Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως το ξενέρωμα μου ,δεν έχει να κάνει γενικά με την Α.Ε.Κ.ΌΠως ξανάγραψα,ανεξάρτητα με την θέση που θα πάρει φέτος η ομάδα,εισιτήριο διαρκείας θα είμαι από τους πρώτους που θα πάρω κ μάλιστα πιο ακριβό από φέτος.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ο μοναδικος που μπορει να μαζεψει παλι τον κοσμο ειναι η ιδια η ομαδα!!!!!!
και αλλοι φιλοι μου εχουν ξενερωσει....
μια καλη εμφανιση με οσφπ ειναι επιβεβλημενη!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως το ξενέρωμα μου ,δεν έχει να κάνει γενικά με την Α.Ε.Κ.ΌΠως ξανάγραψα,ανεξάρτητα με την θέση που θα πάρει φέτος η ομάδα,εισιτήριο διαρκείας θα είμαι από τους πρώτους που θα πάρω κ μάλιστα πιο ακριβό από φέτος.

τοτε τι ειναι?

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
ή το ότι σε όλα τα σημαντικά ματς του πρωταθλήματος όλοι ''εξαφανίζονται''.

www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,816.1830]Στο είχα πει και πιο πριν DARK. Η ΑΕΚ δεν έχει παίκτες που να αντέχουν στον πρωταθλητισμό. Όταν χρειάστηκε να παίξουν, ξεφούσκωσαν.[/url]

Κοιτάξτε να μην χάσετε την δεύτερη θέση (αν και το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο)

Κατά τα λοιπά, η χρονιά μας τελειώνει με 2 ματσάκια. Ένα με Γιάννενα (το πιο σημαντικό) και ένα με ΑΕΚ. Αν κερδίσουμε και τα 2, πάμε διακοπές μια ώρα αρχύτερα.

Τα Γιάννενα δεν έχουν καμιά σπουδαία ομάδα, αλλά θα παίξουν μαζική άμυνα. Νομίζω όμως ότι αν σκοράρουμε στο πρώτο, θα σκορπίσουν.

Η ΑΕΚ πάλι έχει κρίσιμο αγώνα. Νομίζω ότι αν παίξει για την νίκη και ανοιχτεί, θα το καθαρίσουμε και αυτό.

Μετά, θα μπορέσουμε να βάλουμε Φακινούς, Ματσούκες και Ταραλίδηδες...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με την φετινή αδιαφοριά κάποιων παιχτών κ την ανικανότητα της διοίκησης σε καίρια ζητήματα.Δεν είναι δυνατόν ένα ολόκληρο μήνα να αφήνουν την ομάδα χωρίς επιθετικό ενώ το πρόβλημα είναι εμφανές κ κανουν την 1η μεταγραφή αφού χάθηκαν τα πάντα.ΕΛΕΟΣ.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Με την φετινή αδιαφοριά κάποιων παιχτών κ την ανικανότητα της διοίκησης σε καίρια ζητήματα.Δεν είναι δυνατόν ένα ολόκληρο μήνα να αφήνουν την ομάδα χωρίς επιθετικό ενώ το πρόβλημα είναι εμφανές κ κανουν την 1η μεταγραφή αφού χάθηκαν τα πάντα.ΕΛΕΟΣ.
Γιατι, το ιδιο δεν γινεται και στο Παναθηναικο (οσον αφορα  τις μεταγραφες)
Για την αδιαφορια των παιχτων δεν θα συμφωνησω. Πιστευω οτι ειναι θεμα δυνατοτητων.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Θα κερδισετε τον γαυρο !!
Θα παιξει με υπεροψια και αυτο πρεπει να το εκμεταλλευτειτε !
Αντε ρε χανουμακια :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε Μιχάλη κ τι έγινε ρε συ που θα κερδίσουμε τον γαύρo;θα πάμε ή εμείς ή εσείς σε καμμιά Λάρισα,θα φέρουμε καμμιά ισοπαλιά,θα πάει ο γαύρος θα περάσει με κανά 0-2 ή με 0-3,γεια σας.Προσωπικα την Κυριακή δεν θέλω να κερδίσουμε,γιατί αν συμβεί αυτό θα θυμηθώ όλους αυτούς τους πόντους που πετάξαμε κ θα εκνευριστώ που τους χάσαμε μαλακωδώς ενώ τον γαύρο τον κερδίσαμε.Κ θα κάνουν τα γαυρακια φιέστα τον Μάη γιατί έγινε κ δήμαρχος ο μαλάκας ο Φασούλας κ που επειδή έχει τεράστια υποχρέωση στον θείο θα κάνει μια φιέστα ....Μουρλια...

Επισκέπτης
Εγώ πάντως, μετά την φάση με τον Ηρακλή που φάγαμε το γκολ, έστειλα "κίτρινη κάρτα" από το site της ΑΕΚ (όσοι μπαίνουν καταλαβαίνουν τι εννοώ) μην τυχόν και δώσουν τον Τσιρίλο (γιατί έτσι ακούγεται). Φανταστείτε την άμυνα χωρίς Τσιρίλο...

Ο Δέλλας ήταν Κολοσσός... τώρα πια το παλικάρι δεν τραβάει, δεν μπορεί. Είναι και μεγάλος, είναι και τραυματίας σε 10 μεριές (μέση, μηρούς, γόνατα, κτλ). Πρέπει να φέρει ο Φερέρ έναν σε στυλ ʼλβεζ.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Το ότι δεν αφήνω την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ να πεθάνει;Κακό είναι;

Μα, δε θα πεθάνει,  ό,τι κι αν γίνει.Θυμάσαι πριν μερικά χρόνια που παίζαμε με Λανέ, Αριδά και Αγιασωτέλη σέντερ;Ούτε τότε πέθανε και αργότερα ήρθαν καλύτερες μέρες.Τίποτα στη ζωή δεν κινείται με γραμμικό τρόπο. Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ μας πικραίνει, αλλά ...δεν  πεθαίνει

Επισκέπτης
Αυτά προς το παρών , αργότερα θα πούμε και άλλα...

Κάτι που ήθελα από την Κυριακή το βράδυ να το μοιραστώ μαζί με τους  ενωσίτες φίλους του site και που κατάφερα  μόλις τώρα τελικά να αποτυπώσω :

ʼνοιξη 2002?Βρίσκομαι στα Γιάννενα μεσοβδόμαδα για επαγγελματικό ταξίδι, εκτάκτως. Ο φιλικός αγώνας της Εθνικής μας με την Τσεχία στα Γιάννενα την Τετάρτη, φέρνει αναστάτωση στην πόλη, τα μαγικά εισιτήρια του φιλικού έχουν ΟΛΑ εξαντληθεί και γω όσο και να έχω εξασφαλήσει το «μαγικό χαρτάκι» του φιλικού, δύο ώρες πριν το παιχνίδι ακόμα δεν έχω εξασφαλίσει την διανυκτέρευσή μου στην πόλη. Τα 2 μεγάλα ξενοδοχεία της πόλης είναι ασφυκτικά γεμάτα λόγω του αποστολών εθνικών ομάδων. Τελικά πέφτουν τα μεγάλα μέσα και στο παρα 5΄ (κυριολεκτικά) εξασφαλίζω την διαμονή μου το βράδυ στο Du Lac, όπου εκεί έμενε κ η αποστολή της Εθνικής μας...

Η πρώτη μου σκέψη είναι μόλις 3 μέρες πριν το  Ντέρμπυ που θα ακολουθούσε το ερχόμενο ΣΚ ανάμεσα σε ΑΕΚ κ ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ και που θα έκρινε τον τίτλο της περιόδου, θα είχα την ευκαιρία να δω live στο lobby του ξενοδοχείου, τους παίχτες μας κ να φτιαχτώ έτσι ενόψει του Ντέρμπυ.... Ήδη όλη μου η παρέα είχε ενημερωθεί για τα καθέκαστα κ περίμενε με αγωνία την ανταπόκρισή μου από τα Γιάννενα.

Τελικά το φιλικό ήταν σούπα (0-0) κ μετά έχω φύγει σφαίρα για το Ξεν/χειο, για να προλάβω την επιστροφή της αποστολής. Έρχονται κάνα μισάωρο μετά από μένα, εγώ ήδη στημένος στο lobby κ περιμένω..Μίλησα με 4-5 παίχτες (όχι  τους «δικούς» μας) κ κάποια στιγμή ήρθε η ώρα που δίπλα μου κάθησε ο Τσιάρτας...Του λέω :

- «Βασίλη τι θα κάνουμε παιχταρά μου με τον γάβρο ; »

κ μου απαντά ξερά ? κοφτά :

- « ε,  τί να κάνουμε, ένα μάτς είναι, θα πάμε να παίξουμε κ ό,τι βγεί...»

Μου γύρισε το μάτι...Κυριολεκτικά...Τέτοια απάθεια 3 μέρες πριν το Ντέρμπυ ; Σα να έχασα τη γή από τα πόδια μου. Του απαντώ στο καπάκι :

- « Βασίλη, κάτω στην Αθήνα εμείς σφαζόμαστε για να βρούμε εισιτήριο στο Ντέρμπυ κ συ μου λές ξερά «...Ο,ΤΙ ΒΓΕΙ....» ; Τόσα χρόνια έχουμε χωρίς πρωτάθλημα....»

Τελικά απάντησή του δεν πήρα ποτέ....  Ή κ αν ακόμη πήρα, ήμουν τόσο θολωμένος που δεν την συγκράτησα ή δεν την άκουσα ποτέ.

Καπάκι πήρα όλη την παρέα έναν-έναν χωριστά,  αν και περασμένη ώρα, ενημερώνοντας τους για τα καθέκαστα. Την ίδια στιγμή, ακύρωσα κ την παρουσία μου στο ντέρμπυ...Κάτι με χάλασε. Από τους 8 της παρέας, στο γήπεδο πήγαν μόνο οι 4...

Μετά την λήξη, στις κάμερες της ΝΕΤ, βγαίνει ο Ντέμης κ δηλώνει, αυτά που δήλωσε τότε κ με έκαναν να περάσουν 2 χρόνια, για  να πάω πάλι στο γήπεδο, φθινώπορο του 2004, μέρες του άρθρου 44....

Κ για όσους δεν θυμούνται : « ε, χάσαμε ένα μάτς, τί να κάνουμε....»

Μόνο που αυτό το μάτς ήταν ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ, φίλε Ντέμη...

ΟΕΟΕΟΕ, ΟΕΟΕΟΕ, 
ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΟΝΤΕ.......

Τα 400 μύρια  τότε για όλη την χρονιά, τα πήρες όμως κανονικά.........
(Σαφέστατα γνωρίζεται όλοι ότι το ίδιο ισχύει κ για τον Τσιάρτα)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους τους φίλους κ τα αδέρφια.Μην ξύνεις πληγές αδερφέ Σταύρο.Μην ξύνεις πληγές ,από πολλές πλευρές... :'( ;) >:(

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ότι έπρεπε ήταν για την Α.Ε.Κ. η μεταγραφή του Παντελή Καφέ μετά τον τραυματισμό του Έμερσον που θα τον αφήσει εκτός για 3 βδομάδες.Ενδέχεται ο Καφές να ξεκινήσει από την αρχή εναντίον του Ολυμπιακού.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα ΑΕΤΟΙ  MOY!!!!
τελος και ο ντελιμπσιτς απο την ομαδα!!
μαλον στο υπολοιπο της σεζον αρκετοι παιχτες θα δωσουν εξετασεις για το αν κανουν για την ομαδα.
αυτοι που θα μεινουν με καποιες καλες μεταγραφες ευχομαι να φτειξουν μια καλη και ανταγωνιστικη ομαδα για τιτλο!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Προφανώς εννοείς από του χρόνου;

ναι ρε dark!!
εγω για φετος δεν το περιμενα το πρωταθλημα θα ειταν μεγαλη εκπληξη αν το περναμε!!
και δεν το λεω τωρα το ελεγα και παλιοτερα και σε αλλα ποστ!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
"Ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Ο έμπειρος τεχνικός έπιασε αμέσως δουλειά και σήμερα το πρωί γνώρισε για πρώτη φορά τους νέους του παίκτες. Πριν την προπόνηση το Σούλη Μαρκόπουλο παρουσίασε στους αθλητές της ομάδας μας ο πρόεδρος της ΑΕΚ ΚΑΕ, Γιάννης Γρανίτσας".

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος κόουτς της "Ένωσης"  τόνισε μεταξύ άλλων: "Πρέπει να δουλεύσουμε σκληρά για να αλλάξουμε το πρόσωπο της ομάδας.Ήρθα στην ΑΕΚ σε μια δύσκολη στιγμής της. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι δουλεύσουμε σκληρά προκειμένου να προσπαθήσουμε να την αλλάξουμε πρόσωπο. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας. Για στόχους είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε".

απο το

Who is Who
Ονοματεπώνυμο: Σούλης Μαρκόπουλος.
Ημερομηνία γέννησης: 1η Μαρτίου 1949
Τόπος γέννησης: Θεσσαλονίκης
Προηγούμενες ομάδες: ΠΑΟΚ, Μακεδονικός, Αρης, Ηρακλής, ΠΑΟΚ
Διακρίσεις: Κυπελλούχος Κόρατς (1994)
απο το

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι αλλά ο Γκαγκαλούδης θα πάρει πόδι γιατί είχαν τσακωθεί πολύ άσχημα με τον Μαρκόπουλο από τότε που ήταν στον ΠΑΟΚ

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
κριμα γιατι αν και βαμμενος παν/κος ειναι καλος παιχτης και θα βοηθουσε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom