Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καλό  μεσημέρι  φιλαράκι

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αδερφέ KALI καλά είναι η χανούμα σου;το είδατε το ματς την Κυριακή;φώναζε η μικρή στα γκολ;
Φίλε Dark,βλέπουμε μαζί το μάτς και στο γκολ του Λύμπε φωναζει μόνη της "μπαμπα θα μπει γκολ" ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ!!!!!Έγινε της τρελλής στο σπίτι.Μετά σε κάθε σέντρα μας φώναζε ΓΚΟΛ,ενώ στις κατεβασιές του Ατρομήτου φώναζε ΞΟΥΤ!!!Όργιο σου λέω... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
2.000 μηνύματα στο ποστ μας!FORZA AEKARA!!!Eμπρός για τα 5.000!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είμαστε καλά παιδιά κ ευγενικά κ αγαπιόμαστε μεταξύ μας.Καλησπέρα Πέτρο Πελεκάνε.Από την Μύκονο είσαι;

Επισκέπτης
Να καλησπερίσω και εγώ την παρέα. Νέος στο site. Θα χαρώ κάποια στιγμή να σας δω από κοντά στο γήπεδο. Έχω διαρκείας στην 10. Α εγώ είμαι από τα Καμίνια αλλά δεν λέω τα κίτρινα μην αρχίζει πάλι ο agnostos και βρίζει....

Επισκέπτης
Ο Έμερσον ήταν επιλογή του κ απόδειξη ότι τον έβαλε αμέσως να παίξει με τις γριές,παρότι ήταν 2 ημερών μεταγραφή.όσο για το μπάτζετ,το ήξερε ότι αυτό ήταν από την αρχή κ συμφώνησε.Ήξερε ότι ο Ντέμης δεν είχε φράγκα,άρα ήξερε κ την ανομβρία που θα αντιμετώπιζε από παίχτες.Επιλογη του ήταν ότι θα αντιμετώπιζε αυτά που αντιμετώπισε.Είναι σαν να παέι τώρα ο Σάντος στον Ιωνικό,δεν θα ξέρει τι θα αντιμετωπίσει;Προφανώς κ θα ξέρει.

Ο Έμερσον είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής με τρομερή εμπειρία και καλά έκανε και τον χρησιμοποίησε.Επίσης το θέμα δεν είναι αν ήξερε ή όχι την κατάσταση.Την ήξερε κι έκανε ότι μπορούσε.Μετά το 44 όλοι περίμεναν την ΑΕΚ να παλεύει για τη σωτηρία αντ'αυτού πάλεψε ως το τέλος για το πρωτάθλημα και τη δεύτερη θέση.Την έχασε με το γκολ του Νατσούρα και με τον αστείο Βασσάρα που δεν έδωσε το πέναλτυ στον Μπούρμπο από τον Μόρις.Είναι αποτυχημένος;Έλεος πια.

Επισκέπτης
Θυμάστε τι έλεγαν όλοι;"Με τους μπουρμποκρασάδες και τον τελιωμένο Σοάρες πού πάτε"...Τους απέδειξε η ομάδα ΤΟΥ Σάντος που πάνε...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ από το Κ Α Τ Α Κ Ι Τ Ρ Ι Ν Ο  Πασαλιμάνι κ ας αρχίσει ο agnostos να λέει τα δικά του.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ από το Κ Α Τ Α Κ Ι Τ Ρ Ι Ν Ο  Πασαλιμάνι κ ας αρχίσει ο agnostos να λέει τα δικά του.

ΜΗ μασάτε ρε φιλαράκια, κάφροι υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα. Σιγά μην τους απαντάτε κιόλας κάθε φορά!

Επισκέπτης
Πλακίτσα κάνουμε. ʼλλωστε εδώ που μένω τα έχω συνηθίσει κάτι τέτοια...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για να στο ξεκαθαρίσω για να μην το κουράζουμαι άλλο το θέμα κ πλατιάζουμε dstp.Είμαι 30 χρονών.Ο Σάντος είναι ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από την ΑΕΚ μετά τον Μπάγεβιτς,τουλάχιστον από αυτούς που έχω δει.Μέσα σ αυτή την κατηγορία ,προφανώς κ δεν βάζω τον Σέρα γιατί είναι ακόμα νωρίς-εύχομαι κ ελπίζω να ξεπεράσει κ τον Μπάγεβιτς σε τίτλους κ διακρίσεις.Απλώς επειδή μέσα σε 2 1/2 χρόνια έχω χάσει μόνο 2 ματς της Α.Ε.Κ. στο ΟΑΚΑ(λες ότι είσαι ΑΕΚΤΖΗΣ αν δεν κάνω λάθος,δεν ξέρω όμως αν πατάς μία στις τόσες στο γήπεδο-δεν σε αδικώ απλά επέτρεψέ μου να έχω μια σφαιρική εικόνα των πραγμάτων) μου φαίνεται κ έχωτην εντύπωση ότι ο Σάντος δεν ήταν για το κάτι παραπανω.Μετά από κάποιο σημείο γίνεται αρκετά προβλέψιμος.Εξάλλου το έχει πει κ ο ίδιος ότι αρέσκεται σε έτοιμες λύσεις κ όχι σε παίχτες-ταλέντα που μπορεί να του βγουν κ να τους αναδείξει.
Ξέρεις ποιος είναι για μένα ο καλύτερος προπονητής;αυτός που αναδεικνύει παίχτες κ όχι αυτός που παίρνει τίτλους.Ο Μπάγεβιτς ότι έπιασε το έκανε διαμάντι,γι αυτό τον θεωρώ τον καλύτερο προπονητή που πέρασε ποτέ απο την Ελλάδα.Ο Σάντος αν μου βρεις έναν-έστω έναν παίχτη που ανέδειξε,θα σου πω μπράβο κ θα παραδεχτώ ότι είναι ο καλύτερος που πέρασε ποτέ.

Επισκέπτης
Όσον αφορά αν πηγαίνω στο γήπεδο.Παλιά ήμουν οργανωμένος σε club της original.Ζούσα για το γήπεδο.Αν και έφηβος,δεν είχα χάσει αγώνα εντός κι εκτός έδρας.Πάντα σκεπαστή ή "21" (κάποιες φορές και 5-6-7 στα ευρωπαϊκά).Μετά έφυγα για σπουδές και τα παράτησα όλα.Πήγα στη Μαδρίτη όπου οργανώθηκα στην αγαπημένη μου Real.Αλλά μετά από 1 χρόνο γνώρισα μια κοπέλα που με τράβηξε από τα γήπεδα και πήρα τα βουνά μεταφορικά και κυριολεκτικά.ʼφησα το ποδόσφαιρο για σκι.Στην ΑΕΚ πλέον έχω πάει λίγες φορές λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων,αλλά και λόγω βουνού.Αν αυτό με κάνει λιγότερο ΑΕΚτζή...

Επισκέπτης
Κατά πάσα πιθανότητα ναι. Την έχω στις εικόνες μου πολύ καιρό, για αυτό δεν είμαι σίγουρος, αλλά μάλλον ναι

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδερφέ μου δεν με πρόσεξες καλά.Μόνο εγώ δεν θα σου έλεγα ότι είσαι λιγότερο ΑΕΚΤΖΗΣ από μένα ,επειδη πάω συνέχεια στο γήπεδο.Αυτά τα λένε κάποια οριτζινάλια που προσπαθούν να πείσουν ότι η γνώμη τους μετράει πιο πολύ από των άλλων ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ,επειδή πάνε σε όλα τα ματς,πράγμα που βέβαια δεν το ενστερνίζομαι.Τεσπα το χρησιμοποίσα αυτό για το αν πας, μόνο κ μόνο,όπως σου έγραψα,για το λόγο ότι εμείς που πηγαίναμε συνέχεια αυτά τα χρόνια,βιώσαμε μια κατάσταση με τον Σάντος ειδικά πέρσι που φάνηκε ότι δεν τράβαγε.Δεν ξέρω αν αυτό από την τηλεοραση φαίνεται ή όχι,αλλά στο γήπεδο φαινόταν.Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΓΕ Κ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΛΑ κ ο Σάντος έδειχνε να έχει εμμονές,που αποδεδειγμένα έχει.Έτσι δεν πας μπροστά.Δες τον Σέρα,δεν έχει εμμονές,χρησιμοποιεί πολλούς παίχτες σε διαφορετικές θέσεις(μόνο τον Λύμπε δεν έχουμε δει μπακ ,σαν τον Μπρέσκα στον Πανιώνιο) κ γνωρίζει φαίνεται που να χρησιμοποιήσει κ τον τελευταίο παίχτη σε όποιαθέση κ αν χρειαστεί.

Υ.Γ. Για μένα είσαι ΑΕΚΤΖΗΣ όσο κ εγώ,άσχετα αν δενπας στο γήπεδο
Υ.Γ. 2: Την διευθυνση της κοπέλας σου που σε τράβηξε από το γήπεδο για να την δείρουμε που σε έδιωξε από κοντά μας(εννοείται ότι σου κάνω πλάκα)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κατά πάσα πιθανότητα ναι. Την έχω στις εικόνες μου πολύ καιρό, για αυτό δεν είμαι σίγουρος, αλλά μάλλον ναι

Επειδή είναι η βασική εικόνα που βλέπεις μόλις μπεις στο site της ορίτζιναλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom