Αγαπητέ συναγωνιστή πλάκα κάνουμε,τουλάχιστον εγώ.Δεν υπάρχει λόγος έντασης.Φίλε μου γιατί ασχολείσαι με μας τους κλαψιάρηδες?Κοίτα να χαίρεσαι την ομάδα σου και άσε μας εμάς στην ..κλάψα μας.Έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις επί του θέματος με ομοιδεάτες σου,πολύ πιο παλιούς από σένα και άκρη δεν έχουμε βγάλει.Δεν έχει νόημα να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια..Κάποια στιγμή θα στην πει κάποιος από δω και θα γίνει για πολλοστή φορά το thread μπάχαλο!Άστο λοιπόν που σου λέω,δεν έχει νόημα αυτή η αντιπαράθεση....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Οκ τότε,να΄σαι καλά και να προσέχεις στα γήπεδα....Αγαπητέ συναγωνιστή πλάκα κάνουμε,τουλάχιστον εγώ.Δεν υπάρχει λόγος έντασης.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Αδέρφια συναγωνιστές καλησπερα σας....
Ξαναγυρίζω μετά από μια εβδομάδα...έχω μόλις 2 ώρες στο σπίτι...
Ελπίζω το to know us better να πήγε καλά....
Ξαναγυρίζω μετά από μια εβδομάδα...έχω μόλις 2 ώρες στο σπίτι...
Ελπίζω το to know us better να πήγε καλά....
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ένσταση στο μυαλό τους πρέπει να κάνουν γιατί έχει φουντώσει το κουτόχορτο που τους ταΐζει ο Κρόκους....λακαμάδες μάλλον είναι αυτοί που παίρνουν τα παιχνίδια στα χαρτιά!!!!
Πάντως είναι προς τιμήν σας που δεν κάνατε ένσταση για την τεσσάρα. Για το χόρτο ίσως?
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μισή ημέρα έλειψα και το κάνανε μπουρδέλο το θρεντ...Οκ τότε,να΄σαι καλά και να προσέχεις στα γήπεδα....
γι αυτο πρεπει να εισαι εδω αγρυπνος φρουρος.μισή ημέρα έλειψα και το κάνανε μπουρδέλο το θρεντ...
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εσύ έχε χάρη που πάω σε πάρτι made in cccpχανούμιαααααααα......έχετε καιρό να δείτε κότες?...θα δείτε 2 την κυρική...ΜΠΑΟΚ και ΞΑΝΘΗ....μιλάμε για τα..... φιλικά...
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μετάφραση...ΕΣΣΔ ---= Ρούσσιαν....εσύ έχε χάρη που πάω σε πάρτι made in cccp
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
θα έχει και.....βότκα?.....μετάφραση...ΕΣΣΔ ---= Ρούσσιαν....
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Πάλι μαλλώνετε;
Πόσες φορές να το πω δηλαδή; Δεν βλέπετε πως όλες οι μηχανορραφίες που σκέφτεστε-σκεφτόμαστε-σκέφτονται κλπ είναι εκτός τόπου και χρόνου; Δηλαδή όχι πέστε μου έστω έναν που να έλεγε πριν από μια εβδομάδα πως θα κερδίσει ο ΟΦΗ. Και είναι το τρίτο ή τέταρτο παιχνίδι που γίνεται το πατηρντί.¨Προηγήθηκε ο αγώνας κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ, οι αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ μας, ο αγώνας της Ξάνθης με τον ΠΑΟ, ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό που λέγατε για το Ζωγράφο και τόσα άλλα που εγώ έχων μικρή μνήμη δεν θυμάμαι, αλλά αν ανατρέξετε τόσο καιρό σε αυτά που γράφετε οι ίδιοι...δεν βγαίνουνε.
Αφήστε τα θέματα λοιπόν της διαιτησίας και τα υπόλοιπα. Εγώ προσωπικά δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα είναι εύκολο το ματς του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και νομίζω πως εσείς παίρνετε λιγάκι αψήφιστα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ με τον Εργοτέλη το είχατε για μάχη.
Υπόψην, πως τα τελευταία ματς δν τα είδα ούτε καν τα γκολ, ήμουνα στο αεροπλάνο για Ντουμπάι.
Και φυσικά ούτε καν ξέρω αν υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις, αλλά....δεν με νοιάζει και να υπήρχανε..
Πόσες φορές να το πω δηλαδή; Δεν βλέπετε πως όλες οι μηχανορραφίες που σκέφτεστε-σκεφτόμαστε-σκέφτονται κλπ είναι εκτός τόπου και χρόνου; Δηλαδή όχι πέστε μου έστω έναν που να έλεγε πριν από μια εβδομάδα πως θα κερδίσει ο ΟΦΗ. Και είναι το τρίτο ή τέταρτο παιχνίδι που γίνεται το πατηρντί.¨Προηγήθηκε ο αγώνας κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ, οι αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ μας, ο αγώνας της Ξάνθης με τον ΠΑΟ, ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό που λέγατε για το Ζωγράφο και τόσα άλλα που εγώ έχων μικρή μνήμη δεν θυμάμαι, αλλά αν ανατρέξετε τόσο καιρό σε αυτά που γράφετε οι ίδιοι...δεν βγαίνουνε.
Αφήστε τα θέματα λοιπόν της διαιτησίας και τα υπόλοιπα. Εγώ προσωπικά δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα είναι εύκολο το ματς του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και νομίζω πως εσείς παίρνετε λιγάκι αψήφιστα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ με τον Εργοτέλη το είχατε για μάχη.
Υπόψην, πως τα τελευταία ματς δν τα είδα ούτε καν τα γκολ, ήμουνα στο αεροπλάνο για Ντουμπάι.
Και φυσικά ούτε καν ξέρω αν υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις, αλλά....δεν με νοιάζει και να υπήρχανε..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τώρα που ήρθες θα ηρεμήσουν όλα...μισή ημέρα έλειψα και το κάνανε μπουρδέλο το θρεντ...
Τώρα που ήρθες θα ηρεμήσουν όλα...
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κάργαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα εγώ ήδη έχω στο αυτοκίνητο μου 6 μπουκάλια και σκέψου πάω σαν επισκέπτης..θα έχει και.....βότκα?.....
τσάοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο την κάνω..
γεια σου last.οτι ειναι να γινει θα γινει τη κυριακη.τελειωνουν τα ψεμματα.Πάλι μαλλώνετε;
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σε αφήνω στο πόδι μου και να μου προσέχεται τα γαυράκια τα θέλω αύριο βράδυ εδώ όλα να τα κράξω..
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
έχουν τελειώσει εδω και 2-3 αγωνιστικές...γεια σου last.οτι ειναι να γινει θα γινει τη κυριακη.τελειωνουν τα ψεμματα.
εδω θα ειναι ολοι μην ανησυχεις.αν γινει η στραβη στην τουμπα θα σε περιμενουν με αγωνια.αν γινει η στραβη στην ξανθη μαυρο φιδι που τους εφαγε.αν γινει η στραβη και στα δυο θα το παρει ο ταλος.σε αφήνω στο πόδι μου και να μου προσέχεται τα γαυράκια τα θέλω αύριο βράδυ εδώ όλα να τα κράξω..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ξεκίνα requiem να ποστάρεις σαν τον αλήτη!Και για αρχή πήγαινε να κάνεις μπουρδέλο το θρεντ των γαύρων...σε αφήνω στο πόδι μου και να μου προσέχεται τα γαυράκια τα θέλω αύριο βράδυ εδώ όλα να τα κράξω..
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Από όσο ξέρω...πριν φύγω φια Mauritius μένανε 3 αγωνιστικές....επομένως τώρα μένουνε 2...και από όσο ξέρω...η διαφορά είναι 2 βαθμοί, που σημαίνει...πως μόνο αν σκοντάψει η ΑΕΚ και ο ΟΣΦΠ περάσει θα έχουν τελειώσει όλα την Κυριακή...γεια σου last.οτι ειναι να γινει θα γινει τη κυριακη.τελειωνουν τα ψεμματα.
ΔΕΝ κάνω καμία πρόβλεψη.
Άλλωστε...και με ένα βαθμό...θα μας ζαλίσετε για το αποτέλεσμα του CAS...
ωραιο το καινουριο αβαταρ.ο δικος σου κωλος και τα δικα μου μου ειναι αχτυπητος συνδυασμος.Ξεκίνα requiem να ποστάρεις σαν τον αλήτη!Και για αρχή πήγαινε να κάνεις μπουρδέλο το θρεντ των γαύρων...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις