Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μας εχει κλεισει το σπιτι ο ηρακλης τα τελευταια χρονια.

Επισκέπτης
Νομίζω πως κανένας mod δεν είναι συνδεμένος αυτή την ώρα, ξεσαλώστε μάγκες!!! :happy:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.039
Πόντοι
12.056
Καλημερα και απο εμενα... :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
μας εχει κλεισει το σπιτι ο ηρακλης τα τελευταια χρονια.
Δεν ξέρω γιατί αλλά θα πάω στο γήπεδο με μεγάλη απαισιοδοξία, έχω ένα κακό  προαίσθημα. και εδώ που τα λέμε δεν σε εμπνέει και η ομάδα για κάτι παραπάνω!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλημερα παιδες
τι κανουμε?

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ξέρω γιατί αλλά θα πάω στο γήπεδο με μεγάλη απαισιοδοξία, έχω ένα κακό  προαίσθημα. και εδώ που τα λέμε δεν σε εμπνέει και η ομάδα για κάτι παραπάνω!
εγω θα κανω καιρο να ξαναπαω γηπεδο παντως.ουτε απτην τηλεοραση δεν εχω ορεξη να δω ματς της αεκ.

xaf

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλο ειναι να στηριζεις την ομαδα σου και στα καλα αλλα κυριως στα δυσκολα!γεγονος ειναι οτι φαγαμε το παραμυθι του ντεμη για το ονειρο και γενικα για την νεα αρχη της ΑΕΚ.και συμφωνω σε πολλα με τις αντιδρασεις του κοσμου(original) κυριως στο ματσ(εντος)με την χεταφε.αλλα οχι την ωρα του αγωνα!!βρισε μετα/δεν σου αρεσει η φετινη ΑΕΚ μην πας στο γηπεδο.αλλα στην διαρκεια του παιχνιδιου πρεπει να ειμαστε ΕΝΑ.ολοι 8ελουμε την ΑΕΚ πρωτη!!!!!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.042
Πόντοι
1.486
καλημερα ναυαρχε.Έτοιμοι για πρωινη αναφορά.
Πέντε ημέρες κράτηση γιατί δεν φέραμε την προκριση!!!!
Ευπειθως αναφέρω έτοιμος για τον αυριανό αγώνα, πήγα χθες στην μπουτικ του Ηρακλή και τσίμπησα το εισιτήριο!
Κανόνισε να μας φέρεις τη νίκη αδερφέ,γιατί αλλιώς θα έχεις την τύχη του requiem!!!!!
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
το θεμα ειναι οτι ξεκιναμε καθε χρονια με ονειρα και στη μεση της χρονιας γκρεμιζονται ολα.επιπλεον εμεις οι αεκτζηδες θελουμε να βλεπουμε πανω απο ολα καλη μπαλα γιατι ετσι ειμαστε μαθημενοι απτην ομαδα μας και αυτος ειναι ο λογος που δεν πηγαινω πια γηπεδο.αν ειχε να μου προσφερει κατι η ομαδα μες στο γηπεδο θα πηγαινα και ας μην παρουμε πρωταθλημα,αλλα το θεαμα ειναι καταθλιπτικο.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πέντε ημέρες κράτηση γιατί δεν φέραμε την προκριση!!!!Κανόνισε να μας φέρεις τη νίκη αδερφέ,γιατί αλλιώς θα έχεις την τύχη του requiem!!!!!
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ναυαρχε αν μου ριχνεις πεντε μερες κρατηση σε καθε ηττα της ομαδας δε θα βγω ποτε εξοδουχος.  :2funny:  :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παιδιά, δεν θα ψάξω να βρω το παλιό μου ποστ. Αλλά όσοι δεν βαριούνται ανατρέχτε.
Το ξαναλέω λοιπόν και τώρα μετά την απομάκρυνση του Φερέρ.
1. Ο ριβάλντο θα κάνει κακό στην ομάδα. Τώρα σέρνεται. Και θα είναι ο επόμενος προπονητής σας. Το είχα πει πριν την απομάκρυνση του Φερές και μετά από αυτή.
2. Και πέρσι και φέτος είχατε το ίδο πρόβλημα, μισή χρονιά πηγαίνατε καλά την υπόλοιπη χάλια. Αυτό είναι θέμα προετοιμασίας (Φερερ). Το οτι φέτος ήσασταν πιο πάνω στη βαθμολογία σε σχέση με πέρσι οφείλεται αποκλειστικά στο οτι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ πιο κάτω φέτος. Θέλω να πω πως περίπου ίδια συγκομιδή βαθμών έιχατε.
3. Το ότι ο Μπλάνκο ΔΕΕΝ παίζει βασικός ΟΥΤΕ επί Κωστένογλου πρέπει να σας προβληματίζει που τον ζητάτε επίμονα. Μήπως κάνει κάτι που το βλέπουν όλοι οι προπονητ΄ς και εσείς όχι; Και ξεκαθαρίζω πως εγώ θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό, μου αρέσει σαν παίκτης (αλλά δεν είμαι προπονητής, είμαι φίλαθλος).
4. Ακόμα δεν έχετε αποβάλλει το σύνδρομο της διαιτησίας. Διαφωνω κάθετα με όσους μου πούνε "τότε εκανε ο τάδε εκείνο, τότε ο άλλος το άλλο κλπ". Όχι γιατί δεν το έκανε, αλλά γιατί ο κάθε Ολυμπιακός, βαζελος, Αεκτζής, παοκτζής κοκ έχει εύκολα να σου πει 30 παραδείγματα που η δική του ομάδα ευνοήθηκε από τη διαιτησία και άλλα τόσα για την κάθε μία άλλη ομάδα που την ευνόησαν. Εμένα αν κάτι μου αρέσει φέτος είναι που γενικά δεν ασχολούνται με τη διαιτησία. Τι λένε στον Ολυμπιακό; Είστε μάγκες; Πάρτε το αποτέλεσμα και με κόντρα διαιτητές. Και ξέρετ κάτι; Όπου δεν έχουμε παίξει μπάλα, μας έχει τσιμπουκώσει και η διαιτησία. Αλλά η ουσία είναι πως άμα δεν παίζεις μπάλα...ο διαιτητής σου φταίει; Οκ, με αδίκησε στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη, ε, και; Εγώ μπορούσα να καθαρίσω ο παιχνίδι και τον επαιζα; ναι. Οπότε σταματάει η πιπίλα της διαιτησίας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και για την Ευρώπη. ΔΕΝ ειναι οι ομάδες μας για να κανουν φουλ επίθεση στην ευρώπη, ακόμα κι αν η ομάδα λέγεται Χετάφε.
Αλλά για να παίξουνε αμυντικά, πρεπει η άμυνα να παίζει καλά και να μην κάνει δώρα ενσαλίβα. Εγώ αν φοβόμουνα κάτι με την Τσέλσι ήταν το πόσες γκέλες θα κάνει ο Σέζαρ. Και αυτός το κλανίδι έπαιξε τέλεια. Και τώρα άντε να μου εξηγήσει κάποιος πως αυτός ο κιαρατάς δεν παίζει στο πρωτάθλημα την μπάλα που ξέρει. Αλλάζει πόδια;

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Και για την Ευρώπη. ΔΕΝ ειναι οι ομάδες μας για να κανουν φουλ επίθεση στην ευρώπη, ακόμα κι αν η ομάδα λέγεται Χετάφε.
Αλλά για να παίξουνε αμυντικά, πρεπει η άμυνα να παίζει καλά και να μην κάνει δώρα ενσαλίβα. Εγώ αν φοβόμουνα κάτι με την Τσέλσι ήταν το πόσες γκέλες θα κάνει ο Σέζαρ. Και αυτός το κλανίδι έπαιξε τέλεια. Και τώρα άντε να μου εξηγήσει κάποιος πως αυτός ο κιαρατάς δεν παίζει στο πρωτάθλημα την μπάλα που ξέρει. Αλλάζει πόδια;
τους ενδιαφερει μονο η ευρωπη.γιαυτο βλεπεις διαφορα στα ματς της ευρωπης με του πρωταθληματος.και μη ξεχνας οτι απτην ομαδα που εχει παρει τα δεκα πρωταθληματα εχει μεινει μονο ο στολτιδης και ο τζολε.οταν ηρθαν οι νεοι παιχτες στην ομαδα τους περασαν τη φιλοσοφια οτι πρεπει παση θυσια να κανουμε κατι καλο στην ευρωπη.ξεροντας και οι ιδιοι οτι η ομαδα ειναι χορτατη απο τιτλους εχουν ριξει το βαρος εκει.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο μπλανκο δεν παιζει γιατι ο κοντος θα πρεπει να τον πληρωσει πιο ακριβα τον μαρτη.
εχει ορο βασει συμμετοχων και γκολ,που ανεβαζουν την τιμη του.με τετοιες τακτικες δεν μπορεις να παρεις πρωταθλημα και αν το κανεις θα γινει απο συγκηριες,καλη ωρα οπως φετος.η συγκομιδη σας ειναι ιδια με περσι και το οτι το πρωταθλημα εχει ενδιαφερον,εχει να κανει με το οτι ο ολυμπιακος εχει 8-10 βαθμους λιγοτερους απο περσι
καλημερα σε ολους

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν συμφωνώ για τον Μπλάνκο...συμμετοχή δεν μετράει και σαν αλλαγή;
Κάτι άλλο είναι. ...

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλημερα  :)
Κάτι άλλο είναι. ...
μπορει να μην δουλευει πολυ στη προπονηση.μπορει να εχουν αποφασισει να μην τον αγορασουν τελικα.ποιος ξερει.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Κάτι άλλο είναι. ...
οχι ακριβως,οι περισσοτεροι το διαχωριζουν στα συμβολαια,σε συμμετοχες ως βασικος και σε συμμετοχες ως αλλαγη.στον συγκεκριμενο εχει γινει για συμμετοχες ως βασικος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom