι  αεκ;.....

οταν  βριζουν  τις  μανες  των  ολυμπιακων  δε  χαλαει  η  ψυχοσυνθεση  σου;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ο εκφωνητης σου γελωτοποιε  :2funny: μνημειο αντικειμενικοτητας ετσι;;να υποθεσω προσυπογραφεις ε;;ειτε μετεδιδες εσυ ειτε αυτος ενα και το αυτο...η μαλλον γνωμημου εσυ θα ησουνα πιο αντικειμενικος...
πουτανα ελλαδα  :headbang:
[URL unfurl="true"]http://troktiko.blogspot.ro/2010/07/blog-post_2017.html[/url]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ο εκφωνητης σου γελωτοποιε  :2funny: μνημειο αντικειμενικοτητας ετσι;;να υποθεσω προσυπογραφεις ε;;ειτε μετεδιδες εσυ ειτε αυτος ενα και το αυτο...η μαλλον γνωμημου εσυ θα ησουνα πιο αντικειμενικος...
πουτανα ελλαδα  :headbang:
[URL unfurl="true"]http://troktiko.blogspot.ro/2010/07/blog-post_2017.html[/url]
Εννωειται πως εχει δικιο σε ολα και εκφραζει ολη την φιλαθλη Ελλαδα,και εκατονταδες χιλιαδες
αηδιασμενους οπαδους της ομαδας σου.Οντως ξεχαστηκε ο καπετανιος,με την αηδια που μας εκανε να βλεπουμε. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom