ΟΧΙ φιλτατε Παυλο!!! Αυτο να το δηλωσεις μετα τον αγωνα με τους γαυρους!!! Καταλαβες, πιστευω.... ;) pc: επι τη ευκαιρια, τι εχουν οι γαυροι σημερα??? Ουτε ενα post, ουτε ενα μπινελικι, τιποτα!!!.....Καλημέρα σε όλους.Το πρωτάθλημα τελείωσε εχθές,ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του ντέρμπι(;).
Για μένα η φετινή Α.Ε.Κ. τελείωσε μόλις χθες.Με αφήνει αδιάφορο ότι κ αν κάνει φέτος.
Κάποιοι,που τους υποστηριζουμε τρελλά,πρέπει να βάλουν το συμφέρον της ομάδας πιο πάνω από την αγαπη τους προς αυτήν, κ να αποχωρήσουν.
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ
Παύλος ο ΑΕΚΤΖΗΣ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Πρωτος ο ΝΤΟΥΣΑΝ.
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Αγαπητέ lepando.
Κάντε εσείς τουρνέ σε όλες τις έδρες (αρχής γενομένης από την Τούμπα) με τον... Νιννή και θα γελάσει κάθε πικραμένος. Για την ακρίβεια εσάς περιμένουν...
Ε κατσε να τις κανουμε πρωτα!Δεν ειδες πως χασαμε στη Τουμπα?Με ενα χερι και ενα οφσαηντ...Παιζουμε ΚΑΛΑ(απλα αυτο,τιποτα παραπανω.),η ΑΕΚ παρεδωσε πνευμα.Εσεις σοβαροτεροι ολων κατακτατε το πρωταθλημα,ΔΙΚΑΙΩΣ.Θα τα πουμε στο κυπελο,ευελπιστω, φιλτατε "εχθρε"!
Μεγαλη κουβεντα αυτη που λεω, μα να μου το θυμασαι, οτι ωσπου να τελειωσει το πρωταθλημα ΔΥΣΚΟΛΑ θα χασει βαθμους ο Παναθηναικος! Για τον δε Νινη & τη παρεα του, τους εχω δει απο κοντα & ειναι σα να βλεπεις playstation, οι πιτσιρικαδες, πιστεψε με!!! Κατα τ'αλλα βλεπε post Κaraliakoura:Αγαπητέ lepando.
Κάντε εσείς τουρνέ σε όλες τις έδρες (αρχής γενομένης από την Τούμπα) με τον... Νιννή και θα γελάσει κάθε πικραμένος. Για την ακρίβεια εσάς περιμένουν...
;)Ε κατσε να τις κανουμε πρωτα!Δεν ειδες πως χασαμε στη Τουμπα?Με ενα χερι και ενα οφσαηντ...Παιζουμε ΚΑΛΑ(απλα αυτο,τιποτα παραπανω.),η ΑΕΚ παρεδωσε πνευμα.Εσεις σοβαροτεροι ολων κατακτατε το πρωταθλημα,ΔΙΚΑΙΩΣ.Θα τα πουμε στο κυπελο,ευελπιστω, φιλτατε "εχθρε"!
Καλημέρα σε όλους.Το πρωτάθλημα τελείωσε εχθές,ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του ντέρμπι(;).
Για μένα η φετινή Α.Ε.Κ. τελείωσε μόλις χθες.Με αφήνει αδιάφορο ότι κ αν κάνει φέτος.
Κάποιοι,που τους υποστηριζουμε τρελλά,πρέπει να βάλουν το συμφέρον της ομάδας πιο πάνω από την αγαπη τους προς αυτήν, κ να αποχωρήσουν.
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ
Παύλος ο ΑΕΚΤΖΗΣ
κατά τα άλλα ξάδελφε εμείς φταίγαμε..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ότι είχα να πω για την ποδοσφαιρική Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως για φέτος το είπα πιο πάνω.Αυτό το κεφάλαιο για φέτος τελείωσε για μένα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του ντέρμπι(;).
Θέλω να ασχοληθώ με το μπάσκετ της Α.Ε.Κ. που πνέει τα λοίσθια κ θα το κάνω από αύριο γιατί τώρα σχολάω.
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Θέλω να ασχοληθώ με το μπάσκετ της Α.Ε.Κ. που πνέει τα λοίσθια κ θα το κάνω από αύριο γιατί τώρα σχολάω.
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Όταν σας έλεγα το Σάββατο στο καφέ ότι δεν έχουμε τα κότσια για κάτι παραπάνω δεν με πιστεύατε.Δυστυχώς καλύτερα να βλέπουμε τα ματς από την TV παρά αυτά τα ΓΕΛΟΙΑ γκολ που τρώμε και τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ του Λάκη και του κάθε βολεμένου στα λεφτα του συμβολαίου του παίχτη μας,με εξαίρεση τους Λύμπε,Σόρε,Μπρούνο...Που ήταν ο Έμερσον εχθές?Ο Σέζαρ,ο Μαντούκα,ο Δέλλας,ο ...Καπετάνος (!!!!! ).Ο ..Λαγός ( ) που είναι? ʼντε γεια και φέτος...
14 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ...
14 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ...
Φιλε KALIS προσυπογραφω αυτα που λες σε ολα τα επιπεδα αλλα θα επιμενω να βλεπω την αρωστια μου στο γηπεδο με τους γιους μου. Καλη εβδομαδα και στον ξαδελφο (τερας) και στον DARK . Φιλε DARK θυμισου πριν 3 χρονια ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ και με τα ψεματα ειμαστε εκει που ειμαστε. Καλη εβδομαδα και περαστικα μας σε ολη την παρεα του Σαββατου. Παιδια ναστε καλα .
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Δεν πειράζει ρε παιδιά. Την ΑΕΚ την αγαπάμε και την ευχαριστούμε και για τις όμορφες στιγμές και για τις πίκρες που μας χαρίζει. Φίλοι, μην ταυτίζετε την ομάδα με πρόσωπα, ούτε με παίκτες ούτε με διοικούντες, ούτε με οποιονδήποτε σας τη σπάει...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Εγώ πάντως επειδή είμαι μαζόχα,με την Παρί θα πάω.Ίσως επειδή πιστεύω ότι είναι πιο χάλια από εμάς..
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
+1Δεν πειράζει ρε παιδιά. Την ΑΕΚ την αγαπάμε και την ευχαριστούμε και για τις όμορφες στιγμές και για τις πίκρες που μας χαρίζει. Φίλοι, μην ταυτίζετε την ομάδα με πρόσωπα, ούτε με παίκτες ούτε με διοικούντες, ούτε με οποιονδήποτε σας τη σπάει...
Και επίσης, θαύματα δεν γίνονται. Με αυτό το υλικό, καλείται η ΑΕΚ να κάνει υπέρβαση στο εγχώριο πρωτάθλημα... Έκανε την μινι υπέρβαση στο Ch.L., ίσως να μην τραβά πλέον. Αλλά επειδή ήδη στήνουν ψησταριές στο Καραισκάκη για τον Μάη, μην το δώσει κανείς με ψηλά τα χέρια. Στην πίεση.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
+1
Και επίσης, θαύματα δεν γίνονται. Με αυτό το υλικό, καλείται η ΑΕΚ να κάνει υπέρβαση στο εγχώριο πρωτάθλημα... Έκανε την μινι υπέρβαση στο Ch.L., ίσως να μην τραβά πλέον. Αλλά επειδή ήδη στήνουν ψησταριές στο Καραισκάκη για τον Μάη, μην το δώσει κανείς με ψηλά τα χέρια. Στην πίεση.
Έτσι είναι !!! Μέχρι πριν τα Χριστούγεννα, είχαμε ομαδάρα, τώρα είμαστε χάλια; Υπάρχει ένα ντεφορμάρισμα σε ΟΛΕΣ τις ομάδες κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 8 μηνών.Αν σε λίγες αγωνιστικές η ομάδα ξαναπετάει τί θα λέμε τότε;
Επισκέπτης
Εγώ πάντως επειδή είμαι μαζόχα,με την Παρί θα πάω.Ίσως επειδή πιστεύω ότι είναι πιο χάλια από εμάς..
Τα ίδια λέγαμε και το 1997 αλλά η τριάρα από τον λοκό δεν ξενχιέται...Δυστυχώς.
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Παιδια μην απογοητευεστε!Στηριξτε την ομαδα σας!Ενα απλο ντεφορμαρισμα περναει ο Καπανταης και ο Καπετανος...Πιστευω πως με την προσθηκη του Καφε η ομαδα σας θα ανεβει και θα κανει σερι νικων και καλων εμφανισεων. 0
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Τα ίδια λέγαμε και το 1997 αλλά η τριάρα από τον λοκό δεν ξενχιέται...Δυστυχώς.
Αυτό, δεν έπρεπε να μας το θυμήσεις (ειλικρινά, το είχα λησμονήσει)
Επισκέπτης
Η ΑΕΚ είναι υπεράνω όλων.Και όπως είπε ο Πατριάρχης,η ΑΕΚ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν αποθνίσκουν.Η ΑΕΚ χρειάζεται έναν καλό ιδιοκτήτη,να κρατήσει τον προπονητή και να μην του ρίξει ευθύνες και χαρακτηρισμό ηττοπαθή όπως στον Σάντος,να επενδύσει λεφτά και να φτιάξει ένα νέο γήπεδο ώστε η ΑΕΚ να γίνει η ΑΕΚ που πρέπει.
Επισκέπτης
Παιδιά έστω και καθυστερημένα θέλω να καταθέσω την άποψη μου. Αν μιλήσω με την καρδιά πιστεύω ότι μπορεί να γυρίσει το πρωτάθλημα. Αν μιλήσω με την λογική πάει και το φετινό. Όμως την ομάδα πρέπει να την στηρίξουμε. Εδώ ρε παιδιά παίζαμε καλή μπάλα και είχαμε 15000 κόσμο στο γήπεδο μας. Στο κάτω κάτω και η δεύτερη θέση έχει σημασία λόγω χρημάτων. Εγώ προσωπικά το Μάι φεύγω φαντάρος. Του χρόνου όμως αναξέρτητα τι θα κάνουμε φέτος θα ξαναπάρω διαρκείας, ίσως λίγο φτηνότερο από το φετινό. Την ομάδα την στηρίζουμε στα καλά και τα κακά. 13 χρόνια είμαστε χωρίς πρωτάθλημα και θα την αφήσουμε τώρα? Ως Καμινιώτης θα χαρώ πολύ να κερδίσουμε το γαύρο την Κυριακή και ας χάσουμε το πρωτάθλημα. Το θέμα είναι να το παλέψουμε και να μην τα παρατάμε. Εδώ που τα λέμε ρε παιδιά αν είχαμε και την κωλάρα του γαύρου σίγουρα θα είμασταν πολύ πιο ψηλά. Τι να κάνουμε που την βαζελίνη οι βάζελοι δεν την κρατάνε για την πάρτη τους και την δίνουν και στους γαύρους. Όλοι γήπεδο την Κυριακή. DARK θα χαρώ να σε δω στο γήπεδο από κοντά την Κυριακή. Αν είναι θα σου στείλω pm το Σαββάτο να κανονίσουμε να σε γνωρίσω.
καλημερα μαγκες!!!!!εχτες δεν καταφερα να μπω αλλα δεν πειραζει.
η ΑΕΚΑΡΑ μας δεν καταφερε να κερδισει τον ηρα και ετσι η διαφορα ξεφυγε στους 8 αλλα δεν πειραζει ειναι χρεος μας να παμε ολοι στο γηπεδο και να στηριξουμε τα νεα παιδια της ομαδας!!!!!!οποιαδηποτε αλλαγη και να γινει αποκλειετε να φυγουν ολοι.....αυτοι που ηα μεινουν καλο ειανι να εχουν την στηριξη μας!!
υ.γ. sorry που δεν καταφερα να ερθω στην συναντηση!!!!!
η ΑΕΚΑΡΑ μας δεν καταφερε να κερδισει τον ηρα και ετσι η διαφορα ξεφυγε στους 8 αλλα δεν πειραζει ειναι χρεος μας να παμε ολοι στο γηπεδο και να στηριξουμε τα νεα παιδια της ομαδας!!!!!!οποιαδηποτε αλλαγη και να γινει αποκλειετε να φυγουν ολοι.....αυτοι που ηα μεινουν καλο ειανι να εχουν την στηριξη μας!!
υ.γ. sorry που δεν καταφερα να ερθω στην συναντηση!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις