gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Προτιμώ να κλάψω!ρουφα το τρομπονι..
Top 350
(1st November 2008 - 30th October 2009)
Όταν ανεβάζανε οι βάζελοι παρόμοιες γραφικές κατατάξεις άλλα λέγατε!Τώρα Μελισσανίδης!
Προτιμώ να κλάψω!ρουφα το τρομπονι..
Top 350
ε κλαψε..ετσι & αλλιως αυτο κανεις..Προτιμώ να κλάψω!
Όταν ανεβάζανε οι βάζελοι παρόμοιες γραφικές κατατάξεις άλλα λέγατε!Τώρα Μελισσανίδης!
Με αυτά που ανεβάζετε και να θες να κλάψεις δεν μπορείς!ε κλαψε..ετσι & αλλιως αυτο κανεις..
ρουφα,ερχετε η μπατε..Με αυτά που ανεβάζετε και να θες να κλάψεις δεν μπορείς!
ρουφα,ερχετε η μπατε..
ρουφα το τρομπονι..
Top 350
Άσσος είναι...εμπιστεύομαι τον Κόκο στον πάγκο!ρουφα,ερχετε η μπατε..
εσυ που εισαι???υπαρχεις καπου???τραβα ρε στην πλατεια να πιπιλησεις το δαχτυλο σου..εδω μιλαμε για μεγαλες ομαδες & οχι για υποκαταστηματα..Προσγιώσου τώρα κάτω απ’ τον βάζελο.
εσυ που εισαι???υπαρχεις καπου???τραβα ρε στην πλατεια να πιπιλησεις το δαχτυλο σου..εδω μιλαμε για μεγαλες ομαδες & οχι για υποκαταστηματα..
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κλαψε & βαλε μας την φωτο της δωρητριας με το κασκολ του ροζ πουστρακου..
ε λεμε & καμια μαλακια να περναει η ωρα..«Στο ρε μόνο η χανούμα» μιλάτε για μεγάλες ομάδες? Πλάκα μας κάνεις ρε?
Γατάκι μαζέψου...!«Στο ρε μόνο η χανούμα» μιλάτε για μεγάλες ομάδες? Πλάκα μας κάνεις ρε?
Το κασκόλ το πέταξα γιατί μύρισε ψαρίλα.
που ξεφυτρωσε το γατακι???«Στο ρε μόνο η χανούμα» μιλάτε για μεγάλες ομάδες? Πλάκα μας κάνεις ρε?
που ξεφυτρωσε το γατακι???
μαζεψου γιατι εχεις φαει 5αρες και 4αρες που 'χεις να παρεις και για το σπιτι...
τοσα χρονια στον πατο σου πως το εβγαλες φωτο???45άρι καυλί (18 ιντσες τώρα που θα γίνεις αμερικανάκι) μόνο εσύ τρως.
μην μου τριβεσαι μωρη ψωριαρα...ουτε να μου τον δεις...All hail the queen
κομπλεξικο παραρτημα καταντησες...
μην μου τριβεσαι μωρη ψωριαρα...[size=14pt]ουτε να[/size] μου τον [size=16pt]δεις[/size]...
κλαψε???[move][size=14pt]Κλαψέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε[/size] [/move]
[size=6pt](Και μην ξεχάσεις τις δόσεις για Ραφίκ & Ακη) [/size]