Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν κάνω πλέον αντιπαραθέσεις σκοτεινέ, τουλάχιστον όχι με με τραβέλια, με τρανς κάνω γιατί έχουν περισσότερα μπέσα ;)
Δεν κάνω πλέον αντιπαραθέσεις σκοτεινέ, τουλάχιστον όχι με με τραβέλια, με τρανς κάνω γιατί έχουν περισσότερα μπέσα ;)

Τι να σου πουν κ σένα άνθρωποι που οι σκοποί που ζουν είναι οι εξής:
*ο γαύρος
*το bourdela.com
*oi copy-paste τσόντες

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Τι να σου πουν κ σένα άνθρωποι που οι σκοποί που ζουν είναι οι εξής:
*ο γαύρος
*το bourdela.com
*oi copy-paste τσόντες
μη τη ψαχνεις αλλου μια ειναι η λυση
τα λεφτα το φαι και το γαμησι
α ρε καρβελα διαχρονικε τυπε :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έγραψες για πολλούς άλλους όμως.Δεν είναι μόνο οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ αλλόθρησκοί σου.Τουλάχιστον αν δεν κρατιέσαι μην λες ότι άλλαξες.Δεν είναι ντροπή.
Δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι αλλαξα !!!
γιατι ΔΕΝ με ενδιαφερει να αλλαξω , θεωρω οτι δεν κανω κατι που πρεπει να αλλαξει!

Αυτο που ειπα εγω και το τηρω !!
ειναι οτι ... ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ - ΜΙΛΑΩ....
Το εχω ζητησει ενα βραδυ με τον gatto και ειπαμε αυτο και μονο!

Δεν βριζω και δεν ειρωνευομαι χωρις να με εχουν βρισει και ειρωνευτει ΠΡΩΤΟΙ....
οσο για τους Αλλους Ολυμπιακους ΔΕΝ ειμαι αστυνομια του Site ο καθενας κανει οτι θελει!
Με εμενα υπαρχει προβλημα?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Προφανώς κ δεν είσαι δικηγόρος κανενός.Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πουτσοκεφαλιές του.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν έχω κα΄ποιο πρόβλημα γιατί μου είσαι αδιάφορος.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο για ποιον το εγραψες τοτε?
Γιατι μονο εγω μιλησα με τον gatto γι αυτο το θεμα.
αν το εγραψες για αλλον οκ !
αλλα για ποιον?

Μ'αρέσει ότι έβγαιναν καποιοι φίλοι του Ολυμπιακού για τρίτη ή τεταρτη φορά κ ξαναέλεγαν ότι ξανααποφάσισαν να ξανααλλάξουν ύφος στα γραφόμενα τους κ ότι δεν θα προκαλούν κ.λ.π.,κ.λ.π
Και όπως πάντα ξαναανέρρεσαν για ξανα πολλοστή φορά κ ξαναγράφουν τα ίδια εμετικά όπως έγραφαν πάντα...και ξανά...και ξανά...και ξανά.
ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ;;;;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αδελφια..πρεπει για μια ακομαφορα να μαζεψουμε τα κομματια μας....
να δουμε αυτο το χαλι που θα καταληξει...
για φετος η χρονια(ακομα μια..) ειναι χαμενη...
δεν πρεπει να κανουμε το λαθος κια να τα χρεωσουμε ολα στον φερερ!!!
εχουν και αλλοι ευθηνες.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καταρχην καλημερα.
Επειδη διαβασα καποια σχολια για τα κραξιματα εγω προσοπικα εχω πει οτι δεν υποστιριζω της αλλες Ελληνικες ομαδες οταν παιζουν στην ευρωπη ειδικα την μεγαλες η μονη φορα που γουσταρα να γαμησουν ξενους ηταν οταν επαιζε ο Παο με τους τουρκους και το ιδιο θα εκανα αν επαιζε η Αεκ απο εκει και περα μονο Ολυμπιακο.
Για την ηττα της Αεκ δεν μπορω να πω οτι χαρηκα ιδιαιτερα γιατι την περιμενα αλλα χαρηκα πολυ με τους βαζελους γιατι πιστευα οτι θα περναγαν.
Τον χαβαλε και την πλακα την κανω στο θρεντ του Ολυμπιακου και δεν εχω προκαλεσει ουτε εδω ουτε στους βαζελους.
Καταλαβενω οτι υπαρχη πικρα αλλα πιστευω οτι η πλακα και το δουλεμα ειναι αναμενωμενα χωρις βεβαια μπινελικια ειδικα σε ατομα που δεν προκαλουν με τον ιδιο τροπο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εχουν και αλλοι ευθηνες.
εχουν και αλλοι ευθηνες.

Προφανώς...και πολλές.

Οι παίχτες τι σκατά θελουν για να παίξουν λίγο με ψυχή;
Εγώ ρε πούστη μου υπάλληλος είμαι κα΄που κ πονάω το ψωμί μου κ θέλω να τα κάνω καλά όλα.Αυτοί στα τέτοια τους;
Δεν είπα πέρνα σώνει και καλά στον επόμενο γύρο.Πάλεψε το ρε λίγο.
Με αυτή την Χετάφε κ είχαμε μόνο 1 ευκαιρία.ΕΛΕΟΣ

Επισκέπτης
εχουν και αλλοι ευθηνες.
Έχουν και άλλοι ευθύνες αλλά ο παππούς φταίει κατά 90% 2 χρόνια σχεδόν στην ομάδα όλοι οι παίκτες είναι δικοί του επιλογή!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καταρχην καλημερα.
Επειδη διαβασα καποια σχολια για τα κραξιματα εγω προσοπικα εχω πει οτι δεν υποστιριζω της αλλες Ελληνικες ομαδες οταν παιζουν στην ευρωπη ειδικα την μεγαλες η μονη φορα που γουσταρα να γαμησουν ξενους ηταν οταν επαιζε ο Παο με τους τουρκους και το ιδιο θα εκανα αν επαιζε η Αεκ απο εκει και περα μονο Ολυμπιακο.
Για την ηττα της Αεκ δεν μπορω να πω οτι χαρηκα ιδιαιτερα γιατι την περιμενα αλλα χαρηκα πολυ με τους βαζελους γιατι πιστευα οτι θα περναγαν.
Τον χαβαλε και την πλακα την κανω στο θρεντ του Ολυμπιακου και δεν εχω προκαλεσει ουτε εδω ουτε στους βαζελους.
Καταλαβενω οτι υπαρχη πικρα αλλα πιστευω οτι η πλακα και το δουλεμα ειναι αναμενωμενα χωρις βεβαια μπινελικια ειδικα σε ατομα που δεν προκαλουν με τον ιδιο τροπο.
Καταρχην καλημερα.

ΟΚ Βρασίδα,πήγαινε να πεις μπράβο τώρα στο εμετικό στον καραγκιοζάκο,γιατί εγώ αν φάτε καμμιά πεντ΄ρα δεν θα κάνω το ίδιο στον Αρίωνα που θα σας ξεσκίσει.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ενα καλο προστιμο ειναι μια αρχη για να βρουν κινιτρο....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ενα καλο προστιμο ειναι μια αρχη για να βρουν κινιτρο....
εγω δεν ειμαι αυτης της αποψης
εγω ειμαι της αποψης του φυγε
τι να τον κανεις το λυμπε να τον χρυσοπληρωνεις και να σου κανει μαλακιες?
τιποτα τον στελεις και φερνεις ενα παιχτη που να τιμαει τα λεφτα
αν τωρα τους δωσεις προστιμο θα βγουνε 10τοι

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Καλημέρα παίδες και από μένα...
τι να πεί κανείς για χτες,ίχνος μαχητικότητας,πάθους έστω εγωισμού ρε αδερφέ...!!!
τόσο απογοητευτική δεν την περίμενα την ΑΕΚ,αντιθέτως πίστευα ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της... :huh:
Δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών τώρα...
καθαρό μυαλό χρειάζεται...και ψυχραιμία!!! ;)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΟΚ Βρασίδα,πήγαινε να πεις μπράβο τώρα στο εμετικό στον καραγκιοζάκο,γιατί εγώ αν φάτε καμμιά πεντ΄ρα δεν θα κάνω το ίδιο στον Αρίωνα που θα σας ξεσκίσει.
Καταρχην εγω εδω δεν ειμαι νταβας κανενος για να του λεω πως να συμπεριφερεται δευτερον αρκετοι Αεκτζηδες μπαινουν κατα καιρους στο θρεντ του Ολυμπιακου και προκαλουν χωνοντας μπινελικια αλλα εγω δεν εχω κανει το ιδιο εδω με αυτη την δικαιολογια και τριτον τι εννοεις θα μας ξεσκισει ο αριον αν μπει και βριζει θα παρει αναλογες απαντησης το να ξεσκισεις καποιον πισω απο ενα πληκτρολογιο το βλεπω λιγο δυσκολο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Προφανώς το ΄΄θα ξεσκίσει΄΄ εννοώ πληκτρολογώντας...μέσω κομπιούτερ δεν γίνεται διαφορετικά αν κ νομίζω ότι με την εξέλιξη της τεχνολογίας σε μερικές δεκαετίες θα γίνεται κ αυτό.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγω δεν ειμαι αυτης της αποψης
εγω ειμαι της αποψης του φυγε
τι να τον κανεις το λυμπε να τον χρυσοπληρωνεις και να σου κανει μαλακιες?
τιποτα τον στελεις και φερνεις ενα παιχτη που να τιμαει τα λεφτα
αν τωρα τους δωσεις προστιμο θα βγουνε 10τοι
αμα βγουνε 10τοι θα παρουν τα παπαρια μου...οι περισσοτεροι πλεον εχουν πριμ απο την θεση που θα τελειωσουν...
Καταρχην εγω εδω δεν ειμαι νταβας κανενος για να του λεω πως να συμπεριφερεται δευτερον αρκετοι Αεκτζηδες μπαινουν κατα καιρους στο θρεντ του Ολυμπιακου και προκαλουν χωνοντας μπινελικια αλλα εγω δεν εχω κανει το ιδιο εδω με αυτη την δικαιολογια και τριτον τι εννοεις θα μας ξεσκισει ο αριον αν μπει και βριζει θα παρει αναλογες απαντησης το να ξεσκισεις καποιον πισω απο ενα πληκτρολογιο το βλεπω λιγο δυσκολο.
σκοτεινε ο βρασιδας εχει δικιο!!
κανενας δεν ειναι νταβας κανενος...
ο καθενας κρινετε απο τα γραφομενα του...
και επειδη εγω το ανοιξα αυτο το θεμα(καλυτερα να μην το εκανα..)ξαναλεω οτι μου εκανε εντυπωση πως ορισμενοι που κορο'ι'δευαν αλλους που μιλαγανε για γιουβεντους τσελσι....βρηκανε ευκαιρια απο χεταφε και ρειντζερς να κανουν τα ιδια...
ας τελειωσει εδω το θεμα...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αμα βγουνε 10τοι θα παρουν τα παπαρια μου...οι περισσοτεροι πλεον εχουν πριμ απο την θεση που θα τελειωσουν...σκοτεινε ο βρασιδας εχει δικιο!!
κανενας δεν ειναι νταβας κανενος...
ο καθενας κρινετε απο τα γραφομενα του...
και επειδη εγω το ανοιξα αυτο το θεμα(καλυτερα να μην το εκανα..)ξαναλεω οτι μου εκανε εντυπωση πως ορισμενοι που κορο'ι'δευαν αλλους που μιλαγανε για γιουβεντους τσελσι....βρηκανε ευκαιρια απο χεταφε και ρειντζερς να κανουν τα ιδια...
ας τελειωσει εδω το θεμα...
ναι ρε παιδι μου το 10τοι το ειπα ετσι και καλα
θελω να πω οτι δεν θα κανουν τιποτα απολυτως

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Προφανώς το ΄΄θα ξεσκίσει΄΄ εννοώ πληκτρολογώντας...μέσω κομπιούτερ δεν γίνεται διαφορετικά αν κ νομίζω ότι με την εξέλιξη της τεχνολογίας σε μερικές δεκαετίες θα γίνεται κ αυτό.
Αμην και ποτε. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom