Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τα χοντρά ξεκίνησαν από τότε που το ποδόσφαιρο έγινε εν μια νυχτί επαγγελματικό χωρίς πρώτα ν υπάρχουν οι απαραίτητοι κανόνες/δικλείδες που θα ΠΡΟΥΠΕΘΕΤΑΝ ότι μπορεί να γίνει. Και από τότε δεν έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ γι ν αλλάξει αυτό

Το ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό αλλά το χειρότερο ότι επαγγελματίες έγιναν και οι οπαδοί.
Ειδικά με αυτό τον καρκίνο των συνδέσμων! ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό αλλά το χειρότερο ότι επαγγελματίες έγιναν και οι οπαδοί.
Ειδικά με αυτό τον καρκίνο των συνδέσμων! ;)
Εσύ το πας αλλού. Δε λέω πως έχεις άδικο, απλά ΑΝ είχε γίνει η μεταβίβαση του ελληνικού ποδοσφαίρου σ επαγγελματικό σωστά δε θα υπήρχαν και ο καρκίνος των συνδέσμων.
Έγινε σε μια νύχτα γιατί έπρεπε να γίνει και 30 χρόνια μετά τ αποτελέσματα τ βλέπουμε. Και παρόλο που έχουν υπάρξει πολλές ευκαιρίες από την πολιτεία να κάνει κάποια πράγματα σωστά ΠΟΥΤΣΕΣ

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Είναι ντροπή να είσαι από την Δράμα η απο την Πάτρα και να είσαι ΟΣΦΠ ΑΕΚ ΠΑΟ ΠΑΟΚ.
Είναι ντροπή να εκθειάζεις τον πρόεδρο και τους παρατρεχάμενους για τα επιτεύγματα και να ξεχνάς να εκθειάζεις το σήμα σου.
Είναι ντροπή να δέχεσαι να πάρεις 20 εκ ευρώ για να δικό σου όφελος όταν υπάρχουν παιδιά σε ορφανοτροφεία επειδή οι γονεις δεν μπροουν να τα ταίσουν και παρακαλάνε να τα πάρυν πισω λέγοντας "δεν θα ξαναπεινάσω στο υπόσχομαι" επειδή πήραν και οι άλλοι η έκαναν λοβιτούρες για να κάνουν γήπεδο...ηλίθιες δικαιολογίες θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας ισχύουν και για την παρανομία του Καραισκάκη, αν είσαι μάγκας βάλε τα λεφτά μόνος σου η βρες χορηγούς και μην μου συγκρίνεις τα σκατά με άλλα σκατά...στην Αρσεναλ δεν είναι ηλίθιοι!!!
Είναι Ντροπή να έχεις σημαία την ριζούπολη γιατί μικραίνει την ομάδα σου...σε όλο τον κόσμο ντρέπονται για αντίστοιχα συμβάντα.
Θα ήμουν με τον Ολυμπιακό στην υπόθεση Βάλνερ γιατί είχε δίκιο σύμφωνα με τους κανονισμούς αλλά όχι όταν παρακαλούσες να μην χάνονται τα παιχνίδια στα χαρτιά λίγο καιρό πριν...ντροπή και πάλι ντροπή.
Είναι ντροπή να μην αφήνεις τον Ατρόμητο να πάρει κύπελλο η τον Αστέρα...την ΑΕΚ δεν την ωφέλησε πουθενά άλλο ένα κύπελλο και οι ολυμπιακοί την επόμενη μέρα το ξέχασαν.
Άλλα πάνω απόλα είναι ντροπή που ξεχάσαμε γιατί έκαναν τις ομάδες οι παππούδες και προ παππούδες μας...για την χαρά του γαμημένου ποδοσφαίρου!!! Εμείς το ξεχάσαμε αυτό για να δώσουμε χαρά σε χούλιγκαν και οπαδούς των τίτλων που αντί να έχουν σημαία την ομάδα τους έχουν είδωλο και είναι πουτανάκια του κάθε εφοπλιστή και επιχειρηματία που κατηγορούνται κάθε τρεις και λίγο για απατεωνιές!
Ντροπή σας και ντροπή μου κύριοι!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
ρε  φαπερ  αυτο  το  καριολακι  χτες  που εβριζε  μανες.......γιατι  δεν το  εδωσες  στους  μοντ ;

επειδη  ειναι  αεκ;.....

οταν  βριζουν  τις  μανες  των  ολυμπιακων  δε  χαλαει  η  ψυχοσυνθεση  σου;

Για να τα λεμε όλα, ο μάστερ είναι απ τους λίγους που όταν καποιος μας λέει απογόνους του την λεει

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Και οι 3 κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο με τον καθένα να έχει το ποσοστό που του αναλογεί...απο τα πιστόλια που έβγαζαν οι πρόεδροι, απο τα λεφτα που έτρωγαν απο το κράτος για να κάνουν γήπεδα και μεταγραφές, απο προβολείς που έσβηναν και από άλλο πολλά.
Όλοι μας ξεχάσαμε την χαρά του ποδοσφαίρου που υπήρχε μέχρι το 70 που γέμιζαν τα γήπεδα και οι φίλαθλοι ήταν στις κερκίδες μαζί...γίναμε οπαδοί των τίτλων μόνο, υποστηρικτές περισσότερο των προέδρων παρά των ομάδων και κρύβουμε την ανυπαρξία μας και την ντροπή που θα έπρεπε να αισθανόμαστε πίσω απο τον κατα καιρούς δυνάστη του ελληνικού ποδοσφαίρου όποιος και να είναι αυτός!
φιλαρακι με συγχωρεις...κανενα ποδοσφαιρο δεν ειναι καταστρεμενο...καταστρεμενοι ειναι δυο συλλογοι...αεκ και παο...το ελληνικο ποδοσφαιρο μια χαρα ειναι η εθνικη στη βραζιλια ο θρυλος στους 16 του τσου λου ο παοκ στους 32 του γιουροπα,εληνες ποδοσφαιριστες κανουν καριερα στο εξωτερικο κλπ κλπ...αλλη μια παραγραφος της αντιολυμπιακης προπαγανδας...οτι η δυναστεια του θρυλου καταστρεφει το ελληνικο ποδοσφαιρο...παλι ευθυνες αλλων (διοικιουντων αεκ παο ) μετατιθενται στον ''σατανα''...εσυ βεβαια το ομορφαινεις και μοιραζεις ευθυνες αλλα ξερεις καλα την καραμελλα περι καταστροφης...και αν ευθυνεται ο θρυλος για την καταντια της αεκ επειδη της ''εκλεψε'' πρωταθληματα πες μου ποσα πρωταθληματα εκλεψε απο τα υγιη σωματεια της ξανθης του αστερα η του ατρομητου η του παοκ φερ ειπειν που ειναι σε πολυ καλυτερη μοιρα απο την πτωχευμενη αεκ της ξου κατηγοριας...αρα αλλου ας ψαξουν τα αιτια της κατηφορας οι φιλοι αεκτζηδες αλλα και οι βαζελοι...και ξαναλεω...μια χαρα ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο...αεκ και βαζελος ειναι μπουρδελα...το δε παραμυθι με τον κοσμο αλλη απατη...δεν παει στο γηπεδο λεει...ναι ...δεν παει να δει ξανθη απολλωνας γιατι ο δυναστης θρυλος εχει προαποφασισει οτι ξανθη και απολλωνας δεν θα παρουν πρωταθλημα  :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Είναι ντροπή να είσαι από την Δράμα η απο την Πάτρα και να είσαι ΟΣΦΠ ΑΕΚ ΠΑΟ ΠΑΟΚ.
Είναι ντροπή να εκθειάζεις τον πρόεδρο και τους παρατρεχάμενους για τα επιτεύγματα και να ξεχνάς να εκθειάζεις το σήμα σου.
Είναι ντροπή να δέχεσαι να πάρεις 20 εκ ευρώ για να δικό σου όφελος όταν υπάρχουν παιδιά σε ορφανοτροφεία επειδή οι γονεις δεν μπροουν να τα ταίσουν και παρακαλάνε να τα πάρυν πισω λέγοντας "δεν θα ξαναπεινάσω στο υπόσχομαι" επειδή πήραν και οι άλλοι η έκαναν λοβιτούρες για να κάνουν γήπεδο...ηλίθιες δικαιολογίες θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας ισχύουν και για την παρανομία του Καραισκάκη, αν είσαι μάγκας βάλε τα λεφτά μόνος σου η βρες χορηγούς και μην μου συγκρίνεις τα σκατά με άλλα σκατά...στην Αρσεναλ δεν είναι ηλίθιοι!!!
Είναι Ντροπή να έχεις σημαία την ριζούπολη γιατί μικραίνει την ομάδα σου...σε όλο τον κόσμο ντρέπονται για αντίστοιχα συμβάντα.
Θα ήμουν με τον Ολυμπιακό στην υπόθεση Βάλνερ γιατί είχε δίκιο σύμφωνα με τους κανονισμούς αλλά όχι όταν παρακαλούσες να μην χάνονται τα παιχνίδια στα χαρτιά λίγο καιρό πριν...ντροπή και πάλι ντροπή.
Είναι ντροπή να μην αφήνεις τον Ατρόμητο να πάρει κύπελλο η τον Αστέρα...την ΑΕΚ δεν την ωφέλησε πουθενά άλλο ένα κύπελλο και οι ολυμπιακοί την επόμενη μέρα το ξέχασαν.
Άλλα πάνω απόλα είναι ντροπή που ξεχάσαμε γιατί έκαναν τις ομάδες οι παππούδες και προ παππούδες μας...για την χαρά του γαμημένου ποδοσφαίρου!!! Εμείς το ξεχάσαμε αυτό για να δώσουμε χαρά σε χούλιγκαν και οπαδούς των τίτλων που αντί να έχουν σημαία την ομάδα τους έχουν είδωλο και είναι πουτανάκια του κάθε εφοπλιστή και επιχειρηματία που κατηγορούνται κάθε τρεις και λίγο για απατεωνιές!
Ντροπή σας και ντροπή μου κύριοι!!!
μιλας πααααααρα ολυ σωστα και απολυτως λογικα...μονο δυο ενστασεις...δεν ευθυνεσαι ουτε εσυ αλλα ουτε και εγω επειδη δυο μαλακες διαιτητες στερησαν απο την κατακτηση του κυπελλου (η καλυτερα απο το δικαιωμα στο να το διεκδικησουν) ατρομητο και αστερα και δευτερον οταν ο σωκρατες ελεγε το πρωταθλημα στα γηπεδα καλα εκανε γιατι κακως και με μεθοδευσεις οδηγηθηκε στο σκαμνι ο ολυμπιακος...
πρωτον γιατι κακως ΔΕΝ ξεκινησε το ματς παρα τις διαβεβαιωσεις της αστυνομιας (δςες πχ επεισοδια στον τελικο παο αρης στο οακα οπου το ματς ξεκινησε κανονικα παροτι τα επεισοδια ητνα περισσοτερα) ...με πρωτοβουλια δηλαδη ενος μαλακα διαιτητη ενω η αστυνομια εγγυοταν και ενω ειχαν ληξει τα επισοδια εδω και πολυ ωρα οδηγηθηκε ΠΑΡΑΝΟΜ Α Ο θρυλος στο σκαμνι ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ (υπευθυνοι γηπεδουχος και αστυνομια) συν του οτι η πρωτοδικη ποινη ΜΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΝΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ηταν αφαιρεση βαθμων που ισχυε για ΔΙΑΚΟΠΗ αγωνα και οχι μη εναρξη του....
αρα πουθενα δεν ειναι ανακολουθος ο κοκαλης...ισα ισα στην πρωτη φαση εγινε καταστρατηγηση των νομων και μεθοδευσεις και στην δευτερη εφαρμογη τους

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
φιλαρακι με συγχωρεις...κανενα ποδοσφαιρο δεν ειναι καταστρεμενο...καταστρεμενοι ειναι δυο συλλογοι...αεκ και παο...το ελληνικο ποδοσφαιρο μια χαρα ειναι η εθνικη στη βραζιλια ο θρυλος στους 16 του τσου λου ο παοκ στους 32 του γιουροπα,εληνες ποδοσφαιριστες κανουν καριερα στο εξωτερικο κλπ κλπ...αλλη μια παραγραφος της αντιολυμπιακης προπαγανδας...οτι η δυναστεια του θρυλου καταστρεφει το ελληνικο ποδοσφαιρο...παλι ευθυνες αλλων (διοικιουντων αεκ παο ) μετατιθενται στον ''σατανα''...εσυ βεβαια το ομορφαινεις και μοιραζεις ευθυνες αλλα ξερεις καλα την καραμελλα περι καταστροφης...και αν ευθυνεται ο θρυλος για την καταντια της αεκ επειδη της ''εκλεψε'' πρωταθληματα πες μου ποσα πρωταθληματα εκλεψε απο τα υγιη σωματεια της ξανθης του αστερα η του ατρομητου η του παοκ φερ ειπειν που ειναι σε πολυ καλυτερη μοιρα απο την πτωχευμενη αεκ της ξου κατηγοριας...αρα αλλου ας ψαξουν τα αιτια της κατηφορας οι φιλοι αεκτζηδες αλλα και οι βαζελοι...και ξαναλεω...μια χαρα ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο...αεκ και βαζελος ειναι μπουρδελα...το δε παραμυθι με τον κοσμο αλλη απατη...δεν παει στο γηπεδο λεει...ναι ...δεν παει να δει ξανθη απολλωνας γιατι ο δυναστης θρυλος εχει προαποφασισει οτι ξανθη και απολλωνας δεν θα παρουν πρωταθλημα  :jerking: :jerking:

Μπλέκεις πολλά διαφορετικά πράγματα... Λοιπόν:
- ΝΑΙ, ο Ολυμπιακός έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν το λέω μόνο εγώ ή ο άλλος φίλος που σχολίασε, το λένε όλοι όσοι δεν φοράνε οπαδικά γυαλιά και αρκετοί Ολυμπιακοί, όπως για παράδειγμα αυτοί που έφυγαν απ' το ΟΑΚΑ πριν την απονομή του Κυπέλλου που πήρατε με το "έτσι θέλω".
- Την ΑΕΚ την κατέστρεψε ο Ολυμπιακός. Της πήρε ένα χάρτινο πρωτάθλημα με το οποίο θα είχε εγγυημένα έσοδα και δεν θα έμπλεκε στους απατεώνες που έμπλεξε.
- Ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ καταστράφηκε. Το παλεύει και θα σωθεί, του έκλεψες πρωταθλήματα (=εγγυημένα έσοδα) με τραγικότερο παράδειγμα της ομάδας του Κυράστα.
- Η Εθνική πηγαίνει καλά γιατί κοιμήθηκε ο Θεός, πήρε το Euro και από τότε έχει βρει έναν δρόμο, πηγαίνοντας σε όλες τις κληρώσεις στο γκρουπ των ισχυρών.
- Μην μπλέκεις τις φουρνιές καλών Ελλήνων παιχτών με το τι γίνεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
- Για τα κλεμμένα πρωταθλήματα που ρωτάς και αναφέρεις κάποιες μικρότερες ομάδες, σου απαντάω: Κύπελλο απ' τον Αστέρα. Για ΑΕΚ-ΠΑΟ, σου απάντησα πριν. Και δεν μιλάω μόνο για 2, ποτέ κανείς δεν έμαθε πως θα ήταν τα πράγματα αν υπήρχε δικαιοσύνη και τι ρόστερ και πόσα θα έπαιρναν αν είχαν τα έσοδα που είχε ο Ολυμπιακός.
- Για τον κόσμο που δεν πηγαίνει στο γήπεδο: Γιατί να πάει, τι να δει; Τον Ολυμπιακό και τα παραμάγαζα να βιάζουν το ποδόσφαιρο και τους κανόνες; Οι φίλαθλοι του Αστέρα, δεν θα έπρεπε να έχουν σιχαθεί το ποδόσφαιρο; Γιατί να πάνε να δούνε μπαλίτσα αφού κανονίζει για όλα ο Βαγγέλας; Αν ήξεραν ότι όλα τα ματσάκια είναι ΚΑΘΑΡΑ, θα πήγαιναν να δουν τί θα γίνει. Τώρα ξέρουμε εκ των προτέρων ότι οι ομάδες που είναι στο άρμα, θα σωθούν (παράδειγμα ο περσινός Άρης).  

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Σταματηστε ρε μαλακες αυτην την καραμελα θρυλος και θρυλος μια ασημαντη ελληνικη  ομαδα.Το ακουνε τα κοκκαλα του
Ματ Μπασμπι και τριζουν.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Σταματηστε ρε μαλακες αυτην την καραμελα θρυλος και θρυλος μια ασημαντη ελληνικη  ομαδα.Το ακουνε τα κοκκαλα του
Ματ Μπασμπι και τριζουν.

[move]Σ Τ Α    Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α  Μ Α Σ........... :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Σταματηστε ρε μαλακες αυτην την καραμελα θρυλος και θρυλος μια ασημαντη ελληνικη  ομαδα.Το ακουνε τα κοκκαλα του
Ματ Μπασμπι και τριζουν.

Δηλαδή για το "βασίλισσα" τι πρέπει να πούμε;  :headbang:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ματ Μπασμπι και τριζουν.

Τι σε κάνει να νομίζεις ότι τον ξέρουν;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Τι σε κάνει να νομίζεις ότι τον ξέρουν;
Ασε  ρε  ιστορικε  που  ξερεις  και  το  μπασμπυ..........και  μεις  ζουμε  σε  αλλο  πλανητη  και  δεν  τον  ξερουμε............. :jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δηλαδή για το "βασίλισσα" τι πρέπει να πούμε  :headbang:
Ε ναι το ιδιο ακριβως ειναι.Ασε που αυτο ειναι μπασκετικο,εχεις ακουσει ποτε στην ποδοσφαιρικη ομαδα να το φωναζουν;Δεν ειχε παρει καποτε ευρωπαικο η ΑΕΚ;Το πρωτο της Ελλαδας αν δεν κανω λαθος.Για αυτο ειχε βγει.Εσας πως βγηκε αυτη η μαλακια;Επειδη νικησε την Σαντος;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ασε  ρε  ιστορικε  που  ξερεις  και  το  μπασμπυ..........και  μεις  ζουμε  σε  αλλο  πλανητη  και  δεν  τον  ξερουμε............. :jerking: :jerking: :jerking:
Εσυ εισαι μαλακας ανθρωπε μου τι να ξερεις.Μου εμαθες και τον Μπασμπι.Κανε ενα γουγλαρισμα να μαθεις
τι εστι Μπασμπι και μετα λες την μαλακια σου για τα κοκκαλα του.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Εσυ εισαι μαλακας ανθρωπε μου τι να ξερεις.Μου εμαθες και τον Μπασμπι.Κανε ενα γουγλαρισμα να μαθεις
ΜΠΑΡΜΠΙ ΤΙ ΕΣΤΙ;;;
εστι κουκλα για κοριτσακια

FK_Babi_Logo.jpg

πολι λασκα εχις αφισι τον κοσμο :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Ε ναι το ιδιο ακριβως ειναι.Ασε που αυτο ειναι μπασκετικο,εχεις ακουσει ποτε στην ποδοσφαιρικη ομαδα να το φωναζουν;Δεν ειχε παρει καποτε ευρωπαικο η ΑΕΚ;Το πρωτο της Ελλαδας αν δεν κανω λαθος.Για αυτο ειχε βγει.Εσας πως βγηκε αυτη η μαλακια;Επειδη νικησε την Σαντος;

Πήρε ένα κορατς και την έβγαλαν βασίλισσα, πολύ λογικο.  Την Ρεάλ στη μπάλα τότε αντί για βασίλισσα πώς πρέπει να την λένε;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Μ Α Λ Α Κ Α    ψηφισμενε  και  δοξασμενε  τα  κοκκαλα  του  μπασμπυ  τα  εκανα  σουπα  και  τα  εφαγα.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[move]α γ ρ ο τ ι κ ο ς    α σ τ η ρ....... :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:[/move]

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ασε  ρε  ιστορικε  που  ξερεις  και  το  μπασμπυ..........και  μεις  ζουμε  σε  αλλο  πλανητη  και  δεν  τον  ξερουμε............. :jerking: :jerking: :jerking:

Επέτρεψέ μου να ξέρω και τον Μπάσμπυ και τον Σάνκλυ, μπορώ;

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Μ Α Λ Α Κ Α    ψηφισμενε  και  δοξασμενε  τα  κοκκαλα  του  μπασμπυ  τα  εκανα  σουπα  και  τα  εφαγα.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[move]α γ ρ ο τ ι κ ο ς    α σ τ η ρ....... :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:[/move]

κι εγω γαβρος ειμαι
ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom