Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν είπε ο ίδιος ότι θα βάλει 100 μύρια!Αυτά είναι παραφιλολογίες!
Και αν θυμάμαι καλά στα 5εκ. που είναι να βάλει τα 300.000 θα πάνε στην Ερασιτεχνική και δεν τα θέλει πίσω αν χαλάσει τελικά η δουλειά...
ενταξει ρε μαλακα..ας δωσει τωρα 50 για την ερασιτεχνικη & μετα ας δωσει τα υπολοιπα..
τωρα καιγεται το μαγαζι..

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια το αλλο το αστειο το ειδατε με τους γαυρους.βγηκε ο πρωταθλητης σημερα που παιζει ο θρυνος τσαμπιονς λιγκ,τρομαρα να του ρθει,και αντι να ασχολειται με αυτο,ασχολειται με το οφσαιντ που ΔΕΝ ηταν ο βαζελοσισε!!μιλανε ποιοι για διαιτησια!τι αλλο θα δουν τα ματια μας!

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εμενα η ολη ιστορια με τον Μπομπ μαστορα μου βρωμαει..μακαρι να βγω ψευτης..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και μένα έχει αρχίσει σιγα΄-σιγά,γιατί βλέπω πολλά κεράσια να έχουν ξεφυτρώσει.Και όπως λέει κατά το γνωστό ρητό ,ο θυμησοφος λαός, ΄΄όπου ακούς πολλά κεράσια,κρατα μικρό καλάθι΄΄.
και εννοείται ,ότι συμφωνώ ,με τις απόψεις κ τις αγωνίες του Hitman πιο πάνω.

Περιμένω μέχρι τις 31/12 που λένε ότι όλα θα έχουν τελειώσει.Εκεί θα φανεί αν η θα κάνουμε καλή χρονιά ή όχι. ;) :grin: :s&m_3:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Παντως αυτο που γινεται με το μπασκετ ειναι απαραδεκτο...Να μην εχει βρεθει ενας επιφανης αεκτζης να δωσει 100 χιλιαρικα...Εγω εδωσα μια 200αρα...Αν καποιος μπορει,ας συνεισφερει οσο μπορει.......

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Παντως αυτο που γινεται με το μπασκετ ειναι απαραδεκτο...Να μην εχει βρεθει ενας επιφανης αεκτζης να δωσει 100 χιλιαρικα...Εγω εδωσα μια 200αρα...Αν καποιος μπορει,ας συνεισφερει οσο μπορει.......
εχω κατι ψηλουδια
μηπως τα θελετε;;;
που να τα αφησω αν ειναι

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε προηγουμένως γιατί οι αεκτζήδες δεν είστε και πολύ μπασκετικοί αλλά μπράβο σε ορισμένους ποδοσφαιριστές σας που έδωσαν 20 χιλ. για να αποκτήσει η ΚΑΕ το δικαίωμα χρησιμοποίησης ξένων στην Α1.
Επίσης ξέρετε αν ο Μπομπ ενδιαφέρεται μονάχα για την απόκτηση της ΠΑΕ ή και άλλων τμημάτων της ΑΕΚ?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε προηγουμένως γιατί οι αεκτζήδες δεν είστε και πολύ μπασκετικοί αλλά μπράβο σε ορισμένους ποδοσφαιριστές σας που έδωσαν 20 χιλ. για να αποκτήσει η ΚΑΕ το δικαίωμα χρησιμοποίησης ξένων στην Α1.
Επίσης ξέρετε αν ο Μπομπ ενδιαφέρεται μονάχα για την απόκτηση της ΠΑΕ ή και άλλων τμημάτων της ΑΕΚ?
Το έχουμε πει απο χτες Νίντζα!
Το μόνο που έχει αφήσει να νοηθεί είναι ότι θα στεγαστούν όλα τα τμήματα στον ίδιο χώρο...όπως και τα 300.000 για την Ερασιτεχνική!
Ας πάρει την Παέ με το καλό και βλέπουμε! :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Εγώ μόνο ένα πενηντάρι.Αυτή την στιγμή δεν περνάω κ τα καλύτερα οικονομικά μου.όταν ευκιρήσω θα βάλω κ άλλα.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ Χιτ,για το διακοσάρι.
Έχεις βαλει Γ Α Μ Α Τ Ο  αβάταρ.Κατ'εμέ το καλύτερο αθλητίκο αβαταρ που αναρτήθηκε εδ'ω μεσα.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ.Μην το σουτάρεις γρήγορα,όπως άλλωστε συνηθίζεις

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όντως ας πα΄ρει την ΠΑΕ πρώτα κ βλέπουμε.
γιατί αν δεν την πα΄ρει τελικά αυτός ή οποιοσδηποτε άλλος θειος Μπομπ,τότε δεν θα είναι μακριά η μέρα που η ΠΑΕ ΑΕΚ ,θα βιώσει ότι βιώνει αυτή την στιγμή κ η Ερασιτεχνική.
Δεν ξέρω,γιατί είμαι μόνο 33 χρονών,τι έγινε παλαιότερα,αλλά νομίζω ότι αυτή την στιγμή η ΑΕΚ ,διάβει ΣΥΝΟΛΙΚΑ την χειρότερη περίοδο της Ιστορίας της.
Αν κάποιος παλαιότερος από μένα ξερει κατι παραπάνω,παρακαλώ ας με διορθώσει.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κοροιδια ειναι φιλε...20 χιλιαρικα 30 εκατομυριουχοι???απο 2 χιλιαρικα να εδινε ο καθενας ειχε λυθει το θεμα...
Υ.Γ.κατσε να μπει στην παε και βλεπουμε και για καε..
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ.Μην το σουτάρεις γρήγορα,όπως άλλωστε συνηθίζεις
δεν τα αλλαζω...θα ειναι ιεροσυλια..θα με καψει ο θεΩμας... :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ,Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ.
Ας το διάολο συγκινήθηκα βραδιάτικα...

άει σιχτίρ να ξημερώσει μια καλύτερη μερά για αυτή την δικέφαλη πουλάδα επιτέλους,που μου κόψανε την μπάλλα.

ΠΟΙΟΣ ΕΓΩ,ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΚΑΙ ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Κ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,και έχω να πάω από το ματς με τις γριές :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αμυντικό δίδυμο Γιάχιτς -Ενσαλίβα πιθανότατα αύριο!  :S

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Με δεδομενη την απουσια του μακου κοφτη θα βαλουνε εμενα???

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
νικη 3-0 η ΑΕΚαρα και παραιτηση βατραχου
οποιος ξερει το κινητο του γεωργαμλη να μας το δωσει να τον παιρνουμε τηλεφονο να μην μπορει να πιασει γραμη ο πολυνικης
εξαντληθηκαν τα εισητηρια στα επισημα, ειναι πολυ αυτοι που θελουν να καθοντε διπλα στον στανιση

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ο Νίκος Γεωργέας δίχως άλλο ήταν ο πιο «φτιαγμένος» για την οικονομική βοήθεια στο τμήμα μπάσκετ. Μάλιστα, μπροστά σε όλη την ομάδα είπε «Οποιος δεν θέλει να δώσει δεν πειράζει. Θα τα καλύψω εγώ για να φτάσουμε στο ποσό που θέλουμε». Εκεί οι Καφές - Αλεξόπουλος συμφώνησαν ότι οι τρεις τους θα καλύψουν το ποσό.

Μπράβο Νικόλα!Όλοι να βοηθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας!  :rockon:
δωσε αρ.λογαριασμου να τσονταρουμε σαν τα τσιμπουκια της βασιλισσας καμια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom