DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Θα εισηγηθώ στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. να βάλει το bourdela.com στα links της μέσα στο ]
Θα εισηγηθώ στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. να βάλει το bourdela.com στα links της μέσα στο ]
Μιλώντας για site της ΑΕΚ, με ξενέρωσε ΠΟΛΥ το γεγονός ότι για να παίξεις στο ΑΕΚ manager σου ζητάνε να πληρώσεις!!!!!! Δεν είναι τα 5-10 ευρώ αλλά το γαμώτο. Δεν ξέρω αν συμφωνείται μαζί μου.
Μιλώντας για site της ΑΕΚ, με ξενέρωσε ΠΟΛΥ το γεγονός ότι για να παίξεις στο ΑΕΚ manager σου ζητάνε να πληρώσεις!!!!!! Δεν είναι τα 5-10 ευρώ αλλά το γαμώτο. Δεν ξέρω αν συμφωνείται μαζί μου.
''ΒΓΑΛΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ'',μπες σε αυτό το σημείο του aekfc.gr κ πεςτους το πρόβλημα σου.Θα σου απαντήσουν - μπορεί κ σήμερα. ;)
Με αυτό το μήνυμα το ''ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ'' ξεπέρασε σε post το ''city tours in Greece'' κ έγινε το πιο πολυγραμμένο θρεντ σε post του bourdela.com
ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ:η γνήσια ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΦΩΝΗ του μπουρδελιάρη ΑΕΚΤΖΗ.
ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ:1875 post,πάνω απο 20.500 φορές αναγνώστηκε κ πάνω από 70 μέλη έγραψαν σε αυτό.
ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ:Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ,ΑΕΚΤΖΗ.
think YELLOW
Ψιτ, Dark μη μου ξεφευγεις!!!! Στα αλλα οπαδικα ελα παιδακι μου!!![Καλό μεσημέρι στα αδέρφια μου.Χάσαμε ρε τώρα τελευταία τον αγαπημένο εχθρό μούτσο.Μούτσε-μούτσε είσαι εδώ;
Μα που χάθηκε ο μούτσος;δεν πιστεύω να ήταν ανάμεσα σε αυτούς που μπαγλάρωσε η αστυνομία στην Γλυφάδα;
2002-2003 ΑΕΚ-Ρεάλ 3-3 (ίσως η καλύτερη ατμόσφαιρα, στο 3-1 ας πέθαινα εκείνη τη στιγμή!!!)