MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Παντως λιγο πριν τη διακοπη, ολα τα λεφτα ηταν η αντιδραση του διαιτητη μολις εδωσε το πεναλτυ. Εκανε μια κινηση με τα χερια σαν να ελεγε στους παικτες του Ολυμπιακου τι να 'κανα...
+100000000000000Ψιλοφιλικό το είδα το ματς!!!
α γεια σουNα ανοιχτεί thread με τίτλο "30.000 σε προπόνηση παγκόσμιο ρεκορ"!
ποια ξαδέλφια μας μια ζωή με τον γαύρο κότες είναι.1-1 και χαμένο πέναλτυ απο τα ξαδέρφια...τους μαλάκες.....
προσωρινή διακοπή για τσιγαράκι ..και συνεχίζουνε....
ποια ξαδέλφια μας μια ζωή με τον γαύρο κότες είναι.
ποια ξαδέλφια μας μια ζωή με τον γαύρο κότες είναι.
Επιλεκτική απάντηση στον Liakoss μια που μίλησε προσωπικά ενώ εγώ δεν μιλάω εδώ σε κανέναν προσωπικά (και κυρίως δεν βρίζω).Παιδιά, δεν θα ψάξω να βρω το παλιό μου ποστ. Αλλά όσοι δεν βαριούνται ανατρέχτε.
Το ξαναλέω λοιπόν και τώρα μετά την απομάκρυνση του Φερέρ.
2. Και πέρσι και φέτος είχατε το ίδο πρόβλημα, μισή χρονιά πηγαίνατε καλά την υπόλοιπη χάλια. Αυτό είναι θέμα προετοιμασίας (Φερερ). Το οτι φέτος ήσασταν πιο πάνω στη βαθμολογία σε σχέση με πέρσι οφείλεται αποκλειστικά στο οτι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ πιο κάτω φέτος. Θέλω να πω πως περίπου ίδια συγκομιδή βαθμών έιχατε.
4. Ακόμα δεν έχετε αποβάλλει το σύνδρομο της διαιτησίας. Διαφωνω κάθετα με όσους μου πούνε "τότε εκανε ο τάδε εκείνο, τότε ο άλλος το άλλο κλπ". Όχι γιατί δεν το έκανε, αλλά γιατί ο κάθε Ολυμπιακός, βαζελος, Αεκτζής, παοκτζής κοκ έχει εύκολα να σου πει 30 παραδείγματα που η δική του ομάδα ευνοήθηκε από τη διαιτησία και άλλα τόσα για την κάθε μία άλλη ομάδα που την ευνόησαν. Εμένα αν κάτι μου αρέσει φέτος είναι που γενικά δεν ασχολούνται με τη διαιτησία. Τι λένε στον Ολυμπιακό; Είστε μάγκες; Πάρτε το αποτέλεσμα και με κόντρα διαιτητές. Και ξέρετ κάτι; Όπου δεν έχουμε παίξει μπάλα, μας έχει τσιμπουκώσει και η διαιτησία. Αλλά η ουσία είναι πως άμα δεν παίζεις μπάλα...ο διαιτητής σου φταίει; Οκ, με αδίκησε στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη, ε, και; Εγώ μπορούσα να καθαρίσω ο παιχνίδι και τον επαιζα; ναι. Οπότε σταματάει η πιπίλα της διαιτησίας.
Καλημερα Καταρχην!πάντως κασσέτες με την ΑΕΚ δεν βγήκαν. Ο κοκκαλιάρης και ο περίεργος δεν ήταν παράγοντες της ΑΕΚ. Άλλο το να μη παίζεις καλά και άλλο ποιος ευνοείται από την διαιτησία.Ο κοκαλιάρης και ο περίεργος δεν ήταν παράγοντες της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει παίξει μπάλα που ποτέ δεν πρόκειται να παίξετε εσείς, και ο κόκαλης έπαιρνε τα πρωταθλήματα. Μην μιλάτε εσείς για μπάλα. Ο Κόκαλη΄ς έχει την ΕΠΟ και ο Τζίγκερ την ΚΕΔ. Αυτοί είστε και οι δύο.
Οχι στην ΑΕΚ μαθήματα αξιοπρέπειας από εσάς. Μαθήματα αξιοπρέπειας χρειάζεστε να σας δίνουν και όχι να δίνετε. Ακόμα και στην ΝΕΤ που σας πληρώνει πλουσιοπάροχα, κάνετε κουμάντο και στέλνετε βαμένους σχολιαστές να μας σπάνε τα νεύρα.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Καλημέρα CHRIS,απαντάω κι εγώ στα παραπάνω με την εξής πρόταση:Όποιος λέει ότι οι τρεις "μεγάλοι" είναι καθαροί εσαεί,είναι απλώς κοντόφθαλμος και οπαδός.Απλά υπάρχει και εδώ ποσόστωση των δωροδοκιών ή των "στημένων" αγώνων με Ολυμπιακό και Παναθηναικό να έχουν τη μερίδα του λέοντος,λόγω και των διασυνδέσεων που είχαν/έχουν.Αυτό όμως για μένα ουδόλως επηρεάζει μία ομάδα η οποία αποκτά γερές βάσεις ,παίρνει ικανούς και ελπιδοφόρους παίκτες και χτίζει ομάδα πεναετίας,υποστηριζόμενη βέβαια από μία ικανή Διοίκηση.Εμείς από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου,ένας Μπάρλος πέρασε και ένας Μελισσανίδης.Όλοι οι άλλοι άστα να πάνε.Καταλήγοντας, στην ΑΕΚ κοιτάξαμε το δέντρο και χάσαμε το δάσος..Φιλικά...Καλημερα Καταρχην!
Σου απανταω στο ποσταρισμα σου χωρις βρισιες και ειρωνιες αν γουσταρεις απαντας αν οχι παλι ολα καλα!
Λοιπον επειδη λες για "κασσετες" να σου Θυμισω οτι ο Τριανταφυλλοπουλος ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ανακαλυψε Επιταγη !!!
που ειχε παρει διαιτητης (Παπιλιας) απο πρωην παραγοντα της αεκ (μελισαννιδης) 1.οοο.οοο ΔΡΧ
βεβαια γι αυτο δεν λες τιποτα...
να σου Θυμισω οτι ο Παπιλιας ηταν Αστυνομικος Δηλαδη Δημοσιος Υπαλληλος....
τα Συμπερασματα Δικα σου
Να σου Θυμησω επισης την Δωροδοκια του Πανσεραικου? υποθεση Χρισοβιτσανου? που πιαστηκε στα πρασα να "λαδωνει"παιχτες του πανσεραικου?
Ολα αυτα δεν στα λεω για να σου πω οτι η αεκ ειναι βρωμικη ....
αλλα για να σου πω οπως και ο lastmohican οτι δικαιολογιες υπαρχουν πολλες ....
το θεμα ειναι να παιζω Μπαλα!!! αν δεν παιζω Φταιω ΜΟΝΟ εγω και τιποτα αλλο!
Οταν η αεκ θα σταματησει να ψαχνει δικαιολογιες θα γινει και ομαδα....
Γεια σου ρε Πίτσι άρχοντα πόσες μετράς ακόμα ρε κομάντο???καλιμερα σε ολουσ τουσ κιτρινιαριδες καυλεουμπες απο τιν αχαρι ζουγκλα !!!!
επισισ τιν πιο καυλιαρικι καλιμερα μου στον καλι!!!