για μελισανιδη κατι ακουγετε μεσαεχεις καμμια πληροφορια η ετσι το λες?
για τον ογιος μου το ειπε καποιος που τον εμπιστευομαι εγω
για μελισανιδη κατι ακουγετε μεσαεχεις καμμια πληροφορια η ετσι το λες?
αστα να πανε , αποκλειστικα στην αρχη απο τα χιονα και ηταν να μην γινει η αρχη.καλησπερα boobo.που χαθηκες εσυ?
Καλησπέρα απανταχού Ενωσίτες.
Η ομάδα μας μου θυμίζει τη κυβέρνηση που με τόόόόσα πακέτα που έχει φάει (Ζαχοπουλιάδα, παρακολουθήσεις Πακιστανών, παρακολουθήσεις κινητών, σκάνδαλα παραδικαστικού, ΙΚΑ,Μαγγίνας,Πολύδωρας, ασφαλιστικό, Μακεδονικό και άλλα πολλά που θα τα μάθουμε σε κάμποσο καιρό)εξακολουθεί να σφυρίζει ανέμελα του στύλ 'η κυβέρνηση έχει πάρει λαική εντολή!!!
Κι άν η κυβέρνηση στερείται αντιπολίτευσης ελαίω ΣΠΑ-ΣΟΚ εμείς πληγωνόμαστε καθημερινά απο τους ΚΥΒΕΡΝΟΓΑΥΡΟΥΣ που έχουν αλλάξει στρατόσφαιρα (και καλά κάνουν) που χωρίς κι αυτοί να το καταλάβουν γίναν ΜΑΓΚΕΣ...κι εμείς ΜΑΡΜΑΓΚΕΣ!
Δε με νοιάζουν ΝΤΕΜΗΔΕΣ, ΤΡΟΧΑΝΑΔΕΣ,ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΔΗΔΕΣ... Με νοιάζει η κιτρινόμαυρη ιστορία μας που τείνει να απωλέσει το κίτρινο και να μείνει ΜΑΥΡΗ σα ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ... ΑΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.
Γιατί εσείς κινείτε τα νήματα κι εμείς πονάμε...............
εμενα ο ογιος δε μου γεμιζει το ματι για την αεκ.επαιξε καλη μπαλα ο αρης περυσι και ο ατρομητος φετος αλλα δεν εχουν την ουσια οι ομαδες του.για μελισανιδη κατι ακουγετε μεσα
για τον ογιος μου το ειπε καποιος που τον εμπιστευομαι εγω
ασε και γω το ιδιο επαθα.δυσκολη βδομαδα.αστα να πανε , αποκλειστικα στην αρχη απο τα χιονα και ηταν να μην γινει η αρχη.
για να βγαλω την δουλεια δευτερας - τριτης , ετρεχα ολη την βδομαδα
εγω ειπα την αποψη μουΜελισσανιδης ξανα στην ΑΕΚ ?
δεν το πιστευω φιλε. Εχουμε αλλαξει πολυ πια
ετσι ειναι αλλα ειναι προπονητης φτηνος που μπορει με καταληλο υλικοεμενα ο ογιος δε μου γεμιζει το ματι για την αεκ.επαιξε καλη μπαλα ο αρης περυσι και ο ατρομητος φετος αλλα δεν εχουν την ουσια οι ομαδες του.
Συμφωνω. Αλλο ομαδα που θελει να βγει uefa και αλλο να παρεις πρωταθλημα.Κοιτα να δεις που σε λιγο θα μας λιπει ο Σαντος που καρδιοχτυπουσαμε να νικησουμε 1-0 στο 89εμενα ο ογιος δε μου γεμιζει το ματι για την αεκ.επαιξε καλη μπαλα ο αρης περυσι και ο ατρομητος φετος αλλα δεν εχουν την ουσια οι ομαδες του.
+1000κατσε να δουμε τι διοικηση θα εχουμε του χρονου και μετα βλεπουμε για προπονητη και παιχτες.
να σου πω και κατι?Συμφωνω. Αλλο ομαδα που θελει να βγει uefa και αλλο να παρεις πρωταθλημα.Κοιτα να δεις που σε λιγο θα μας λιπει ο Σαντος που καρδιοχτυπουσαμε να νικησουμε 1-0 στο 89
ο σαντος για μενα δεν ειναι κακος προπονητης.τη πρωτη χρονια του που χασαμε το πρωταθλημα στην ισοβαθμια ειχαμε παιξει καλη μπαλα κατα διαστηματα.βεβαια ειχαμε και πολυ καλυτερο ροστερ απο το τωρινο.αλλα τα θαλασωνει τη κρισιμη στιγμη οπως εχει αποδειχθει.Συμφωνω. Αλλο ομαδα που θελει να βγει uefa και αλλο να παρεις πρωταθλημα.Κοιτα να δεις που σε λιγο θα μας λιπει ο Σαντος που καρδιοχτυπουσαμε να νικησουμε 1-0 στο 89
Τουλαχιστον δεν ετρωγε τους παικτες σαν τον Φερερ. Που ειναι τα παιδια που βλεπαμε περυσι και λεγαμε οτι φτιαχνουμε ομαδα για 6-7 χρονια? Μονο τον Παπασταθοπουλο αφησε φετος με χρονο συμμετοχηςο σαντος για μενα δεν ειναι κακος προπονητης.τη πρωτη χρονια του που χασαμε το πρωταθλημα στην ισοβαθμια ειχαμε παιξει καλη μπαλα κατα διαστηματα.βεβαια ειχαμε και πολυ καλυτερο ροστερ απο το τωρινο.αλλα τα θαλασωνει τη κρισιμη στιγμη οπως εχει αποδειχθει.
και αυτον θαμμενο τον ειχε στην αρχη της χρονιας.επειδη τραυματιστηκε ο δελλας καποια στιγμη αναγκαστηκε να τον βαλει και μετα με τις εμφανισεις του κερδισε θεση στην εντεκαδα.Τουλαχιστον δεν ετρωγε τους παικτες σαν τον Φερερ. Που ειναι τα παιδια που βλεπαμε περυσι και λεγαμε οτι φτιαχνουμε ομαδα για 6-7 χρονια? Μονο τον Παπασταθοπουλο αφησε φετος με χρονο συμμετοχης
ναι ρε φιλαρακι και μονος μου σου λεω οτι ειμαστε μαυρα χαλιαnick. Τα πρωταθληματα δεν τα παιρουν οι παικτες σαν μοναδες αλλα οι δουλεμενες και δεμενες ομαδες. Αυτη τη στιγμη ουτε η ΑΕΚ ουτε ο ΟΣΦΠ μπορουν να χαρακτηριστουν σαν τετοιες δυστηχως.