Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με πήρε ο ύπνος.Τα χουν πάρει οι γααύροι στην κράνα όμως μαζί του.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παιδιά εντάξει, ξαναλέω για την ευφράδεια λόγου και για το επίπεδο μόρφωσης έκανα τη σύγκριση. Δεν  είναι το θέμα μου αν είναι καλλίτερος ο Αμανατίδης ή ο Κοντογουλίδης. Για άλλο πρόσωπο έγραψα... Να το κάνω τροποποίηση αν ενοχλεί.
Αν ήμασταν γαύροι όμως, θα ήταν "δικός μας" ο Αμανατίδης, ψυχάρα κλπ. Μην το βλέπετε οπαδικά. Για τον Φερέρ έγραψα. Στα @@ σας ο Αμανατίδης, έχει καριέρα στο Μάτζικ ΤουΒου.
Και τι αν είναι αλήτης ή προκλητικός? Γελάμε κάθε φορά που τον ακούμε να μιλάει? Γελάμε όταν τον βλέπουμε ντυμένο σαν γύφτικο σκερπάνι. Σιγά μην τον πάρω και στα σοβαρά.
Το αυτό ισχύει βέβαια και για τον κάπταιν του ΠΑΟ, κ. Γκούμα. Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο αλλά δεν μου πάει να τον βλέπω στην ομάδα που αγαπάω. Εγώ θέλω χαρακτήρες επιπέδου Χένρικσεν. Εκεί έχω μείνει.

λιγα για τον μεγιστο κοντογουλιδη ετσι??????????

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
^Ρε για την συνέντευξη του Φερέρ θα γράψετε κανά σχόλιο ή θα αναλύσουμε το φαινόμενο Αμανατίδης??? :2funny:

τα ειπες ολα εσυ!!!συμφωνω απολυτος με την αναλυση που εκανες!!!
οποιος ακουσε την συνεντευξη αποκλειετε να τα παρει στο κρανιο.οι μαλ.....εσ δημοσιογρααφοι  μετεφεραν τα λεγομενα του με ''περιεργο'' τροπο ετσι ωστε να φωρτοσουν!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ο Γιώργος Κασναφέρης του συνδέσμου Αθηνών θα διευθύνει τον επαναληπτικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, το δεύτερο σερί ντέρμπι του «Δικέφαλου του Βορρά», που σφυρίζει διεθνής διαιτητής, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Hellas On Line. Ο Κοντογιαννίδης του συνδέσμου Ξάνθης αυτό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
απο το
aντε να δουμε.....

fylisihos

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
κορίτσια φιλαδεφειώτικα είστε έτοιμα πίστευω γιατί σε δυο βδομάδες ερχόμαστε να σας γκρεμίσουμε τα όνειρα. Να σας βυθίσουμε στην εσωστρέφεια. Να τραγουδάτε για Κορυδαλλούς και Ντεμάκους. Να πέφτετε ΚΑΤΩ τέλος πάντων.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καλημέρες φιλαράκια ΑΕΚτζήδες!

Είδα λίγο και διάβασα μετά την συνέντευξη του προφέσορ στο ΣΚΑΪ Στάδιο.
Τι περίπτωση ανθρώπου είναι ο κ. Φερέρ? Δηλαδή, ακόμα και αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στον Ντέμη για οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορείς να μην του απονείμεις τα εύσημα για αυτή την κίνηση να φέρει αυτόν τον άνθρωπο στην Ελλαδίτσα μας.
Δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ αλλά έχω πάθει την πλάκα μου με τον Δον Λορέντζο. Και πιστεύω ότι όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλοι του αθλήματος θέλουν τέτοιους ανθρώπους στο χώρο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
Ωραίος λόγος, με αυτοπεποίθηση, λογική, συνέπεια, σεβασμό, ήθος. Μια κουλτούρα, μια αύρα από άλλο επίπεδο. Ποιότητα σκέψης και άρθρωσης. Πέραν του ότι τα ισπανικά είναι απολαυστικά όταν τα ακούς, ο ίδιος είναι απολαυστικός. Χαίρεσαι να τον βλέπεις και να τον ακούς. Υγιέστατος, μακριά από την αρρωστημένη και μίζερη πραγματικότητα των ΠΑΕ. Καμία σχέση.
Τον ρωτάνε για την διαιτησία και δεν ασχολείται, αφήστε τους να κάνουν την δουλειά τους λέει. Τι να λέμε...
Και τι ωραίες ιδέες που έχει για το ποδόσφαιρο. Πόσο σέβεται το ψωμί που τρώει. Απίστευτος!
Ο άνθρωπος αυτός είναι διαμάντι. Έχει τόσο ισχυρή και μαγνητική προσωπικότητα που δεν τον αλώνει η κακομοιριά και η μιζέρια.
Τέτοιους ανθρώπους θέλω να βλέπω. Και ας το καταλάβουν όλοι οι λαμόγιες, οι κάφροι που θέλουν να λέγονται παράγοντες. Φέρτε μας ποιοτικούς ανθρώπους με λόγο και άποψη, με θάρρος και πίστη.
Και ύστερα από την ελεγεία του Φερέρ, να σκεφτεσαι τον Μίχο, τον Αμανατίδη, τον Γκούμα, τον Κωστή....
Πρέπει να τον αγκαλιάσουμε όλοι, ανεξαρτήτως οπαδικών τοποθετήσεων. Αποτελεί ένα κόσμημα για εμάς. Μπράβο στα παιδιά και στους ανθρώπους που τον έπεισαν να έρθει.
Και  να  φανταστείς  ότι  μέχρι πριν λίγα  χρόνια  ήταν ... ηλεκτρολόγος,  δηλαδή καμία σχέση με προπονητική. Και όσο  συντηρητικός  και "συμπέθερος" είναι σε εμφάνιση, τόσο  τολμηρός και  επιθετικός είναι στην ψυχή του. Ο κ. Λορέντζο  πρέπει να γίνει παράδειγμα για όλους μας, πως ό,τι  επάγγελμα  και  να  κάνουμε  αν το  κάνουμε  με  μεράκι  και  φαντασία, θα
  πάμε  καλά.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
κορίτσια φιλαδεφειώτικα είστε έτοιμα πίστευω γιατί σε δυο βδομάδες ερχόμαστε να σας γκρεμίσουμε τα όνειρα. Να σας βυθίσουμε στην εσωστρέφεια. Να τραγουδάτε για Κορυδαλλούς και Ντεμάκους. Να πέφτετε ΚΑΤΩ τέλος πάντων.

Σας περιμένουμε να μας γκρεμίσετε. :knockinb:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό απόγευμα σε όλους κ καλό Σ/Κ.Η ομάδα έχει δύσκολο ματς την Κυριακή(πιο δύσκολο κατ εμέ από αυτό με τον γαύρο την άλλη βδομαδα).fleshforfantasy αν θες να έρθεις αύριο στην μπουτίκ στην Φιλαδέλφεια σε περιμένουμε (στις 17.00) για καφεδάκι.Αν θες στειλε μου μήνυμα κ θα σου πω λεπτομέρειες το απόγευμα που θα ξαναμπώ.Καλό απόγευμα σε όλους.

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Καλό απόγευμα. Και μια καλή είδηση... Ο Μισέλ είναι ό νέος πρόεδρος της UEFA.

Μισέλ, ο 6ος

26/1/2007 13:36

Όταν ο Μισέλ Πλατινί εκτελούσε φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή, οι οπαδοί της ομάδας του πανηγύριζαν διότι ήξεραν την τροχιά που θα διαγράψει η μπάλα. Πάνω από το τείχος και γκολ. Ο Γάλλος ξεπέρασε άλλο ένα... τείχος. Αυτό του Λέναρντ Γιόχανσον, του ακλόνητου φαβορί για επανεκλογή στην προεδρεία της UEFA. Νέο αφεντικό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι, πλέον, ο Μισέλ Πλατινί, που κέρδισε τον Σουηδό "δυνάστη" (17 χρόνια πρόεδρος) με 27-23 στις ψήφους. Κερδισμένοι θεωρούνται, σύμφωνα με τις προγραμματικές του δηλώσεις, οι "μικροί" της γηραιάς ηπείρου. "Είμαι συγκινημένος" δήλωσε.

"Συγκινημένος"

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Πλατινί τόνισε συγκινημένος: "Στα γήπεδα έκανα το γύρο του θριάμβου όταν κέρδιζα. Τώρα δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Είναι συγκινημένος, ευτυχισμένος. Θα κάνω σωστά τη δουλειά μου και είμαι έτοιμος για αυτό. Εχω εμπειρία από την FIFA και την UEFA τόσα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τη σύζυγό μου και όλους όσοι με βοήθησαν. Είναι η αρχή μίας νέας περιπέτειας. Παρά το γεγονός ότι 27 πρόεδροι ψήφισαν υπέρ μου και 23 εναντίον μου, στην καρδιά μου υπάρχουν 52 βασίλισσες της Ευρώπης". Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Γιόχανσον, λέγοντας: "Λέναρντ, είναι επίσης η αρχή μιας νέας περιπέτειας και για σένα. Θα δουλέψουμε μαζί, ενωμένοι". Τέλος, ευχαρίστησε τον Γάλλο πρώην πρόεδρο της UEFA, Ζακ Ζορζ, επειδή "πάντα με ήθελε για πρόεδρο της Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας".

Στις προγραμματικές του δηλώσεις, ο Πλατινί έχει ταχθεί υπέρ των μικρών και ξεκαθάρισε ότι θα επιδιώξει και θα πετύχει τη μείωση των ομάδων που αγωνίζονται στο Champions League, από τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες. Ο Γάλλος θεωρεί υπερβολικό το να βγάζουν 4 ομάδες κάποιες χώρες και δεσμεύτηκε πως θα αυτό θα αλλάξει, δίνοντας θέσεις, συμμετοχές σε ομάδες μικρότερων ποδοσφαιρικά κρατών, ώστε να μπορούν κι αυτές να έχουν έσοδα από τη συμμετοχή και τους χορηγούς, βοηθώντας έτσι στο να ισχυροποιηθούν και να μπορέσουν να αναπτυχθούν. Το σλόγκαν του Γάλλου, άλλωστε, είναι "Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στους ποδοσφαιριστές".

Εκτός αυτών, ο Πλατινί έχει ανακοινώσει ότι επιθυμεί και στοχεύει σε:

- Απόλυτο περιορισμό ή και κατάργηση της G14.

- Αύξηση των βοηθών διαιτητή από δύο σε τέσσερις.

- Απαγόρευση της δημιουργίας του Βαλκανικού πρωταθλήματος, που επιθυμούν σύλλογοι από την πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλά νέα κατ'εμέ. Ελπίζω να κάνει αυτά που υποσχέθηκε μπας και γυρίσει το ποδόσφαιράκι σε πιο pure καταστάσεις.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Εεεεεεπιτελους ξεκουμπιστηκε ο σιχαμενος σουηδος παραγοντας :dancing:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εεεεεεπιτελους ξεκουμπιστηκε ο σιχαμενος παραγοντας :dancing:

Πεστα ντε! Όποτε τον έβλεπα, έβλεπα δολάρια στα μάτια του. Λεφτά λεφτά λεφτά και έχει γίνει κούρσα η μπάλα με άλογα που τα σκοτώνουν πριν γεράσουν. Για να δούμε τον Μισέλ... ποδοσφαιριστής ήτανε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ - Paris Saint Germain

Στην διάθεση των φιλάθλων της ΑΕΚ τίθενται από αύριο Σάββατο 27/01 τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ ? Paris Saint Germain (Τετάρτη 14/02, 21.45 μ.μ.). Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθευτούν, σε ώρες καταστημάτων, από τα εξής σημεία:

aekshop 1 : Γράμμου 71, Μαρούσι τηλ. 210-8064210
aekshop 2 (Empire cafe): Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210-2525759
aekshop 3 : Αιόλου 7, Πλάκα τηλ. 210-3236750
aekshop 4 : Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210- 5317482

Εισιτήρια για τον αγώνα ΑΕΚ ? Paris Saint Germain θα πωλούνται από την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ Ειρήνη και στην είσοδο της Λεωφόρου Κύμης (ώρες: 11.00 ? 18.00).

Επίσης, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα εισιτήριά τους τόσο μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης , όσο και μέσω του νέου αυτόματου τηλεφωνικού κέντρου πωλήσεων στο 210-8108021.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται από ειδικό εκδοτήριο στον σταθμό του ΗΣΑΠ, "Ειρήνη". Το συγκεκριμένο εκδοτήριο θα λειτουργεί μόνο την Τετάρτη 14/2, από τις 18.45 μέχρι και 10? λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα. Για την παραλαβή, απαραίτητη είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας με τον αριθμό δελτίου που έχει δηλωθεί κατά την τηλεφωνική αγορά.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

Θύρες 1, 15, 17, 19, 35: 15?
Θύρες 2, 3, 16, 21, 33, 34: 20?
Θύρες 22, 32: 25?
Θύρες 5, 23, 31: 30?
Θύρες 6, 12, 24, 30: 35?
Θύρες 7, 8, 10, 11, 26, 28: 40?
Θύρα 9: 50?
Θύρα 29: 70?
Θύρα P1: 100?

Για τις ίδιες θύρες θα προπωλούνται και παιδικά εισιτήρια (μόνο από τα εκδοτήρια του σταθμού Ειρήνη, από την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου) η τιμή των οποίων κυμαίνεται από 5,00 ? έως 20,00 ?. Την ημέρα του αγώνα τα παιδικά εισιτήρια θα πωλούνται μόνο από το εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πεστα ντε! Όποτε τον έβλεπα, έβλεπα δολάρια στα μάτια του. Λεφτά λεφτά λεφτά και έχει γίνει κούρσα η μπάλα με άλογα που τα σκοτώνουν πριν γεράσουν. Για να δούμε τον Μισέλ... ποδοσφαιριστής ήτανε.

Στου  Μπλάτερ  τα μάτια  τί  βλέπεις,  pel;

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πριν από 2 ώρες ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση των Αεκτζήδων του Forum.Ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν στο κιτρινόμαυρο κάλεσμα και κυρίως τον Dark για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του να συναντηθούμε.Ευχαριστούμε επίσης και την αντιπροσωπεία των εξαδέλφων του Βορρά -βλέπε Teras- και ετοιμαζόμαστε για νέες συναντήσεις.ΓΕΡΑ ΜΩΡΗ ΧΑΝΟΥΜΑ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους.Το πρωτάθλημα τελείωσε εχθές,ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του ντέρμπι(;).

Για μένα η φετινή Α.Ε.Κ. τελείωσε μόλις χθες.Με αφήνει αδιάφορο ότι κ αν κάνει φέτος.

Κάποιοι,που τους υποστηριζουμε τρελλά,πρέπει να βάλουν το συμφέρον της ομάδας πιο πάνω από την αγαπη τους προς αυτήν, κ να αποχωρήσουν.

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ

Παύλος ο ΑΕΚΤΖΗΣ

Επισκέπτης
Εγώ φίλε sonyp900 βάζω και ένα "0" επιπλέον στα τόσα δικά σου.

Καταρχήν καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Πικρός ο καφές σε όλους τους ενωσίτες, σήμερα Δευτέρα... ʼσχετα με το συμβόλαιο του Καφέ (δεν μου φταίει σε τίποτα ο παίχτης), άντε να πάρουμε κ τον Λέμενς τώρα που θα τον αποδεσμεύσει ο Θρύλος. Το άκουσα το πρωί στον "Σπορ FM" που το έστειλε ένας οπαδός του γάβρου...

Εν πάση περιπτώση, δεν μου αρέσει να μεμψημοιρώ, ειδικά τώρα που το κλίμα είναι βαρύ... Θυμίζω (κάτι που που το έχω ξαναπεί) ότι πρίν 2 χρόνια ανανέωσα εγώ και άλλοι 7 ενωσίτες τα Διαρκείας μας, την αμέσως  επομένη από το το μάτς με τον Ιωνικό με εκείνο το απίστευτο γκόλ του Νατσούρα στο 87΄...

Ήδη όμως ακύρωσα το ταξίδι για Παρίσι και μάλλον πρέπει να σκεφτώ και κάτι για το ΣΚ, καμιά κοντινή απόδραση με τα κινητά και τις TV κλειστές...

Αυτά προς το παρών , αργότερα θα πούμε και άλλα...

Το πρωτάθλημα τέλος από την Θεσσαλονίκη για φέτος ! Από τους πεθαμένους της Θεσ-κης....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom