Πάλι μαλλώνετε;
Πόσες φορές να το πω δηλαδή; Δεν βλέπετε πως όλες οι μηχανορραφίες που σκέφτεστε-σκεφτόμαστε-σκέφτονται κλπ είναι εκτός τόπου και χρόνου; Δηλαδή όχι πέστε μου έστω έναν που να έλεγε πριν από μια εβδομάδα πως θα κερδίσει ο ΟΦΗ. Και είναι το τρίτο ή τέταρτο παιχνίδι που γίνεται το πατηρντί.¨Προηγήθηκε ο αγώνας κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ, οι αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ μας, ο αγώνας της Ξάνθης με τον ΠΑΟ, ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό που λέγατε για το Ζωγράφο και τόσα άλλα που εγώ έχων μικρή μνήμη δεν θυμάμαι, αλλά αν ανατρέξετε τόσο καιρό σε αυτά που γράφετε οι ίδιοι...δεν βγαίνουνε.
Αφήστε τα θέματα λοιπόν της διαιτησίας και τα υπόλοιπα. Εγώ προσωπικά δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα είναι εύκολο το ματς του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και νομίζω πως εσείς παίρνετε λιγάκι αψήφιστα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ με τον Εργοτέλη το είχατε για μάχη.
Υπόψην, πως τα τελευταία ματς δν τα είδα ούτε καν τα γκολ, ήμουνα στο αεροπλάνο για Ντουμπάι.
Και φυσικά ούτε καν ξέρω αν υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις, αλλά....δεν με νοιάζει και να υπήρχανε..