Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν  την  ξάχασα  Dark,  απλά  θεώρησα  ότι  οι  υπόλοιποι  αγώνες  ήταν  πιο  πωρωτικοί. Στη  ρεβάνς  ήμουν  κι  εγώ  σε  νησί  και  χοροπηδούσα  μόνος  μου!!!
Συμφω νώ  ότι  τα  καλύτερα  δεν  έχουν  έρθει  ακόμη,  και  συμφωνώ  και  με  το  υστερόγραφο.
makrykavlis,  έχεις  δίκιο  γι' αυτόν  τον  αγώνα,  απλά  κοίτα  τα  αποτελέσματα  και  στους  υπόλοιπους  για  να  καταλάβεις  καλύτερα  ποιά  ομάδα αγαπάς!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ρεάλ-ΑΕΚ 2-2 μέσα στο Μπερναμπέου.Μέσα κι εγώ ,έχω πεισει τη γυναίκα μου να πάμε γαμήλιο ταξίδι στην Ισπανία (ταυρομαχίες κλπ) και την πάω στο γήπεδο.Φανατική γαυρούλα αυτή,ΑΛΛΑ όταν ισοφάρισε ο Σεντένο,φωνάζαμε όλοι αγκαλιασμένοι και μαζί κι αυτή "ΕΜΠΡΟΟΟΣ ΑΗΤΕΕΕ ΔΙΚΕΕΕΦΑΛΕΕΕ".Ανατριχίλα μέσα στη Μαδρίτη...΄
ʼλλο πυο θυμάμαι Ιντερ-ΑΕΚ 2-0 1985 μέσα στο Μεάτσα κι εγώ,έχω φύγει με πούλμαν της ORIGINAL από το Λουτράκι και φτάσαμε οδικώς χωρίς στάση μέσω Γιουγκοσλαβίας μετά από 4 (!!!) μέρες.Αυπνοι,βρώμικοι και κατευθείαν στο γήπεδο για την αρρώστια.Και μετά άλλες 4 ημέρες για την επιστροφή.Αξέχαστα χρόνια...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αξέχαστο  και  το  2-2,  που  στο  τέλος  έκαναν  και  καθυστερήσεις  για  να  γλιτώσουν  μεγαλύτερο  χουνέρι (!!!), και  το  ματς  του  Μιλάνου  με  την  Ίντερ  του Πασαρέλλα!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αξέχαστο  και  το  2-2,  που  στο  τέλος  έκαναν  και  καθυστερήσεις  για  να  γλιτώσουν  μεγαλύτερο  χουνέρι (!!!), και  το  ματς  του  Μιλάνου  με  την  Ίντερ  του Πασαρέλλα!!!
Και του Μπετεγκα και του τερματοφύλακα του Ζένγκα!!Και όλο το ρόστερ της εποχής...
PRESIDENTE: Ernesto Pellegrini
ALLENATORE: Ilario Castagner - dal 24.11.1985 Mario Corso

LORIERI Fabrizio - Massa (MS) 11.02.1964 - Portiere
ZENGA Walter - Milano (MI) 28.04.1960 - Portiere
BARESI Giuseppe - Travagliato (BS) 07.02.1958 - Difensore
BERGOMI Giuseppe - Milano (MI) 22.12.1963 - Difensore
BERNAZZANI Daniele - Piacenza (PC) 28.01.1963 - Difensore
COLLOVATI Fulvio - Teor (UD) 09.05.1957 - Difensore
FERRI Riccardo - Crema (CR) 20.08.1963 - Difensore
MANDORLINI Andrea - Ravenna (RA) 17.07.1960 - Difensore
MARANGON Luciano - Quinto (TV) 21.10.1956 - Difensore
MONTI Marco - Milano (MI) 26.07.1967 - Difensore
POZZONI Cristiano - Vimercate (MI) 09.10.1967 - Difensore
BRADY Liam - Dublino (IRL) 13.02.1956 - Centrocampista
CUCCHI Enrico - Savona (SV) 02.08.1965 - Centrocampista
MARINI Giampiero - Lodi (MI) 25.02.1951 - Centrocampista
MINAUDO Giuseppe - Mazara del Vallo (TP) 22.03.1967 - Centrocampista
NUNZIATA Carmine - S. Gennaro Vesuviano (NA) 22.07.1967 - Centroc.
RIVOLTA Alberto - Lissone (MI) 04.11.1967 - Centrocampista
TARDELLI Marco - Capanne di Careggine (LU) 24.09.1954 - Centrocamp.
ALTOBELLI Alessandro - Sonnino (LT) 28.11.1955 - Attaccante
CIOCCI Massimo - Corridonia (MC) 25.02.1968 - Attaccante
FANNA Pietro - Moimacco (UD) 23.06.1958 - Attaccante
MANDELLI Paolo - Milano (MI) 04.12.1967 - Attaccante
PELLEGRINI Massimo - Frascati (ROMA) 02.01.1966 - Attaccante
RUMMENIGGE Karl Heinz - Lippstadt (GER) 25.09.1955 - Attaccante
SELVAGGI Franco - Pomarico (MT) 15.05.1953 - Attaccante

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τί  θυμίζεις  τώρα; ʼλλη  φάση  οι  τότε  αγώνες !!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους.Πολύ ωραίες οι ιστορίες του KALI στο Μπερναμπέου.'Ακουσα καλά;O Σάντος λέει ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Τσιρίλο το καλοκαίρι(ο οποίος μένει ελεύθερος) :knuppel: :cussing: :knuppel: :cussing: :humpleg:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.130
Πόντοι
12.056
Bλακεια να δωσουμε τον Bruno το παληκαρι τρεχει για την ομαδα...
να παρει παιχτακια απο τον βαζελο αν θελει  :dancing: :2funny:

Sprout

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κατι @@ θα παρει ο Σαντος!!
Ο Μπρουνο δεν φευγει απο την Ελλαδα.-

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα!!
θελει τσιριλο ο σαντος? α ρε dark στα ελεγα στο γηπεδο......
δεν τον παω με τιποτα  τον γκαντεμη τον σαντος!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν πουλάει τελικά τον Μονταΐνι η Μπόκα. Αν και η Αργεντίνικη ομάδα ήταν ανοιχτή στο να τον δώσει δανεικό για έξι μήνες με οψιόν αγοράς τώρα τα πράγματα αλλάζουν και μετά το Δ.Σ. της ομάδας αποφασίστηκε πως απλά θα δοθεί κάπου δανεικός μέχρι το καλοκαίρι ώστε να πάρει συμμετοχές και μετά θα επιστρέψει στο Μπουένος ʼιρες. Κάτι που σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο για την ΑΕΚ που δεν αποκλείεται με αυτά τα δεδομένα να σταματήσει να ασχολείται.

Ο πατέρας του παίκτη πάντως, Εδουάρδο Μονταςινι τόνισε με δηλώσεις του στον ελληνικό Τύπο: «Μίλησα χθες με τον μάνατζερ και μου είπε πως η Μπόκα δεν πουλάει τον παίκτη δεν τον πουλάει αλλά απλά τον παραχωρεί δανεικό για έξι μήνες. Θα μιλήσω με τον Μάρκος. Δεν ξέρω τι σκέφτονται στην Μπόκα. Ο ίδιος θέλει να παίξει ή στην Έμελεκ ή στην ΑΕΚ».

Εντείνονται οι φήμες για Καφέ

Ο Παντελής Καφές έχει προταθεί στην ΑΕΚ εδώ και καιρό και επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει την καριέρα του είτε εκεί είτε στον ΠΑΟΚ. Οι φήμες περί απόκτησης του παίκτη από την Ένωση εντείνονται συνεχώς τις τελευταίες μέρες ωστόσο μέχρι στιγμής επίσημη πρόταση δεν υπάρχει.

Ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ ξέρει για την υπόθεση του Έλληνα μέσου και θα τον παρακολουθήσει μέσω DVD για να διαπιστώσει αν όντως κάνει για την ΑΕΚ. Αν ο Ισπανός ανάψει το πράσινο φως τότε είναι στο χέρι της ΑΕΚ να τον πάρει.

Τσιρίλο θέλει ο Σάντος

Το όνομα του Μπρούνο Τσιρίλο είχε ακουστεί για την Μπενφίκα και το περασμένο καλοκαίρι. Τώρα η ομάδα του Φερνάντο Σάντος φέρεται να επανέρχεται στην διεκδίκησή του σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Οι «αετοί της Λισσαβόνας» μόλις πούλησαν τον Ρικάρντο Ρόσα στην Τότεναμ και στο πρόσωπο του Ιταλού κεντρικού αμυντικού της Ένωσης βλέπουν τον κατάλληλο αντικαταστάτη του όπως αναφέρει η «O Jogo?.

Ο ίδιος ο Τσιρίλο πάντως με δηλώσεις του στην ίδια εφημερίδα οι οποίες θα δημοσιευθούν την Πέμπτη (25/1) τονίζει: «Δεν γνωρίζω τίποτα επίσημο. Υπάρχουν απλά κάποιες φήμες για εμένα. Η Μπενφίκα θα με κάλυπτε σαν ομάδα, τρέφω και μεγάλη εκτίμηση προς τον κύριο Σάντος αλλά αυτή την στιγμή είμαι προσηλωμένος στους στόχους μου με την ΑΕΚ».

Η ίδια εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις και του Ίλια Ίβιτς: «Δεν ξέρω τίποτα για τον Τσιρίλο και δεν μας έχει έρθει κανένα φαξ από την Μπενφίκα. Δεν μπορώ να μιλήσω για τιμές γιατί αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καν πρόταση».

το σημερινο ρεπορταζ της ΑΕΚ πο το

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γιατί τον Λύμπε δεν τον λυμπίζονταν.Α ρε έτσι κ τύχει κ πέσουμε με την Μπενφίκα στον επόμενο γύρο του ΟΥΕΦΑ.Αρκεί να περάσουν αυτοί κ εμείς κ τότε....... :grin: :grin: :grin:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε φιλε dark την ηττοπαθεια του σαντος ποτε δεν την γουσταρα!!!!πολυ looser ρε μαγκα!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το καλοκαίρι στο φιλικο Α.Ε.Κ.-Μπενφίκα 3-0,έχω πάει με ένα φιλαράκι μου που έχουμε από πέρσι μαζι διαρκείας.Μετά το 3-0 μου λέει ο φίλος μου:Πήγε ο Σάντος στην Μπενφίκα κ τους έκανε τζιτζί. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ο ρουμανος που ειχαμε παλια μου αρεσε ο ντουμι!!!
αλλα ηρθε σε λαθος εποχη....

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Μούτσεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....................
Καλημερα!!!!!
Εδω ειμαι αγαπημενοι μου "εχθροι".
Εχει πεσει δουλεια τις τελευταιες μερες και δεν εχω πολυ χρονο. Παρολα αυτα ριχνω στα κλεφτα και καμια ματια στο φορουμ!!!

Επισκέπτης
Από πότε έγινε looser  ένα προπονητής που την πρώτη φορά ισοβάθμισε με τον ΟΣΦΠ,στην επιστροφή του,έχασε το πρωτάθλημα από τη διαιτησία του Βασάρα,μετά σε έβγαλε ch.league...Στην τελική ανάλυση,όταν δεν ήξεραν τι ξημερώνει στην ΑΕΚ ήρθε και ανέλαβε την ομάδα.Με παίχτες χαμηλού προϋπολογισμού.Τώρα αν χάσει το πρωτάθλημα ο Φερερ να δούμε τι θα λέτε.Εγώ τον πάω τον santos.Όχι ότι ο Ferer είναι άσχετος,αλλά διώξαν τον Πορτογάλλο χωρίς να τον έχουν αφήσει να ολοκληρώσει το έργο του.Και μην ξεχνάμε ότι η διοίκηση ήταν αυτή που έλεγε "Δεν πάμε για πρωτάθλημα"...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Σάντος ήταν ο καταλληλότερος προπονητής για την περίοδο που τον χρειαζόταν η ΑΕΚ,εννοώ μετά το άρθρο 44 που δεν είχε παίκτες.Μην ξεχνάς ότι η ΑΕΚ διεκδικούσε το πρωτάθλημα σε συνδυασμό τις απίστευτες γκέλες των άλλων 2.Λοιπόν ο Σάντος ''ταίριαζε'' γι αυτά τα 2 χρόνια της οικονομικής εξυγίανσης(χαμηλό μπάτζετ,μέτριοι παίκτες κ.τ.λ.).Για πρωταθλητισμό όμως θέλεις κάτι άλλο.Ο Σάντος,η φιλοσοφία του είναι στα κρίσιμα ματς είναι - μαζική άμυνα με 1 επιθετικό μπροστά κ σε καμμιά αντεπίθεση ότι κάτσει.Έτσι τίτλο δεν παίρνεις.Γι αυτό ήρθε ο Φερέρ,για το κάτι παραπάνω.Τώρα αν δεν είναι φέτος το κάτι παραπάνω,δεν έγινε κ τίποτα.Κ ο κόσμος δεν φτιάχτηκε σε 1 ημέρα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Από πότε έγινε looser  ένα προπονητής που την πρώτη φορά ισοβάθμισε με τον ΟΣΦΠ,στην επιστροφή του,έχασε το πρωτάθλημα από τη διαιτησία του Βασάρα,μετά σε έβγαλε ch.league...Στην τελική ανάλυση,όταν δεν ήξεραν τι ξημερώνει στην ΑΕΚ ήρθε και ανέλαβε την ομάδα.Με παίχτες χαμηλού προϋπολογισμού.Τώρα αν χάσει το πρωτάθλημα ο Φερερ να δούμε τι θα λέτε.Εγώ τον πάω τον santos.Όχι ότι ο Ferer είναι άσχετος,αλλά διώξαν τον Πορτογάλλο χωρίς να τον έχουν αφήσει να ολοκληρώσει το έργο του.Και μην ξεχνάμε ότι η διοίκηση ήταν αυτή που έλεγε "Δεν πάμε για πρωτάθλημα"...

ρε μαγκα εχεις δει την ΑΕΚ  επι εποχη σαντος?
ειμαστε 5  ποντους μπροστα παιζουμε νεα φιαλδελφεια εχει κανει ο τζολε πουτανα τον γεωργεα ενα γηπεδο φωναζει αλαξε τον αυτος εκει...2-3 γεια σας!!
παει στον ηρακλη (διαλυμενος ο ηρα)3-2 γεια σας!! παιζει με παοκ 3-2 γεια σας!!!απο 5 μπροστα 3 πισω!!!
φευγει απο ΑΕΚ  παει σπορτινγκ την εχει πρωτη με 4 βαθμους νομιζω 10 αγωνιστικες πριν τελειωσει το πρωταθλημα η μπεμφικα ειναι πισω 8 και τελειωνει τριτος!!!!
ξαναερχετε στην ΑΕΚ ναι την εβγαλε δευτερη αλλα ο παο εδω και δεκα χρονια ειναι ανυπαρκτος(sorry μουτσε)!!!
πηγε στον παο 1 αγωνιστικη 4 στην τουμπα!!ηττα απο προ στη λεωφορο με το ζορι προκριση στο ουεφα με λιτεξ και τον πουλο!!!!
στην πορτο τωρα:την χρονια που περασε ο οσφπ ποιος ηρθε
τριτος?ο σαντος!!!!
αυτα τα λιγα για τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ σαντος

υ.γ. ο σαντος πριν παει στην ΑΕΚ ειχε κλεισει στον αρη αλλα τον αρπαξε ο μακης.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom