You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Χάσαμε ένα τζάμπα πρωτάθλημα από τον ψυχισμό του Σάντος.
Το πρωτάθλημα το έχασες από την ανυπαρξία διοίκησης...
Επισκέπτης
αφου συγκρινεις τον σαντος με τον φερερ τι αλλο να πω εγω!!!τα ειπες ολα!!!!
Όταν θα φύγει νύχτα από κάτι ειδήμονες σαν εσένα που μάλλον είχες διαρκείας στην 3 και στην 18 να δω τι θα λες.Δεν είπα ότι δεν είναι καλός ο Φερερ αλλά έπρεπε να δωθεί πίστωση χρόνου στον Σάντος.Ο Ισπανός δεν πήρε την ομάδα στα χάλια που την πήρε ο Σάντος.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Έπαιξε ρόλο κ η διοίκηση Ψωμιάδη,
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Μονο ο Μπαγεβιτς μπορει να σας οδηγησει σε τιτλους.Αλλα εσεις δεν τον αγαπατε πια. 0
Όταν θα φύγει νύχτα από κάτι ειδήμονες σαν εσένα που μάλλον είχες διαρκείας στην 3 και στην 18 να δω τι θα λες.Δεν είπα ότι δεν είναι καλός ο Φερερ αλλά έπρεπε να δωθεί πίστωση χρόνου στον Σάντος.Ο Ισπανός δεν πήρε την ομάδα στα χάλια που την πήρε ο Σάντος.
δεν με ξερεις καθολου!!και μαλον δεν εχεις παρακολουθησει τα γραφομενα μου!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Γιατί ρε μάστορα μας λες ειδήμονες;γώ δεν είμαι ειδήμων,δεν ξέρω μπάλλα αλλά έβλεπα ότι η ομάδα δεν τσούλαγε με τον τρόπο ανάπτυξης του Σάντος κ το κυριότερο... ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΓΕ.Κ στο λέω εγώ που δεν ξέρω από μπάλλα κ τα βλέπω πιο αγνά τα πράγματα.Μέχρι κ ο ίδιος ο Σάντος είπε στο φιλικό του καλοκαιριού ΑΕΚ-Μπενφίκα ότι είδε μια ΑΕΚ με πιο καλή κίνηση από πέρσι κ ότι δείχνει να ξέρει τι θέλει μες στο γήπεδο.Αν έχεις αρχείο ανέτρεξε κ δες το.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μονο ο Μπαγεβιτς μπορει να σας οδηγησει σε τιτλους.Αλλα εσεις δεν τον αγαπατε πια. 0
.Στο τσαρδί σου εσύ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
.Στο τσαρδί σου εσύ.
Καλοπροαιρετα το ειπα 0 ...Φευγω,βυζαντινε κιτρινιαρη !
Επισκέπτης
Γιατί ρε μάστορα μας λες ειδήμονες;γώ δεν είμαι ειδήμων,δεν ξέρω μπάλλα αλλά έβλεπα ότι η ομάδα δεν τσούλαγε με τον τρόπο ανάπτυξης του Σάντος κ το κυριότερο... ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΓΕ.Κ στο λέω εγώ που δεν ξέρω από μπάλλα κ τα βλέπω πιο αγνά τα πράγματα.Μέχρι κ ο ίδιος ο Σάντος είπε στο φιλικό του καλοκαιριού ΑΕΚ-Μπενφίκα ότι είδε μια ΑΕΚ με πιο καλή κίνηση από πέρσι κ ότι δείχνει να ξέρει τι θέλει μες στο γήπεδο.Αν έχεις αρχείο ανέτρεξε κ δες το.
Ξέρεις τι εντολές είχε πάρει από τη διοίκηση;Κι εγώ στην εταιρεία που είμαι θέλω να κάνω πολλά.Αλλά οι εντολές είναι για συγκρατημένη διαχείρηση.Δίνω λόγο όπως και ο προπονητής.Στην πρώτη του χρονιά μετά από τόσα χρόνια φαγούρας σε ισοβάθμισε.Να του χρεώσουμε αποτυχία;Ύστερα με τον Κόντη π.χ τι να περιμένεις.Πέρσι ζητούσε δεξί μπακ και του έφεραν τον Έμερσον και τον Καπετάνο.Να του χρεώσουμε λάθη;Φέτος ο Φερέρ ξεκινάει και βάζει στην ενδεκάδα τον Ουντέζε που δεν είχε κάνει προετοιμασία...Γι'αυτό δε μιλάμε;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ο Έμερσον ήταν επιλογή του κ απόδειξη ότι τον έβαλε αμέσως να παίξει με τις γριές,παρότι ήταν 2 ημερών μεταγραφή.όσο για το μπάτζετ,το ήξερε ότι αυτό ήταν από την αρχή κ συμφώνησε.Ήξερε ότι ο Ντέμης δεν είχε φράγκα,άρα ήξερε κ την ανομβρία που θα αντιμετώπιζε από παίχτες.Επιλογη του ήταν ότι θα αντιμετώπιζε αυτά που αντιμετώπισε.Είναι σαν να παέι τώρα ο Σάντος στον Ιωνικό,δεν θα ξέρει τι θα αντιμετωπίσει;Προφανώς κ θα ξέρει.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα σε όλα τα κιτρινόμαυρα αδέλφια.Έχω κακό προαίσθημα για την Κυριακή.Κάτι ο κακός Κάκος,κάτι η ομάδα που δεν έχει βρει ρυθμό,φοβάμαι ότι θα κάνουμε ήρωα κανένα αντίστοιχο ..Αραμπατζή..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Είναι ύπουλο ματς.Πιο δύσκολο είναι να περάσουμε τις γριές από τους γαύρους.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Όλα τα λεφτά η ατάκα σου!!!!Καθόλου δεν διαφωνώ Νίκο.Ξεχνιέται ρε συ το περσινό καρκίνωμα με τις 5 νίκες στο 90+;βγαίναμε από το γήπεδο λες μας είχαν περάσει από χημειοθεραπείες.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αδερφέ KALI καλά είναι η χανούμα σου;το είδατε το ματς την Κυριακή;φώναζε η μικρή στα γκολ;
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Ο Έμερσον ήταν επιλογή του κ απόδειξη ότι τον έβαλε αμέσως να παίξει με τις γριές,παρότι ήταν 2 ημερών μεταγραφή.όσο για το μπάτζετ,το ήξερε ότι αυτό ήταν από την αρχή κ συμφώνησε.Ήξερε ότι ο Ντέμης δεν είχε φράγκα,άρα ήξερε κ την ανομβρία που θα αντιμετώπιζε από παίχτες.Επιλογη του ήταν ότι θα αντιμετώπιζε αυτά που αντιμετώπισε.Είναι σαν να παέι τώρα ο Σάντος στον Ιωνικό,δεν θα ξέρει τι θα αντιμετωπίσει;Προφανώς κ θα ξέρει.
Ο Μαρκαριάν πάντως δεν ήξερε όταν πήγαινε στον Ιωνικό. Λένε ότι όταν τον πήρε ο συγχωρεμένος ο Κανελάκης από το αεροδρόμιο, περνώντας από το Καραϊσκάκη ο Σέρτζιο ρώτησε αν ήταν αυτό το γήπεδό τους και ο ποτοποιός απάντησε ότι είναι το ...βοηθητικό τους!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Θα έπαθε ζημιά ο ''τι μαλάκα είσαι'' όταν είδε την Νίκαια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις