Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε μου γιατί ασχολείσαι με μας τους κλαψιάρηδες?Κοίτα να χαίρεσαι την ομάδα σου και άσε μας εμάς στην ..κλάψα μας.Έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις επί του θέματος με ομοιδεάτες σου,πολύ πιο παλιούς από σένα και άκρη δεν έχουμε βγάλει.Δεν έχει νόημα να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια..Κάποια στιγμή θα στην πει κάποιος από δω και θα γίνει για πολλοστή φορά το thread μπάχαλο!Άστο λοιπόν που σου λέω,δεν έχει νόημα αυτή η αντιπαράθεση....
Αγαπητέ συναγωνιστή πλάκα κάνουμε,τουλάχιστον εγώ.Δεν υπάρχει λόγος έντασης. :thumbsup:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αδέρφια συναγωνιστές καλησπερα σας....
Ξαναγυρίζω μετά από μια εβδομάδα...έχω μόλις 2 ώρες στο σπίτι...
Ελπίζω το to know us better να πήγε καλά....

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
λακαμάδες μάλλον είναι αυτοί που παίρνουν τα παιχνίδια στα χαρτιά!!!!
Πάντως είναι προς τιμήν σας που δεν κάνατε ένσταση για την τεσσάρα. Για το χόρτο ίσως?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
ένσταση στο μυαλό τους πρέπει να κάνουν γιατί έχει φουντώσει το κουτόχορτο που τους ταΐζει ο Κρόκους....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάλι μαλλώνετε;
Πόσες φορές να το πω δηλαδή; Δεν βλέπετε πως όλες οι μηχανορραφίες που σκέφτεστε-σκεφτόμαστε-σκέφτονται κλπ είναι εκτός τόπου και χρόνου; Δηλαδή όχι πέστε μου έστω έναν που να έλεγε πριν από μια εβδομάδα πως θα κερδίσει ο ΟΦΗ. Και είναι το τρίτο ή τέταρτο παιχνίδι που γίνεται το πατηρντί.¨Προηγήθηκε ο αγώνας κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ, οι αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ μας, ο αγώνας της Ξάνθης με τον ΠΑΟ, ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό που λέγατε για το Ζωγράφο και τόσα άλλα που εγώ έχων μικρή μνήμη δεν θυμάμαι, αλλά αν ανατρέξετε τόσο καιρό σε αυτά που γράφετε οι ίδιοι...δεν βγαίνουνε.

Αφήστε τα θέματα λοιπόν της διαιτησίας και τα υπόλοιπα. Εγώ προσωπικά δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα είναι εύκολο το ματς του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και νομίζω πως εσείς παίρνετε λιγάκι αψήφιστα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ με τον Εργοτέλη το είχατε για μάχη.

Υπόψην, πως τα τελευταία ματς δν τα είδα ούτε καν τα γκολ, ήμουνα στο αεροπλάνο για Ντουμπάι.
Και φυσικά ούτε καν ξέρω αν υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις, αλλά....δεν με νοιάζει και να υπήρχανε..

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα έχει και.....βότκα?.....
κάργαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα  εγώ ήδη έχω στο αυτοκίνητο μου 6 μπουκάλια και σκέψου πάω σαν επισκέπτης..

τσάοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο την κάνω..

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πάλι μαλλώνετε;
Πόσες φορές να το πω δηλαδή; Δεν βλέπετε πως όλες οι μηχανορραφίες που σκέφτεστε-σκεφτόμαστε-σκέφτονται κλπ είναι εκτός τόπου και χρόνου; Δηλαδή όχι πέστε μου έστω έναν που να έλεγε πριν από μια εβδομάδα πως θα κερδίσει ο ΟΦΗ. Και είναι το τρίτο ή τέταρτο παιχνίδι που γίνεται το πατηρντί.¨Προηγήθηκε ο αγώνας κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ, οι αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ μας, ο αγώνας της Ξάνθης με τον ΠΑΟ, ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό που λέγατε για το Ζωγράφο και τόσα άλλα που εγώ έχων μικρή μνήμη δεν θυμάμαι, αλλά αν ανατρέξετε τόσο καιρό σε αυτά που γράφετε οι ίδιοι...δεν βγαίνουνε.

Αφήστε τα θέματα λοιπόν της διαιτησίας και τα υπόλοιπα. Εγώ προσωπικά δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα είναι εύκολο το ματς του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και νομίζω πως εσείς παίρνετε λιγάκι αψήφιστα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ με τον Εργοτέλη το είχατε για μάχη.

Υπόψην, πως τα τελευταία ματς δν τα είδα ούτε καν τα γκολ, ήμουνα στο αεροπλάνο για Ντουμπάι.
Και φυσικά ούτε καν ξέρω αν υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις, αλλά....δεν με νοιάζει και να υπήρχανε..
γεια σου last.οτι ειναι να γινει θα γινει τη κυριακη.τελειωνουν τα ψεμματα.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
σε αφήνω στο πόδι μου και να μου προσέχεται τα γαυράκια τα θέλω αύριο βράδυ εδώ όλα να τα κράξω..
εδω θα ειναι ολοι μην ανησυχεις.αν γινει η στραβη στην τουμπα θα σε περιμενουν με αγωνια.αν γινει η στραβη στην ξανθη μαυρο φιδι που τους εφαγε.αν γινει η στραβη και στα δυο θα το παρει ο ταλος. :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
σε αφήνω στο πόδι μου και να μου προσέχεται τα γαυράκια τα θέλω αύριο βράδυ εδώ όλα να τα κράξω..
Ξεκίνα requiem να ποστάρεις σαν τον αλήτη!Και για αρχή πήγαινε να κάνεις μπουρδέλο το θρεντ των γαύρων... :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γεια σου last.οτι ειναι να γινει θα γινει τη κυριακη.τελειωνουν τα ψεμματα.
Από όσο ξέρω...πριν φύγω φια Mauritius μένανε 3 αγωνιστικές....επομένως τώρα μένουνε 2...και από όσο ξέρω...η διαφορά είναι 2 βαθμοί, που σημαίνει...πως μόνο αν σκοντάψει η ΑΕΚ και ο ΟΣΦΠ περάσει θα έχουν τελειώσει όλα την Κυριακή...
ΔΕΝ κάνω καμία πρόβλεψη.
Άλλωστε...και με ένα βαθμό...θα μας ζαλίσετε για το αποτέλεσμα του CAS...

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ξεκίνα requiem να ποστάρεις σαν τον αλήτη!Και για αρχή πήγαινε να κάνεις μπουρδέλο το θρεντ των γαύρων... :2funny:
:2funny: ωραιο το καινουριο αβαταρ.ο δικος σου κωλος και τα δικα μου  :boobies:  μου ειναι αχτυπητος συνδυασμος. :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom