Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όσον αφορά αν πηγαίνω στο γήπεδο.Παλιά ήμουν οργανωμένος σε club της original.Ζούσα για το γήπεδο.Αν και έφηβος,δεν είχα χάσει αγώνα εντός κι εκτός έδρας.Πάντα σκεπαστή ή "21" (κάποιες φορές και 5-6-7 στα ευρωπαϊκά).Μετά έφυγα για σπουδές και τα παράτησα όλα.Πήγα στη Μαδρίτη όπου οργανώθηκα στην αγαπημένη μου Real.Αλλά μετά από 1 χρόνο γνώρισα μια κοπέλα που με τράβηξε από τα γήπεδα και πήρα τα βουνά μεταφορικά και κυριολεκτικά.ʼφησα το ποδόσφαιρο για σκι.Στην ΑΕΚ πλέον έχω πάει λίγες φορές λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων,αλλά και λόγω βουνού.Αν αυτό με κάνει λιγότερο ΑΕΚτζή...

Σε ποιο βουνό είσαι αν επιτρέπεται;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:

Κατά τα άλλα δεν σε βλέπω να παίρνεις θέση σε αυτά που γράφω αδερφέ KALI

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αφού με τσιγκλάς θα σου πω ότι φέτος ,στο Χαρτς-ΑΕΚ είδα μία ομάδα που είχα να δω τουλάχιστον 5 χρόνια.Μετα ξεφουσκώσαμε,πήραμε μπρος μετά τα τρία ματς,παιξαμε αξιόλογο ποδόσφαιρο αλλά τώρα κάτι μοιάζει να ξεφουσκώνει πάλι.Μου φαίνεται ότι έχουμε κατεβάσει τον πήχυ μέχρι τη δεύτερη θέση και στα κρίσιμα ματς δεν έχουμε σαν ομάδα τα απαραίτητα gats...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Ξέρεις ποιος είναι για μένα ο καλύτερος προπονητής;αυτός που αναδεικνύει παίχτες κ όχι αυτός που παίρνει τίτλους.Ο Μπάγεβιτς ότι έπιασε το έκανε διαμάντι,γι αυτό τον θεωρώ τον καλύτερο προπονητή που πέρασε ποτέ απο την Ελλάδα.Ο Σάντος αν μου βρεις έναν-έστω έναν παίχτη που ανέδειξε,θα σου πω μπράβο κ θα παραδεχτώ ότι είναι ο καλύτερος που πέρασε ποτέ.

Αν  υπάρχει κάτι  για  το  οποίο  βγάζω  το  καπέλλο  στο βάτραχο,  είναι ότι  έκανε τη σωστότερη δυνατή διαχείριση  των χρημάτων της  διοίκησης. Αν είχε στη  διάθεσή του 100000 ευρώ, θα σου έφερνε  τον καλύτερο παίκτη που μπορούσε να βρει με αυτά τα χρήματα. Δεν πετούσε τα (λίγα ούτως ή άλλως ) χρήματα της διοίκησης  (φανταστείτε  τί θα μπορούσε  να φέρει την εποχή  που παίρναμε  Φερούζεμ  με  ένα  σωρό  λεφτά). Ο  Σάντος  δούλευε  την ομάδα, την  έβγαζε  γυμνασμένη και  προπονημένη στο  γήπεδο (αλλά  άτολμος  και προβλέψιμος), θυμηθείτε  όμως  τί  μας είχε  χρεώσει:  Μαρικά, Μιελκάρσκι, Φόλια  και  ... Ραμπεσατρατανά  με  ένα  κάρο λεφτά  και  δεν  πατήσανε  γήπεδο με εξαίρεση κανα δυό ματς (ακόμα  και  στον  ΠΑΟ  έφερε  το  Σαΐνιο).

PS  Φαντάζεστε  να  έφερνε τον  Καπούτσο  τί  συνθήματα  θα πέφτανε;  (Καπουτσο,  Καπούτσο,  ρίξτους  κανά  πούτσο).......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Για πάρτε κάποια ωραία νέα:

Πολύ κοντά στον Καμερουνέζο επιθετικό Μεγιόνγκ βρίσκεται η ΑΕΚ . Την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα της Ένωσης», εξέφρασε ο άσος της Λεβάντε που άλλαξε γνώμη και θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Συζητήσεις και με Παντελή Καφέ, θετικός ο Έλληνας μέσος που περιμένει να μάθει την επίσημη προσφορά για να απαντήσει. Στην αναμονή για Μονταϊνί. Συνεχίζονται οι προσπάθειες από Λιβόρνο για «Σόρε». «Βάζω στοίχημα ότι θα το πάρουμε», δηλώνει ο Λορένσο Σέρα Φερέρ στην εκπομπή ΣΚΑΪ ΣΤΑΔΙΟ που θα μεταδοθεί σήμερα στις (19:00). Ανέβασε ρυθμούς ο Ζήκος στην προπόνηση της Τετάρτης, ενώ ήταν και από τους τρεις τυχερούς μαζί με τους Λαγό και Καπάνταη, στην χθεσινή(24/1) κοπή της πίτας. «Δυο νίκες», για να έρθει το πρωτάθλημα στα μέτρα τους, ζήτησε ο Ισπανός τεχνικός από τους παίκτες του.

Λέει «ναι» ο Μεγιόνγκ

Δεδομένη θεωρούν τα Ισπανικά ΜΜΕ της συμφωνίας της ΑΕΚ με την Λεβάντε, για τον δανεισμό του Καμερουνέζου επιθετικού. Αν και αρχικά ο παίκτης δήλωνε ότι δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα, η μεταγραφή του Σάλβα στην Λεβάντε, τον έκανε να καταλάβει πως ο χρόνος συμμετοχής του θα ήταν μηδαμινός και με τον νέο προπονητή, Αμπελ Ρεσίνο. Έτσι όπως όλα δείχνουν ο 26χρονος άσος θα έρθει για λογαριασμό της ΑΕΚ, αφού το ζήτησε και από το μάνατζερ του, Νγκομ Ετιέν.

Η ΑΕΚ πάντως δέχεται να καλύψει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, μέχρι το υπόλοιπο της χρονιάς και παράλληλα προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ στον Ισπανικό σύλλογο, ως οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Υπενθυμίζουμε πως ο Καμερουνέζος, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2009 με την Λεβάντε, με ετήσιες αποδοχές περίπου 450.000 ευρώ. Πάντως λογικά και μέσα στην ημέρα αναμένονται δραματικές εξελίξεις, γιατί όχι και ανακοινώσεις

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με το αντιπροσωπευτικό νούμερο των 30 ψήφων τερματίζεται η ψηφοφορία για τον ''καλύτερο ποδοσφαιριστή'' που φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ.Τα τελικα αποτελέσματα είναι τα εξής:

1)Θωμάς Μαύρος  13 (43.3%)
2)Κώστας Νεστορίδης  5 (16.7%)
3)Τόνι Σαβέφσκι  3 (10%)
4)Μίμης Παπαϊωάννου  3 (10%)
5)ʼλλος παίχτης  3 (10% )
6)Ντέμης Νικολαϊδης  1 (3.3%)
7)Λάκης Νικολάου  0 (0%)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χρειάστηκε να περάσουν 3 μήνες περίπου για να βγει και πάλι στο... γυαλί η τηλεοπτική εκπομπή της «Original 21» το γνωστό επί 12 χρόνια «Κιτρινόμαυρο Μονοπάτι».
Από αύριο όμως όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν (και κάθε Πέμπτη όπως πάντα), την εκπομπή μέσα από -που αλλού- τη συχνότητα του Blue Sky. Αύριο στις 21:30 λοιπόν και κάθε Πέμπτη βράδυ από εδώ και στο εξής, η εκπομπή «Κιτρινόμαυρο Μονοπάτι» επιστρέφει δυναμικά...

Από το ]

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα και απο εμενα!!
ο φιλος dstp δεν μπορω να καταλαβω πως εμαθε οτι ειχα δειαρκειας στην 18(τα ποιο ακριβα)και απο εκει φωναζα στον σαντος να βγαλει τον γεωργεα!!!
βεβαια τωρα εχω δειαρκειας στην 33(200 ευρω κοστιζει!!)
τελος παντων !!!!
η γνωμη μου για τον σαντος ειναι οτι ειναι πολυ λιγος για πρωταθλητισμο οποιος εχει αντιθετη γνωμη προβλημα του
εγω χαρηκα ΙΔΙΕΤΕΡΑ  που εφυγε για 2 λογους.
ο πρωτος διοτι η ομαδα μπαινει σε καλιτερο δρομο
και ο δευτερος διοτι ο ντεμης εδειξε οτι βαζει το καλο της ομαδας πανω απο τον εγωισμο του(γουσταρε με τρελα τον σαντος)
οσο για τον καλιτερο προπονητη που εχω δει μαλον θα ελεγα τον γκμοχ!!και ταλεντα εβγαλε και τιτλους πειρε(με λαρισα!!!!!)και καλη πορεια στην ευρωπη  εκανε!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νίκο καλημέρα.Αν δεις είχα συνέχεια για τα περί Σάντος κ όλο το απόγευμα.Ρε συ Νίκο πως έλεγαν ακριβώς τους 2 προπονητές που ήταν στην μεγάλη ΑΕΚ του 2ου μισού της δεκαετίας του ΄70;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
τα διαβασα!!μαγκα η ομαδα με ενδιαφερει να παιζει πρωτα ομορφο ποδοσφαιρο και μετα να ερθουν οι τιτλοι!!
με τον σαντος δεν επεζε ωραιο ποδοσφΑΙρο!!!!
ΦΑΝΤΡΟΚ- ΤΣΑΙΚΟΦΣΚΙ-ΠΟΥΣΚΑΣ

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Dark η ωρα εχει πρωτοσελιδο οτι η ΑΕΚ ζητησε 500000 ευρω και μαντουκα για τσιριλο τι λες εσυ συμφερει?
εγω νομιζω οτι ο bruno εχει δεθει με τον κοσμο και ειναι η ψυχη της ομαδας δεν θα ηθελα να φυγει!!
παντω μαγκες φενετε σε τι χαλι ειναι το ποδοσφαιρο μας μολις γινει προταση απο ελαφρος καλιτερο πρωταθλημα ολοι το σκεφτονται να φυγουν!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ειδα το ποστ σου στο σαιτ του πρασινου!!
μην μου κανεις κανενα αστειο με βατραχο σε παρακαλω εχω αρκετη δουλεια σημερα........
αλλα χαλαλι σου...κανε..  θα κρατησω ενα επιπεδο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ότι συμφέρει,συμφέρει.Ο Μαντούκα έχει κ οψιόν αγοράς 1 εκ.ευρώ το καλοκαίρι.Αλλά ο Τσιρίλο είναι η ατραξιό μας ,όπως κ να το κάνουμε.Τι θα πει κ η κόρη του sonyp;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ψηφισα πρωτος και ψηφισα τον βατραχο!!!
για προπονητη μιλαμε οχι για ανθρωπο!!!εξαλου ειμαι φιλοζωος...

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Πρωτος ο Βατραχακος!Ενταξει φευγω,μη βαρατε :badair: :badair: :badair:

Stories