Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Ναύαρχε, εδώ είμαστε!

Απλά λέγοντας μαλακίες για μια ιστορία που ΦΩΝΑΖΕΙ πως οφείλεται σε εγκληματικό λάθος του Ντέμη ΙΜΟ, δε νομίζω πως βοηθάω κανέναν και τίποτα.

Έγινε στραβή τότε, θα ισιώσει αλλά θα πάρει το χρόνο της.

Εμείς είμαστε πολύ χειρότερα. Ο ανεπάγγελτος ΚΑΙ δεν πουλάει ΚΑΙ πάει να τη βγάλει με δανεικούς. Αλήθεια, ο ΠΑΛΤΙΓΚΑ πόσα πληρώνει το χρόνο για να είναι στην αρχική ενδεκάδα? Ο Πεσέιρο πληρώνεται Ή πληρώνει?

Όπως έγραψα και το πρωί ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ!

Το οφείλουμε στους εαυτούς μας  ;)

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
na 8umiso se kapoious oti den tous arese o mpagievits....etsi,apla........eixa polla xronia na asxoli8w me thn aek,kai mallon 8a kanw alla tosa na asxoli8w ksana....
Φίλε μου αναφέρεσαι σε αυτόν που είχε συμφωνήσει με τον Κόκκαλη από τον Φεβρουάριο?
Αναφέρεσαι σε αυτόν που όταν είδε ότι η ομάδα που υποτίθεται αγαπούσε άρχισε να βουλιάζει με τον Τροχανά πρόεδρο,φρόντισε πρώτος να την κάνει και όχι μονο αυτό αλλά να πάει σε ανταγωνιστή και να προσπαθήσει να σου πάρει και παίκτες? π.χ.Σάμπα.
Αναφέρεσαι σε αυτόν που δεν τόλμησε να σταθεί δίπλα στον κόσμο και να μπει μπροστά για να φύγει ο τρελλός ο Τροχανάς,αλλά προτίμησε τα χρήματα και τη σιγουριά του Κόκκαλη?
Αναφέρεσαι σε αυτόν που δεν είχε το θάρρος να πει στον κόσμο που τον λάτρευε την αλήθεια(γιατί αν την έλεγε θα έπρεπε και να μείνει να πολεμήσει τον Τροχανά αφού ήξερε ότι ο κόσμος θα ήταν μαζί του),αλλά προτίμησε τη σιγουριά του λιμανιού?
Αν αναφέρεσαι σε αυτόν μάθε ότι εμένα ναι δε μου κάνει γιατί πάνω από νίκες και αποτελέσματα είναι η αξιοπρέπεια και η περηφάνια.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.042
Πόντοι
1.486
Ναύαρχε, εδώ είμαστε!

Απλά λέγοντας μαλακίες για μια ιστορία που ΦΩΝΑΖΕΙ πως οφείλεται σε εγκληματικό λάθος του Ντέμη ΙΜΟ, δε νομίζω πως βοηθάω κανέναν και τίποτα.

Έγινε στραβή τότε, θα ισιώσει αλλά θα πάρει το χρόνο της.

Εμείς είμαστε πολύ χειρότερα. Ο ανεπάγγελτος ΚΑΙ δεν πουλάει ΚΑΙ πάει να τη βγάλει με δανεικούς. Αλήθεια, ο ΠΑΛΤΙΓΚΑ πόσα πληρώνει το χρόνο για να είναι στην αρχική ενδεκάδα? Ο Πεσέιρο πληρώνεται Ή πληρώνει?

Όπως έγραψα και το πρωί ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ!

Το οφείλουμε στους εαυτούς μας  ;)
Χαιρετώ τα πράσινα αδέλφια που ΣΥΣΣΩΜΑ έκαναν την εμφανισή τους :) :) :) :).Εμείς να είμαστε καλά βρεεεεεεεε!!!!!!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρεεεεεε..δεν πάμε για καμμιά οινοποσία ακαι μετά όλοι μαζί πάμε να γ...τον σκοτεινό.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
εκμεταλευεστε οτι ο dark δεν ειναι εδω να απαντησει :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κάτω τα χέρια απο την Νανα!!! Προηγούμαι!!!

Συνημμένα

• index.php.png
    index.php.png
    144,8 KB · Εμφανίσεις: 23

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Φίλε μου αναφέρεσαι σε αυτόν που είχε συμφωνήσει με τον Κόκκαλη από τον Φεβρουάριο?
Αναφέρεσαι σε αυτόν που όταν είδε ότι η ομάδα που υποτίθεται αγαπούσε άρχισε να βουλιάζει με τον Τροχανά πρόεδρο,φρόντισε πρώτος να την κάνει και όχι μονο αυτό αλλά να πάει σε ανταγωνιστή και να προσπαθήσει να σου πάρει και παίκτες? π.χ.Σάμπα.
Αναφέρεσαι σε αυτόν που δεν τόλμησε να σταθεί δίπλα στον κόσμο και να μπει μπροστά για να φύγει ο τρελλός ο Τροχανάς,αλλά προτίμησε τα χρήματα και τη σιγουριά του Κόκκαλη?
Αναφέρεσαι σε αυτόν που δεν είχε το θάρρος να πει στον κόσμο που τον λάτρευε την αλήθεια(γιατί αν την έλεγε θα έπρεπε και να μείνει να πολεμήσει τον Τροχανά αφού ήξερε ότι ο κόσμος θα ήταν μαζί του),αλλά προτίμησε τη σιγουριά του λιμανιού?
Αν αναφέρεσαι σε αυτόν μάθε ότι εμένα ναι δε μου κάνει γιατί πάνω από νίκες και αποτελέσματα είναι η αξιοπρέπεια και η περηφάνια.
ολα αυτα σωστα φιλε
αλλα οταν ζυγιζεις κατι βαζεις ασχημα-καλα και μετα κανεις τη σουμα
ετσι οπως το παρουσιαζεις αν δεν ξερει καποιος για ποιον μιλας θα νομιζει οτι μιλας στην καλυτερη περιπτωση για το χιτλερ
και σου ξαναλεω μη με παραξηγησεις οτι οντος μαλακια του οπως το αντιμετωπησε
αλλα πες τα και ολα

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6

Συνημμένα

• ftousan (8).jpg
    ftousan (8).jpg
    17,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • ftousan (11).jpg
    ftousan (11).jpg
    21,6 KB · Εμφανίσεις: 29
  • ftousan (13).jpg
    ftousan (13).jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • ftousan (15).jpg
    ftousan (15).jpg
    21 KB · Εμφανίσεις: 23
  • ftousan (21).jpg
    ftousan (21).jpg
    13,9 KB · Εμφανίσεις: 25

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Νίκο αφού θες να τα βάλω όλα θα τα βάλω.
Ασύγριτη η προσφορά του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ,με αυτό όμως που έκανε αντί να μπεί στην πρώτη σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας της ΑΕΚ τώρα θα μπει κάπου στο σωρό.
Δεν νομίζω να υπάρχει σωστός Αεκτζής που να μην αγαπάει μέσα του το Ντούσαν,εγώ έγινα ΑΕΚ λόγω του Μπάγιεβιτς και του Μαύρου,αλλά ο πραγματικός,ο αγαπημένος μας Ντούσαν για μας πέθανε όταν υπέγραψε στον Ολυμπιακό.Από εκεί και μετά υπάρχει ένας επαγγελματίας προπονητής με τον οποίο δεν ασχολούμαι.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ασύγριτη η προσφορά του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ,με αυτό όμως που έκανε αντί να μπεί στην πρώτη σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας της ΑΕΚ τώρα θα μπει κάπου στο σωρό.
Δεν νομίζω να υπάρχει σωστός Αεκτζής που να μην αγαπάει μέσα του το Ντούσαν,εγώ έγινα ΑΕΚ λόγω του Μπάγιεβιτς και του Μαύρου,αλλά ο πραγματικός,ο αγαπημένος μας Ντούσαν για μας πέθανε όταν υπέγραψε στον Ολυμπιακό.Από εκεί και μετά υπάρχει ένας επαγγελματίας προπονητής με τον οποίο δεν ασχολούμαι.
τωρα μιλησες σωστα φιλαρακι μου
και εγω σου ειπα θα ειχα μεγαλη μα μεγαλη πικρα αν γινοταν κατι τετοιο στην ομαδα μου
αλλα δεν θα μπορουσα σε καμοια των περιπτωσεων να μην τον εχω εστω και λιγο στο πισω μερος του μυαλου μου με τα θετικα του

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλό ΣΚ αδέρφια μου Ενωσίτες.Ελπίζω να μην μας κεράσει κι άλλο πικρό ποτήρι η ομάδα.
Ότι και να γίνει όμως να θυμάστε Ορίτζιναλ21 σημαίνει δεν απογοητεύομαι.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
+10000000 :rockon: :rockon:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Απαλλακτική απόφαση για Γεωργιάδη. Παίζει.

Αν και με συμφέρει, θεωρώ πρόκληση την απόφαση αυτή. 6 μήνες. ΕΥΚΟΛΑ!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ειναι μπασταρδος ο βατραχος!!!
δεν υπαρχει βατραχος για την ΑΕΚ!!!!
απο την στιγμη που ειπε ψεμματα σε γερο που του μιλουσε κλαιγοντας τελειωσε απο την οικογενεια της ΑΕΚ!!!
ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΣ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom