DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Με πήρε ο ύπνος.Τα χουν πάρει οι γααύροι στην κράνα όμως μαζί του.
Ρε παιδιά εντάξει, ξαναλέω για την ευφράδεια λόγου και για το επίπεδο μόρφωσης έκανα τη σύγκριση. Δεν είναι το θέμα μου αν είναι καλλίτερος ο Αμανατίδης ή ο Κοντογουλίδης. Για άλλο πρόσωπο έγραψα... Να το κάνω τροποποίηση αν ενοχλεί.
Αν ήμασταν γαύροι όμως, θα ήταν "δικός μας" ο Αμανατίδης, ψυχάρα κλπ. Μην το βλέπετε οπαδικά. Για τον Φερέρ έγραψα. Στα @@ σας ο Αμανατίδης, έχει καριέρα στο Μάτζικ ΤουΒου.
Και τι αν είναι αλήτης ή προκλητικός? Γελάμε κάθε φορά που τον ακούμε να μιλάει? Γελάμε όταν τον βλέπουμε ντυμένο σαν γύφτικο σκερπάνι. Σιγά μην τον πάρω και στα σοβαρά.
Το αυτό ισχύει βέβαια και για τον κάπταιν του ΠΑΟ, κ. Γκούμα. Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο αλλά δεν μου πάει να τον βλέπω στην ομάδα που αγαπάω. Εγώ θέλω χαρακτήρες επιπέδου Χένρικσεν. Εκεί έχω μείνει.
^Ρε για την συνέντευξη του Φερέρ θα γράψετε κανά σχόλιο ή θα αναλύσουμε το φαινόμενο Αμανατίδης???
Και να φανταστείς ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν ... ηλεκτρολόγος, δηλαδή καμία σχέση με προπονητική. Και όσο συντηρητικός και "συμπέθερος" είναι σε εμφάνιση, τόσο τολμηρός και επιθετικός είναι στην ψυχή του. Ο κ. Λορέντζο πρέπει να γίνει παράδειγμα για όλους μας, πως ό,τι επάγγελμα και να κάνουμε αν το κάνουμε με μεράκι και φαντασία, θαΚαλημέρες φιλαράκια ΑΕΚτζήδες!
Είδα λίγο και διάβασα μετά την συνέντευξη του προφέσορ στο ΣΚΑΪ Στάδιο.
Τι περίπτωση ανθρώπου είναι ο κ. Φερέρ? Δηλαδή, ακόμα και αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στον Ντέμη για οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορείς να μην του απονείμεις τα εύσημα για αυτή την κίνηση να φέρει αυτόν τον άνθρωπο στην Ελλαδίτσα μας.
Δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ αλλά έχω πάθει την πλάκα μου με τον Δον Λορέντζο. Και πιστεύω ότι όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλοι του αθλήματος θέλουν τέτοιους ανθρώπους στο χώρο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
Ωραίος λόγος, με αυτοπεποίθηση, λογική, συνέπεια, σεβασμό, ήθος. Μια κουλτούρα, μια αύρα από άλλο επίπεδο. Ποιότητα σκέψης και άρθρωσης. Πέραν του ότι τα ισπανικά είναι απολαυστικά όταν τα ακούς, ο ίδιος είναι απολαυστικός. Χαίρεσαι να τον βλέπεις και να τον ακούς. Υγιέστατος, μακριά από την αρρωστημένη και μίζερη πραγματικότητα των ΠΑΕ. Καμία σχέση.
Τον ρωτάνε για την διαιτησία και δεν ασχολείται, αφήστε τους να κάνουν την δουλειά τους λέει. Τι να λέμε...
Και τι ωραίες ιδέες που έχει για το ποδόσφαιρο. Πόσο σέβεται το ψωμί που τρώει. Απίστευτος!
Ο άνθρωπος αυτός είναι διαμάντι. Έχει τόσο ισχυρή και μαγνητική προσωπικότητα που δεν τον αλώνει η κακομοιριά και η μιζέρια.
Τέτοιους ανθρώπους θέλω να βλέπω. Και ας το καταλάβουν όλοι οι λαμόγιες, οι κάφροι που θέλουν να λέγονται παράγοντες. Φέρτε μας ποιοτικούς ανθρώπους με λόγο και άποψη, με θάρρος και πίστη.
Και ύστερα από την ελεγεία του Φερέρ, να σκεφτεσαι τον Μίχο, τον Αμανατίδη, τον Γκούμα, τον Κωστή....
Πρέπει να τον αγκαλιάσουμε όλοι, ανεξαρτήτως οπαδικών τοποθετήσεων. Αποτελεί ένα κόσμημα για εμάς. Μπράβο στα παιδιά και στους ανθρώπους που τον έπεισαν να έρθει.
κορίτσια φιλαδεφειώτικα είστε έτοιμα πίστευω γιατί σε δυο βδομάδες ερχόμαστε να σας γκρεμίσουμε τα όνειρα. Να σας βυθίσουμε στην εσωστρέφεια. Να τραγουδάτε για Κορυδαλλούς και Ντεμάκους. Να πέφτετε ΚΑΤΩ τέλος πάντων.
Ο Φερέρ δηλαδή δεν έχει παίξει μπάλλα;
Εεεεεεπιτελους ξεκουμπιστηκε ο σιχαμενος παραγοντας
Πεστα ντε! Όποτε τον έβλεπα, έβλεπα δολάρια στα μάτια του. Λεφτά λεφτά λεφτά και έχει γίνει κούρσα η μπάλα με άλογα που τα σκοτώνουν πριν γεράσουν. Για να δούμε τον Μισέλ... ποδοσφαιριστής ήτανε.