Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
ναι ρε φιλαρακι και μονος μου σου λεω οτι ειμαστε μαυρα χαλια
εγω απλα σου λεω οτι βλεποντας τις ομαδες λες οτι ο ολυμπιακος εχει τις μοναδες να παρουν ενα
πρωταθλημα
ολα θεωριτικα ομως
πρακτικα ομως βλεπω να το παιρνει ο βαζελος

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
με το προπονητηριο ξερεις κανεις τι γινεται?ας φτιαξουμε τουλαχιστον αυτο.που παμε χωρις προπονητηριο?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χανούμια καλησπέρα......μετά την θριαμβευτική χθεσινή μέρα και για τους δυό μας ,μας αφιερώνω ένα παλιό τραγουδάκι ελαφρώς παραφρασμένο.......
πονάνεεεεεεεεεεε....
οπαδοί που αγαπάνεεεεεεεεεεεεε...

γαμώ τους προέδρους μας γαμώ

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
με το προπονητηριο ξερεις κανεις τι γινεται?ας φτιαξουμε τουλαχιστον αυτο.που παμε χωρις προπονητηριο?
ολες οι ανακοινωσεις λενε οτι εχει βρεθει εκταση και γινονται διαπραγματευσεις για την αγορα αλλα για που , ποτε και ποσο δεν λενε τιποτα

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
χανούμια καλησπέρα......μετά την θριαμβευτική χθεσινή μέρα και για τους δυό μας ,μας αφιερώνω ένα παλιό τραγουδάκι ελαφρώς παραφρασμένο.......
πονάνεεεεεεεεεεε....

:rockon: :rockon: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Να ποιος μπορεί να ξυπνήσει τους παίκτες!!!

Συνημμένα

• anastasiadis.jpg
    anastasiadis.jpg
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 22

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
πονάνεεεεεεεεεεε....

θεμαρος τραγουδαρα!!!!!!!!!!!!

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
πρακτικα ομως βλεπω να το παιρνει ο βαζελος
μετα την χτεσινη αποτυχια του,πραγματικα το πιστευεις?εγω νομιζω πως επειδη ο τεσεϊρο εχει δυο πολυ μελανα σημεια,την τεσσαρα στο καραϊσκακη και το χτεσινο,ψαχνουν αφορμη να τον διωξουνε και μολις γινει αυτο θα μπει υπηρεσιακος προπονητης για να βγαλει την χρονια που δεν θα καταφερει τιποτα περισσοτερο και ο παο θα παθει τα ιδια με την αεκ και θα το παρει ο ολυμπιακος.παντως αν και ειμαι γαυρος πραγματικα λυπαμαι για τις ελληνικες ομαδες που δεν τα πανε καλα στην ευρωπη γιατι και εγω που θεωρητικα θα ειμαι πρωταθλητης φετος μπορει να παιξω προκριματικα για το cl.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
πονάνεεεεεεεεεεε....

φαντασου να μην κερδιζες και το φλουρι πως θα πηγαινε η ομαδα?  :2funny:  :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μετα την χτεσινη αποτυχια του,πραγματικα το πιστευεις?εγω νομιζω πως επειδη ο τεσεϊρο εχει δυο πολυ μελανα σημεια,την τεσσαρα στο καραϊσκακη και το χτεσινο,ψαχνουν αφορμη να τον διωξουνε και μολις γινει αυτο θα μπει υπηρεσιακος προπονητης για να βγαλει την χρονια που δεν θα καταφερει τιποτα περισσοτερο και ο παο θα παθει τα ιδια με την αεκ και θα το παρει ο ολυμπιακος.παντως αν και ειμαι γαυρος πραγματικα λυπαμαι για τις ελληνικες ομαδες που δεν τα πανε καλα στην ευρωπη γιατι και εγω που θεωρητικα θα ειμαι πρωταθλητης φετος μπορει να παιξω προκριματικα για το cl.
μα ρε μαγκα δεν ειναι μονο αυτο
δηλαδη πριν 5-6 χρονια που μια χρονια βγαλαμε 3 ομαδες δεν ηταν γαμω?
ωραια ηταν

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μα ρε μαγκα δεν ειναι μονο αυτο
δηλαδη πριν 5-6 χρονια που μια χρονια βγαλαμε 3 ομαδες δεν ηταν γαμω?
ωραια ηταν
αυτες οι χρονιες μας εκαψαν nick.ειχαμε 3 ομαδες στο CL δεν επαιρνε κανεις βαθμους και οι βαθμοι διαιρουνταν δια 7 που ηταν και οι ομαδες μας στην ευρωπη τοτε.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
gt21 βαλε κανενα απτα βιντεακια σου να αναπολυσουμε τα παλια γιατι με τα σημερινα....  :headbang:

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
κολαση στο τζαμι[youtube=425,350]XJsiJgLmsuc[/youtube]

gt21