οχι μονο δεν παιρνεις τιτλο αλλα δεν βλεπεις και ΜΠΑΛΑ!!!!!!Ο Σάντος ήταν ο καταλληλότερος προπονητής για την περίοδο που τον χρειαζόταν η ΑΕΚ,εννοώ μετά το άρθρο 44 που δεν είχε παίκτες.Μην ξεχνάς ότι η ΑΕΚ διεκδικούσε το πρωτάθλημα σε συνδυασμό τις απίστευτες γκέλες των άλλων 2.Λοιπόν ο Σάντος ''ταίριαζε'' γι αυτά τα 2 χρόνια της οικονομικής εξυγίανσης(χαμηλό μπάτζετ,μέτριοι παίκτες κ.τ.λ.).Για πρωταθλητισμό όμως θέλεις κάτι άλλο.Ο Σάντος,η φιλοσοφία του είναι στα κρίσιμα ματς είναι - μαζική άμυνα με 1 επιθετικό μπροστά κ σε καμμιά αντεπίθεση ότι κάτσει.Έτσι τίτλο δεν παίρνεις.Γι αυτό ήρθε ο Φερέρ,για το κάτι παραπάνω.Τώρα αν δεν είναι φέτος το κάτι παραπάνω,δεν έγινε κ τίποτα.Κ ο κόσμος δεν φτιάχτηκε σε 1 ημέρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Aυτό για τον ʼρη 1η φορά το ακούω.
ειχε ερθει στην ελλαδα για τον αρη!!!
εσυ που ακους τον σπορ fm αν τυχη και μιλησης με διογο η λεανη θα στο πουνε!!
για τα αλλα που γραφω διαφωνεις?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καθόλου δεν διαφωνώ Νίκο.Ξεχνιέται ρε συ το περσινό καρκίνωμα με τις 5 νίκες στο 90+;βγαίναμε από το γήπεδο λες μας είχαν περάσει από χημειοθεραπείες.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ρε Dark αυτος ο βαλβερδε ο ισπανος που μιλαγε ο ντεμης για να ερθει στην ΑΕΚ την παει σφαιρα την εσπανιολ!!
Έχει μύτη κ μάτι ο κοντός.
Επισκέπτης
Eγώ το έχω ξανακούσει κ μάλιστα απο 2 διαφορετικές πηγές
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Χάσαμε ένα τζάμπα πρωτάθλημα από τον ψυχισμό του Σάντος.
ρε συ αυτος εδιωξε τον δελλα για να φερει τον φερουζεμ!!!!!Χάσαμε ένα τζάμπα πρωτάθλημα από τον ψυχισμό του Σάντος.
εφερε τον φολια!!!τον ραμπεσατρατανα!!!!
Επισκέπτης
Εφυγε κ ο Βούκοτιτς από τον ΠΑΟΚ σαν αποτυχημένος.Πρόλαβε όμως κ μας έκανε την ζημιά περιποιημένα κ την έκανε.
φίλε Dark θέλω από χτές να το σχολιάσω αλλά ήμουν πιγμένος :
Την ζημιά δεν στην έκανε ο Βούκοτιτς ... Εμείς είμασταν τόσο χάλια που τον κάναμε μάγκα αυτόν κ τους πεθαμένους του...
Σε εκείνο το παιχνίδι ΕΜΕΙΣ ήμασταν εκτός τόπου και χρόνου. Δεν υπήρχαμε καν μέσα στο γήπεδο. Δεν μας κέρδισε ο Βουκοτιτς λόγω καλύτερης κλάσης, αλλά γιατί εμείς είμασταν το ΑΠΟΛΥΤΟ "0"....
Μήπως ο Βουκοτιτς ήταν αυτός που έδωσε από 1 βδομάδα άδεια στους Έλληνες τα Χριστούγεννα και 11 μέρες στους Βραζιλιάνους ;
Αυτά είναι λάθη που έγιναν κ δυστυχώς μάλλον πληρώνονται ακριβά.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν ξεχνώ την πεζοπορία για το ΟΑΚΑ από την Φιλαδέλφεια που χάσαμε 4-3 :'(
Μας μούτζωνε το κωλόπαιδο ο Τσουκαλάς.Έννοια σου κ τον ήπιε στο κύπελλο κ μετά στο μπάσκετ που από 0-2 την γυρίσαμε την σειρά σε 3-2 κ πήραμε την κούπα.Του βρίζαμε εν χορό την μάνα στο κλειστό στο ΟΑΚΑ.
Μας μούτζωνε το κωλόπαιδο ο Τσουκαλάς.Έννοια σου κ τον ήπιε στο κύπελλο κ μετά στο μπάσκετ που από 0-2 την γυρίσαμε την σειρά σε 3-2 κ πήραμε την κούπα.Του βρίζαμε εν χορό την μάνα στο κλειστό στο ΟΑΚΑ.
Επισκέπτης
ρε συ αυτος εδιωξε τον δελλα για να φερει τον φερουζεμ!!!!!
εφερε τον φολια!!!τον ραμπεσατρατανα!!!!
Φίλε αυτούς τους επέβαλλε ο Θειος ΜΑΚΗΣ....
Αγαπούλεεες ... λίγα λόγια για το Θείο .... !!!
ναι!! ηξερε ο μακης τον φολια και τον ερικ.......
για τον δελλα να το δεχτω οτι τον εδιωξε αλλα για τους αλλους δεν νομιζω.
ο σαντος ειναι καλος για μικρομεσαιες ομαδες οχι για πρωταθλητισμο!!
αυτη ειναι η γνωμη μου ο χατζαρας της πορτογαλιας
για τον δελλα να το δεχτω οτι τον εδιωξε αλλα για τους αλλους δεν νομιζω.
ο σαντος ειναι καλος για μικρομεσαιες ομαδες οχι για πρωταθλητισμο!!
αυτη ειναι η γνωμη μου ο χατζαρας της πορτογαλιας
στο ματς του οακα 4-3 ειμουν μεσα!!!
η ομαδα δεν εκανε ζεσταμα στο γηπεδο εκανε στην φυσουνα.......
ποιο πανω γραφατε για ατμοσφαιρα γηπεδου σε διαφορα ματς
εμενα αυτα που μου εχουν μεινει απιστευτα χαραγμενα στο μυαλο μου ειναι το 89 στο οακα με το γκολ πρωταθλημα του τακη και το ματσ με την μιλαν φετος!!!!!
η ομαδα δεν εκανε ζεσταμα στο γηπεδο εκανε στην φυσουνα.......
ποιο πανω γραφατε για ατμοσφαιρα γηπεδου σε διαφορα ματς
εμενα αυτα που μου εχουν μεινει απιστευτα χαραγμενα στο μυαλο μου ειναι το 89 στο οακα με το γκολ πρωταθλημα του τακη και το ματσ με την μιλαν φετος!!!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
To 3-0 στο κύπελλο στην Φιλαδέλφεια με τον γαύρο στον επαναληπτικό.Ήταν το ματς που είχαν κάψει οι γαύροι στην εθνική το πούλμαν με Αεκτζήδες.Τελείωνει το ματς κ βάζει στα μεγάφωνα τα ''φιλάκια'' του Πανταζή.Έχουν σηκωθεί τα οριτζινάλια στην σκεπαστή κ χορεύουν τσιφτετέλι.Κάποια μάλιστα από αυτά έχουν σκαρφαλώσει κ έχουν περάσει στο κιγκλίδωμα,που αν θυμάστε,υπήρχε ανάμεσα στην σκεπαστή κ στην διώροφη από πάνω ,έχουν ανέβει πάνω σε αυτό κ χορεύουν τσιφτετέλι για να τους βλέπουν οι γαύροι από απέναντι!!!!!!!Τα οριτζινάλια έφυγαν μετά από 2 1/2 ώρες για να μην μπορούν να φύγουν οι γαύροι!!!!!!!!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το 2-0 με τον γαύρο με το γκολ του Ντέμη που χόρεψε πεντοζάλι τον Μέγα Ανατολάκη.Εκεί βγήκε το ''σε βλέπει ο Ελευθερόπουλος κ τρέμει γεια σου Ντέμη-γεια σου Ντέμη''.Που μετά ανέβηκε στα κάγκελα
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Φτιάχνουμε κλίμα ενόψει ντέρμπι Νίκο ε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67