Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.520
Πόντοι
456

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
ΜΙΧΑΛΑΡΑ για παντα ΑΕΚΑΡΑ!!! Μακαρι να του δωσουν καποιο αλλο ποστο μεσα στην ομαδα.

581590_567929753301477_1231625301_n.jpg

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.526
Πόντοι
456
Μακαρι η ομαδα να τον κρατησει κοντα της για παντα...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Πουτάνα αρρώστια η γαμημένη. Καλό κουράγιο στον Μιχάλη γιατί γνωρίζω πόσο μεγάλο αγώνα θα πρέπει να κάνει πάλι

Από τους λίγους παίχτες-οπαδούς στην Ελλάδα.
Τίμιος και καθόλου ψώνιο.
Καλά να είναι το παιδί.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Από τους λίγους παίχτες-οπαδούς στην Ελλάδα.
Τίμιος και καθόλου ψώνιο.
Καλά να είναι το παιδί.
Απ τα παιδιά που όσο έπαιξαν στην ΑΕΚ έδιναν πάντα αυτό που μπορούσαν κ ακόμα παραπάνω. Ελπίζω η ομάδα να σταθεί στο πλευρό του και να τον βοηθήσει όσο μπορεί. Και γιατί όχι να του δώσει και μια θέση κάπου στην ομάδα (αν το θέλει κ ο ίδιος).

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καταρχάς θέλω να δω τι θα γράψουν οι εφημερίδες σας αύριο που μας είχαν ζαλίσει τ αρχίδια. καταδεύτερον μη σου κάνει καμία εντύπωση αν κρύβεται κανένας τίγρης πίσω. Κατα τρίτον ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. Είχε δώσει λόγο στον Λύμπε, είχε υπογράψει αλλού, και τελικά υπέγραψε και στον ΟΣΦΠ.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Τα ηξερε ολα αυτα ο Αυλωνιτης αλλα προφανως ο χοντρος τον εβαλε να υπογραψει και σε αλλο συμβολαιο για να μονομαχησει με τον Τιγρη
Θα γελασουμε ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τα ηξερε ολα αυτα ο Αυλωνιτης αλλα προφανως ο χοντρος τον εβαλε να υπογραψει και σε αλλο συμβολαιο για να μονομαχησει με τον Τιγρη
Θα γελασουμε ...
H πλακα ειναι οτι σε εξωδικο που εστειλε ο Αυλωνιτης λεει οτι τα 30 χιλ. που πηρε ηταν λεει για προσωπικη διευκολυνση και οχι ως προκαταβολη μεταγραφης.Η ουσια ειναι μια,ο παιχτης εχει υπογραψει σε 2 συμβολαια,σε Πανιωνιο(αν ισχυει γιατι ακομη δεν εχει κατατεθει το συμβολαιο) και σε Αχαρναικο.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
H πλακα ειναι οτι σε εξωδικο που εστειλε ο Αυλωνιτης λεει οτι τα 30 χιλ. που πηρε ηταν λεει για προσωπικη διευκολυνση και οχι ως προκαταβολη μεταγραφης.Η ουσια ειναι μια,ο παιχτης εχει υπογραψει σε 2 συμβολαια,σε Πανιωνιο(αν ισχυει γιατι ακομη δεν εχει κατατεθει το συμβολαιο) και σε Αχαρναικο.

O Αυλωνιτης αν μιλαει για δανεικα και οχι για προκαταβολη...και με το δεδομενο οτι υπογραψε 2η φορα στον Γαυρο..σημαινει οτι ειναι προετοιμασμενος για αντιδικια
Για να δουμε θα του κοψει την μπαλα η ΑΕΚ για ενα χρονο ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
O Αυλωνιτης αν μιλαει για δανεικα και οχι για προκαταβολη...και με το δεδομενο οτι υπογραψε 2η φορα στον Γαυρο..σημαινει οτι ειναι προετοιμασμενος για αντιδικια
Για να δουμε θα του κοψει την μπαλα η ΑΕΚ για ενα χρονο ?
Αυτη την στιγμη ετσι οπως ειναι τα πραγματα,ετσι και παρουσιαστει 3ο συμβολαιο παει για 2 χρονια τιμωρια οχι για ενα.Το λογικο ειναι οτι αν παρουσιαστει συμβολαιο που να εχει ανανεωσει με τον Πανιωνιο ο Αυλωνιτης,να ισχυσει αυτο,και να φαει χρηματικο προστιμο και 1 χρονο τιμωρια οπως προβλεπει ο αθλητικος νομος,μιας και υπαρχει και το συμβολαιο με τον Αχαρναικο.Αλλα στην Ελλαδα βρισκομαστε,μην αποκλειεις το ενδεχομενο να την γλυτωσει μονο με χρηματικο προστιμο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Καταρχάς θέλω να δω τι θα γράψουν οι εφημερίδες σας αύριο που μας είχαν ζαλίσει τ αρχίδια. καταδεύτερον μη σου κάνει καμία εντύπωση αν κρύβεται κανένας τίγρης πίσω. Κατα τρίτον ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. Είχε δώσει λόγο στον Λύμπε, είχε υπογράψει αλλού, και τελικά υπέγραψε και στον ΟΣΦΠ.
γιατι ρε τυπε υπαρχει πιθανοτητα να παιξει στον ολυμπιακο ο συγκεκριμενος; ουτε στα φιλικα της προετοιμασιας...εχω βαρεθει να βλεπω τα παλτα που φερνουμε καλυτερα 2-3 μεταγραφες επιπεδου σαβιολα παρα 25 και ολοι για ρεζερβες τετοιους εχουμε ποσους..και αλλους 25 έχουμε δωσει στα παραρτηματα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
αν και μεγαλος ποζερας φετος το καλοκαιρι το εβγαλε στην μυκονο με παρεα φυσικα,μακαρι να εχει την υγεια του και να παλεψει και να ειναι δυνατος οχι για να ξαναπαιξει αλλα για την ζωη του..περαστικα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
γιατι ρε τυπε υπαρχει πιθανοτητα να παιξει στον ολυμπιακο ο συγκεκριμενος; ουτε στα φιλικα της προετοιμασιας...εχω βαρεθει να βλεπω τα παλτα που φερνουμε καλυτερα 2-3 μεταγραφες επιπεδου σαβιολα παρα 25 και ολοι για ρεζερβες τετοιους εχουμε ποσους..και αλλους 25 έχουμε δωσει στα παραρτηματα
Που το ξερεις οτι δεν εχει πιθανοτητες να παιξει;Ο σιοβας δεν επαιξε;ο σαμαρης;ο μανωλας;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
χρηστιδη μεγαλε αβαθη ωκεανε η κεντιρκη ιδεα ηταν οτι για να μην του απαντησεις κανεις το μαλακα και τον λες τρελο-καφενοβιο.
εγω στο ποστ που παρεθεσες(αποσπασματικα) εξηγω γιατι ο οσφπ ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια των πραγματικα μεγαλων ευρωπαικων κλαμπ..απανταω δηλαδη..αυτα τα λιγα.

**για την ιστορια ουδεποτε εχω δηλωσει δημοκρατης.
εξυπακουεται πως ΔΕ σεβομαι ολες τις αποψεις,ιδιαιτερα των ηλιθιων και των κλωνων.
τωρα αληθεια και με τπο χερι στην καρδια...πιστευεις οτι ηταν υπεκφυγη για να μην απαντησω σε αυτες τις κλασσικες μαλακιες που εχω φαει στη μαπα χιλιαδες φορες η απαξιωση να ασχοληθω με παραμυθια που εχουν ποτιστει γενιες και γενιες ατιτλων ερυθροσβερκων;;αληθεια απαντησε μου...αν πιστευεις οτι δεν του απαντησα επειδη δεν μπορουσα θα σου αφιερωσω το ''ποσο λιγο με ξερεις'' :2funny:
κωλοτουμπα εκανες...εξηγεις αλλα στελνεις και στο ψυχιατρειο οποιον εχει αντιθετη αποψη...πραγμα που οτεν το εκανε εγω με κατηγορησες για αυτο...σωστα;;εγω λεω οτι δεν ειναι μια τριχα ο θρυλος και εσυ προφανως θεωρεις οτι θελω γιατρο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τωρα αληθεια και με τπο χερι στην καρδια...πιστευεις οτι ηταν υπεκφυγη για να μην απαντησω σε αυτες τις κλασσικες μαλακιες που εχω φαει στη μαπα χιλιαδες φορες η απαξιωση να ασχοληθω με παραμυθια που εχουν ποτιστει γενιες και γενιες ατιτλων ερυθροσβερκων;;αληθεια απαντησε μου...αν πιστευεις οτι δεν του απαντησα επειδη δεν μπορουσα θα σου αφιερωσω το ''ποσο λιγο με ξερεις'' :2funny:
κωλοτουμπα εκανες...εξηγεις αλλα στελνεις και στο ψυχιατρειο οποιον εχει αντιθετη αποψη...πραγμα που οτεν το εκανε εγω με κατηγορησες για αυτο...σωστα;;εγω λεω οτι δεν ειναι μια τριχα ο θρυλος και εσυ προφανως θεωρεις οτι θελω γιατρο...
Ρε χριστιδη πες εμεις και οι βαζελοι,που μεχρι πριν λιγα χρονια διεκδικουσαμε το πρωταθλημα,λεμε παραμυθια,Τα παοκια,ο Αστερας,η Παναχαικη,η μιση σουπερ λιγκ,ομαδες που ειναι σαν και εμας στην Γ οπως η ΑΕΛ και ο Ιωνικος λενε παραμυθια και αυτοι;και γενικα το 70% της ελλαδας που σας σιχαινεται;Για ποιο λογο δωσε μου μια λογικη απαντηση χωρις βρισιες και τα γνωστα σου δεν απαντω και δεν κανω και δεν δειχνω.Μια λογικη απαντηση γιατι σιχαινονται ολοι τον ολυμπιακο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom