Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εσυ εισαι κουβαδακι
κανονικα μαγκες πρεπει να βγει κανονισμος απολυτης βλακειας
δηλαδη οταν τους χανουμε ολους τους αγωνες να πληρωνομαστε στη μοναδα :grin: :grin: :grin: :grin:
Να το γυρίζουμε δηλαδή απο πόκα σε μιζέρια!    :dancing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Να ρθουν κ οι Αρίων κ Ξάδελφος Τέρας να δείτε πώς χωράμε...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
το αλλο το μαθατε?
δεν κυκλοφορησε ποτε για ευνοητους λογους
ειχε παιξει ενας τυπας ενα στιχημα στον οπαπ το οποιο ειχε κερδος γυρω στα 3 εκατομμυρια ευρω
και του καθεται και ο οπαπ δεν τον πληρωνε λεγοντας οτι στους κανονες λεει οτι εχει ανωτερο κερδος γυρω στα 500000 αν θυμαμαι καλα
και ο τυπας πηγε σε ανωτατα δικαστηρια οπου και δικαιωθηκε και τα πηρε τελικα
η ετημηγορια του δικαστηριου ηταν οτι απο τη στιγμη που το τερματικο
το δεχτηκε και πηρε τα λεφτα του στοιχηματος ειναι αναγκασμενη να πληρωσει κιολλας
για να ισχυσει ο νομος επρεπε το μηχανημα να μη το δεχτει

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
πες μας ρε ταρατσα....
τι τις εκανες της χαμουρας της νανας..?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ναι!!!
τωρα θα πρεπει να σε ξαναπηδηξω....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι!!!
τωρα θα πρεπει να σε ξαναπηδηξω....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σιγά ρε ποιος είσαι ,ο καραγκιοζάκος που γαμάει από μπρος και από πίσω όλους τους αλλόθρησκους χωρίς καν να τους έχει δει;Κατούρα μωρή κιλώτα κ λίγο.

Επισκέπτης
αι νοου μεν
τζαστ κιντινγκ
Μου αρέσει που κάποιες φορές σε κάποια φορουμ μου στέλνουν απειλές θα σε γαμήσω στο ξύλο ρε και κάτι τέτοια, δυστυχως δεν είχα την τύχη να συναντήσω κάποιον απο αυτούς για να δω την μαγκιά τους απο κοντά!!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Μου αρέσει που κάποιες φορές σε κάποια φορουμ μου στέλνουν απειλές θα σε γαμήσω στο ξύλο ρε και κάτι τέτοια, δυστυχως δεν είχα την τύχη να συναντήσω κάποιον απο αυτούς για να δω την μαγκιά τους απο κοντά!!!
ρε ταρατσα τι σχεση εχει με την τρομερα καλη αγγλικη μου απαντηση αι νοου μεν
τζαστ κιντινγκ?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μπες στο γάβρικο θρεντ και ζήτα κάποιον pleasure.
Είναι αυτός που ψάχνεις, φίλε!    :)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σιγά ρε ποιος είσαι ,ο καραγκιοζάκος που γαμάει από μπρος και από πίσω όλους τους αλλόθρησκους χωρίς καν να τους έχει δει;Κατούρα μωρή κιλώτα κ λίγο.
ψιτ...δεν σου ειπα....πολυ μωρο η νανα!!! ;)
ο καλος μου φιλος  ο ταρατσα με καλεσε σπιτι του...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Για το θέμα του μεγέθους αναφερόμουν, δεν σε απειλώ βρε nik!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ααα οχι τιποτα αλλο γιατι εγω ειμαι 2.15 156 κιλα
με 35 ζωνες καρατε
65 ζιου ζιτσου
37 μαι ται
72 κικ μποξινγκ
και 3 λιβαις
ελεγα μηπως ηθελες τιποτα να ξεκαθαρησουμε  :tooth: :tooth: :tooth:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είναι αυτός που ψάχνεις, φίλε!     :)
Είναι αυτός που ψάχνεις, φίλε!     :)

Άστον αυτόν.Μας έχει γαμήσει όλους.Ψάχνω καιρό να βρω ίχνη του στην κωλοτρυπίδα μου αλλά μάταια.Για ψαχτείτε κ εσεις ρε μάγκες για να δούμε αν είναι αλήθεια.
Πάντως δικαιολογώ το παραλήρημά του.όταν σε στήνουν οι φίλοι σου μόνιμα στα ραντεβού σου κάπου τα χάνεις από το κλάσιμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom