Όταν ΕΣΕΙΣ λέγατε πως πρέπει να ακολουθούνται οι νόμοι (για την υπόθεση Βαλνερ) είχατε ΔΙΚΙΟ σ ένα πράγμα. ΝΟΜΙΚΑ είσασταν ΣΩΣΤΟΙ. ΗΘΙΚΑ (επειδή χάσατε μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου) ΟΧΙ. Η ΑΕΚ την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ περίοδο μπορούσε να κάνει τ ίδιο στο ματς με τον Αστέρα. Δε το έκανε (καλώς, κακώς η κουβέντα θα πάει μακρια) και το αποτέλεσμα είναι γνωστό.
ΤΩΡΑ το λοιπόν η ΑΕΚ είναι ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ και ΝΟΜΙΚΑ. Ηθικά γιατί ο παίκτης έπρεπε να τιμήσει την υπογραφή του με την ΑΕΚ (Αχαρναϊκο) και ΝΟΜΙΚΑ γιατί υπέγραψε ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ 2 συμβόλαια.
Πάμε και στ άλλο που λες. Για πες μας με τον Γκαλέτι τι έκανε η διοίκηση του ΟΣΦΠ; Θέλεις να σου θυμήσω τι έκανε όταν του παρουσιαστικε αυτό το σοβαρό πρόβλημα; ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ. ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Αυτό έκανε η ΔΙΟΙΚΗΣΗ (επαναλαμβάνω) του λατρευτού σας προέδρου. Είχατε έναν παίκτη που σας βοήθησε πάρα πολύ να πάρετε τους τίτλους που πήρατε όταν φορούσε τη φανέλα σας, αλλά στη δική του δύσκολη στιγμή ο λατρευτός σας πρόεδρος και η διοίκησή του έδειξε πόσο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ (και γιοι) είναι και πως γι αυτούς στο μυαλό τους και στις ΑΞΙΕΣ που πρεσβεύουν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ. Αντίθετα στην υπόθεση Παυλή η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Μελισσανίδη του διασφαλίζει μια θέση ΜΕΣΑ στην ομάδα ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΟ.
Και τέλος πάμε σ αυτό που είπες για τον Αχαρναϊκό και την ΑΕΚ. Να σε ρωτήσω. Ο Πανιώνιος που βρήκε τα λεφτά για να ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ το συμβόλαιο του παίκτη; Οι παίκτες της ομάδας πριν από λίγο καιρό δε πήγαιναν στις προπονήσεις γιατί είχαν να πληρωθούν από τότε που έγινε το μπιγκ μπαγκ και ΤΩΡΑ ξαφνικά βρήκε χρήματα για ν ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη; Δηλαδή τι; Χρησιμοποιεί ο "μέγας" ΟΣΦΠ άλλη ομάδα για να κάνει τις δουλείες του; :o .Μήπως θα του ξεπληρώσετε και το....δάνειο που πήρε από τον Μελισσάν; Μαλάκες αυτό θέλω να δω και θα χυσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω (που θ έγραφε και ο Χρηστίδης). Τον χοντρό να βάζει το χέρι στη τσέπη για να πληρώσει τον Μελισσάν
Και για να τελιώνω. Δε ξέρω τι θα γίνει τώρα που ο Αχαρναϊκός απέσυρε το συμβόλαιο. Δε ξέρω αν ο παίκτης τελικά θα τιμωρηθεί. ΑΝ γίνει καλά να πάθει. Κομμένη μπάλα για ένα χρόνο και μετά "αγροτικά".