alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ωραιος ο τακαρος
εισαι αλητης alitis!
σαν κλαμένο μ................................ωραιος ο τακαρος
μήπως βγήκε η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει κάνει η Καλαμαριά?Παιδια ενας φιλος μου(γαβρος) μου ειπε οτι ακουστηκε στο ραδιο οτι η καλαμαρια παιρνει πισω τους βαθμους.Εχετε ακουσει κατι?
όχι τα τσακίσαμε τα ξεσκίσαμε............Καλησπέρα αδέρφια. Τι έγινε εχτές τα τσακίσατε όλα τα αρνιά?
Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω. Ο μ******* ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ξέχασε να με ενημερώσει για την αλλαγή. Τι να πω? Ίσως δεν ήθελε να έρθω επειδή θα ερχόταν και η φρόσω μαζί μου..
τι περιμένεις...τον έχει ξεψωλιάσει η νανά...και που μυαλό για άλλα....Καλησπέρα αδέρφια. Τι έγινε εχτές τα τσακίσατε όλα τα αρνιά?
Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω. Ο μ******* ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ξέχασε να με ενημερώσει για την αλλαγή. Τι να πω? Ίσως δεν ήθελε να έρθω επειδή θα ερχόταν και η φρόσω μαζί μου..
την επόμενη φορά θα πάρω τον ξάδελφο τέρας και πριν έρθουμε στο τσιμπούσι θα πάμε να ξεπατώσουμε μια καλή ψησταριά στο κέντρο και θα έρθουμε χορτάτοι να δούμε τι θα λέτε πάλι.Eνα μεζεδακι πηγα να παρω και με εκανε βουκινο ο ναυαρχος
οι αφανεις στο βαθος ηταν αυτοι που αφανισαν την στανη
την Κυριακή στο γνωστό μέρος με τον ναύαρχο?Καλησπέρα αδέρφια. Τι έγινε εχτές τα τσακίσατε όλα τα αρνιά?
Tι ώρα είναι ο αγώνας?την Κυριακή στο γνωστό μέρος με τον ναύαρχο?
όλοι οι αγώνες είναι στης 7 το απόγευμα..............Tι ώρα είναι ο αγώνας?