Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
να χρησιμοποιει η αεκ αλλη ομαδα για τις δουλειες της...μαλιστα απο οτι ειπε ο προεδρος του αχαρναικου ουτε ηξερε τιποτα,ουτε ποιον παιχτη αφορουσε το συμβολαιο.....για να μην μιλησω για χορηγιες οπαπ κτλ...
παντως το πιο αστειο ειναι οτι ο αχαρναικος θα πληρωσει τα σπασμενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα παρε εσυ το παραρτημα σου τον Αρη στην Β...και περιμενε τον Αχαρναικο να ερθει στην θεση του σε λιγα χρονια
Ο Αυλωνιτης εμπλεξε με τον Τιγρη...αν του βαλανε και ρητρα οπως λενε, κλαφτε τον τον αμπαλο !!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.713
Πόντοι
5.006
Καλα παρε εσυ το παραρτημα σου τον Αρη στην Β...και περιμενε τον Αχαρναικο να ερθει στην θεση του σε λιγα χρονια
Ο Αυλωνιτης εμπλεξε με τον Τιγρη...αν του βαλανε και ρητρα οπως λενε, κλαφτε τον τον αμπαλο !!!!
και παραρτημα ο αρης και στην β????πως γινεται αυτο?????παλι μαστουρωμενος εισαι???

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και σαυτο το θεμα θα φατε τα παπαρια μας..τα ιδια λεγατε και τοτε επι βαλνερ...
παντως για την ταμπακερα τιποτα,ετσι????αληθεια πως σας φαινονται οι κινησεις μελιτζανιδη????αυτο το αεκτζηδικο ηθος και η διαφορετικοτητα του να εισαι αεκ πανε περιπατο,ετσι????πρωταθλημα να παρουμε και ολα τα αλλα στα αρχιδια μας???
Όταν ΕΣΕΙΣ λέγατε πως πρέπει να ακολουθούνται οι νόμοι (για την υπόθεση Βαλνερ) είχατε ΔΙΚΙΟ σ ένα πράγμα. ΝΟΜΙΚΑ είσασταν ΣΩΣΤΟΙ. ΗΘΙΚΑ (επειδή χάσατε μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου) ΟΧΙ. Η ΑΕΚ την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ περίοδο μπορούσε να κάνει τ ίδιο στο ματς με τον Αστέρα. Δε το έκανε (καλώς, κακώς η κουβέντα θα πάει μακρια) και το αποτέλεσμα είναι γνωστό.
ΤΩΡΑ το λοιπόν η ΑΕΚ είναι ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ και ΝΟΜΙΚΑ. Ηθικά γιατί ο παίκτης έπρεπε να τιμήσει την υπογραφή του με την ΑΕΚ (Αχαρναϊκο) και ΝΟΜΙΚΑ γιατί υπέγραψε ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ 2 συμβόλαια.

Πάμε και στ άλλο που λες. Για πες μας με τον Γκαλέτι τι έκανε η διοίκηση του ΟΣΦΠ; Θέλεις να σου θυμήσω τι έκανε όταν του παρουσιαστικε αυτό το σοβαρό πρόβλημα; ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ. ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Αυτό έκανε η ΔΙΟΙΚΗΣΗ (επαναλαμβάνω) του λατρευτού σας προέδρου. Είχατε έναν παίκτη που σας βοήθησε πάρα πολύ να πάρετε τους τίτλους που πήρατε όταν φορούσε τη φανέλα σας, αλλά στη δική του δύσκολη στιγμή ο λατρευτός σας πρόεδρος και η διοίκησή του έδειξε πόσο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ (και γιοι) είναι και πως γι αυτούς στο μυαλό τους και στις ΑΞΙΕΣ που πρεσβεύουν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ.  Αντίθετα στην υπόθεση Παυλή η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Μελισσανίδη του διασφαλίζει μια θέση ΜΕΣΑ στην ομάδα ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΟ.

Και τέλος πάμε σ αυτό που είπες για τον Αχαρναϊκό και την ΑΕΚ. Να σε ρωτήσω. Ο Πανιώνιος που βρήκε τα λεφτά για να ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ το συμβόλαιο του παίκτη; Οι παίκτες της ομάδας πριν από λίγο καιρό δε πήγαιναν στις προπονήσεις γιατί είχαν να πληρωθούν από τότε που έγινε το μπιγκ μπαγκ και ΤΩΡΑ ξαφνικά βρήκε χρήματα για ν ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη; Δηλαδή τι; Χρησιμοποιεί ο "μέγας" ΟΣΦΠ άλλη ομάδα για να κάνει τις δουλείες του;  :o .Μήπως θα του ξεπληρώσετε και το....δάνειο που πήρε από τον Μελισσάν; Μαλάκες αυτό θέλω να δω και θα χυσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω (που θ έγραφε και ο Χρηστίδης). Τον χοντρό να βάζει το χέρι στη τσέπη για να πληρώσει τον Μελισσάν  :2funny: :2funny: :2funny:

Και για να τελιώνω. Δε ξέρω τι θα γίνει τώρα που ο Αχαρναϊκός απέσυρε το συμβόλαιο. Δε ξέρω αν ο παίκτης τελικά θα τιμωρηθεί. ΑΝ γίνει καλά να πάθει. Κομμένη μπάλα για ένα χρόνο και μετά "αγροτικά".

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και παραρτημα ο αρης και στην β????πως γινεται αυτο?????παλι μαστουρωμενος εισαι???
Νταξ με τόσα παραρτήματα που έχεις (ψάξε να δεις πόσους δανεικούς παίκτες έχεις δώσει σ ομάδες της σούπερ λίγκας) όλο και κάποιο θα πέσει. Φέτος είναι η σειρά του Άρη (που πέρσι τον έσωσες). Τι να κάνουμε; Ποιος ήθελες να πέσει; Ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ;;;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.713
Πόντοι
5.006
Πάμε και στ άλλο που λες. Για πες μας με τον Γκαλέτι τι έκανε η διοίκηση του ΟΣΦΠ; Θέλεις να σου θυμήσω τι έκανε όταν του παρουσιαστικε αυτό το σοβαρό πρόβλημα; ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ. ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Αυτό έκανε η ΔΙΟΙΚΗΣΗ (επαναλαμβάνω) του λατρευτού σας προέδρου. Είχατε έναν παίκτη που σας βοήθησε πάρα πολύ να πάρετε τους τίτλους που πήρατε όταν φορούσε τη φανέλα σας, αλλά στη δική του δύσκολη στιγμή ο λατρευτός σας πρόεδρος και η διοίκησή του έδειξε πόσο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ (και γιοι) είναι και πως γι αυτούς στο μυαλό τους και στις ΑΞΙΕΣ που πρεσβεύουν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ.  Αντίθετα στην υπόθεση Παυλή η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Μελισσανίδη του διασφαλίζει μια θέση ΜΕΣΑ στην ομάδα ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΟ.
καλα ρε το κομπλεξ σας εχει ξεπερασει καθε οριο!!!!!βρηκες να κατηγορησεις τον ολυμπιακο για το πως συμπεριφερεται στους παιχτες του?????!!!!!!!!!
ειμαστε η μοναδικη ομαδα στην ελλαδα που η συντριπτικη πλειοψηφια των παιχτων του φευγουν με αριστες σχεσεις....ωραιο το παραδδειγμα του γκαλετι,αλλα ξεχασες το αντιστοιχο του κοβασεβιτς....μιλαμε η διοικηση μας τιμησε μεχρι και τον πουτανας γιο τον κυριακο παπαδοπουλο που ουτε ολυμπιακος ηταν ουτε ειχε μεγαλη συμβολη στον θρυλο....η διοικηση μας συπεριφερεται με αψογο τροπο στους εν ενεργεια και στους πρωην παιχτες του θρυλου αν και πολλοι απο αυτους δεν το αξιζουν...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Όταν ΕΣΕΙΣ λέγατε πως πρέπει να ακολουθούνται οι νόμοι (για την υπόθεση Βαλνερ) είχατε ΔΙΚΙΟ σ ένα πράγμα. ΝΟΜΙΚΑ είσασταν ΣΩΣΤΟΙ. ΗΘΙΚΑ (επειδή χάσατε μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου) ΟΧΙ. Η ΑΕΚ την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ περίοδο μπορούσε να κάνει τ ίδιο στο ματς με τον Αστέρα. Δε το έκανε (καλώς, κακώς η κουβέντα θα πάει μακρια) και το αποτέλεσμα είναι γνωστό.
ΤΩΡΑ το λοιπόν η ΑΕΚ είναι ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ και ΝΟΜΙΚΑ. Ηθικά γιατί ο παίκτης έπρεπε να τιμήσει την υπογραφή του με την ΑΕΚ (Αχαρναϊκο) και ΝΟΜΙΚΑ γιατί υπέγραψε ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ 2 συμβόλαια.

Και τέλος πάμε σ αυτό που είπες για τον Αχαρναϊκό και την ΑΕΚ. Να σε ρωτήσω. Ο Πανιώνιος που βρήκε τα λεφτά για να ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ το συμβόλαιο του παίκτη; Οι παίκτες της ομάδας πριν από λίγο καιρό δε πήγαιναν στις προπονήσεις γιατί είχαν να πληρωθούν από τότε που έγινε το μπιγκ μπαγκ και ΤΩΡΑ ξαφνικά βρήκε χρήματα για ν ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη; Δηλαδή τι; Χρησιμοποιεί ο "μέγας" ΟΣΦΠ άλλη ομάδα για να κάνει τις δουλείες του;  :o .Μήπως θα του ξεπληρώσετε και το....δάνειο που πήρε από τον Μελισσάν; Μαλάκες αυτό θέλω να δω και θα χυσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω (που θ έγραφε και ο Χρηστίδης). Τον χοντρό να βάζει το χέρι στη τσέπη για να πληρώσει τον Μελισσάν  :2funny: :2funny: :2funny:

Και για να τελιώνω. Δε ξέρω τι θα γίνει τώρα που ο Αχαρναϊκός απέσυρε το συμβόλαιο. Δε ξέρω αν ο παίκτης τελικά θα τιμωρηθεί. ΑΝ γίνει καλά να πάθει. Κομμένη μπάλα για ένα χρόνο και μετά "αγροτικά".
Δεν απεσυρε το συμβολαιο ο Αχαρναικος,το εδωσε πισω η Φουτμπωλ Λιγκ.Οπως και να ειναι,το συμβολαιο ειχε κατατεθει,και η ΕΠΟ οφειλει να κινηθει αυτεπαγγελτα και να τιμωρησει τον παιχτη.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.713
Πόντοι
5.006
κλασικη περιπτωση διωχνω στην μπαλα στην κερκιδα...σε ειπα ανηθικο και με ειπες ανηθικο....ειπα ποτε οτι η δικια μου διοικηση θα παρει το οσκαρ ηθικης..εσεις μας εχετε ζαλισει τα αρχιδια με τα ανωτερα ηθικα που πρεσβευει η ομαδα σας και οτι δεν θελω πρωταθληματα οπως τα παιρνουμε εμεις....
βεβαια τωρα που σας εχει ο μελισσαν και ακολουθει τα χναρια του μεγαλου ΚΟΚΚΑΛΗ θα δημιουργηθει κριση ταυτοτητας σε πολλους απο εσας....

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τώρα θα μας πούνε,ότι έχουμε παράγκα στο βόλεϊ... :tooth:

Πάντως νομίζω ότι το σωστό θα ήταν ο αγώνας να ξεκινήσει από το τέταρτο σετ.(Να θυμίσω ότι χάναμε 2-1 σετ) και 13-8 στο τέταρτο...Ισως γιατί όπως είπαν και έδειξαν τα βίντεο,έγιναν δύο πολύ σοβαρά λάθη εις βάρος της Α.Ε.Κ στο τέλος του τρίτου σετ,που κατά μεγάλη πιθανότητα θα πήγαινε στην Α.Ε.Κ.

Πάντως να πούμε και για την πολύ σωστή στάση του προπονητή του Ολυμπιακού,ο οποίος από την στιγμή που έγιναν αυτά τα λάθη στο τέταρτο σετ,μας υποστήριξε έβαλε τις φωνές στη κοπέλα της γραμματείας και στους διαιτητές,ότι έχει δίκιο η Α.Ε.Κ και ότι καταστρέφουν το παιχνίδι.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κλασικη περιπτωση διωχνω στην μπαλα στην κερκιδα...σε ειπα ανηθικο και με ειπες ανηθικο....ειπα ποτε οτι η δικια μου διοικηση θα παρει το οσκαρ ηθικης..εσεις μας εχετε ζαλισει τα αρχιδια με τα ανωτερα ηθικα που πρεσβευει η ομαδα σας και οτι δεν θελω πρωταθληματα οπως τα παιρνουμε εμεις....
βεβαια τωρα που σας εχει ο μελισσαν και ακολουθει τα χναρια του μεγαλου ΚΟΚΚΑΛΗ θα δημιουργηθει κριση ταυτοτητας σε πολλους απο εσας....
Απ ότι βλέπω το θέμα Γκαλέτι τ έκανες γαργάρα ε; Βγάλε έξω τη μπάλα ρε και πιάσε την ανθρωπιά. Τον ΑΘΛΗΤΗ και ΑΝΘΡΩΠΟ Γκαλέτι τον πετάξατε στα σκουπίδια. Τον ΑΝΘΡΩΠΟ και ΑΘΛΗΤΗ Παυλή η ΑΕΚ τον στηρίζει. ΕΚΕΙ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ Η ΗΘΙΚΗ. ΕΚΕΙ ΜΕΤΡΑΕΙ.
Η διοίκησή σας ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ που δε στήριξαν ένα άνθρωπο (και δικό τους κιόλας) στη δύσκολη στιγμή του.
Αλλά γαύρος είσαι τι περιμένεις; Εσύ πιστεύεις ότι στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ποδόσφαιρο που παίζονται τα μύρια ο άλλος πάει μ το σταυρό στο χέρι. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ, όχι εκεί που ψάχνεις

Υ.Γ Επίσης έκανες ΓΑΡΓΑΡΑ και το γεγονός ότι η ΑΕΚ την ΙΔΙΑ χρονιά με την υπόθεση Βαλνέρ ΕΙΧΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ασκήσει έφεση, αλλά δε τ έκανε (αντίθετα μ εσάς που)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τώρα θα μας πούνε,ότι έχουμε παράγκα στο βόλεϊ... :tooth:

Πάντως νομίζω ότι το σωστό θα ήταν ο αγώνας να ξεκινήσει από το τέταρτο σετ.(Να θυμίσω ότι χάναμε 2-1 σετ) και 13-8 στο τέταρτο...Ισως γιατί όπως είπαν και έδειξαν τα βίντεο,έγιναν δύο πολύ σοβαρά λάθη εις βάρος της Α.Ε.Κ στο τέλος του τρίτου σετ,που κατά μεγάλη πιθανότητα θα πήγαινε στην Α.Ε.Κ.

Πάντως να πούμε και για την πολύ σωστή στάση του προπονητή του Ολυμπιακού,ο οποίος από την στιγμή που έγιναν αυτά τα λάθη στο τέταρτο σετ,μας υποστήριξε έβαλε τις φωνές στη κοπέλα της γραμματείας και στους διαιτητές,ότι έχει δίκιο η Α.Ε.Κ και ότι καταστρέφουν το παιχνίδι.
Τι ακριβώς λέει ο κανονισμός; ΑΝ λέει επανάληψη του ολόκληρου του παιχνιδιού, θα παιχτεί όλο τ παιχνίδι

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Απ ότι βλέπω το θέμα Γκαλέτι τ έκανες γαργάρα ε; Βγάλε έξω τη μπάλα ρε και πιάσε την ανθρωπιά. Τον ΑΘΛΗΤΗ και ΑΝΘΡΩΠΟ Γκαλέτι τον πετάξατε στα σκουπίδια. Τον ΑΝΘΡΩΠΟ και ΑΘΛΗΤΗ Παυλή η ΑΕΚ τον στηρίζει. ΕΚΕΙ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ Η ΗΘΙΚΗ. ΕΚΕΙ ΜΕΤΡΑΕΙ.
Η διοίκησή σας ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ που δε στήριξαν ένα άνθρωπο (και δικό τους κιόλας) στη δύσκολη στιγμή του.
Αλλά γαύρος είσαι τι περιμένεις; Εσύ πιστεύεις ότι στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ποδόσφαιρο που παίζονται τα μύρια ο άλλος πάει μ το σταυρό στο χέρι. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ, όχι εκεί που ψάχνεις

Υ.Γ Επίσης έκανες ΓΑΡΓΑΡΑ και το γεγονός ότι η ΑΕΚ την ΙΔΙΑ χρονιά με την υπόθεση Βαλνέρ ΕΙΧΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ασκήσει έφεση, αλλά δε τ έκανε (αντίθετα μ εσάς που)

Δεν την εκανε  γιατι  ο  μαλακας  ο  κοντος  οταν  πηρε  χαμπαρι  οτι  ο  παιχτης  του  αστερα  επαιξε  αντικανονικα  ειχε  περασει  το  χρονικο  περιθωριο  για  να  κανει  ενσταση, να  τα  λεμε  τα  πραματα  οπως ειναι  και  οχι  οπως  θελουμε..........και  μη  μου  πεις  οτι  δε  θα  την  εκανε  γιατι  θα  κλαψω  απο  τα  γελια...........

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να καταλάβω,γιατί τα έχετε βάλει,με τους Ολυμπιακούς... :grin:

Η ομάδα τους δεν κάνει τίποτα κακό...Το ότι παίρνει μεταγραφή οποιονδήποτε παίκτη που του χρειάζεται για να κάνει μεγάλη την ομάδα του,δεν είναι σωστό και λογικό? :grin: Τώρα αν κάποιους παίκτες πριν τους είχαν προσεγγίσει άλλες ομάδες και μετά τους πήρε,αυτό είναι καθαρή σύμπτωση... :grin: Αυτός θα αποφασίσει σε ποιά ομάδα θα δώσει κάποιον παίκτη... :grin: (ή παραπάνω από έναν,βεβαίως-βεβαίως... :grin:)

Νομίζω ότι οι υπόλοιπες ομάδες καλά θα κάνουν να ξεχάσουν οποιονδήποτε παίκτη από την Ελληνική αγορά και να κοιτάξουν να κάνουν μεταγραφές από το εξωτερικό και μόνο... :tooth:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.713
Πόντοι
5.006
απο τους 1.000 παιχτες που αποχωρησαν απο τον θρυλο τα τελευταια χρονια μου βρηκες την μια περιπτωση που δεν συμπεριφερθηκαμε καλα....τι ακριβως θελεις να σου πω : μια μια τις αλλες 999 που η διοικηση ηταν αψογη???????ο κοβασεβιτς που ειχε προβλημα με την καρδια δεν στηριχθηκε?????μεχρι και σκαουτερ τον καναμε και μας ετρωγε τα λεφτα με τις λαμογιες του...ο παπαδοπουλος τον τιμησαν τον μαλακα οταν ηρθε με την σαλκε και αυτος εβγαζε ολο το κομπλεξ στις συνεντευξεισ του...τον ιμπαγασα δεν τον κρατησαν αυτο τον χρονο χαριστηκα????ο ροι καρολ δεν εμεινε στην ομαδα επεειδη το ζητησε ο ιδιος????ο γεωργατος που πηγε και σε σας τωρα τον εχουμε στις ακαδημιες.... κτλ..κτλ...κτλ....

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τι ακριβώς λέει ο κανονισμός; ΑΝ λέει επανάληψη του ολόκληρου του παιχνιδιού, θα παιχτεί όλο τ παιχνίδι
Νομίζω ο κανονισμός λέει επανάληψη του αγώνα.Αλλά γνώμη θα ήταν πιο δίκαιο να ξεκινούσε από το σημείο που έγιναν τα λάθη.Γνώμη μου... ;)

Αν νικάγαμε εμείς με 2-1 σετ και με 13-8 στο τέταρτο,τι θα λέγαμε? :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δεν την εκανε  γιατι  ο  μαλακας  ο  κοντος  οταν  πηρε  χαμπαρι  οτι  ο  παιχτης  του  αστερα  επαιξε  αντικανονικα  ειχε  περασει  το  χρονικο  περιθωριο  για  να  κανει  ενσταση, να  τα  λεμε  τα  πραματα  οπως ειναι  και  οχι  οπως  θελουμε..........και  μη  μου  πεις  οτι  δε  θα  την  εκανε  γιατι  θα  κλαψω  απο  τα  γελια...........
Για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι,η ΕΠΟ δεν ειδοποιησε την ΑΕΚ οτι επαιξε αντικανονικα παιχτης της αντιπαλης ομαδας,οπως εκανε στον γαυρο πριν καν ληξει ο αγωνας,βλακαρχε μου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.713
Πόντοι
5.006
Εσύ πιστεύεις ότι στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ποδόσφαιρο που παίζονται τα μύρια ο άλλος πάει μ το σταυρό στο χέρι. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ, όχι εκεί που ψάχνεις
καλα ρε μαλακα εσεις μας εχετε πρηξει με τα περι ηθικης,ανωτεροτητα αεκ,καλυτερα να μην παρω πρωταθλημα αν ειναι να παιζω βρωμικα,υποθεση βαλνερ κτλ κτλ κτλ.....και την λες στους γαυρους οτι το παιζουν ηθικοι?????????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε δικε μου σε ξαναρωτησα,ποιο ειναι το ανηθικο που εκανε η ΑΕΚ.Και εσυ μου ειπες για τον ΟΠΑΠ.Απο που και ως που ειναι ανηθικο να παιρνει χορηγεια απο τον ΟΠΑΠ;Ποιος το λεει;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.713
Πόντοι
5.006
Για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι,η ΕΠΟ δεν ειδοποιησε την ΑΕΚ οτι επαιξε αντικανονικα παιχτης της αντιπαλης ομαδας,οπως εκανε στον γαυρο πριν καν ληξει ο αγωνας,βλακαρχε μου.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ετσι, μην μας το παιζετε οτι δεν την κανατε απο την καλη σας την καρδια...μια χαρα την κανατε την ενσταση στο μπασκετ μετα και στο βολλει τωρα...νομιζω κανατε ή πηγατε να κανετε μια ενσταση και οταν πεσατε κατα του αρη,αλλα δεν ειμαι σιγουρος,δεν το θυμαμαι καλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom