Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τοσα χρονια στον πατο σου πως το εβγαλες φωτο???
αντε στη τρυπουλα σου γατακι....βρηκες αφορμη που ελειπε ολη η ομαδα μου και το αναφερεις.τοσο πουθενας εισαι....

κομπλεξικο παραρτημα καταντησες...μην μου τριβεσαι μωρη ψωριαρα...ουτε να μου τον δεις...
το σαββατιατικο ηταν για την περσινη την ενσταση που εκανες!!!το γαυρο κοροιδευατε. οσο για την ομαδα που κατεβασε προβλημα δικο σας ειναι η ιστορια εγραψε!!!!!!οσο για ρεφικ τον θελω παλι πισω αφου σε πιασαμε παλι κοροιδο αλλη μια φορα και με τον παιχταρα μακο!!αλλωστε απο το ρεφικ εχεις κακες αναμνησεις αν θυμαμαι ηταν αυτος που σου στερησε το πρωταθλημα πριν δυο χρονια με εκεινο το 1-3 :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το σαββατιατικο ηταν για την περσινη την ενσταση που εκανες!!!το γαυρο κοροιδευατε. οσο για την ομαδα που κατεβασε προβλημα δικο σας ειναι η ιστορια εγραψε!!!!!!οσο για ρεφικ τον θελω παλι πισω αφου σε πιασαμε παλι κοροιδο αλλη μια φορα και με τον παιχταρα μακο!!αλλωστε απο το ρεφικ εχεις κακες αναμνησεις αν θυμαμαι ηταν αυτος που σου στερησε το πρωταθλημα πριν δυο χρονια με εκεινο το 1-3 :2funny: :2funny: :2funny:
axaxaaxaxxaxaax.....σε ειχα ξεχασει εσενα....η μαλακια σου ειναι γνωστη..για αυτο και συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια....
Υ.Γ.Αποφασιστε ποιος μου πρωτοεκοψε το πρωταθλημα....και οι αρειανοι τα ιδια λενε.και οι γριες τα ιδια λενε.. :2funny:
Υ.Γ.1. 2-3 με δυο πεναλτυ που δεν μου ειχαν δωσει....βεβαια πρεπει να το μετανιωσες πικρα για στα πλευ-οφ..
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Επισκέπτης
axaxaaxaxxaxaax.....σε ειχα ξεχασει εσενα....η μαλακια σου ειναι γνωστη..για αυτο και συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια....
Υ.Γ.Αποφασιστε ποιος μου πρωτοεκοψε το πρωταθλημα....και οι αρειανοι τα ιδια λενε.και οι γριες τα ιδια λενε.. :2funny:
Υ.Γ.1. 2-3 με δυο πεναλτυ που δεν μου ειχαν δωσει....βεβαια πρεπει να το μετανιωσες πικρα για στα πλευ-οφ..
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
η δικια σου η μαλακια ομως ειναι ανυπερβλητη!!!δεν σου εκανε η παιχταρα ο τζιμπουρ γιατι ειχες το μαλακα τον κλικαδορο που περσι ο τρομοκρατης τον εβγαλε πρωτο σκορερ φετος που ειναι ενα και αυτο με πεναλτυ. οσο γιατι το αν ειναι ιδιο ρε μαλακα δεν μας ειπες στο περσινο τη σφαξιμο επεσε πριν την φαση που κανατε την ενσταση γιαυτο ασε τις μαλακιες σε4 κανεναν που δεν ξερει. και σκοιτα να δεις την ομαδαρα σου που δεν μπορεις να κερδισεις τα δευτερα του θρασυβουλου και μετα ελα να μας κανεις παλι κριτικη για την αμυνα μας!!!!!οσο για τα πεντε μου τα εκλασες γιατι εσυ ησουν πρωτος και απο εκεινο το παιχνιδι που εφαγες την πουτσα σε πηρε η κατω μετα με τον αρη και ηρακλη ησουν πισω !!!ακομα σε ποναει ..και κατι αλλο τωρα το χειμωνα εχουμε προσφορες εσεις μαλλον καινουργιο χρηματοδοτη για κοπιαστε εισυε οι καλυτεροι μας πελατες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σεις κάτι άσχετο και σχετικό.
Σήμερα κυκλοφόρησαν φώτο του θείου Μομπ(Κοζώνης).
Δεν είναι φτυστός ο Παπουτσάκης του Εργοτέλη;;;
Για μια στιγμή νόμιζα ότι επειδή δεν τον έβρισκαν,πήραν μια φώτο του Παπουτσάκη κ την κότσαραν ως του Κοζώνη,για να εμπλουτίσουν το ρεπορτάζ.
:dancing: :dancing: :dancing:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
[size=60pt]ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ![/size]!!ακομα σε ποναει ..και κατι αλλο τωρα το χειμωνα εχουμε προσφορες εσεις μαλλον καινουργιο χρηματοδοτη για κοπιαστε εισυε οι καλυτεροι μας πελατες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν κανεις εκπτωση στο ακαποτο θα ερθω...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ειδικά όταν Θόδωρε,παίζατε στην Β'Εθνική,είχαμε βαρεθεί ρε αδερφέ να μας γαμάτε. :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ειδικά όταν Θόδωρε,παίζατε στην Β'Εθνική,είχαμε βαρεθεί ρε αδερφέ να μας γαμάτε. :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin:
ρε μαλακα το γαμαμε δεν πηγαινε στο αγωνιστικο. πηγαινε στα μετεγραφικα και στο οτι μας εχετε κανει μαγκες με αυτα που πληρωνετε. αποκορυφωμα φυσικα ο μακος που ουτε ο λινεν δεν τον αγοραζε σε αυτα τα λεφτα. ευτυχως παλι μας σωσατε εσεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
3,5 εκ.για να πάρετε τον Τζιμπούρη πίσω ρεεεε,για να αρχίσει η απόσβεση. :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
και για να σου πω ποσο μαλακες σας εχουμε πιασει την εποχη που αρπαξατε τον ταμ ενσαλιβα ειχατε σαν εναλακτικη τον κουμουρτζι που επαιζε στο αιγαλεω. ευτυχως για εμας που κανατε τη σωστη επιλογη τοτε και μας αφησατε την παιχταρα και πηρατε το παλτο!!!!!απο τοτε εχετε γινει οι καλυτεροι μας πελατες. οσο για τα αγωνιστικα αν και ξερεις την αποψη μου τοτε μετα την 3αρα σας πηρε η κατω η βολτα και χασατε το πρωταθλημα. η γκελα με τον αρη του βατραχου ηταν στο τελος και χωρις σημασια η ζημια ειχε γινει απο τοτε γιατι ουτε ο γαυρος θα εκανε ενσταση τοτε εχοντας μεινει 4 βαθμους πισω ;) οσο για τον τζιμπουρ τον φαγανε μπαγιεβιτς και οι κλικες των αργκεντινων που εχετε μαζεψει ολοι καλα παιδια :jerking:!!!μονο θυμησου οτι οσο επαιζε οτρομοκρατης ο αμπαλος εβαζε γκολ καταριπας φετος που δεν παιζει ποσα εβαλε :idiot: οσο για τα 3.5 λιγα ειναι εδω ο γαυρος εδωσε 4 για τον νταρμπισαιρ ρε πουστη μου τα 3.5 σε πειραξαν!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τα ιδια μου ελεγες χθες οτι μου εκοψες πρωταθλημα την χρονια που ειχα χασει και απο παοκ στη ριζουπολη
αποφασιστε οι 2 κομπλεξικοι και πειτε μας και μας
το πρωταθλημα εκεινο ηταν δουρειο χανουμισσα
χορεψε μας τωρα να μας διασκεδασεις

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Νίκος Γεωργέας δίχως άλλο ήταν ο πιο «φτιαγμένος» για την οικονομική βοήθεια στο τμήμα μπάσκετ. Μάλιστα, μπροστά σε όλη την ομάδα είπε «Οποιος δεν θέλει να δώσει δεν πειράζει. Θα τα καλύψω εγώ για να φτάσουμε στο ποσό που θέλουμε». Εκεί οι Καφές - Αλεξόπουλος συμφώνησαν ότι οι τρεις τους θα καλύψουν το ποσό.

Μπράβο Νικόλα!Όλοι να βοηθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας!  :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ο Νίκος Γεωργέας δίχως άλλο ήταν ο πιο «φτιαγμένος» για την οικονομική βοήθεια στο τμήμα μπάσκετ. Μάλιστα, μπροστά σε όλη την ομάδα είπε «Οποιος δεν θέλει να δώσει δεν πειράζει. Θα τα καλύψω εγώ για να φτάσουμε στο ποσό που θέλουμε». Εκεί οι Καφές - Αλεξόπουλος συμφώνησαν ότι οι τρεις τους θα καλύψουν το ποσό.

Μπράβο Νικόλα!Όλοι να βοηθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας!  :rockon:
Ας βοηθήσει πρώτα ο Καφές με την BMW 645i που έχει και μετα εμείς....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
γιατι???ειναι αεκ ο καφες???
Όχι φυσικά,αλλά λέει ότι προσφέρθηκε να βοηθήσει.Βέβαια μαλακία είπα,γιατί την BMW την ειχα δει τότε που επαιζε με τον Kαστίγιο στην ομάδα σας (!!).Τωρα μπορεί να έχει καμια CAYMAN...E,ρε που πάνε τα φραγκα..Θυμισε μου ρε Pleasura,με ποιον ήταν διδυμο στον ΠΑΟΚ ο Καφές και πηραν μεταγραφή...

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Βάλε...δεν έχει σημασία το ποσό!

Η κίνηση μετράει. Αυτό ακρίβως θα πρέπει να σκέφτηκε και ο βρατραχόστουστας όταν έδινε τα ρέστα απ’ τα τσιγάρα της ημέρας.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Η κίνηση μετράει. Αυτό ακρίβως θα πρέπει να σκέφτηκε και ο βρατραχόστουστας όταν έδινε τα ρέστα απ’ τα τσιγάρα της ημέρας.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom