Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Εγω προσωπικά κ να φαέι 7 ο Ολυμπιακός δεν θα πω τίποτα γιατί μέχρι εδώ που έφτασε κ με τον τρόπο που έφτασε αξίζει συγχαρητηρίων κ πόσο μάλλον γιατί να ειρωνευτώ αφούσ την Ευρώπη είμαι εξαφανισμένος;
σωστος εισαι
αλλα και παλι αν δεν ησουν εξαφανισμενος θα μπορουσες να πεις?
πιστευω πως οχι.
η ουσια παιδια ειναι η ελλαδα
δεν ειπε κανενας να κρεμαστεις απο τα καγκελα βλεποντας μια αλλη ομαδα
αλλα υπαρχει η λεξη που λεγεται επιπεδο
απο τη στιγμη που δεν υπαρχει
εσυ που εχεις το προσπερνας και εισαι οκ

Επισκέπτης
Εγω προσωπικά κ να φαέι 7 ο Ολυμπιακός δεν θα πω τίποτα γιατί μέχρι εδώ που έφτασε κ με τον τρόπο που έφτασε αξίζει συγχαρητηρίων κ πόσο μάλλον γιατί να ειρωνευτώ αφούσ την Ευρώπη είμαι εξαφανισμένος;
εγώ τώρα θα τους πηδήξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατί είναι όλοι ένα φράγκο η βιολέτα τσιγκολελέτα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φιλε αριον αυτο ελεγα πιο πανω
αν το κανεις εσυ αυτο
απο τη στιγμη που θες να λες οτι εχεις ενα επιπεδο
αυτοματως το χανεις

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μ'αρέσει ότι έβγαιναν καποιοι φίλοι του Ολυμπιακού για τρίτη ή τεταρτη φορά κ ξαναέλεγαν ότι ξανααποφάσισαν να ξανααλλάξουν ύφος στα γραφόμενα τους κ ότι δεν θα προκαλούν κ.λ.π.,κ.λ.π
Και όπως πάντα ξαναανέρρεσαν για ξανα πολλοστή φορά κ ξαναγράφουν τα ίδια εμετικά όπως έγραφαν πάντα...και ξανά...και ξανά...και ξανά.

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ;;;;

Από τη στιγμή που ξέρεις τους 3-4 συγκεκριμένους, τους γράφεις στα @@ σου κανονικά και μιλάς με σοβαρούς ανθρώπους, π.χ. ο Νίκος278 που δεν φαίνεται το παιδί κάνας κωλοτούμπας. Όσο για τα αγωνιστικά.......μόνο μια φώτο πάει στο Τραβέλια με προσόντα, της ομάδας μας!!!! Καλημέρα.

Επισκέπτης
η καταστροφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο πρόεδρος τους με τα ήθη και έθιμα που έφερε στον Ελληνικό πρωτάθλημα.
μπορεί και ο καπετάνιος την εποχή που ο ΠΑΟ κυριαρχούσε να έκανε τα δικά του αλλά δεν ήταν τόσο βρώμικος όσο ο Κρόκους.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Από τη στιγμή που ξέρεις τους 3-4 συγκεκριμένους, τους γράφεις στα @@ σου κανονικά και μιλάς με σοβαρούς ανθρώπους, π.χ. ο Νίκος278 που δεν φαίνεται το παιδί κάνας κωλοτούμπας. Όσο για τα αγωνιστικά.......μόνο μια φώτο πάει στο Τραβέλια με προσόντα, της ομάδας μας!!!! Καλημέρα.
ετσι ειναι ρε φιλαρακι
δεν ειναι κατι σπουδαιο
απλα δε δινεις σημασια
ειναι πολυ απλο
ετσι ειναι λιγο πολυ και στη ζωη ρε παιδια
οταν εχεις καποιον και σου ζαλιζει τα τετοια τι κανεις?
του τα ζαλιζεις και συ?
εγω παντως οχι.τον αφηνω και καποια στιγμη βαριεται και σταματαει

Επισκέπτης
φιλε αριον αυτο ελεγα πιο πανω
αν το κανεις εσυ αυτο
απο τη στιγμη που θες να λες οτι εχεις ενα επιπεδο
αυτοματως το χανεις
όχι φίλε μου τους έδωσα πολλές ευκαιρίες αλλά όταν εχθές πριν το παιχνίδι αυτά τα ερπετά μας έγλειφαν και μετά το ματς άρχισαν πάλι να ξερνάν τον βόθρο από μέσα τους δεν χρειάζεται να κάνεις τον μαλάκα.
σε λίγες ημέρες κλείνω τα 53 και δεν έχω γαμήσει πούστη και τραβεστί,  τώρα θα γαμήσω.

όλοι αυτοί είναι τραβέλια με προσόντα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
η καταστροφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο πρόεδρος τους με τα ήθη και έθιμα που έφερε στον Ελληνικό πρωτάθλημα.
μπορεί και ο καπετάνιος την εποχή που ο ΠΑΟ κυριαρχούσε να έκανε τα δικά του αλλά δεν ήταν τόσο βρώμικος όσο ο Κρόκους.
αριον το εχω ξαναπει πολλες φορες
1. δε με νοιαζει τι κανει και πως τα βγαζει ο καθε προεδρος γιατι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι επιχειρηματιες λιγο πολυ τη λαμογια την εχουν κανει
2.ολοι θα θελαν ενα κοκκαλη στην ομαδα τους ας μην κοροιδευομαστε
οτι και να κανει οπως και να τα βγαζει φερνει χαρα στους οπαδους του

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Αρίων αν είμασταν σαν κ αυτούς θα λεγόμασταν κ μεις ΓΑΥΡΟΙ.
Προφανώς η μπηχτή είναι για τους Ολυμπιακούς του γνωστού ύφους κ ήθους κ όχι για τους υγιείς.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
όχι φίλε μου τους έδωσα πολλές ευκαιρίες αλλά όταν εχθές πριν το παιχνίδι αυτά τα ερπετά μας έγλειφαν και μετά το ματς άρχισαν πάλι να ξερνάν τον βόθρο από μέσα τους δεν χρειάζεται να κάνεις τον μαλάκα.
σε λίγες ημέρες κλείνω τα 53 και δεν έχω γαμήσει πούστη και τραβεστί,  τώρα θα γαμήσω.

κοιτα εγω δε θα σου πω τι να κανεις γιατι δεν ειμαι ο καταλληλος αλλα σου λεω οτι απο τη στιγμη που το κανεις μετα δεν ειναι σωστο να λες για τετοια γιατι θα εισαι και εσυ μερος τους

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Είδα πολλά τραβελάκια χτες να χαίρονται (και ακόμα) αλλά ένας που πόσταρε τις σημαίες των αντιπάλων του ΠΑΟ και ΑΕΚ ας προσέχει........έχει και ο καιρός γυρίσματα.

Επισκέπτης
Αρίων αν είμασταν σαν κ αυτούς θα λεγόμασταν κ μεις ΓΑΥΡΟΙ.
Προφανώς η μπηχτή είναι για τους Ολυμπιακούς του γνωστού ύφους κ ήθους κ όχι για τους υγιείς.
σίγουρα με αυτούς θα ασχοληθώ, εμένα βλέπεις έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ σε επίπεδο αντιπαράθεσης αλλά τώρα που ανακάλυψα ότι μερικοί δεν είναι φίλαθλοι αλλά τραβεστί ας πηδήξω και εγώ μερικούς τώρα στα γεράματα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Sony  ο γνωστο΄ς καραγκιοζάκος σε περιλαμβάνει στο ΄΄εμετικό΄΄ με μπηχτές για τον ανδρισμό σου.Δεν έχει κ άδικο ως προς αυτό :grin:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Sony  ο γνωστο΄ς καραγκιοζάκος σε περιλαμβάνει στο ΄΄εμετικό΄΄ με μπηχτές για τον ανδρισμό σου.Δεν έχει κ άδικο ως προς αυτό :grin:
σκοτεινε θα σου πω το εξης
αυτος ο καραγκιοζακος που πιστευει στον santa tsoukala εχει τη μοναδικη διαφορα με αυτον την εξης:
ο τσουκαλας οταν καποιος δε συμφωνει του λεει ενα αντε γεια και τον κλεινει
ο αλλος επειδη δεν μπορει να το κανει αυτο θα σου στειλει καμοια ντοματα,θα σου πει κατι για χαρτομαντηλα,θα σου στειλει κανενα σμαιλ που κατουραει και τετοια.
οπως και η μεγαλη διαφορα ειναι οτι οτακης βγαζει ψωμι κανοντας τον καραγκιοζη
ενω ο αλλος γινεται τσαμπα και βερεσε καραγκιοζης

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Δεν κάνω πλέον αντιπαραθέσεις σκοτεινέ, τουλάχιστον όχι με με τραβέλια, με τρανς κάνω γιατί έχουν περισσότερα μπέσα ;)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μ'αρέσει ότι έβγαιναν καποιοι φίλοι του Ολυμπιακού για τρίτη ή τεταρτη φορά κ ξαναέλεγαν ότι ξανααποφάσισαν να ξανααλλάξουν ύφος στα γραφόμενα τους κ ότι δεν θα προκαλούν κ.λ.π.,κ.λ.π
Και όπως πάντα ξαναανέρρεσαν για ξανα πολλοστή φορά κ ξαναγράφουν τα ίδια εμετικά όπως έγραφαν πάντα...και ξανά...και ξανά...και ξανά.

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ;;;;
Αναφερεσαι σε εμενα?
ειδες να γραψω εγω κατι Υβριστικο για την αεκ? η τους αεκτζηδες?

Επισκέπτης
αδέλφια σας αφήνω τα λέμε αργότερα, άντε και να κανονίσουμε καμιά συνάντηση πάλι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αναφερεσαι σε εμενα?
Αναφερεσαι σε εμενα?

Έγραψες για πολλούς άλλους όμως.Δεν είναι μόνο οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ αλλόθρησκοί σου.Τουλάχιστον αν δεν κρατιέσαι μην λες ότι άλλαξες.Δεν είναι ντροπή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom