Καλημέρα αδέρφια μου Ενωσίτες.Λόγω πολλής δουλειάς τώρα τελευταία δε μπορώ να συμμετέχω στη κουβέντα για την ομάδα μας,αλλά παρακολουθώ τι λέτε.Από το παιχνίδι με το Πανιώνιο θέλω να γράψω μερικά πράγματα και τώρα βρήκα ευκαιρία.
Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ανήκω στην Οριτζιναλ και είμαι από τους υποστηρικτές του Ντέμη γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω στην ομάδα λαμόγια τύπου Ψωμιάδη,Τροχανά,Μελισανίδη(επειδή τσακώθηκε με τον συνεταίρο του πούλησε την ομάδα χωρίς έλεγχο σε ένα τρελλό τον Τροχανά και από εκεί ξεκίνησε η κατρακύλα της ομάδας),Ενικ.Νετμεντ που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η τσέπη τους.
Όμως ο Ντέμης και γενικότερα οι μέτοχοι έχουν κάνει φοβερά λάθη και επειδή πρώτα φταίνε αυτοί γιατί το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι και μετά παίκτες προπονητές,ελπίζω να τα διορθώσουν και αυτά να οφείλονται στο ότι είναι νέοι παράγοντες.
Τα θέματα γηπέδου και προπονητηρίου είναι πολύ σημαντικά και δεν έχει γίνει τίποτα σημαντικό και όπως βλέπετε επικοινωνιακά η ομάδα λειτουργεί μια χαρά γιατί κάθε φορά που χάνουμε αυτά βγαίνουν στην επιφάνεια ότι και καλά είχαμε κάποια εξέλιξη.
Οι μέτοχοι πρέπει να μας πουν αν είναι επενδυτές ή διαχειριστές.Από το Ντέμη έχω την απαίτηση σαν γνήσιος Αεκτζής που είναι να βγει και να πει την αλήθεια στον κόσμο για να μην τρέφουμε αυταπάτες για τίτλους.Θέλω να κάνει αυτό που θα έκανα εγώ,ο Νταρκ,ο Νικ.ο γάτο,ο αρίων,ο ρέκβιεμ,και όλοι μας ότι δηλαδή οι μέτοχοι θα ασχοληθούν σοβαρά με την ομάδα και θα επενδύσουν ή κάνουν μια απλή διαχείριση,εκτός αν έχει γλυκαθεί από την εξουσία και δεν είναι πια ο Ντέμης που ξέραμε.
Οι μέτοχοι με την πολιτική τους στις μεταγραφές είναι ξεκάθαρο πως μας κοροιδεύουν,Αν εξαιρέσουμε το Λαγό έχουμε χάσει ότι καλό κυκλοφοεί στην ελληνική αγορά και παίρνουμε παίκτες τύπου Εντίνιο από μια μεσσαία ομάδας της Πορτογαλίας και μάλιστα το παρουσιάζουμε σαν επιτυχία.Το παιδί μπορεί να μας βγει η καλύτερη μεταγραφή στην ιστορία μας,δυστυχώς όμως οι προδιαγραφές είναι να μη βγει τίποτα το ιδιαίτερο.
Ένα ακόμα λάθος του Ντέμη είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους παίκτες.Δεν είναι δυνατόν μετά από κάθε αποτυχία να πηγαίνει στα αποδυτήρια και να λέει στους παίκτες δε πειράζει,αυτό έχει δημιουργήσει νοοτροπία δημοσιουπαλληλική και ωχαδερφισμού για τους παίκτες με τα γνωστά αποτελέσματα.Μάλιστα σε αυτή την νοοτροπία των παικτών έχουμε συμβάλει και εμείς σαν κόσμος που τους χειροκροτούσαμε μετά από ήττες.Κάπου έχουμε μπερδέψει τα πράγματα.Χειροκροτούσαμε την ομάδα του '90 που έπαιζε μπαλλάρα αλλά έχανε τα πρωταθλήματα για άλλους λόγους.Αυτούς του κοπρίτες όμως ρε παιδιά που στο ματς με το Ηρακλή μπήκαν μέσα εμφανώς υποτιμώντας τον αντίπαλο γιατί τους χειροκροτούσαμε?
Είναι και άλλα που θέλω να πω και ελπίζω να τα πούμε σύντομα σε μια συνάντηση.Για να καταλήξω ξαναλέω είμαι υπέρ του Ντέμη αλλά να κοιτάξει να διορθώσει τα λάθη του,να πάψει να ασχολείται τόσο πολύ με το κόσμο και να ασχοληθεί περισσότερο με την ομάδα και κυρίως να ενημερώσει το κόσμο τι σκοπό έχουν οι μέτοχοι,θα επενδύσουν ή απλώς διαχειρίζονται,γιατί αδέρφια μου φοβάμαι πως η διαχείριση δεν οδηγεί σε τίτλους.
Μια ζωή ΑΕΚ.