Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
  Ρε τι πάθαμε παλι χθες!!!! Ο Ατρομητοθ δεν επαιξε καμια σοβαρη μπαλλα αλλα εμεις ειμασταν σαν την θερμοκρασια το ΣΚ, υπο του μηδενος!!

Ο τυπος που περιεγραφε το παιχνιδι ειναι κωμωδια αλλα ΑΕΚΤΖΗΣ!!!

Τρελλαθηκα στο γελιο με αυτα που έλεγε!!!
  Ο Ουτσε ηταν την μια Αργεντινος την αλλη Νιγηριανος!!!!
"Ο Κοντρα......και η κοντρα!" "Ο Κοντρα κερδιζειι την κοντρα"

Τρωμε το δευτερο "Αλλα και η ΑΕΚ με 2 γκολ ειναι μεσα στο παιχνιδι!!" (και με 10 κανει θριαμβο)

Τουλαχιστον εμαθα οτι ο Ενσαλιβα ειναι Καναδος που δεν το ηξερα!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά ήταν η πιο γελοία μετάδοση που άκουσα ποτέ χθες

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα αδέρφια μου Ενωσίτες.Λόγω πολλής δουλειάς τώρα τελευταία δε μπορώ να συμμετέχω στη κουβέντα για την ομάδα μας,αλλά παρακολουθώ τι λέτε.Από το παιχνίδι με το Πανιώνιο θέλω να γράψω μερικά πράγματα και τώρα βρήκα ευκαιρία.
Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ανήκω στην Οριτζιναλ και είμαι από τους υποστηρικτές του Ντέμη γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω στην ομάδα λαμόγια τύπου Ψωμιάδη,Τροχανά,Μελισανίδη(επειδή τσακώθηκε με τον συνεταίρο του πούλησε την ομάδα χωρίς έλεγχο σε ένα τρελλό τον Τροχανά και από εκεί ξεκίνησε η κατρακύλα της ομάδας),Ενικ.Νετμεντ που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η τσέπη τους.
Όμως ο Ντέμης και γενικότερα οι μέτοχοι έχουν κάνει φοβερά λάθη και επειδή πρώτα φταίνε αυτοί γιατί το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι και μετά παίκτες προπονητές,ελπίζω να τα διορθώσουν και αυτά να οφείλονται στο ότι είναι νέοι παράγοντες.
Τα θέματα γηπέδου και προπονητηρίου είναι πολύ σημαντικά και δεν έχει γίνει τίποτα σημαντικό και όπως βλέπετε επικοινωνιακά η ομάδα λειτουργεί μια χαρά γιατί κάθε φορά που χάνουμε αυτά βγαίνουν στην επιφάνεια ότι και καλά είχαμε κάποια εξέλιξη.
Οι μέτοχοι πρέπει να μας πουν αν είναι επενδυτές ή διαχειριστές.Από το Ντέμη έχω την απαίτηση σαν γνήσιος Αεκτζής που είναι να βγει και να πει την αλήθεια στον κόσμο για να μην τρέφουμε αυταπάτες για τίτλους.Θέλω να κάνει αυτό που θα έκανα εγώ,ο Νταρκ,ο Νικ.ο γάτο,ο αρίων,ο ρέκβιεμ,και όλοι μας ότι δηλαδή οι μέτοχοι θα ασχοληθούν σοβαρά με την ομάδα και θα επενδύσουν ή κάνουν μια  απλή διαχείριση,εκτός αν έχει γλυκαθεί από την εξουσία και δεν είναι πια ο Ντέμης που ξέραμε.
Οι μέτοχοι με την πολιτική τους στις μεταγραφές είναι ξεκάθαρο πως μας κοροιδεύουν,Αν εξαιρέσουμε το Λαγό έχουμε χάσει ότι καλό κυκλοφοεί στην ελληνική αγορά και παίρνουμε παίκτες τύπου Εντίνιο από μια μεσσαία ομάδας της Πορτογαλίας και μάλιστα το παρουσιάζουμε σαν επιτυχία.Το παιδί μπορεί να μας βγει η καλύτερη μεταγραφή στην ιστορία μας,δυστυχώς όμως οι προδιαγραφές είναι να μη βγει τίποτα το ιδιαίτερο.
Ένα ακόμα λάθος του Ντέμη είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους παίκτες.Δεν είναι δυνατόν μετά από κάθε αποτυχία να πηγαίνει στα αποδυτήρια και να λέει στους παίκτες δε πειράζει,αυτό έχει δημιουργήσει νοοτροπία δημοσιουπαλληλική και ωχαδερφισμού για τους παίκτες με τα γνωστά αποτελέσματα.Μάλιστα σε αυτή την νοοτροπία των παικτών έχουμε συμβάλει και εμείς σαν κόσμος που τους χειροκροτούσαμε μετά από ήττες.Κάπου έχουμε μπερδέψει τα πράγματα.Χειροκροτούσαμε την ομάδα του '90 που έπαιζε μπαλλάρα αλλά έχανε τα πρωταθλήματα για άλλους λόγους.Αυτούς του κοπρίτες όμως ρε παιδιά που στο ματς με το Ηρακλή μπήκαν μέσα εμφανώς υποτιμώντας τον αντίπαλο γιατί τους χειροκροτούσαμε?
Είναι και άλλα που θέλω να πω και ελπίζω να τα πούμε σύντομα σε μια συνάντηση.Για να καταλήξω ξαναλέω είμαι υπέρ του Ντέμη αλλά να κοιτάξει να διορθώσει τα λάθη του,να πάψει να ασχολείται τόσο πολύ με το κόσμο και να ασχοληθεί περισσότερο με την ομάδα και κυρίως να ενημερώσει το κόσμο τι σκοπό έχουν οι μέτοχοι,θα επενδύσουν ή απλώς διαχειρίζονται,γιατί αδέρφια μου φοβάμαι πως η διαχείριση δεν οδηγεί σε τίτλους.

Μια ζωή ΑΕΚ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν ξέρω για τους άλλους,αλλά εμένα αδερφέ μου pamtax με κάλυψες 100%

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους.
Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Α.Ε.Κ. είναι πια γεγονός.Τώρα ανοίγουν νέοι ορίζοντες για την ομάδα καθώς ανεβαίνει ποιοτικά ένα σκαλί παραπάνω.Ε ρε κάτι πάρτι που έχουν να γίνουν με τις σέντρες των Ρίμπο-Μαντούκα-Τόζερ.

Ριμποοοο...Ριμποοοο...Ριμποοο...
Ελα μωρη ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλημέρα αδέρφια μου Ενωσίτες.Λόγω πολλής δουλειάς τώρα τελευταία δε μπορώ να συμμετέχω στη κουβέντα για την ομάδα μας,αλλά παρακολουθώ τι λέτε.Από το παιχνίδι με το Πανιώνιο θέλω να γράψω μερικά πράγματα και τώρα βρήκα ευκαιρία.
Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ανήκω στην Οριτζιναλ και είμαι από τους υποστηρικτές του Ντέμη γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω στην ομάδα λαμόγια τύπου Ψωμιάδη,Τροχανά,Μελισανίδη(επειδή τσακώθηκε με τον συνεταίρο του πούλησε την ομάδα χωρίς έλεγχο σε ένα τρελλό τον Τροχανά και από εκεί ξεκίνησε η κατρακύλα της ομάδας),Ενικ.Νετμεντ που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η τσέπη τους.
Όμως ο Ντέμης και γενικότερα οι μέτοχοι έχουν κάνει φοβερά λάθη και επειδή πρώτα φταίνε αυτοί γιατί το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι και μετά παίκτες προπονητές,ελπίζω να τα διορθώσουν και αυτά να οφείλονται στο ότι είναι νέοι παράγοντες.
Τα θέματα γηπέδου και προπονητηρίου είναι πολύ σημαντικά και δεν έχει γίνει τίποτα σημαντικό και όπως βλέπετε επικοινωνιακά η ομάδα λειτουργεί μια χαρά γιατί κάθε φορά που χάνουμε αυτά βγαίνουν στην επιφάνεια ότι και καλά είχαμε κάποια εξέλιξη.
Οι μέτοχοι πρέπει να μας πουν αν είναι επενδυτές ή διαχειριστές.Από το Ντέμη έχω την απαίτηση σαν γνήσιος Αεκτζής που είναι να βγει και να πει την αλήθεια στον κόσμο για να μην τρέφουμε αυταπάτες για τίτλους.Θέλω να κάνει αυτό που θα έκανα εγώ,ο Νταρκ,ο Νικ.ο γάτο,ο αρίων,ο ρέκβιεμ,και όλοι μας ότι δηλαδή οι μέτοχοι θα ασχοληθούν σοβαρά με την ομάδα και θα επενδύσουν ή κάνουν μια  απλή διαχείριση,εκτός αν έχει γλυκαθεί από την εξουσία και δεν είναι πια ο Ντέμης που ξέραμε.
Οι μέτοχοι με την πολιτική τους στις μεταγραφές είναι ξεκάθαρο πως μας κοροιδεύουν,Αν εξαιρέσουμε το Λαγό έχουμε χάσει ότι καλό κυκλοφοεί στην ελληνική αγορά και παίρνουμε παίκτες τύπου Εντίνιο από μια μεσσαία ομάδας της Πορτογαλίας και μάλιστα το παρουσιάζουμε σαν επιτυχία.Το παιδί μπορεί να μας βγει η καλύτερη μεταγραφή στην ιστορία μας,δυστυχώς όμως οι προδιαγραφές είναι να μη βγει τίποτα το ιδιαίτερο.
Ένα ακόμα λάθος του Ντέμη είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους παίκτες.Δεν είναι δυνατόν μετά από κάθε αποτυχία να πηγαίνει στα αποδυτήρια και να λέει στους παίκτες δε πειράζει,αυτό έχει δημιουργήσει νοοτροπία δημοσιουπαλληλική και ωχαδερφισμού για τους παίκτες με τα γνωστά αποτελέσματα.Μάλιστα σε αυτή την νοοτροπία των παικτών έχουμε συμβάλει και εμείς σαν κόσμος που τους χειροκροτούσαμε μετά από ήττες.Κάπου έχουμε μπερδέψει τα πράγματα.Χειροκροτούσαμε την ομάδα του '90 που έπαιζε μπαλλάρα αλλά έχανε τα πρωταθλήματα για άλλους λόγους.Αυτούς του κοπρίτες όμως ρε παιδιά που στο ματς με το Ηρακλή μπήκαν μέσα εμφανώς υποτιμώντας τον αντίπαλο γιατί τους χειροκροτούσαμε?
Είναι και άλλα που θέλω να πω και ελπίζω να τα πούμε σύντομα σε μια συνάντηση.Για να καταλήξω ξαναλέω είμαι υπέρ του Ντέμη αλλά να κοιτάξει να διορθώσει τα λάθη του,να πάψει να ασχολείται τόσο πολύ με το κόσμο και να ασχοληθεί περισσότερο με την ομάδα και κυρίως να ενημερώσει το κόσμο τι σκοπό έχουν οι μέτοχοι,θα επενδύσουν ή απλώς διαχειρίζονται,γιατί αδέρφια μου φοβάμαι πως η διαχείριση δεν οδηγεί σε τίτλους.

Μια ζωή ΑΕΚ.
Mπράβο φιλαράκι μπράβο!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους.
Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Α.Ε.Κ. είναι πια γεγονός.Τώρα ανοίγουν νέοι ορίζοντες για την ομάδα καθώς ανεβαίνει ποιοτικά ένα σκαλί παραπάνω.Ε ρε κάτι πάρτι που έχουν να γίνουν με τις σέντρες των Ρίμπο-Μαντούκα-Τόζερ.

Κλειδώνω κ την ψηφοφορία που αφορούσε τον Ρίμπο γιατί πια δεν έχει νόημα.Για την  ιστορία ανφέρω ότι το 63% των συμμετεχόντων σε αυτή ψήφισαν θετικά για την μετακίνηση του Ρίμπο στην ομάδα κ το 24 αρνητικά,ενώ υπήρχε ένα 13% που αδιαφορούσε.

Ριμποοοο...Ριμποοοο...Ριμποοο...
Ελα μωρη ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βασικα το μονο κακο που βλεπω σε Αυτο το ποστ ειναι η Λεξη ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ....
Δεν υπαρχει μεταγραφη ,,,υπαρχει μετακινηση Ελευθερου Παιχτη...
Μεταγραφη ειναι του Μπελουση π.χ. που κοστισε το 50% 7.000.000 του Ριμπο ΔΕΝ ηταν μεταγραφη....
Αλλιως το να ελπιζει ενας οπαδος οτι η ομαδα του θα "ανεβει" επειδη υπεγραψε ο Ριμπο δεν ειναι κακο.
βεβαια ας ρωταγε καναν Ολυμπιακο να του ελεγε αλλα ......περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.......

Επισκέπτης
Η αχαριστια ειναι το μεγαλυτερο πραγμα για καποια ατομα που ξεχναν πολυ ευκολα τι εκανε ο ριβαλντο με την ομαδα τους. γιαυτο ειναι και οι πιο αντιπαθητικη ομαδα στην ελλαδα. τιποτα δεν ειναι τυχαιο.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Η αχαριστια ειναι το μεγαλυτερο πραγμα για καποια ατομα που ξεχναν πολυ ευκολα τι εκανε ο ριβαλντο με την ομαδα τους. γιαυτο ειναι και οι πιο αντιπαθητικη ομαδα στην ελλαδα. τιποτα δεν ειναι τυχαιο.

Τι να πει κανείς.........ασχολίαστοι.........

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μεγαλε εσυ εχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ κολημα με τον Ολυμπιακο μιλαμε!!!
που την ειδες την Αχαριστια ρε φιλε?
Εγραψα τιποτα κακο για τον Ριμπο?

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Chris1976 αυτή τη μουτσούνα που έχεις για άβαταρ τη θαυμάζεις σαν άνθρωπο; ή την έβαλες μόνο και μόνο για τη χειρονομία που κάνει; Πραγματικά ρε φίλε ξερνάω με αυτή τη φάτσα όποτε τη βλέπω μπροστά μου και όχι λόγω Ολυμπιακού ΑΕΚ κτλπ...Κάνε κάτι γι'αυτό σε παρακαλώ!

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Είσαι σωστός φίλε bodos.
Πρέπει όμως να πούμε και κάτι άλλο: Τα χάλια που εμφανίζει αυτή η ΑΕΚ είναι απερίγραπτα. Ο Φερερ τα πασάλειβε κάπως και δεν φαίνονταν τόσο πολύ.
Αν δεν πάρει προπονητή ο Ντέμης και αφήσει την ομάδα με τον κύριο Νίκο ούτε στο ΟΥΕΦΑ δεν μας βλέπω.
Οι μονάδες δεν κερδίζουν στο ποδόσφαιρο, μόνο οι ομάδες και η ΑΕΚ έχει μονάδες και όχι ομάδα.
Χρειάζεται ΜΑΕΣΤΡΟ επειγόντως

Επισκέπτης
Ρε μεγαλε εσυ εχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ κολημα με τον Ολυμπιακο μιλαμε!!!
που την ειδες την Αχαριστια ρε φιλε?
Εγραψα τιποτα κακο για τον Ριμπο?
οντως εχω μεγαλο κολημα μου τρωει το ψωμι!!!! ρε μεγαλε το τι υπονοεις ολοι το καταλαβαινουν.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Chris1976 αυτή τη μουτσούνα που έχεις για άβαταρ τη θαυμάζεις σαν άνθρωπο; ή την έβαλες μόνο και μόνο για τη χειρονομία που κάνει; Πραγματικά ρε φίλε ξερνάω με αυτή τη φάτσα όποτε τη βλέπω μπροστά μου και όχι λόγω Ολυμπιακού ΑΕΚ κτλπ...Κάνε κάτι γι'αυτό σε παρακαλώ!
Μπορεις να μην την κοιτας φιλε μου αν δεν σου αρεσει...
και ΝΑΙ τον Θαυμαζω σαν Ανθρωπο ειναι το ινδαλμα μου....
Πως εχετε εσεις τον κοντο ενα πραγμα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom