Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με αυτό το μήνυμα το ''ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ'' ξεπέρασε σε post το ''city tours in Greece'' κ έγινε το πιο πολυγραμμένο θρεντ σε post του bourdela.com

ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ:η γνήσια ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΦΩΝΗ του μπουρδελιάρη ΑΕΚΤΖΗ.

ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ:1875 post,πάνω απο 20.500 φορές αναγνώστηκε κ πάνω από 70 μέλη έγραψαν σε αυτό.

ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ:Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ,ΑΕΚΤΖΗ.

think YELLOW

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν τον ξέρεις .Είναι τρελλή βαζέλα.Δεν έχει γράψει ούτε ένα post.Αν έγραφε κ αυτός θα ξημεροβραδιαζόμασταν.Είναι τρελλή ΒΑΖΕΛΑ κ Καμινιώτης!!!!!!!!!!Κατάλαβες.
Είναι κάτι μεταξύ μούτσου κ monimo.Ότι έχει να σχολιάσει το σχολιάζει μόνο μέσω p.m.Πρέπει να είναι θρυλική μορφή στα βαζέλια,καθώς έχει διαρκείς σε όλα τα αθλήματα της βαζέλας.Δεν λέω άλλα ,γιατί θα με σκοτώσει.Ηδη είπα πολλά.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Διαβάζω καλά για Καφέ σήμερα στις εφημερίδες??????????

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν με χαλάει.Ας έρθει σε εμάς καλύτερα γιατί άμα πάει σε καμιά Ουντινέζε του Μαλεζάνι θα τον βγάλουν και προδότη τα Γαυράκια!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν με χαλάει.Ας έρθει σε εμάς καλύτερα γιατί άμα πάει σε καμιά Ουντινέζε του Μαλεζάνι θα τον βγάλουν και προδότη τα Γαυράκια!!!

νομιζω οτι εισαι υπερβολικος!!!
ο καφες ποτε δεν δεθηκε με τον κοσμο του ολυμπιακου

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ειχε φάει κ τα μπουνίδια του από τον Καρεμπέ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Υπερβολικός στην χώρα της υπερβολής και της οπαδικής καφρίλας? Δεν νομίζω. Κοντά ο Μάης κοντά το θέρος ;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Υπερβολικός στην χώρα της υπερβολής και της οπαδικής καφρίλας? Δεν νομίζω. Κοντά ο Μάης κοντά το θέρος ;)

παντως οσοι οπαδοι του ολυμπιακου ειναι στο σαιτ και μιλησανε μου δωσανε την εντυπωση οτι χεστηκαν που θα παει ο καφες!!

Επισκέπτης
παντως οσοι οπαδοι του ολυμπιακου ειναι στο σαιτ και μιλησανε μου δωσανε την εντυπωση οτι χεστηκαν που θα παει ο καφες!!

Αν θυμάμαι καλά πάντως (που θυμάμαι καλά!), ο Καφές τους έχει ξελασπώσει τουλάχιστον 2-3 φορές στην Ευρώπη... Αλλά εντάξει... κλασσικοί ελληνάρες! Τα καλά ξεχνιούνται εύκολα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
To ΑΕΚάκι μας να πηγαίνει καλά και οι υπόλοιποι....................

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16

φίλε μου φυσίκα και δεν με ενδιαφέρει που θα πάει ο καφές τόσα χρόνια καλά οικονόμησε στον θρύλο άλλα μπάλλα δεν μπόρεσε να πάιξει..... στο καλό και να μας γράφει ο καφεδάκος

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
To ΑΕΚάκι μας να πηγαίνει καλά και οι υπόλοιποι....................

ΕΤΣΙ..........

ρε dark τι καβλα ειναι στην θυρα 2 που τραγουδανε μισο μισο ενα καταπληκτικο συνθημα(αεκαρα μου το εχασα το τρενο....)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε BUNO όχι κ ΑΕΚΑΚΙ μεταξύ μας.Θα έχουν δίκιο να μας λένε μετά έτσι όλοι οι υπόλοιποι.Η ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.Η μόνη αυθεντική κ υγιής ομάδα στην Ελλάδα(στις υγιείς ομάδες βάζω κ τις εξής:Kαλαμαριά,Λάρισα,Εργοτέλης κ τώρα τελευταία τα ψιλοκαταφέρνει κ ο Αρης-ανα μπορέσει να χαλιναγωγήσει τους οπαδούς του

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Την έχω σαν κόρη μου και την λέω έτσι ρε ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Tο ''ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ'' ξεπέρασε σε post το ''city tours in Greece'' κ έγινε το πιο πολυγραμμέν ο θρεντ σε post του bourdela.co m

ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ:η γνήσια ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΦΩΝΗ του μπουρδελιάρ η ΑΕΚΤΖΗ.
ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ:1893 post,πάνω απο 20.500 φορές αναγνώστηκε κ πάνω από 70 μέλη έγραψαν σε αυτό.

think YELLOW

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Tο ''ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ'' ξεπέρασε σε post το ''city tours in Greece'' κ έγινε το πιο πολυγραμμέν ο θρεντ σε post του bourdela.co m

ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ:η γνήσια ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΦΩΝΗ του μπουρδελιάρ η ΑΕΚΤΖΗ.
ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ:1893 post,πάνω απο 20.500 φορές αναγνώστηκε κ πάνω από 70 μέλη έγραψαν σε αυτό.

think YELLOW

ευχαριστουμε ολους τους φιλους που μας κανουν καλη παρεα και κραταμε ενα πολυ καλο επιπεδο!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom