gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Προτιμώ να κλάψω!ρουφα το τρομπονι..
Top 350
(1st November 2008 - 30th October 2009)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Όταν ανεβάζανε οι βάζελοι παρόμοιες γραφικές κατατάξεις άλλα λέγατε!Τώρα Μελισσανίδης!
Προτιμώ να κλάψω!ρουφα το τρομπονι..
Top 350
ε κλαψε..ετσι & αλλιως αυτο κανεις..Προτιμώ να κλάψω!
Όταν ανεβάζανε οι βάζελοι παρόμοιες γραφικές κατατάξεις άλλα λέγατε!Τώρα Μελισσανίδης!![]()
Με αυτά που ανεβάζετε και να θες να κλάψεις δεν μπορείς!ε κλαψε..ετσι & αλλιως αυτο κανεις..
ρουφα,ερχετε η μπατε..Με αυτά που ανεβάζετε και να θες να κλάψεις δεν μπορείς!![]()
ρουφα,ερχετε η μπατε..
ρουφα το τρομπονι..
Top 350
Άσσος είναι...εμπιστεύομαι τον Κόκο στον πάγκο!ρουφα,ερχετε η μπατε..
εσυ που εισαι???υπαρχεις καπου???τραβα ρε στην πλατεια να πιπιλησεις το δαχτυλο σου..εδω μιλαμε για μεγαλες ομαδες & οχι για υποκαταστηματα..Προσγιώσου τώρα κάτω απ’ τον βάζελο.![]()
εσυ που εισαι???υπαρχεις καπου???τραβα ρε στην πλατεια να πιπιλησεις το δαχτυλο σου..εδω μιλαμε για μεγαλες ομαδες & οχι για υποκαταστηματα..
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κλαψε & βαλε μας την φωτο της δωρητριας με το κασκολ του ροζ πουστρακου..
ε λεμε & καμια μαλακια να περναει η ωρα..«Στο ρε μόνο η χανούμα» μιλάτε για μεγάλες ομάδες? Πλάκα μας κάνεις ρε?![]()
Γατάκι μαζέψου...!«Στο ρε μόνο η χανούμα» μιλάτε για μεγάλες ομάδες? Πλάκα μας κάνεις ρε?
Το κασκόλ το πέταξα γιατί μύρισε ψαρίλα.
που ξεφυτρωσε το γατακι???«Στο ρε μόνο η χανούμα» μιλάτε για μεγάλες ομάδες? Πλάκα μας κάνεις ρε?![]()
που ξεφυτρωσε το γατακι???
μαζεψου γιατι εχεις φαει 5αρες και 4αρες που 'χεις να παρεις και για το σπιτι...![]()
τοσα χρονια στον πατο σου πως το εβγαλες φωτο???45άρι καυλί (18 ιντσες τώρα που θα γίνεις αμερικανάκι) μόνο εσύ τρως.![]()
μην μου τριβεσαι μωρη ψωριαρα...ουτε να μου τον δεις...All hail the queen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κομπλεξικο παραρτημα καταντησες...
μην μου τριβεσαι μωρη ψωριαρα...[size=14pt]ουτε να[/size] μου τον [size=16pt]δεις[/size]...
κλαψε???[move][size=14pt]Κλαψέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε[/size] [/move]
[size=6pt](Και μην ξεχάσεις τις δόσεις για Ραφίκ & Ακη) [/size]