Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημέρα χανούμιαααααααααααα........ναι ρε...σαν τον κωλοκοτρώνη ΄ή τον μέγα αλέξανδρο θάμαι....θα σύρω το σπαθί και θα διατάξω επίθεση κατά του οχυρού σωφέρ.......σκατά...καριόληδες με ματιάσατε...σηκώθηκα το πρωί με 38 πυρετό ρε κουφάλες ....και δεν με βλέπω να πηγαίνω....γαμημένα χανούμια....επίτηδες το κάνατε να λείψω απο την συγκέντρωση.....θα σας καταραστώ να φάτε 4 απο τον ΜΠΑΟΚ...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για σου μεγάλε κομαντάντε  Τάλος........
όσο για το μάτιασμα άστα αυτά βαρυφουσκωμένος είσαι από το τσιμπούσι..

Επισκέπτης
μόνο εμείς οι φίλαθλοι και οπαδοί της ΑΕΚ στο παρελθόν απαιτήσαμε από την ομάδα μας και χάσαμε από τον ΠΑΟΚ στην ΝΦ γιατί κάτι δικά μας πουλητάρια τα είχαν κάνει πλακάκια με τους γαύρους μια αγωνιστική πριν..
και τελικα κερδισαν τα αλλα πουληταρια σας!ευγε!!!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
καλημέρα χανούμιαααααααααααα........ναι ρε...σαν τον κωλοκοτρώνη ΄ή τον μέγα αλέξανδρο θάμαι....θα σύρω το σπαθί και θα διατάξω επίθεση κατά του οχυρού σωφέρ.......σκατά...καριόληδες με ματιάσατε...σηκώθηκα το πρωί με 38 πυρετό ρε κουφάλες ....και δεν με βλέπω να πηγαίνω....γαμημένα χανούμια....επίτηδες το κάνατε να λείψω απο την συγκέντρωση.....θα σας καταραστώ να φάτε 4 απο τον ΜΠΑΟΚ...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε αρώστησε η σερβιτόρα στο μαγαζί Ταλάκη???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
για σου μεγάλε κομαντάντε  Τάλος........
όσο για το μάτιασμα άστα αυτά βαρυφουσκωμένος είσαι από το τσιμπούσι..
με φάγατε καριόληδες....σας θάμπωσε η ομορφάδα μου.....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang::2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.....αλιήτη..στείλε ρε μια βουλγάρα να με τρίψει να συνέλθω μπαε και πάω στην συγκέντρωση..... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
Αντε γερα να κανουμε ανασταση νωριτερα φετος!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χμ...ναι, παλι τα γνωστά σεναρια...βασικά δηλ. απαιτείτε από άλλη ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα για εσάς;;...μαλιστα....σαν να πηγαίνεις το φιλο σου να πηδήξει τη Σβετλάνα γιατί δεν μπορείς εσύ....καλοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Επισκέπτης
Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα σήμερα, έχω άσχημο προαίσθημα! :tickedoff:

[move] :knuppel:ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΡΑ!!!  :knuppel:[/move]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μαύρη ειναι η νύχτα στα βουνά

στην Τούμπα ρίχνει χιόνι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλά.....και ποιος θα τα βάλει τα ...πολλα τα γκολ;;

Μη κοιτάτε που σκόνταψε ο Ολυμπιακός εκεί...τώρα ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση...και επιπλέον δεν έχει και κανέναν στόχο...
Αν πρ΄ρπει να φοβάστε κάτι αυτό είναι η ισοπαλία. Αλλά το βασικό πλεονέκτημα σε αυτόν τον αγώνα είναι πως δεν χρειάζεται να παίξετε και καμιά ιδιαίτερη άμυνα για να σταματήσετε τον ΠΑΟΚ. Απλά πρ΄ρπει να παίξετε καλή επιθεση...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα σήμερα, έχω άσχημο προαίσθημα! :tickedoff:

[move] :knuppel:ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΡΑ!!!  :knuppel:[/move]
μαύρη ειναι η νύχτα στα βουνά

στην Τούμπα ρίχνει χιόνι...
ρε χανούμια..τι ηττοπάθεια είναι αυτή?....3 θα ρίξετε ,ξυπνάτε ρε...άσχετα αν ο γεύρος ρίξει άλλλα τόσα στο χαλαρό....αφου και οι 2 τάχετε πάρει τα παιγνίδια....μόνο εμείς θα φάμε 2 σήμερα...και θα το ευχαριστηθώωωωωωωω......

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε χανούμια..τι ηττοπάθεια είναι αυτή?....3 θα ρίξετε ,ξυπνάτε ρε...άσχετα αν ο γεύρος ρίξει άλλλα τόσα στο χαλαρό....αφου και οι 2 τάχετε πάρει τα παιγνίδια....μόνο εμείς θα φάμε 2 σήμερα...και θα το ευχαριστηθώωωωωωωω......
εγώ κόλλησα από τον ναύαρχο....

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αδερφια μιλωντας με κατι γνωστους μου Παοκια,μου ειπαν οτι επειδη περυσι χασαμε απο τον πανιωνιο τελευταια αγωνιστικη και μεινανε αυτοι εξω θελουν να μας εκδικηθουν.ρε πουθτη μου μια ζωη οταν παει η ΑΕΚ επανω κατι γινεται και σκιζονται..αλλα πιστευω οτι απλα εχουμε πολυ καλυτερη ομαδα και θα τα καθαρισουμε ανετα.οσο για τη κουπα ας γινει οτι ειναι να γινει..κραταμε τα 4 παστελια στο γαυρο απο φετος κ τιποτα αλλο..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο Μπάγεβιτς θέλει να διαβεί την πόρτα της Παιανίας...και θα το καλοπιάσει το αφεντικό... (άλλο σενάριο αυτό)...είπαμε...άμα αρχίζουμε να πλάθουμε σενάρια και να παπαρολογούμε...ο καθένας λέει σενάρια για τις άλλες ομάδες όσα θέλει...

Εγώ ένα ξέρω σίγουρα: πως άν ΟΣΦΠ και ΑΕΚ νικήσουν σήμερα ο ΠΑΟ δεν παίρνει πρωτάθλημα.
Επίσης αν νικήσει σήμερα μόνο ο Ολυμπιακός παίρνει πρωτάθλημα. Και τέλος, πως αν ο Ηρακλής χάσει σήμερα, τότε το τελευταίο ματς του Ολυμπιακού θα είναι φωτιά. Δεν βάζω τα ενδεχόμενα τα υπόλοιπα (απώλειες βαθμού του ΟΣΦΠ), διότι δεν βγάζουν 100% σίγουρα αποτελέσματα...μετά πάλι θα παίζουν διάφορα σενάρια....
Αυτά λοιπόν είναι τα ΜΟΝΑ σίγουρα που μπορούμε να πούμε σήμερα...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Μπήκε το πρώτο!!!!!!!!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πάμε ΑΕΚαρααααααααααααααααααααααααααααααααα

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πάμε γεράααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
παρτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
0 - 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ζοροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom