Άκρη δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις αυτές τις ημέρες.
Άστους να ηρεμήσουν λίγο και μετά βλέπουμε. ;)
Γι'αυτό λοιπόν αφού έχουμε το ακαταλόγιστο τι γράφετε εδώ? Γυρίστε στο "υγειές" thread σας ;)
Άκρη δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις αυτές τις ημέρες.
Άστους να ηρεμήσουν λίγο και μετά βλέπουμε. ;)
1.Τωρα το τι εννοεις οτι σου τρωει το ψωμι δεν το καταλαβα αλλα εσυ ξερεις...οντως εχω μεγαλο κολημα μου τρωει το ψωμι!!!! ρε μεγαλε το τι υπονοεις ολοι το καταλαβαινουν.
φιλε αν και δεν ειμαι αεκ αυτα φαινοντουσταν οτι θα γινουν απο τοτε που η αεκ ηταν αητητη και χωρις να δεχτει γκολ τα ελεγα στο φιλο μου το σκοτεινο οτι ο φερερ η ειναι ασχετος η κατι αλλο συμβαινει.Είσαι σωστός φίλε bodos.
Πρέπει όμως να πούμε και κάτι άλλο: Τα χάλια που εμφανίζει αυτή η ΑΕΚ είναι απερίγραπτα. Ο Φερερ τα πασάλειβε κάπως και δεν φαίνονταν τόσο πολύ.
Αν δεν πάρει προπονητή ο Ντέμης και αφήσει την ομάδα με τον κύριο Νίκο ούτε στο ΟΥΕΦΑ δεν μας βλέπω.
Οι μονάδες δεν κερδίζουν στο ποδόσφαιρο, μόνο οι ομάδες και η ΑΕΚ έχει μονάδες και όχι ομάδα.
Χρειάζεται ΜΑΕΣΤΡΟ επειγόντως
Παρακαλω χαρα μου....Οκ φίλε σε ευχαριστώ για την ώρα που σπατάλησες για να μου απαντήσεις!
ο καθενας καταλαβαινει αυτο που νομιζει. εγω οπως και καποιοι αλλοι καταλαβαν το αυτονοητο. δεν μπορουμε να συμφωνουμε σε ολα. τωρα στο τι εννοεις μονο εσυ το ξερεις .1.Τωρα το τι εννοεις οτι σου τρωει το ψωμι δεν το καταλαβα αλλα εσυ ξερεις...
2. Αλλα το τι εννοω η υποννοω πως το ξερεις ρε μεγαλε? εισαι στο μυαλο μου?
και γιατι να ΜΗΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ??????????
Μα αυτό προτείνω αγαπητέ Σόνυ, να γυρίσουμε στο υγιές θρέντ μας.Γι'αυτό λοιπόν αφού έχουμε το ακαταλόγιστο τι γράφετε εδώ? Γυρίστε στο "υγειές" thread σας ;)
Χαίρομαια πάρα πολύ που τα γραφόμενά μου κατά καιρούς αποτελούν πολό έλξης φίλτατων μελών,προκειμένου να τα μελετήσουν/σχολιάσουν/χλευάσουν κ.λ.π.
Πραγματικά μου δίνει αξία ως άνθρωπο μιας κ βλέπω πόση μεγάλη σημασία έχω για αυτούς.
και ναι Bodo μου τα λεγες.
Αύριο θα σε παρω τηλ.για καφέ κ τάβλι.Στο χρωστάω καιρό κ αύριο είμαι διαθέσιμος.Θα σε πάρω κατά τις 1.οΚ αδερφέ;
Ρε φιλε η δεν ξερεις τι λες η εγω δεν ξερω τι μου γινεται....ο καθενας καταλαβαινει αυτο που νομιζει. εγω οπως και καποιοι αλλοι καταλαβαν το αυτονοητο. δεν μπορουμε να συμφωνουμε σε ολα. τωρα στο τι εννοεις μονο εσυ το ξερεις .
ρε φιλε εκανες ενα ποσταρισμα και αναφερθηκες στο ριβαλντο για να πικαρεισ τους αεκτζηδες που το πηραν. σου θυμιζω οτι με ελευθερη μετεγραφη πηραν και το παππα αλλα γιαυτο δεν αναφερθηκες. ηθελες να πεις οτι το πηρατε και δεν σας βγηκε που ειναι και η αληθεια. ο τροπος σ0υ δειχνει ειρωνια και αχαριστια.Ρε φιλε η δεν ξερεις τι λες η εγω δεν ξερω τι μου γινεται....
Αυτονοητο???????????
δηλαδη θεωρεις αυτονοητο οτι θελω να προσβαλω τον Ριμπο???
απο που και εως που?
και αν δεν ξερεις τι εχω στο μυαλο μου γιατι με ευκολια με λες αχαριστο?
εγω σε χαρακτηρισα ?
Μαλλον διαβαζεις επιλεκτικα και ΑΠΑΝΤΑΣ επιλεκτικα.....ρε φιλε εκανες ενα ποσταρισμα και αναφερθηκες στο ριβαλντο για να πικαρεισ τους αεκτζηδες που το πηραν. σου θυμιζω οτι με ελευθερη μετεγραφη πηραν και το παππα αλλα γιαυτο δεν αναφερθηκες. ηθελες να πεις οτι το πηρατε και δεν σας βγηκε που ειναι και η αληθεια. ο τροπος σ0υ δειχνει ειρωνια και αχαριστια.
Καλημέρα σε όλους.
Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Α.Ε.Κ. είναι πια γεγονός.Τώρα ανοίγουν νέοι ορίζοντες για την ομάδα καθώς ανεβαίνει ποιοτικά ένα σκαλί παραπάνω.Ε ρε κάτι πάρτι που έχουν να γίνουν με τις σέντρες των Ρίμπο-Μαντούκα-Τόζερ.
Κλειδώνω κ την ψηφοφορία που αφορούσε τον Ρίμπο γιατί πια δεν έχει νόημα.Για την ιστορία ανφέρω ότι το 63% των συμμετεχόντων σε αυτή ψήφισαν θετικά για την μετακίνηση του Ρίμπο στην ομάδα κ το 24 αρνητικά,ενώ υπήρχε ένα 13% που αδιαφορούσε.
Βασικα το μονο κακο που βλεπω σε Αυτο το ποστ ειναι η Λεξη ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ....Ριμποοοο...Ριμποοοο...Ριμποοο...
Ελα μωρη ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!
Μαλλον διαβαζεις επιλεκτικα και ΑΠΑΝΤΑΣ επιλεκτικα.....
Γυρισε πισω λοιπον και δες οτι απαντησα σε ποσταρισμα που "Ειρωνευοταν" παλαιοτερο ποσταρισμα του νταρκ
και εγραψα οτι ΔΕΝ ειναι κακο που ελπιζαν να ανεβει η ομαδα τους οι αεκτζηδες, με τον Ερχομο του Ριμπο....αλλα ΔΕΝ ηρθε με Μεταγραφη αλλα ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!!
τωρα αν αυτο σου φαινεται ως ειρωνικο, πικροχολο, η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ οπως ειπες μαλλον σου τρωει το ψωμι ο Ολυμπιακος, για να βγαζεις τετοιο κομπλεξ....
πραματι μου τρωει το ψωμι μου !!!! οσο για το κομλεξ που επικαλεισαι πες μου ενα λογο που πρεπει να εχω κομλεξ απεναντι στο γαυρο;;Μαλλον διαβαζεις επιλεκτικα και ΑΠΑΝΤΑΣ επιλεκτικα.....
Γυρισε πισω λοιπον και δες οτι απαντησα σε ποσταρισμα που "Ειρωνευοταν" παλαιοτερο ποσταρισμα του νταρκ
και εγραψα οτι ΔΕΝ ειναι κακο που ελπιζαν να ανεβει η ομαδα τους οι αεκτζηδες, με τον Ερχομο του Ριμπο....αλλα ΔΕΝ ηρθε με Μεταγραφη αλλα ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!!
τωρα αν αυτο σου φαινεται ως ειρωνικο, πικροχολο, η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ οπως ειπες μαλλον σου τρωει το ψωμι ο Ολυμπιακος, για να βγαζεις τετοιο κομπλεξ....
Μα οτι σου τρωει το ψωμι σου ......πραματι μου τρωει το ψωμι μου !!!! οσο για το κομλεξ που επικαλεισαι πες μου ενα λογο που πρεπει να εχω κομλεξ απεναντι στο γαυρο;;
ευθημησαμε παλι!!!!!!!!!!Μα οτι σου τρωει το ψωμι σου ......
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
εντάξει σε καταλαβαίνουμε φίλε. Είναι η πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια νομίζω που παίζεις Ευρωπαικό αγώνα μετά την ΑΕΚ και μήνα μάρτη. Ηρέμησε όμως μην πάθεις τίποτα.Μα οτι σου τρωει το ψωμι σου ......
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Α! και όσο για τον Μπελούτσι που στοίχισε 7 εκ το 50%, ήδη έχουν αρχίσει οι δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού και το μαζεύουν, λόγω του ότι είναι ψέμμα. ο Σαβιόλα στοιχίζει λιγότερα χρήματα δηλαδή από τον Μπελούτσι?????? Α1 ρε δούλεμα που πέφτει!!!Μαλλον διαβαζεις επιλεκτικα και ΑΠΑΝΤΑΣ επιλεκτικα.....
τωρα αν αυτο σου φαινεται ως ειρωνικο, πικροχολο, η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ οπως ειπες μαλλον σου τρωει το ψωμι ο Ολυμπιακος, για να βγαζεις τετοιο κομπλεξ....Βασικα το μονο κακο που βλεπω σε Αυτο το ποστ ειναι η Λεξη ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ....
Δεν υπαρχει μεταγραφη ,,,υπαρχει μετακινηση Ελευθερου Παιχτη...
Μεταγραφη ειναι του Μπελουση π.χ. που κοστισε το 50% 7.000.000 του Ριμπο ΔΕΝ ηταν μεταγραφη....
Αλλιως το να ελπιζει ενας οπαδος οτι η ομαδα του θα "ανεβει" επειδη υπεγραψε ο Ριμπο δεν ειναι κακο.
βεβαια ας ρωταγε καναν Ολυμπιακο να του ελεγε αλλα ......περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.......
εγώ μίλησα για Μάρτη. οσους βαθμούς και να μάζευες, ΄το τελευταίο σου παιχνίδι ήταν πάντα με χιόνια. βγάλατε φέτος τα κοντομάνικα μετά από τόσα χρόνια.Ενταξει "μαγκες"
Ολο λετε για το Ηθικο και ασπηλο θρεντ σας και μολις καποιος διαφωνισει μαζι σας
αρχιζει η Ειρωνια και οι προσβολες.....
Liakko μην μιλας για Ευρωπη γιατι την πρωτη σου νικη την εκανες περυσι στο ΤΣ.Λ....
και 11 βαθμους σε ομιλο δεν θα δεις ΠΟΤΕ...
εμενα ειναι η Δευτερη φορα ...
και εχω μαζεψει αλλες 2 απο 10 βαθμους οποτε...ΑΚΥΡΟ