Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μιλώντας για site της ΑΕΚ, με ξενέρωσε ΠΟΛΥ το γεγονός  ότι για να παίξεις στο ΑΕΚ manager σου ζητάνε να πληρώσεις!!!!!! Δεν είναι τα 5-10 ευρώ αλλά το γαμώτο. Δεν ξέρω αν συμφωνείται μαζί μου.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μιλώντας για site της ΑΕΚ, με ξενέρωσε ΠΟΛΥ το γεγονός  ότι για να παίξεις στο ΑΕΚ manager σου ζητάνε να πληρώσεις!!!!!! Δεν είναι τα 5-10 ευρώ αλλά το γαμώτο. Δεν ξέρω αν συμφωνείται μαζί μου.

Δεν έχω ασχοληθεί,αλλά αν είναι έτσι συμφωνώ μαζί σου αδελφέ.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16

αλλες εποχες φιλε μου!!!
ο οπαδος του οσφπ για να εχει το δικαιωμα να παει γηπεδο πρεπει να γινει μελος(60ευρω το χρονο)!!!!
ολοι ειμαστε πελατες πια!!!
βεβαιος συμφωνω μαζι σου!!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν τρελένομαι κιόλας απλά είχα ασχοληθεί λίγο πέρυσι και είχα κωδικό και πάω να το συνεχίσω φέτος και μου ζητούσε λεφτά! Θα τους στείλω πάντως μια επιστολή ξεχέζοντας τους λίγο αν και δεν θα βγάλω κάτι. Είχα ακούσει παλαιότερα ότι ασχολείται πολύ με το site ο ίδιος ο Ντέμης και συχνά διαβάζει και απαντάει σε διάφορα σχόλια.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
''ΒΓΑΛΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ'',μπες σε αυτό το σημείο του aekfc.gr κ πεςτους το πρόβλημα σου.Θα σου απαντήσουν - μπορεί κ σήμερα. ;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Το έχω κάνει από κει για άλλες 2 περιπτώσεις παλαιότερα και πήρα άμεση απάντηση. Επισυνάπτω και τον πρώτο όρο για να παίξεις:

"A. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό AEKmanager.gr 2006-07 έχουν όλοι οι επισκέπτες του , με την προϋπόθεση ότι έχουν εγγραφεί χρησιμοποιώντας αληθινά στοιχεία και έχουν αποκτήσει την ετήσια συνδρομή, καταβάλλοντας το αντίτιμο των ?5 (5 Euros). Στα δώρα του διαγωνισμού δεν έχουν δικαίωμα οι εργαζόμενοι στις εταιρίες ΠΑΕ ΑΕΚ και RED COM.ANTS Ε.Π.Ε. και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού."

Έχουν ανάγκη 5 ευρώ από αυτόν που αγαπάει την ομάδα με 17 χορηγούς από πίσω?????? Τεσπά............

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι ρε.Παίχτε manager στο aekfc.gr μπας κ πάρουμε κανέναν παίχτη.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ

Του Γιώργου Γεωργίου

Θα παίρνουν το πρωτάθλημα μέχρι τα 50

Εγώ, ένα ξέρω να πω. Γερόντια, ξεγερόντια, όμως, όταν παίζουν αυτοί, ο Ολυμπιακός βρίσκει πάντα τον τρόπο στο ελληνικό πρωτάθλημα να κερδίζει τα ματς. Αντίθετα, όταν τα γερόντια μένουν στην απ? έξω και παίζουν μόνο οι νέοι σε ηλικία παίκτες, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίσει ούτε τον Ηλυσιακό και παθαίνει χοντρές πλάκες, όπως αυτή που έπαθε την περασμένη Τετάρτη στα Γιάννενα. Αυτή είναι η πραγματικότητα, γι' αυτό και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι όσο οι άλλες ομάδες εξακολουθούν να φέρνουν και να παίζουν με τα σαπάκια που έχουν τώρα, ή τότε, ο Ριβάλντο, ο Τζόρτζεβιτς, ο Ανατολάκης, ο Νικοπολίδης και οι υπόλοιποι συνταξιούχοι του Ολυμπιακού, θα παίρνουν το πρωτάθλημα ακόμα και στα 50 τους.
«Φέρτε 10 Τοροσίδηδες», ήταν το σλόγκαν που έριξαν τις περασμένες μέρες οι φίλα προσκείμενες προς τον Ολυμπιακό εφημερίδες και πολύς κόσμος τσίμπησε και αποδέχθηκε αυτό το σλόγκαν. Αν τσιμπήσει και το αποδεχθεί κι ο Κόκκαλης, αλίμονο στον Ολυμπιακό. Τσοράφ την τύχη του, τσοράφ το ριζικό του. θα γίνει κι αυτός σαν τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, σαν όλους τους υπόλοιπους. Όπως το ?χω ξαναγράψει, θα παίζει με την Κέρκυρα και την Καλαμαριά και δεν θα ξέρεις ποιος θα νικήσει. Σ' αυτή την παγίδα προσπαθούν ο Τζίγγερ, ο Ντέμης και οι άλλοι να ρίξουν τον Κόκκαλη. Πάρε και συ Τοροσίδηδες, Τζιόληδες, Κυριακίδηδες και Μελισσίδηδες που παίρνουμε και μεις, για να γίνεις και συ ίδιος με μας. Μόνο έτσι θα σε εκμηδενίσουμε και θα μπορούμε να πάρουμε τα πρωταθλήματα, που έχεις μονοπωλήσει εδώ και τόσα χρόνια.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Με αυτό το μήνυμα το ''ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ'' ξεπέρασε σε post το ''city tours in Greece'' κ έγινε το πιο πολυγραμμένο θρεντ σε post του bourdela.com

ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ:η γνήσια ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΦΩΝΗ του μπουρδελιάρη ΑΕΚΤΖΗ.

ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ:1875 post,πάνω απο 20.500 φορές αναγνώστηκε κ πάνω από 70 μέλη έγραψαν σε αυτό.

ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ:Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ,ΑΕΚΤΖΗ.

think YELLOW

+10000000000000

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για τους ενδιαφερόμενους:

H ΑΕΚ  παρέλαβε 2140 εισιτήρια για τον αγώνα του Κυπέλλου UEFA με την Paris Saint Germain, στις 22 Φεβρουαρίου, στο Παρίσι. Η διαδικασία κράτησης των εισιτηρίων θα έχει ως εξής:

Προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας τις τρεις τελευταίες σεζόν, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση του εισιτηρίου από αύριο 23/01 ως και τις 02/02. Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας για μία ή δύο εκ των αγωνιστικών περιόδων της τελευταίας τριετίας θα μπορούν να κάνουν κράτηση  από τις 29/01 μέχρι τις 02/02. 

Σε περίπτωση που τα  εισιτήρια δεν έχουν εξαντληθεί (μέχρι τις 02/02), θα διατεθούν από τις 05/02 στους φίλους της ΑΕΚ που δεν είναι κάτοχοι διαρκείας.

Για την κράτηση του εισιτηρίου οι φίλαθλοι ? τηρώντας την παραπάνω σειρά προτεραιότητας ? μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 210 ? 6837240, 210 ? 8056740 και 210 ? 8056742  (09.30 ? 18.00) και να δηλώνουν:

1)      Ονοματεπώνυμο

2)      Τηλέφωνο επικοινωνίας

3)      Αριθμό εισιτηρίου διαρκείας

4)      Αριθμό δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου

Όσοι έχουν κάνει κράτηση θα παραλάβουν τα εισιτήρια τους από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου έως τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου  (10.00 ? 18.00) από το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων στο Ολυμπιακό Στάδιο (κάτω από τη θύρα των επισήμων).

Για την παραλαβή των εισιτηρίων οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

1)      Το αεροπορικό ή ακτοπλοϊκό εισιτήριο (ή εκτύπωση της κράτησης τους για e-ticket)

2)      Το εισιτήριο διαρκείας τους

3)      Την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο

4)      Το αντίτιμο του εισιτήριου (24 ευρω)

Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δικαιούται ένα εισιτήριο.

Εάν κάποιος φίλαθλος δεν μπορεί να έρθει ο ίδιος να παραλάβει το εισιτήριο του, θα πρέπει να δώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε εκείνον που θα το παραλάβει αντί αυτού.

Οι φίλοι της ΑΕΚ από την ομογένεια και την επαρχία θα μπορούν να κάνουν κρατήσεις εισιτηρίων συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση που θα βρουν στο και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, στο link «Εισιτήρια» και θα στείλουν μέσω fax στο 0030 210 6832904.

Οι αιτήσεις για να θεωρηθούν έγκυρες θα πρέπει να συμπληρωθούν πλήρως και οι φίλαθλοι θα λάβουν από το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας την επιβεβαίωση της κράτησης (μέσω fax, e-mail ή με τηλεφωνική επικοινωνία).

Οι φίλοι της ΑΕΚ που δεν έχουν πρόσβαση στο internet, μπορούν να ζητήσουν καλώντας στο 210  6121371 (09.00-17.00) να τους σταλεί με fax η αίτηση.

H παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνει από ξενοδοχείο στο Παρίσι, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου (11.00-18.00) και την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου (10.00-16.00). Απαραίτητη για την παραλαβή των εισιτηρίων είναι η επίδειξη του διαβατηρίου που έχει δηλωθεί κατά την κράτηση του εισιτηρίου και η παρουσία του κατόχου.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει σαφές ότι κανένα ταξιδιωτικό γραφείο δεν έχει εξασφαλίσει εισιτήρια του αγώνα από την ΠΑΕ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό μεσημέρι στα αδέρφια μου.Χάσαμε ρε τώρα τελευταία τον αγαπημένο εχθρό μούτσο.Μούτσε-μούτσε είσαι εδώ; :huh:

Μα που χάθηκε ο μούτσος;δεν πιστεύω να ήταν ανάμεσα σε αυτούς που μπαγλάρωσε η αστυνομία στην Γλυφάδα;

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Καλό μεσημέρι στα αδέρφια μου.Χάσαμε ρε τώρα τελευταία τον αγαπημένο εχθρό μούτσο.Μούτσε-μούτσε είσαι εδώ; :huh:

Μα που χάθηκε ο μούτσος;δεν πιστεύω να ήταν ανάμεσα σε αυτούς που μπαγλάρωσε η αστυνομία στην Γλυφάδα;
Ψιτ, Dark μη μου ξεφευγεις!!!! Στα αλλα οπαδικα ελα παιδακι μου!!![  :uglystupid:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την ΑΕΚ να επικρατήσει του Ολυμπιακού στο επικείμενο ντέρμπι των δύο ομάδων (4/2), εμφανίστηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό της Ενωσης, AEK Empire. Ο ιταλός αμυντικός εξέφρασε ακόμα την ξεκάθαρη προτίμησή του στον Δικέφαλο σε σχέση με μια μικρομεσαία ομάδα της πατρίδας του.

Σύνθημα νίκης κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έριξε από την πλευρά του ο Μάρτιν Παουτάσο.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Μπρούνο Τσιρίλο στο νέο τεύχος του AEK Empire:

Από πού πηγάζει το πάθος που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο: «Αυτό είναι κάτι που μέχρι σήμερα δεν κατάφερα και πιστεύω ότι ποτέ δεν πρόκειται να καταφέρω να εξηγήσω. Ισως ένας από τους λόγους είναι ότι δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά 6 μέρες για το παιχνίδι της Κυριακής. Βέβαια, οφείλεται και στη μεγάλη αγάπη που έχω γι` αυτό που κάνω. Ο,τι βγάζω στο γήπεδο, επίσης, είναι μια ...πληρωμή στους ανθρώπους που με αγαπάνε. Αυτή η αγάπη που εισπράττω με κάνει να βγάζω αυτό το πάθος μέσα στο γήπεδο».

Για τα πράγματα που τον ενοχλούν μέσα στο γήπεδο: «Το στοιχείο που με ενοχλεί είναι όταν κάποιος προσπαθεί με πονηριά να κερδίσει ένα παιχνίδι και όχι με την αξία του. Ενα μεγάλο παράδειγμα είναι το παιχνίδι με το Αιγάλεω που αποβλήθηκα για ένα πέναλτι που δεν έγινε ποτέ. Εχω ήδη πει και θα το ξαναπώ ότι ευχαριστώ πολύ την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που εξετάζοντας το βίντεο αποφάσισε να μην με τιμωρήσει».

Για τις καλύτερες στιγμές τις καριέρας του: «Οι πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν στην ηλικία των 21 ετών πήγα στην Ιντερ και με την Εθνική Νέων της Ιταλίας κέρδισα το Πανευρωπαϊκό. Αυτή την περίοδο την θεωρώ ίδιας αξίας με αυτή που διανύω τώρα στην ΑΕΚ, διότι πραγματοποίησα το όνειρό μου που ήταν να παίξω στο Champions League και ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα που ήταν το γκολ, το οποίο σημείωσα».

Για το αν προτιμάει να παίζει στην ΑΕΚ ή στην Ιταλία: «Και βέβαια προτιμώ να παίζω σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ όπου υπάρχει το Champions League και διεκδικώ το πρωτάθλημα από το να αγωνίζομαι σε ομάδα μεσαίας δυναμικότητας στην Ιταλία όπου κάθε χρόνο παλεύεις για να αποφύγεις τον υποβιβασμό».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Φεβρουαρίου και κατά πόσο τον αγχώνει αυτό: «Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Και τους προηγούμενους μήνες που η ομάδα χρειάστηκε να δείξει χαρακτήρα, το έκανε. Σίγουρα είναι ένας μήνας όπου μέσα από 3-4 παιχνίδια θα φανούν κάποιες αλήθειες και θα καταλάβουμε και εμείς που πάμε. Οχι, δεν με αγχώνει. Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα...».

Για το ποιο είναι το πιο κρίσιμο ματς και αν τον πεισμώνει το αρνητικό σερί της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό: «Με τον Ολυμπιακό είναι το πιο σημαντικό και με τον Παναθηναϊκό θα είναι μια συνέχεια, διότι αν πάει καλά το πρώτο ματς θα χρειαζόμαστε και το δεύτερο. Εννοείται ότι μας πεισμώνει. Εχω παίξει 3-4 φορές με τον Ολυμπιακό, οπότε φαντάζεσαι τι έχω μέσα μου...».

BRUNO - BRUNO - BRUNO - BRUNO

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε  dark, μας  έχεις  σκίσει,  μπαίνουμε  στο  site  να  γιαβάσουμε  για  κανά  cg  και  καταλήγουμε  στη  ΧΑΝΟΥΜΑ!!! Μακάρι  αυτά  που  έχει μέσα  του  ο  Bruno  να  "βγουν"  στο προσεχές  ντέρμπι.
Έχεις  σκεφτεί  ποτέ  να  κάνεις  ένα  γκάλοπ  με  την  καλύτερη  εμφάνιση  της  Ένωσης  στην  Ευρώπη; Είναι  πολλές  οι  στιγμές  και  μεγάλες. Για  να  θυμηθούμε  λίγο (αν  και  μερικά  ματς  δεν  τα  προλάβαμε, φτάνει  όμως  ακόμα  και  σήμερα  ο  απόηχός  τους).

Πάμε:

1968-69:  Ακαντέμισκ  Δανίας-ΑΕΚ  0-2  πρόκριση  στους  8  του  τότε    κυπέλλου  πρωταθλητριών,  πρώτη  φορά  για  Ελληνική  ομάδα

1976-77:  ΑΕΚ - ΚΠΡ  3-0 , ΑΕΚ  -  Ερυθρός  Αστέρας  2-0  ,  πρόκριση  στους  "4"  του  ΟΥΕΦΑ

1977-78:  Κύπελλο  Πρωταθλητριών,  ΑΕΚ - Πόρτο  6-1 (!!!),  σε  ρεβάνς  του  1-4  της  Πορτογαλίας

1985-86:  ΑΕΚ  - Ρεάλ  1- 0  η  πρώτη  Ελληνική  ομάδα  που  νίκησε  τη  Ρεάλ

1989-90: ΑΕΚ -  Ντιναμό  Δρέσδης  5-3,  ΑΕκ - Μαρσέιγ 1-1 , 0-2 (είχε ακυρωθεί  και  γκολ  του  ... Πατίκα)

1991:  ΑΕΚ -Τορίνο  2-2 (τρομερό  γκολ  Μπατίστα,  φανταστική  ατμόσφαιρα)

1993:  ΑΕΚ- Αϊντχόβεν 1- 0 

2000-2001:  Λεβερκούζεν - ΑΕΚ  4-4  (την  προηγούμενη  αγωνιστική  είχαμε  χάσει  3-1  από  την  Καλαμάτα, είχαμε  χάλια  πρωτάθλημα,  και  ο  Κίρστεν  έλεγε  πως  θα  χάναμε 10-0 !!!)

ΑΕΚ-Λεβερκούζεν 2-0  χαλαρά (τρομερή  ατμόσφαιρα,  Dark  τα  θυμάσαι;) ( το  Νάβας  τον  θυμάστε;)

2002-2003  ΑΕΚ-Ρεάλ  3-3 (ίσως  η  καλύτερη  ατμόσφαιρα,  στο  3-1  ας  πέθαινα  εκείνη  τη  στιγμή!!!)

2  4σσάρες  στη  Μακάμπι  (όχι  κανένα  κατόρθωμα  αλλά  παίξαμε  καλή μπάλλα)

Κάποιο  από  τα  φετινά  ματς....
Συγγνώμη  αν  πλατειάζω,  αλλά  να  θυμηθούμε  και  λίγο  την  ιστορία...

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
2002-2003  ΑΕΚ-Ρεάλ  3-3 (ίσως  η  καλύτερη  ατμόσφαιρα,  στο  3-1  ας  πέθαινα  εκείνη  τη  στιγμή!!!)

θα διάλεγα χαλαρά αυτό τον αγώνα μιας και ήμουν μέσα και είχε φοβερή ατμόσφαιρα-την αεκ προ 1991 έτσι κι αλλιώς δεν τη θυμάμαι λόγω ηλικίας..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ξέχασες τις 2πλές αναμετρήσεις με την Ρέιντζερς στα προκριματικά της 1ης φοράς του c.l.Θυμάσαι το 2-0 στην Φιλαδέλφεια με τις γκολάρες του Μητσάρα του Σαραβάκου(κ ας είναι τρελό βαζέλι-αυτούς που μας τίμησαν δεν τους ξεχνάμε).Στο 0-1 με το γκολ του Σαβέφσκι στην Γλασκώβη είμαι διακοπές στο Λεωνίδιο.Είμαι 18 χρονών τότε,με το που βάζει το γκολ ο ΜΕΓΑΣ ΤΟΝΙ,βγαίνω στην κεντρική πλατεία του Λεωνιδίου από την καφετέρια που το έβλεπα κ αρχίζω να ουρλιάζω με κραυγές κ αναφιλητά κ να κλαίω!!!!!!Όλοι νόμιζαν ότι ήμουν επιληπτικός.Μάλιστα ήρθε ένας παππούς κ με ρώτησε αν είμαι καλά.Τι να του πω ότι ήμουν;θα πω ψέματα.ʼσε μεγάλες συγκινήσεις.Στο περιγράφω κ μουσηκώνεται ακόμα η τρίχα.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ.

Υ.Γ.:Πάντα πίστευα ότι αν δεν είσαι ΑΕΚΤΖΗΣ κάποια πράγματα ,δεν μπορείς να τα καταλάβεις κ να τα νιώσεις όπως ένας χανούμης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom