alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
άντε και στο επόμενο τσιμπούσι ακόμα ποιο πολλοί και στον αδελφό ναύαρχο και από εδώ τα χρόνια πολλά και του εύχομαι και ΓΕΕΘΑ....
ΑΕΚ γερά πρωτάθλημα ξανά......................Που είναι οι άλλοι ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ρεεεεεεεεεεεεεε;;;;;
Άντε ρε μια μέρα μπορώ να γράψω κ λείπετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε....
Αντε ρε κ θα είμαστε πρώτοι την Κυριακή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ-ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ....
με καμιά Βουλγαρίτσα βολεύεσαι?ΣΚΟΤΕΙΝΕ θα σας δώσουμε την Κυριακή το μάτς (μίλησα με Ζαγοράκη) αλλά θα πρέπει να μου δώσετε κ@@λο πρώτα.. τον δικό σας ή καμμιάς πιτσιρίκας (προτιμητέος)
ΣΚΟΤΕΙΝΕ θα σας δώσουμε την Κυριακή το μάτς (μίλησα με Ζαγοράκη) αλλά θα πρέπει να μου δώσετε κ@@λο πρώτα.. τον δικό σας ή καμμιάς πιτσιρίκας (προτιμητέος)
εμεις ειμασταν στη γωνια μακρια απτα φαγητα.το τερας και ο αριον τα καθαρισαν ολα.ασε boobo που εμενα δε μου την βγαζει τη φωτογραφια με εμας οποτε δεν υπαρχουν αποδεικτικα στοιχεια.Kαλησπερα. Ναυαρχε , εμενα και και τον requiem αποθανατισες πανω απο τα ψητα ε?.
Εχε χαρει που δεν καναμε και μεις το ιδιο με σενα να μαθει ο κοσμος ποιος και γιατι ειχε κανει συνθημα το < ΘΕΛΩ ΨΗΣΕ ΦΕΡΕ>
θα ειμαστε.γειά σας συναγωνιστές.Ελπίζω να είμαστε πρώτοι την Κυριακή το βράδυ. Το αξίζουμε μέσα στο γήπεδο και όχι σε αίθουσες δικαστηρίων.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
κάναμε αυτοκάθαρση του τραπεζιού.εμεις ειμασταν στη γωνια μακρια απτα φαγητα.το τερας και ο αριον τα καθαρισαν ολα.ασε boobo που εμενα δε μου την βγαζει τη φωτογραφια με εμας οποτε δεν υπαρχουν αποδεικτικα στοιχεια.
καλησπέρα χανούμιαααααα..........τι κιτρίνησε ρε..μόνο πρασίνησε κιόλας....6-4 είμαστε....στην επόμενη θα είμαστε....πράσινοι 10-κίτρινοι 6....και φερτε έναν αυγούστη κόκκινο για δείγμα ρεεεεε,,,,,,,Καλημερα και απο εμενα..!!!!!!!!
Κιτρινισε το Μικρολιμανο χθες..
όσο είμαι εγώ και ο τέρας που να σκάσουν μύτη..καλησπέρα χανούμιαααααα..........τι κιτρίνησε ρε..μόνο πρασίνησε κιόλας....6-4 είμαστε....στην επόμενη θα είμαστε....πράσινοι 10-κίτρινοι 6....και φερτε έναν αυγούστη κόκκινο για δείγμα ρεεεεε,,,,,,,