Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όχι φυσικά,αλλά λέει ότι προσφέρθηκε να βοηθήσει.Βέβαια μαλακία είπα,γιατί την BMW την ειχα δει τότε που επαιζε με τον Kαστίγιο στην ομάδα σας (!!).Τωρα μπορεί να έχει καμια CAYMAN...E,ρε που πάνε τα φραγκα..Θυμισε μου ρε Pleasura,με ποιον ήταν διδυμο στον ΠΑΟΚ ο Καφές και πηραν μεταγραφή...
που να ξερω ρε???οταν τον εφεραν μαζι με τον γκωνια & κατι αλλα παλτα τυπου τατση,εριχνα χριστοπαναγιες ενα εξαμηνο..
ασεμε με τα πουστρακια..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η κίνηση μετράει. Αυτό ακρίβως θα πρέπει να σκέφτηκε και ο βρατραχόστουστας όταν έδινε τα ρέστα απ’ τα τσιγάρα της ημέρας.
Ενώ οι μάγκες καναπεδάτοι ΑΕΚτζήδες τα βάζουνε στο παντελόνι και κάνουνε κριτική απ΄ το σπιτάκι τους για την κατάντια!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Επισκέπτης
Κάνεις λάθος...στη Δ' πριν πάει στην Προο είχε 42 γκολ σε 34 αγώνες... :grin:
ρε αει παγαινε με τον πουστη..
& ο σοφιανοπουλος ηταν ο αρχιγαμιας της β αλλα οταν ηρθε στον ΘΡΥΛΟ ηταν ΓΤΠ..
ειδικο βαρος φανελας λεγεται..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πες του ρε για τον Κιάσσο να μην σε πρήζει! :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Χου ρε παπάρα...σου είπα εγώ ότι ήταν παιχταράς??? :uglystupid:
παλτό από τα λίγα...ο Αναστο στον ΠΑΣ τον έβαζε μόνο όταν παίζανε κοροϊδο... :2funny:

θελει να μου σπρωξει τον σαϊτιωτη το παραρτημα..
Να σου τον σπρώξει ο Κοντογουλίδης θέλω ρε μαλέα... :zfuck:

Πες του ρε για τον Κιάσσο να μην σε πρήζει! :2funny:
Πρόσεχε πως μιλάς γαια το τελευταίο μεγάλο 10άρι της Ελλάδας... :2funny:

Επισκέπτης
Χου ρε παπάρα...σου είπα εγώ ότι ήταν παιχταράς??? :uglystupid:
παλτό από τα λίγα...ο Αναστο στον ΠΑΣ τον έβαζε μόνο όταν παίζανε κοροϊδο... :2funny:
Να σου τον σπρώξει ο Κοντογουλίδης θέλω ρε μαλέα... :zfuck:
Πρόσεχε πως μιλάς γαια το τελευταίο μεγάλο 10άρι της Ελλάδας... :2funny:
θα φας καλα οταν ανεβουμε..
για συνεχισε..
γραφω εγω..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τα ιδια μου ελεγες χθες οτι μου εκοψες πρωταθλημα την χρονια που ειχα χασει και απο παοκ στη ριζουπολη
αποφασιστε οι 2 κομπλεξικοι και πειτε μας και μας
το πρωταθλημα εκεινο ηταν δουρειο χανουμισσα
χορεψε μας τωρα να μας διασκεδασεις
η μαλακια σου δεν εχει ορια...δεν στο ειχα γραψει εγω αυτο...ο nacho scocco το ειχε γραψει..εγω στα αρχιδια μου σε γραφω και δεν δινω δεκαρα για το μπουρδελακι σου....
Κλαψε τωρα μπακαλογατε...

Επισκέπτης
η μαλακια σου δεν εχει ορια...δεν στο ειχα γραψει εγω αυτο...ο nacho scocco το ειχε γραψει..εγω στα αρχιδια μου σε γραφω και δεν δινω δεκαρα για το μπουρδελακι σου....
Κλαψε τωρα μπακαλογατε...
το βραδυ που θα μαζεψουμε 5,μπες & γαματον τον πουστη..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το βραδυ που θα μαζεψουμε 5,μπες & γαματον τον πουστη..
πεστα σε κανεναν αλλον αυτα....αλλο να κανεις ενα χιουμοριστικο σχολιο,οπως πραττω,και αλλο να ξυμεροβραδιαζεσαι στο θρεντ του αντιπαλου και να γραφεις παπαριες....σιγα μην καταντησω σαν τον αλλον που μετα την ηττα μας απο την μπατε χαρηκε επειδη εχασε ο γιαχιτς και ο καραμπελας...ημαρτον...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
βγαινει ο παρατρεχαμενος του μπομπ και λεει μεχρι και 100Μ για να πετυχουμε τους στοχους....
ρε κοροιδακια,σταματηστε να παιζετε με την αγωνια του κοσμου....
ευτυχως εχω την διαυγεια,παρα την εντονη επιθυμια μου να πιστεψω τα λεγομενα του,και κανω 2 επισημανσεις...
1)αφου δινει 100Μ,και προφανως εχει τεραστια επιφανεια και βαζει μονος του οσα εβαλε ο κοκκαλης σε 15 χρονια και οι πολυμετοχικοι μαζι,γιατι δεν δινει 100 ψωροχιλιαρικα για το μπασκετ που χαροπαλευει???Τι ειναι για καποιον που δινει 100Μ προσωπικης περιουσιας 100 χιλιαδες???Σα να δινω εγω 2 ευρω...Τι ειναι για εναν αεκαρα σαν και αυτον??
2)αφου ειναι τετοιος κουβαρντας γιατι εχει βαλει οριο 5% αποκλιση στα χρεη???Δηλαδη μεγιστη αποκλιση 1.5Μ στα 30Μ του δηλωμενου χρεους???
Σιγα ρε μπομπ..Τι 100 τι 97..Παλι μεσα στους στοχους θα ειμαστε .... :jerking: :jerking: :jerking:
Υ.Γ.Αυτα απο εναν καχυποπτο που εχει κουραστει να ακουει παραμυθια,και εχει σιχαθει να βλεπει συνοπαδους του να τα πιστευουν..
Υ.Γ.1 [size=20pt]ΜΑΚΑΡΙ[/size],με ολη μου την ψυχη το ευχομαι,να βγω ψευτης αλλα ανθρακας μου φαινεται ο θησαυρος...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν είπε ο ίδιος ότι θα βάλει 100 μύρια!Αυτά είναι παραφιλολογίες!
Και αν θυμάμαι καλά στα 5εκ. που είναι να βάλει τα 300.000 θα πάνε στην Ερασιτεχνική και δεν τα θέλει πίσω αν χαλάσει τελικά η δουλειά...

Επισκέπτης
βγαινει ο παρατρεχαμενος του μπομπ και λεει μεχρι και 100Μ για να πετυχουμε τους στοχους....
ρε κοροιδακια,σταματηστε να παιζετε με την αγωνια του κοσμου....
ευτυχως εχω την διαυγεια,παρα την εντονη επιθυμια μου να πιστεψω τα λεγομενα του,και κανω 2 επισημανσεις...
1)αφου δινει 100Μ,και προφανως εχει τεραστια επιφανεια και βαζει μονος του οσα εβαλε ο κοκκαλης σε 15 χρονια και οι πολυμετοχικοι μαζι,γιατι δεν δινει 100 ψωροχιλιαρικα για το μπασκετ που χαροπαλευει???Τι ειναι για καποιον που δινει 100Μ προσωπικης περιουσιας 100 χιλιαδες???Σα να δινω εγω 2 ευρω...Τι ειναι για εναν αεκαρα σαν και αυτον??
2)αφου ειναι τετοιος κουβαρντας γιατι εχει βαλει οριο 5% αποκλιση στα χρεη???Δηλαδη μεγιστη αποκλιση 1.5Μ στα 30Μ του δηλωμενου χρεους???
Σιγα ρε μπομπ..Τι 100 τι 97..Παλι μεσα στους στοχους θα ειμαστε .... :jerking: :jerking: :jerking:
Υ.Γ.Αυτα απο εναν καχυποπτο που εχει κουραστει να ακουει παραμυθια,και εχει σιχαθει να βλεπει συνοπαδους του να τα πιστευουν..
Υ.Γ.1 [size=20pt]ΜΑΚΑΡΙ[/size],με ολη μου την ψυχη το ευχομαι,να βγω ψευτης αλλα ανθρακας μου φαινεται ο θησαυρος...
καλα κανεις..
σε γενικες γραμμες ΠΟΤΕ να μην ενθουσιαζεσαι,οπως & ΠΟΤΕ να μην απογοητευεσαι..
ετσι θα προχωρας παρακατω ευκολοτερα..

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom