talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ρε αλιήτη..όταν πίνεις να προσέχεις.....τι ήταν δηλαδή καθαρό...αμάν ρε με τις παρωπίδες.....έλεος....πάντως στην Τούμπα όχι και στημένο?
ρε αλιήτη..όταν πίνεις να προσέχεις.....τι ήταν δηλαδή καθαρό...αμάν ρε με τις παρωπίδες.....έλεος....πάντως στην Τούμπα όχι και στημένο?
απλά παίζουμε μπάλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααρε αλιήτη..όταν πίνεις να προσέχεις.....τι ήταν δηλαδή καθαρό...αμάν ρε με τις παρωπίδες.....έλεος....
ΞΑΝΘΗ γερά ισοπαλία στα χαρτιά......Μείωσε η Ξάνθη 1-4!Κουράγιο 3 γκολ ακόμα....
δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ είναι πουτάνα σήμερα εσείς με τα 4 που σας βάλαμε τι είστε ct του suzana?
όλη την ημέρα που είχατε χαθεί? τόση εμπιστοσύνη έχετε στον πούστη τον θρήνο και απλά μόλις βάλατε γκολ σκάσατε μύτη εδώ?αγορινα μου 11 χρονια η πουτσα που τρως δεν την εχει φαει το καλυτερο ct ..
Τι να σου λεω τωρα..χανω τα λογια μου. Μια φορα χαρηκες....μια . Εγω ομως ???? ποσες ??? θα'χετε να το λετε στα εγγονια σας..
Αεκακια......αυτοι ειστε και γι'αυτο τσαντιζεστε οταν σας λενε ετσι...ΑΕΚΑΚΙΑ
αγορινα μου 11 χρονια η πουτσα που τρως δεν την εχει φαει το καλυτερο ct ..
Τι να σου λεω τωρα..χανω τα λογια μου. Μια φορα χαρηκες....μια . Εγω ομως ???? ποσες ??? θα'χετε να το λετε στα εγγονια σας..
Αεκακια......αυτοι ειστε και γι'αυτο τσαντιζεστε οταν σας λενε ετσι...ΑΕΚΑΚΙΑ
που είναι το πούλμαν οεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΜην ασχολείσαι με τον Αρίωνα , χάνεις τα λόγια σου. Οσο για το αεκάκι , εδώ οι σκατοφυλλάδες τους μια βδομάδα μετα την νίκη τους , ακόμα με αυτό ασχολούνται. Μια φορά στα χίλια χρόνια , που λένε ...
Τέτοια ξεφτίλα.
όλη την ημέρα που είχατε χαθεί? τόση εμπιστοσύνη έχετε στον πούστη τον θρήνο και απλά μόλις βάλατε γκολ σκάσατε μύτη εδώ?
θρήνε γερά πάρε το στα χαρτιά...........
θρύλε γερά πάρτο στο κουμ καν..περαστικα σας.......του χρονου παλι με φραπεδακι να παιζετε ουεφα
τι να κάνουμε δεν έχουμε καλή ομάδα στο κουμ καν...Σας έχει σπάσει τα νεύρα ο Ολυμπιακός, σας έχει πεθάνει....
Τι και αν άνοιξαν τα μπουτάκια τους οι βούλγαροι πάλι ο θρύλος θα πάρει το πρωτάθλημα και αυτό σας τρελαίνει.
τα τελευταια χρονια ρε φιλε που εχεις να παρεις πρωταθλημα τοσο καιρο το ιδιο ελεγες??για κουμ καν??βρειτε καμμια αλλη δικαιολογια και μην ξεχνατε οτι θα επρεπε να ησασταν τεταρτη εθνικη.....τι να κάνουμε δεν έχουμε καλή ομάδα στο κουμ καν...
θρήνε γερά πέρτο στα χαρτιά..
καλά άντε τώρα να βγάλεις την τσίμπλα από τα μάτια σου...τα τελευταια χρονια ρε φιλε που εχεις να παρεις πρωταθλημα τοσο καιρο το ιδιο ελεγες??για κουμ καν??βρειτε καμμια αλλη δικαιολογια και μην ξεχνατε οτι θα επρεπε να ησασταν τεταρτη εθνικη.....
πάρταΑρίωνα σε παρακαλώ , πέρνα μια βόλτα από το κιτρινόμαυρο φόρουμ να δώσεις λίγο κουράγιο στα παιδια, είναι πεθαμένοι .