Δεν πουλάει τελικά τον Μονταΐνι η Μπόκα. Αν και η Αργεντίνικη ομάδα ήταν ανοιχτή στο να τον δώσει δανεικό για έξι μήνες με οψιόν αγοράς τώρα τα πράγματα αλλάζουν και μετά το Δ.Σ. της ομάδας αποφασίστηκε πως απλά θα δοθεί κάπου δανεικός μέχρι το καλοκαίρι ώστε να πάρει συμμετοχές και μετά θα επιστρέψει στο Μπουένος ʼιρες. Κάτι που σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο για την ΑΕΚ που δεν αποκλείεται με αυτά τα δεδομένα να σταματήσει να ασχολείται.
Ο πατέρας του παίκτη πάντως, Εδουάρδο Μονταςινι τόνισε με δηλώσεις του στον ελληνικό Τύπο: «Μίλησα χθες με τον μάνατζερ και μου είπε πως η Μπόκα δεν πουλάει τον παίκτη δεν τον πουλάει αλλά απλά τον παραχωρεί δανεικό για έξι μήνες. Θα μιλήσω με τον Μάρκος. Δεν ξέρω τι σκέφτονται στην Μπόκα. Ο ίδιος θέλει να παίξει ή στην Έμελεκ ή στην ΑΕΚ».
Εντείνονται οι φήμες για Καφέ
Ο Παντελής Καφές έχει προταθεί στην ΑΕΚ εδώ και καιρό και επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει την καριέρα του είτε εκεί είτε στον ΠΑΟΚ. Οι φήμες περί απόκτησης του παίκτη από την Ένωση εντείνονται συνεχώς τις τελευταίες μέρες ωστόσο μέχρι στιγμής επίσημη πρόταση δεν υπάρχει.
Ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ ξέρει για την υπόθεση του Έλληνα μέσου και θα τον παρακολουθήσει μέσω DVD για να διαπιστώσει αν όντως κάνει για την ΑΕΚ. Αν ο Ισπανός ανάψει το πράσινο φως τότε είναι στο χέρι της ΑΕΚ να τον πάρει.
Τσιρίλο θέλει ο Σάντος
Το όνομα του Μπρούνο Τσιρίλο είχε ακουστεί για την Μπενφίκα και το περασμένο καλοκαίρι. Τώρα η ομάδα του Φερνάντο Σάντος φέρεται να επανέρχεται στην διεκδίκησή του σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Οι «αετοί της Λισσαβόνας» μόλις πούλησαν τον Ρικάρντο Ρόσα στην Τότεναμ και στο πρόσωπο του Ιταλού κεντρικού αμυντικού της Ένωσης βλέπουν τον κατάλληλο αντικαταστάτη του όπως αναφέρει η «O Jogo?.
Ο ίδιος ο Τσιρίλο πάντως με δηλώσεις του στην ίδια εφημερίδα οι οποίες θα δημοσιευθούν την Πέμπτη (25/1) τονίζει: «Δεν γνωρίζω τίποτα επίσημο. Υπάρχουν απλά κάποιες φήμες για εμένα. Η Μπενφίκα θα με κάλυπτε σαν ομάδα, τρέφω και μεγάλη εκτίμηση προς τον κύριο Σάντος αλλά αυτή την στιγμή είμαι προσηλωμένος στους στόχους μου με την ΑΕΚ».
Η ίδια εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις και του Ίλια Ίβιτς: «Δεν ξέρω τίποτα για τον Τσιρίλο και δεν μας έχει έρθει κανένα φαξ από την Μπενφίκα. Δεν μπορώ να μιλήσω για τιμές γιατί αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καν πρόταση».
το σημερινο ρεπορταζ της ΑΕΚ πο το