το ανέκδοτο της χρονιάς. Κόντρα διαιτησία ο Ολυμπιακός? ΄με τον ΑΡΗ που δεν έπαιξες καλά σε τσιμπούκωσε η διαιτησία? Πέναλτυ μαιμού σου έδωσε. Με τον Ηρακλή που δεν έπαιξες καλά σε τσιμπούκωσε η διαιτησία? Ακύρωσε κανονικό γκολ του Ηρακλή στο 88. Με τον Εργοτέλη που δεν έπαιξες καλά σε τσιμπούκωσε η διαιτησία? Πέναλτυ μαιμού σου έδωσε πάλι.Παιδιά, δεν θα ψάξω να βρω το παλιό μου ποστ. Αλλά όσοι δεν βαριούνται ανατρέχτε.
Το ξαναλέω λοιπόν και τώρα μετά την απομάκρυνση του Φερέρ.
1. Ο ριβάλντο θα κάνει κακό στην ομάδα. Τώρα σέρνεται. Και θα είναι ο επόμενος προπονητής σας. Το είχα πει πριν την απομάκρυνση του Φερές και μετά από αυτή.
2. Και πέρσι και φέτος είχατε το ίδο πρόβλημα, μισή χρονιά πηγαίνατε καλά την υπόλοιπη χάλια. Αυτό είναι θέμα προετοιμασίας (Φερερ). Το οτι φέτος ήσασταν πιο πάνω στη βαθμολογία σε σχέση με πέρσι οφείλεται αποκλειστικά στο οτι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ πιο κάτω φέτος. Θέλω να πω πως περίπου ίδια συγκομιδή βαθμών έιχατε.
3. Το ότι ο Μπλάνκο ΔΕΕΝ παίζει βασικός ΟΥΤΕ επί Κωστένογλου πρέπει να σας προβληματίζει που τον ζητάτε επίμονα. Μήπως κάνει κάτι που το βλέπουν όλοι οι προπονητ΄ς και εσείς όχι; Και ξεκαθαρίζω πως εγώ θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό, μου αρέσει σαν παίκτης (αλλά δεν είμαι προπονητής, είμαι φίλαθλος).
4. Ακόμα δεν έχετε αποβάλλει το σύνδρομο της διαιτησίας. Διαφωνω κάθετα με όσους μου πούνε "τότε εκανε ο τάδε εκείνο, τότε ο άλλος το άλλο κλπ". Όχι γιατί δεν το έκανε, αλλά γιατί ο κάθε Ολυμπιακός, βαζελος, Αεκτζής, παοκτζής κοκ έχει εύκολα να σου πει 30 παραδείγματα που η δική του ομάδα ευνοήθηκε από τη διαιτησία και άλλα τόσα για την κάθε μία άλλη ομάδα που την ευνόησαν. Εμένα αν κάτι μου αρέσει φέτος είναι που γενικά δεν ασχολούνται με τη διαιτησία. Τι λένε στον Ολυμπιακό; Είστε μάγκες; Πάρτε το αποτέλεσμα και με κόντρα διαιτητές. Και ξέρετ κάτι; Όπου δεν έχουμε παίξει μπάλα, μας έχει τσιμπουκώσει και η διαιτησία. Αλλά η ουσία είναι πως άμα δεν παίζεις μπάλα...ο διαιτητής σου φταίει; Οκ, με αδίκησε στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη, ε, και; Εγώ μπορούσα να καθαρίσω ο παιχνίδι και τον επαιζα; ναι. Οπότε σταματάει η πιπίλα της διαιτησίας.
Ασε μας ρε φίλε με τις θεωριές σου. Για να γελάμε είναι αυτά που λες. Οπου δεν παίζεις καλά σε βοηθάει η διαιτησία. Ελεος που θα μας βγάλεις τον Ολυμπιακό αδικημένο από την διαιτησία.
Συναγωνιστές ελπίζω να γελάσει το χειλάκι μας αύριο. Πάμε γερά.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά