Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν την εκανε  γιατι  ο  μαλακας  ο  κοντος  οταν  πηρε  χαμπαρι  οτι  ο  παιχτης  του  αστερα  επαιξε  αντικανονικα  ειχε  περασει  το  χρονικο  περιθωριο  για  να  κανει  ενσταση, να  τα  λεμε  τα  πραματα  οπως ειναι  και  οχι  οπως  θελουμε..........και  μη  μου  πεις  οτι  δε  θα  την  εκανε  γιατι  θα  κλαψω  απο  τα  γελια...........
Για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι,η ΕΠΟ δεν ειδοποιησε την ΑΕΚ οτι επαιξε αντικανονικα παιχτης της αντιπαλης ομαδας,οπως εκανε στον γαυρο πριν καν ληξει ο αγωνας,βλακαρχε μου.
με πρόλαβε. Η ΕΠΟ α.κ.α Γκαγκατσης με το που σφύριξε τη λήξη ο διαιτητής μεταξύ Καλαμαριάς ΟΣΦΠ ειδοποίησε τον ΟΣΦΠ. Από την άλλη η ΑΕΚ τ ανακάλυψε (τυχαία αν δε κάνω λάθος) κάποιες βδομάδες μετά. Θα μπορούσε να προσφύγει και ΚΑΤΑ τις ΕΠΟ και για το ματς (έστω και ετεροχρονισμένα) αλλά δ τ έκανε. Τον λόγο που ΔΕ τ έκανε δε μπορώ να τον ξέρω

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Δοξασμενε  και  Ψηφισμενε  Μαλακα  ............  καμια  επο  δεν  ενημερωσε  τον  ολυμπιακο.......

ο  κομποτης  τους  το  ειπε  γιατι  πριν  παει  στην  καλαμαρια  ειχε  κλεισει  στο  λεβαδειακο  

αλλα  αυτοι  εψαξαν  και  εμαθαν  οτι  δεν  ειχε  δικαιωμα  συμετοχης  και  δεν  προχωρησε  η  μεταγραφη........

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.245
Πόντοι
5.006
Ρε δικε μου σε ξαναρωτησα,ποιο ειναι το ανηθικο που εκανε η ΑΕΚ.Και εσυ μου ειπες για τον ΟΠΑΠ.Απο που και ως που ειναι ανηθικο να παιρνει χορηγεια απο τον ΟΠΑΠ;Ποιος το λεει;
καλα ρε τωρα μιλαμε ή κλανουμε....απο την στιγμη που ο ιδιοκτητης του οπαπ ειναι και ιδιοκτητης της ομαδας που παιρνει τεραστια χορηγια για τα δεδομενα της ερασιτεχνικης κατηγοριας...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλα ρε τωρα μιλαμε ή κλανουμε....απο την στιγμη που ο ιδιοκτητης του οπαπ ειναι και ιδιοκτητης της ομαδας που παιρνει τεραστια χορηγια για τα δεδομενα της ερασιτεχνικης κατηγοριας...
Και ποιος κανονιζει ρε φιλε που και ποσα θα δωσει μια ιδιωτικη εταιρια την χορηγια της;Εγω η εσυ;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
απο τους 1.000 παιχτες που αποχωρησαν απο τον θρυλο τα τελευταια χρονια μου βρηκες την μια περιπτωση που δεν συμπεριφερθηκαμε καλα....τι ακριβως θελεις να σου πω : μια μια τις αλλες 999 που η διοικηση ηταν αψογη???????ο κοβασεβιτς που ειχε προβλημα με την καρδια δεν στηριχθηκε?????μεχρι και σκαουτερ τον καναμε και μας ετρωγε τα λεφτα με τις λαμογιες του...ο παπαδοπουλος τον τιμησαν τον μαλακα οταν ηρθε με την σαλκε και αυτος εβγαζε ολο το κομπλεξ στις συνεντευξεισ του...τον ιμπαγασα δεν τον κρατησαν αυτο τον χρονο χαριστηκα????ο ροι καρολ δεν εμεινε στην ομαδα επεειδη το ζητησε ο ιδιος????ο γεωργατος που πηγε και σε σας τωρα τον εχουμε στις ακαδημιες.... κτλ..κτλ...κτλ....
Για αρρώσστιες μιλάμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε. Τι μου λες Παπαδόπουλο και Γεωργάτο. Όσο για τον Ιμπαγάσα αυτό το "χαριστηκά" που έγραψες ζωγράφισε. Ο παίκτης στα 30 λεπτά που μπορεί να παίξει ΑΠΛΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ τι μου λες τώρα;
Όσο για το Κοβάσεβιτς ΑΝ δε κάνω λάθος έληγε έτσι και αλλιώς το συμβόλαιό του όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Ο Γκαλέτι είχε ακόμα 11 ή 2 χρόνια συμβόλαιο όταν τον πετάξατε σα στημένη λεμονόκουπα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.245
Πόντοι
5.006
Και ποιος κανονιζει ρε φιλε που και ποσα θα δωσει μια ιδιωτικη εταιρια την χορηγια της;Εγω η εσυ;
δεν σου μιλησα για παρανομια,σου μιλησα για ανηθικοτητα...μην κανετε πως δεν καταλαβαινετε...σε προηγουμενο ποστ ανεφερα για την κριση ταυτοτητας που σας δημιουργει ο μελισσαν

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δοξασμενε  και  Ψηφισμενε  Μαλακα  ............  καμια  επο  δεν  ενημερωσε  τον  ολυμπιακο.......

ο  κομποτης  τους  το  ειπε  γιατι  πριν  παει  στην  καλαμαρια  ειχε  κλεισει  στο  λεβαδειακο  

αλλα  αυτοι  εψαξαν  και  εμαθαν  οτι  δεν  ειχε  δικαιωμα  συμετοχης  και  δεν  προχωρησε  η  μεταγραφη........
μετα απορεις γιατι σε εχουμε βγαλει βλακαρχο.Ο κομποτης λεει ειδοποιησε τον ολυμπιακο,οτι αλλη ομαδα εβαλε παιχτη ειχε αντικανονικη συμμετοχη.Καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο που λες;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν σου μιλησα για παρανομια,σου μιλησα για ανηθικοτητα...μην κανετε πως δεν καταλαβαινετε...σε προηγουμενο ποστ ανεφερα για την κριση ταυτοτητας που σας δημιουργει ο μελισσαν
Ανηθικοτητα ως προς τι ρε φιλε.Εξηγησε το αυτο.Για διαφημιση δεν πληρωνει ο Οπαπ;ειναι η ΑΕΚ πρωτη στα εισητηρια διαρκειας ναι η οχι;Ειναι μεσα στις 3 πρωτες ομαδες στην Ελλαδα σε προσελευση;Που ειναι το ανηθικο λοιπον να εχει μια απο τις μεγαλυτερες χορηγειες,οχι απο το δημοσιο,αλλα απο ιδιωτικη εταιρια;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΝΟΜΙΚΑ ο ιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ δεν είναι ο Μελισσάν. Είναι μια εταιρεία στην οποίο ο Μελισσάν ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ κατά 30%.
Επίσης η ΑΕΚ με τη ΝΟΒΑ έχει αυτή τη στιγμή το 3ο ή 4ο καλύτερο συμβόλαιο στην Ελλάδα (κάτω ΜΟΝΟ από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ αν δε κάνω λάθος). Αλλά τη ΝΟΒΑ δε σε βλέπω να τη λες ανήθικη.
Από την άλλη δε σε βλέπω να λες και τίποτα που η ΕΡΤ (που την πλήρωνα και εγώ) και είναι κραατική έδινε στον ΟΣΦΠ τα 2πλάσια χρήματα απ ότι έδεινε ο ιδιωτικός Άλφα. Τότε όλα ήταν καλά ε;
Ο ΟΠΑΠ είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ επιχείρηση ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ (πλην των μετόχων του) ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ. Αντίθετα όταν ο ΟΠΑΠ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Σ ΟΛΟΥΣ; Τ έκανε; Όχι. Σ εσάς έδινε τα περισσότερα. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.245
Πόντοι
5.006
Για αρρώσστιες μιλάμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε. Τι μου λες Παπαδόπουλο και Γεωργάτο. Όσο για τον Ιμπαγάσα αυτό το "χαριστηκά" που έγραψες ζωγράφισε. Ο παίκτης στα 30 λεπτά που μπορεί να παίξει ΑΠΛΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ τι μου λες τώρα;
Όσο για το Κοβάσεβιτς ΑΝ δε κάνω λάθος έληγε έτσι και αλλιώς το συμβόλαιό του όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Ο Γκαλέτι είχε ακόμα 11 ή 2 χρόνια συμβόλαιο όταν τον πετάξατε σα στημένη λεμονόκουπα
ρε φιλε μεγαλος παιχτης ο ιμπαγασα αλλα δεν εχει 90 λεπτα συνολικο χρονο συμμετοχης απο την αρχη της χρονιας....η διοικηση τον κρατησε επειδη ο ιδιος το ζητησε..το ιδιο ειχε κανει και στον τζορτζεβιτσ που του ειχε πει οτι μενεις οσο θες και οποτε θες αποχωρεις...
επιμενεις να μην καταλαβαινεις :εχεις κολλησει στην μοναδικη περιπτωση του γκαλετι και πας να βγαλεις την εξαιρεση κανονα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Κάνεις λάθος. Το θυμάμαι πολύ καλά το περιστατικό. Όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος (ναι ναι όλοι αυτοί που είναι αντιολυμπιακοί και θέλουν το κακό του) είχε βουήξει ότι η ΕΠΟ (μερικοί έλεγαν ακόμα και ο ΙΔΙΟΣ ο Γκαγάτσης) είχε ειδοποιήσει τον ΟΣΦΠ για τη παράνομη συμμετοχή του Βάλνερ. Μάλιστα έλεγαν "πως γίνεται η ΕΠΟ να ειδοποιεί τον ΟΣΦΠ από τη στιγμή που αυτή έβγαλε δελτίο στον παίκτη; "

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ο  Κ Ο Μ Π Ο Τ Η Σ   το  ειπε................αν  θελετε  να  το  καταλαβετε......

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.245
Πόντοι
5.006
ΝΟΜΙΚΑ ο ιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ δεν είναι ο Μελισσάν. Είναι μια εταιρεία στην οποίο ο Μελισσάν ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ κατά 30%.
Επίσης η ΑΕΚ με τη ΝΟΒΑ έχει αυτή τη στιγμή το 3ο ή 4ο καλύτερο συμβόλαιο στην Ελλάδα (κάτω ΜΟΝΟ από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ αν δε κάνω λάθος). Αλλά τη ΝΟΒΑ δε σε βλέπω να τη λες ανήθικη.
Από την άλλη δε σε βλέπω να λες και τίποτα που η ΕΡΤ (που την πλήρωνα και εγώ) και είναι κραατική έδινε στον ΟΣΦΠ τα 2πλάσια χρήματα απ ότι έδεινε ο ιδιωτικός Άλφα. Τότε όλα ήταν καλά ε;
Ο ΟΠΑΠ είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ επιχείρηση ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ (πλην των μετόχων του) ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ. Αντίθετα όταν ο ΟΠΑΠ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Σ ΟΛΟΥΣ; Τ έκανε; Όχι. Σ εσάς έδινε τα περισσότερα. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ
και ΝΟΜΙΚΑ ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ειναι ελευθερος,δεν εχει καταδικαστει για τιποτα....γιατι αφηνεις αιχμες και υπονοουμενα περι ερτ και οπαπ παλιοτερα?????δεν ισχυει το τεκμηριο της αθωοτητας για αυτον????πως κατηγορειτε τοσα χρονια τον ΚΟΚΚΑΛΗ?????

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε φιλε μεγαλος παιχτης ο ιμπαγασα αλλα δεν εχει 90 λεπτα συνολικο χρονο συμμετοχης απο την αρχη της χρονιας....η διοικηση τον κρατησε επειδη ο ιδιος το ζητησε..το ιδιο ειχε κανει και στον τζορτζεβιτσ που του ειχε πει οτι μενεις οσο θες και οποτε θες αποχωρεις...
επιμενεις να μην καταλαβαινεις :εχεις κολλησει στην μοναδικη περιπτωση του γκαλετι και πας να βγαλεις την εξαιρεση κανονα...
Ήταν ο Τζόρτζεβιτς ΑΡΡΩΣΤΟΣ; Είναι ο Ιμπαγάσα (καλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δε διαβάζεις ΚΑΝ τι γράφω αφού έγραψα πως δε μπορει να παίξει πάνω από 30 λεπτά) ΑΡΡΩΣΤΟΣ; Δηλαδή τι θέλεις να σου πω; Ότι τ ίδιο είπαμε και εμείς στον Μανωλά (τον θείο). Εσύ δηλαδή τι πιστεύεις; Πως αν δεν ήταν ο πουτάνας γιος Αλέφαντος να διώξει τον Μαύρο η ΑΕΚ δε θα του έλεγε ΑΚΡΙΒΩΣ τ ίδιο που είπε ο ΟΣΦΠ στον Τζόρτζεβιτς; Σοβαρέψου. ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ για παίκτες στη δύση της ΚΑΡΙΕΡΑΣ τους. Μιλάμε για παίκτες που τους χτύπησε μια αρρώστια στην αρχή (Παυλής) ή στο πικ (Γκαλέτι) της καριέρας τους και πως συμπεριφέρθηκε η ΑΕΚ και πως ο ΟΣΦΠ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.245
Πόντοι
5.006
Ήταν ο Τζόρτζεβιτς ΑΡΡΩΣΤΟΣ; Είναι ο Ιμπαγάσα (καλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δε διαβάζεις ΚΑΝ τι γράφω αφού έγραψα πως δε μπορει να παίξει πάνω από 30 λεπτά) ΑΡΡΩΣΤΟΣ; Δηλαδή τι θέλεις να σου πω; Ότι τ ίδιο είπαμε και εμείς στον Μανωλά (τον θείο). Εσύ δηλαδή τι πιστεύεις; Πως αν δεν ήταν ο πουτάνας γιος Αλέφαντος να διώξει τον Μαύρο η ΑΕΚ δε θα του έλεγε ΑΚΡΙΒΩΣ τ ίδιο που είπε ο ΟΣΦΠ στον Τζόρτζεβιτς; Σοβαρέψου. ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ για παίκτες στη δύση της ΚΑΡΙΕΡΑΣ τους. Μιλάμε για παίκτες που τους χτύπησε μια αρρώστια στην αρχή (Παυλής) ή στο πικ (Γκαλέτι) της καριέρας τους και πως συμπεριφέρθηκε η ΑΕΚ και πως ο ΟΣΦΠ.
δηλαδη για σενα το μονο που μετραει ειναι πως συμπεριφερεται μια διοικηση σε αρρωστο παιχτη...οι υγιεις να πανε να γαμηθουν,ετσι????
σου πατσισα την αρρωστια του γκαλετι με του κοβασεβιτς,ευχαριστημενος???.....τιποτα αλλο σε ενοχλει περαν της υποθεσης του γκαλετι????

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και ΝΟΜΙΚΑ ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ειναι ελευθερος,δεν εχει καταδικαστει για τιποτα....γιατι αφηνεις αιχμες και υπονοουμενα περι ερτ και οπαπ παλιοτερα?????δεν ισχυει το τεκμηριο της αθωοτητας για αυτον????πως κατηγορειτε τοσα χρονια τον ΚΟΚΚΑΛΗ?????
Τι γράφεις τώρα; Είπα εγώ ότι ο Κόκκαλης είναι ένοχος; Αυτό που ΑΦΗΣΑ ν εννοηθεί είναι ότι χρησιμοποίησε τις γνωριμίες του (ΕΡΤ) ή την αποκλειστική συνεργασία (ΟΠΑΠ) για να πάρει ο ΟΣΦΠ περισσότερο ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. Δεν είπα ότι λάδωσε κανένα. Δεν υπάρχει καμία ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ προς τον Κόκκαλη (από μέρους μου). Αλλά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορά να λες πως είναι ΑΝΗΘΙΚΟ για μια ΙΔΙΩΙΚΗ εταιρεία να δίνει τα χρήματα των μετόχων της (ή τα χρήματα από τα κέρδη της) ΟΠΟΥ γουστάρει και αλλο να λες ΑΝΗΘΙΚΟ πως ΜΙΑ ομάδα πήρε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ Κ-Ρ-Α-Τ-Ι-Κ-Η Ε-Τ-Α-Ι-Ρ-Ε-Ι-Α

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Πιστεύω είδες τι σου απάντησε... :grin:  (Γιατί αφήνεις αιχμές και υπονοούμενα,περί Ε.Ρ.Τ και Ο.Π.Α.Π παλαιότερα?...λέει)..... Τι έγινε πριν θα κοιτάμε? :grin:  Τώρα τι κάνει η Α.Ε.Κ έχει σημασία μόνο,όχι τι έκαναν αυτοί πριν... :grin:

Άστο,δεν βγάζεις άκρη... :grin:

Θα βλέπει το μπάσκετ,φαίνεται... :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δηλαδη για σενα το μονο που μετραει ειναι πως συμπεριφερεται μια διοικηση σε αρρωστο παιχτη...οι υγιεις να πανε να γαμηθουν,ετσι????
σου πατσισα την αρρωστια του γκαλετι με του κοβασεβιτς,ευχαριστημενος???.....τιποτα αλλο σε ενοχλει περαν της υποθεσης του γκαλετι????
Δε μπορεί, πλάκα τώρα μου κάνεις. Μου εξισώνεις κάποιον 36χρονο ΥΓΙΗ άνθρωπο με κάποιον που θα πρέπει για τ υπόλοιπο της ζωής του να χαπακώνεται και που ανα πάσα στιγμή λόγο της αρρώστιας του να μείνει παράλητος. Ο παίκτης που είναι στη δύση της καρριέρας του και είναι υγιής να πάει σε σουβλατζίδικο να τυλίγει πίτες. Αυτός που έχει σκλύρηνση κατά πλάκας ΟΥΤΕ αυτό μπορεί να κάνει.
Και σου λέω. Ο Κοβάσεβιτς έτσι και αλλιώς τελίωνε το συμβόλαιό του όταν αποσύρθηκε. Δεν είχε 1-2 χρόνια ακόμα συμβόλαιο. Ο Γκαλέτι είχε ακόμα χρόνια στο συμβόλαιό του. Ο παίκτης έπρεπε να πληρώσει από τη ΤΣΕΠΗ του τη θεραπεία για την αρρώστια του.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Πουτάνας γιοι. Σκατά στον τάφο σας ρε. Και πριν πεθάνετε να θάψετε τα παιδιά σας γαμώ τον χριστό σας και τη παναγία σας. Τα σκουλίκια έχουν λεφτά για να κλείνουν Βλάχους κτλπ, αλλά για τον άνθρωπο αυτό ούτε σεντι. Γαμώ τα πάντα τους

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ιδιωτικό συμφωνιτικό είχε υπογράψει ο μαλάκας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. 4 μύρια. Πάει σ αστικό δικαστήριο. Όλα παίζονται. Αν μάλιστα το κερδίσει η ΑΕΚ να δούμε από που θα....δανειστεί ο παίκτης. Βαγγέλα ξηλώσου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α! Και να μη ξεχάσω
«Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ κ. Γιώργος Μωυσιάδης διευκρινίζει πως δεν απέσυρε το συμβόλαιο του παίκτη Τάσου Αυλωνίτη, αλλά επεστράφη το συμβόλαιο από την Fooball League ως διπλοεγεγραμμένο καθότι είχε υπογράψει και στον Πανιώνιο. Η ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ θα συνεχίσει να αναζητεί με κάθε νόμιμο τρόπο την δικαίωσή της».

Δε θα σταματήσει ο Αχαρναϊκος/ΑΕΚ να ψάχνει τρόπους να δικαιωθεί. Αυτό περί απόσυρσης τελικά ήταν κόκκινη προπαγάνδα από τ......αντιολυμπιακά μέσα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom