Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Πετράν ρε και τα μυαλά στα κάγκελα.

ΥΓ. Αυτός ο Τσαϊκόφσκι τι είναι ρε παιδιά; Για την ΑΕΚ μιλάμε ή την λίμνη των κύκνων;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Περίπου.Με αυτόν είχε κάνει η ΑΕΚ την καλύτερη της πορεία στην Ευρώπη που αποκλείστηκε στα ημιτελικά του ΟΥΕΦΑ.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Βάλε  και  το ... Στεπάνοβιτς :2funny: :2funny: :2funny:
Πέρα  από  την  πλάκα,  το  γκάλοπ  με  τους  παίκτες  είναι  πιο  "απτό", γιατί  όλοι  ήταν μεγάλοι. Με τους  προπονητές, τα  πράγματα  δεν είναι ανάλογα, γιατί  και η φύση του επαγγέλματος είναι λίγο τυχοδιωκτική.
Από τα ονόματα που  παρατίθενται, κάποιοι έβαλαν σφραγίδα στην ΑΕΚάρα,
κάποιοι άλλοι  δεν είχαν αντίστοιχη πορεία, αν και μεγάλα ονόματα,  είτε  γιατί δεν τους δόθηκε  το χρονικό περιθώριο, είτε γιατί απλά δεν μπορούσαν.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Περίπου.Με αυτόν είχε κάνει η ΑΕΚ την καλύτερη της πορεία στην Ευρώπη που αποκλείστηκε στα ημιτελικά του ΟΥΕΦΑ.
Έτσι είναι, άλλωστε  τότε  έπαιζε και  ο ... Βάγκνερ ( όχι ο  Ρίχαρντ).

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό απόγευμα αδέλφια μου.Μην ξεχάσετε στις 7 σήμερα στον ΣΚΑΙ να δείτε την μεγάλη συνέντευξη του Σέρα Φερέρ στον Σαμπράκο.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
]Εχω να καταγγειλω πως τις περισσοτερες φορες που ανοιγω το χανουμοthread σας, την "πορτα" μου (βλεπε:"white pages") την τρωω καταμουτρα!!!  :idiot:  Ερωτω λοιπον  ΞΑΝΑ χανουμακια: Μηπως κρυφογαυριζετε????!!!   :grin:  & ακομα κατα ποσο ειστε σιγουροι οτι ο Ντεμης (που εχει κανει "μαγαζι γωνια"- μη τα ξαναγραφω!- την ΑΕΚ, θα αφησει την καλη σας, ειναι η αληθεια ομαδα, να αγωνιστει στα ισα τον γαυρο??  Αλλωστε εχει & αριστες σχεσεις με τον betoαφεντη( & ρυθμιστη πρωταθληματων)  pc: καλυτερο το χρωμα τωρα???  :2funny: :2funny:

καλημερα και απο εμενα!!ναι ρε μαγκα ειναι καλιτερα τωρα και σε ευχαριστω!!
τωρα για τον προεδρο θα κριθει και αυτος στην πορεια αλλα μεχρι τωρα μια χαρα(ισως και δυο) τα παει!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα κ από μένα.Η συνάντηση αύριο στο Empire Cafe θα γίνει στις 5 το απόγευμα(στην μπουτίκ της ΑΕΚ δηλαδή στην Νέα Φιλαδέλφεια - στην οδό Σμύρνης μεταξύ των αδελφών - χανουμιών για καφεδάκι κ κουβέντα.Όσοι θέλετε να ρθειτε μπορείτε να με ρωτήσετε για λεπτομέρειες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Λεβάντε για την απόκτηση του Μεγιόνκ Ζε. Ο Καμερουνέζος επιθυμεί να ενταχθεί στους «κιτρινόμαυρους» και ίσως σήμερα να κλείσει θετικά το θέμα. Παράλληλα, πρόταση 750.000 για 2,5 χρόνια έκανε η «Ένωση»(6 μήνες +2 χρόνια) στον Παντελή Καφέ και εκτός απροόπτου ο 28χρονος μέσος θα την αποδεχθεί

Από το

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
TΩN EYAΓΓEΛOY MIXOY, ΣTAYPOY KAZANTZOΓΛOY & ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΟΥΣΚΑ

Oταν η φαντασία καλπάζει, τότε, ναι, η AEK είναι... μια ανάσα από τον Mεγιόνγκ Zε. Ποια είναι όμως η αλήθεια; «Oλα αυτά είναι ψέματα» όπως είπε και χθες το βράδυ ο ίδιος ο Mεγιόνγκ!

H AEK φλέρταρε με το διεθνή Kαμερουνέζο πριν από είκοσι μέρες, όπως είχε γράψει το «Goal», η Λεβάντε ζήτησε πάρα πολλά χρήματα και η Eνωση αποσύρθηκε από την υπόθεση και δεν επανήλθε ποτέ. Mιλήσαμε χθες με τον πρόεδρο της Λεβάντε, τον ποδοσφαιριστή, τον πραγματικό ατζέντη του ποδοσφαιριστή και άπαντες μας διαβεβαίωσαν ότι ουδέποτε η AEK δεν κατέθεσε επίσημη γραπτή πρόταση στη Λεβάντε και οι περισσότερες εφημερίδες έπεσαν θύμα ενός... ψευτομάνατζερ που για προσωπικό του συμφέρον μοίραζε λανθασμένες πληροφορίες για να παραμένει στην επικαιρότητα!

Σήμερα λοιπόν παρουσιάζουμε όλη την αλήθεια για την υπόθεση του Mεγιόνγκ και πώς ακριβώς είχαν τα πράγματα από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα. O Πέδρο Bιγιαροέλ Γκουθμάν, πρόεδρος της Bιγιαρεάλ μέσω της προσωπικής του γραμματέως, που βοήθησε στη μετάφραση, αποκάλυψε: «Δεν έχουμε καμία απολύτως επίσημη πρόταση από την AEK. Δεν υπάρχουν ούτε καν συζητήσεις! Πριν από περίπου είκοσι μέρες, αν θυμάμαι καλά, μας πήρε τηλέφωνο ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και μας είπε ότι εκπροσωπεί την AEK. Συζητήσαμε για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή, αλλά εγώ του μετέφερα ότι δεν τον δανείζουμε και συζητάμε μόνο την πώληση. Eν συνεχεία με ξαναπήρε τηλέφωνο με αντιπρόταση της AEK και μου είπε ότι τον θέλει ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς. Eγώ αρνήθηκα και εκεί τελείωσα με την AEK. Aπό εκείνη τη μέρα δεν ξανακούσαμε κάτι για την ελληνική ομάδα. Aυτή τη στιγμή έχουμε στα χέρια μας αρκετές προτάσεις για το συγκεκριμένο παίκτη, αλλά καμία από αυτές δεν είναι από την Eλλάδα».

O αληθινός ατζέντης
Eν συνεχεία αναζητήσαμε τον Γιάννη Παπαδόπουλο (ατζέντη του Nτάνιελ Φερνάντεζ) και τον ανακαλύψαμε στο γραφείο του στη Γερμανία.

Tου μεταφέραμε όσα μάθαμε από τον πρόεδρο της Λεβάντε και μας είπε χαρακτηριστικά: «Tι άλλο θέλετε να σας πω αφού τα ξέρετε όλα». Kάπου εκεί ενημερωθήκαμε για τον περίφημο Eτιέν Eνγκόμ Eνγκόμ που κάνει δηλώσεις στα περισσότερα ελληνικά MME ως εκπρόσωπος του παίκτη: «O Eνγκόμ Eνγκόμ δεν έχει καμία απολύτως ανάμιξη με τον παίκτη. Hταν παλιός μου συνεργάτης, αλλά τώρα έχει φύγει. Θεώρησε σωστό να ενημερώσει κάποιες ιστοσελίδες για αυτοπροβολή, ότι αυτός είναι ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή. Πάρα πολλοί την πατάνε... Γιατί κάποιος δεν ρώτησε τον ίδιο τον Mεγιόνγκ να του πει ποιος τον εκπροσωπεί; Eγώ έχω επίσημη άδεια ατζέντη από τη γερμανική ομοσπονδία, ενώ αυτός δεν έχει τίποτα. Mην πιστεύετε όσα σας λέει. Mόνο αυτό έχω να σας πω».

Mεγιόνγκ: «Δεν έχω μιλήσει με καμία AEK»
Για να ολοκληρώσουμε το ρεπορτάζ δεν είχαμε τίποτα άλλο από το να δούμε τι λέει και ο ίδιος ο παίκτης: «Δεν ξέρω τι γράφουν οι εφημερίδες στην Eλλάδα, αλλά εγώ δεν έχω μιλήσει με καμία AEK τις τελευταίες είκοσι μέρες. Eίναι μεγάλο ψέμα ότι θα έρθω στην AEK. Aυτό το σενάριο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πριν από είκοσι μέρες ο ατζέντης μου Γιάννης Παπαδόπουλος με είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον της AEK και του είχα πει ότι δεν θα είχα πρόβλημα να πάω στην Eλλάδα, αλλά από τότε δεν είχα κανένα νέο. Aυτή είναι η αλήθεια».

απο το

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Καλημέρες φιλαράκια ΑΕΚτζήδες!

Είδα λίγο και διάβασα μετά την συνέντευξη του προφέσορ στο ΣΚΑΪ Στάδιο.
Τι περίπτωση ανθρώπου είναι ο κ. Φερέρ? Δηλαδή, ακόμα και αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στον Ντέμη για οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορείς να μην του απονείμεις τα εύσημα για αυτή την κίνηση να φέρει αυτόν τον άνθρωπο στην Ελλαδίτσα μας.
Δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ αλλά έχω πάθει την πλάκα μου με τον Δον Λορέντζο. Και πιστεύω ότι όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλοι του αθλήματος θέλουν τέτοιους ανθρώπους στο χώρο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
Ωραίος λόγος, με αυτοπεποίθηση, λογική, συνέπεια, σεβασμό, ήθος. Μια κουλτούρα, μια αύρα από άλλο επίπεδο. Ποιότητα σκέψης και άρθρωσης. Πέραν του ότι τα ισπανικά είναι απολαυστικά όταν τα ακούς, ο ίδιος είναι απολαυστικός. Χαίρεσαι να τον βλέπεις και να τον ακούς. Υγιέστατος, μακριά από την αρρωστημένη και μίζερη πραγματικότητα των ΠΑΕ. Καμία σχέση.
Τον ρωτάνε για την διαιτησία και δεν ασχολείται, αφήστε τους να κάνουν την δουλειά τους λέει. Τι να λέμε...
Και τι ωραίες ιδέες που έχει για το ποδόσφαιρο. Πόσο σέβεται το ψωμί που τρώει. Απίστευτος!
Ο άνθρωπος αυτός είναι διαμάντι. Έχει τόσο ισχυρή και μαγνητική προσωπικότητα που δεν τον αλώνει η κακομοιριά και η μιζέρια.
Τέτοιους ανθρώπους θέλω να βλέπω. Και ας το καταλάβουν όλοι οι λαμόγιες, οι κάφροι που θέλουν να λέγονται παράγοντες. Φέρτε μας ποιοτικούς ανθρώπους με λόγο και άποψη, με θάρρος και πίστη.
Και ύστερα από την ελεγεία του Φερέρ, να σκεφτεσαι τον Μίχο, τον Αμανατίδη, τον Γκούμα, τον Κωστή....
Πρέπει να τον αγκαλιάσουμε όλοι, ανεξαρτήτως οπαδικών τοποθετήσεων. Αποτελεί ένα κόσμημα για εμάς. Μπράβο στα παιδιά και στους ανθρώπους που τον έπεισαν να έρθει.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μια χαρα παλικαρι ειναι ο κωστης φιλε μου!!!!καμια σχεση με μιχο αμανατιδη  γκουμα.....

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
μια χαρα παλικαρι ειναι ο κωστης φιλε μου!!!!καμια σχεση με μιχο αμανατιδη  γκουμα.....

Γιατί τα άλλα παιδιά τι είναι, δολοφόνοι? Ποδοσφαιριστές είναι και όχι επιστήμονες... Απλά οι συγκεκριμένοι όταν ανοίγουν το στόμα τους(και είπα τους συγκεκριμένους γιατί και ο Κωστής έπιασε θεσούλα στη ΝΕΤ να σχολιάζει) είναι να φυλάγεσαι. Έλεγε ο Σώκρατες για Πλάτο(Πλάτωνα) και ο μεν Αμανατίδης σκεφτόταν αν είναι προπονητής, ο δε Κωστής αν είναι σχεδιαστής μόδας... Η σύγκριση γίνεται στο λόγο. Όλο ακούω "...εντάξει, καλά παίξαμε, δεν ξέρω, εντάξει, καλά μωρέ...".

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το παλιομαλακισμένο όμως ο Αμανατίδης είναι πολύ προκλητικός.Ειδικά όταν λέει ότι στο Καραϊσκάκη δεν γίνεται τίποτα εναντίον παιχτών άλλων ομάδων(μπουκάλια,πέτρες,κροτίδες κ βεγγαλικά) προκαλεί πάρα πολύ,γι αυτό κ οι άλλοι πολλές φορές τον πιάνουν στο ψιλό.Πχ. εναντίον του Σορεντίνο ,δεν έπεσε ούτε καρφίτσα.Εδώ είπε ότι στον περιβόητο αγώνα της Ριζούπολης όλα ήταν άγια κ ήρεμα. :jerking: :jerking: :jerking:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Γιατί τα άλλα παιδιά τι είναι, δολοφόνοι? Ποδοσφαιριστές είναι και όχι επιστήμονες... Απλά οι συγκεκριμένοι όταν ανοίγουν το στόμα τους(και είπα τους συγκεκριμένους γιατί και ο Κωστής έπιασε θεσούλα στη ΝΕΤ να σχολιάζει) είναι να φυλάγεσαι. Έλεγε ο Σώκρατες για Πλάτο(Πλάτωνα) και ο μεν Αμανατίδης σκεφτόταν αν είναι προπονητής, ο δε Κωστής αν είναι σχεδιαστής μόδας... Η σύγκριση γίνεται στο λόγο. Όλο ακούω "...εντάξει, καλά παίξαμε, δεν ξέρω, εντάξει, καλά μωρέ...".

καλα του εκανε ο σωκρατης του αμανατιδη που τον εστελνε να γραφει μελει στα χωρια το καλοκαιρι και οταν γυρισε του ειπε ''αγορι εισαι ελευθερος να πας οπου θες  σε ευχαριστουμε .....''

ο λογος  και η αξια του κωστη δεν συγκρινετε με του αμανατιδη!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλημέρα στην οικογένεια και στα άλλα κοπέλια!!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ρε παιδιά εντάξει, ξαναλέω για την ευφράδεια λόγου και για το επίπεδο μόρφωσης έκανα τη σύγκριση. Δεν  είναι το θέμα μου αν είναι καλλίτερος ο Αμανατίδης ή ο Κοντογουλίδης. Για άλλο πρόσωπο έγραψα... Να το κάνω τροποποίηση αν ενοχλεί.
Αν ήμασταν γαύροι όμως, θα ήταν "δικός μας" ο Αμανατίδης, ψυχάρα κλπ. Μην το βλέπετε οπαδικά. Για τον Φερέρ έγραψα. Στα @@ σας ο Αμανατίδης, έχει καριέρα στο Μάτζικ ΤουΒου.
Και τι αν είναι αλήτης ή προκλητικός? Γελάμε κάθε φορά που τον ακούμε να μιλάει? Γελάμε όταν τον βλέπουμε ντυμένο σαν γύφτικο σκερπάνι. Σιγά μην τον πάρω και στα σοβαρά.
Το αυτό ισχύει βέβαια και για τον κάπταιν του ΠΑΟ, κ. Γκούμα. Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο αλλά δεν μου πάει να τον βλέπω στην ομάδα που αγαπάω. Εγώ θέλω χαρακτήρες επιπέδου Χένρικσεν. Εκεί έχω μείνει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γιατί από μαλλί πάει πίσω;σαν να τον έγλειψε αγελάδα είναι;

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
^Ρε για την συνέντευξη του Φερέρ θα γράψετε κανά σχόλιο ή θα αναλύσουμε το φαινόμενο Αμανατίδης??? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom